![]() |
Birgün bir yıkık mezar görürsen,
Bilki o benim mezarımdır. Kabirde taşlar karaysa, Bilki o benim mezarımdır. Mezartaşının bir kenarı kırıksa, Dua'yı boşver birkez an diyorsa, Dikkatli dinle bir off sesi geliyorsa, Bilki o benim mezarımdır. Mezarlıkta taşlar garipse, Gökyüzü suskun ona küsmüşse, Topraklar çatlamış suya hasretse, Bilki o benim mezarımdır. Mezartaşında GÖKHAN yazıyorsa, Mezarlık taşlık yollar uzuyorsa, Gürültüden uzak görünmüyorsa, Bilki o benim mezarımdır. |
19 YAŞINDAYDIM ÖLDÜĞÜMDE
Ben 19 Yaşındaydım öldüğümde Belkide herkes öldüğü Ben dirildiğimde Ölüm anamın feryadı kadar acıtmamıştı canımı Ben 19 Yaşındaydım öldüğümde Köyün genç ve bekar kızları taşıdı tabutumu Musalladan öteye Olaki gönlüm kalmıştır birinde Köyün genç bekar kızları taşıdı musalladan öteye Ve en çok içlerinden biri ağladı Adı …… |
serseri liseli
sıralara tek tek ismini yazdım beni hatırlayasın diye liselim baş köşede oturup yüzüne baktım beni unutmayasın liselim tahtaya kalbimizi çizdim aşkımız gitmesin diye liselim kaleminle hep seni andım ismini unutmayayım diye liselim ruhumda bir sıkıntı var kalbimde bir fırtına kopuyor kafam karma karışık içimi sana bir anlatabilsem Ahh ahh bi anlatabilsem Liselim… |
İSYANIM VAR
Ruhum bedenimde sıkılınca İsyanım başlar o zaman bu şehre Gökdelenleri üzerime gelince Nefretim başlar o zaman bu şehre. Alın götürün beni buralardan Alın götürün başka diyarlara Buralarda aşklar sahte dostluklar sahte Gönlüm mahpusta bedenim darda Alın götürün beni ebediyen ölmeyecek hayata. İnsanların insanlıktan çıktığını görünce İsyanım başlar o zaman bu şehre Parayı tanrı yerine koyanları görünce Nefretim başlar o zaman bu şehre..! |
KURŞUN YARASIII*-*--*-*-*-*-*-*
İstediğin zaman, rastladığın yerde Kıyasıya olmalı beni vuruşun Kanım günlerce akmalı caddelerde Tam kalbime değmeli attığın kurşun Ya kalbime, ya alnımın ortasına En can alacak yerime nişan al Çare bulunmaz her kurşun yarasına Beni öldür ve açık gözlerime dal Bir eser olmasın içinde korkudan Tetiği kininle, garezinle çek Kurşun değil ölüm çıkmalı namludan Bırak benim kanım olsun dökülecek En son kurşunun da olsa namluya sür Nasıl olsa ölüm var, bari sen öldür…. |
YOKOLUŞ
Hayata kahrettiğim gün Yakacağım tüm şiirlerimi Bir tek satır karalamayacağım artık İçimdeki ümit ışığı da sönüp,gidecek Gözlerim artık usanmışcasına Ağlamaktan Hüzün dolu,acı sözcükler Bir bir dökülecek dilimden Son bir çabayla doğrulacağım Yerimden , Bitkin ve harap düşmüş bedenim Artık duramıyacak ayakta Yüreğim parçalanarak,haykıracağım “SENİ SEVİYORUM” diye... |
BİZİ NE BİLSİN
Herşey madde diyen şaşı dinliler Türk-İslam fikrine karşı kinliler Tezek yürekliler, turp beyinliler Temelden berbatlar bizi ne bilsin... Türk'üz; Türk yurdunda birlik isteriz Müslümanız; düzen, dirlik isteriz Ülkücüyüz; mazbut erlik isteriz Nemrutlar, Seddatlar bizi ne bilsin... Kimisi 'küçük' der, kimi 'az' görür; Kimisi yolacak hazır kaz görür; Kimi Bozkurtları binamaz görür; Sahtekar hoyratlar bizi ne bilsin |
Yolcuyum artık bu dünyadan
Yolcuyum topladım bavulumu Bavullar dolusu keder. Söyle be biletçi,bu giden yolda Yalnız,garip ve kederli Bekliyorum ölüm saatim… tren nereye gider. Yalnız ölüme olsun yolculuk Durma be biletçi kes bir bilet. Uzak kalmışım sıladan,yardan,anadan.babadan Anarlar şimdi beni uzaktan Bense şimdi istasyon da Ölüme |
Sİneye Mİ Çeksem,yoksa Nefrete Mİ DÖksem Sevdami?yildizlara Mi Anlatsam Derdİmİ, DaĞlardan Mi Alsam Öfkemİ?bİlmİyorum Kİmde SuÇ Kİmde Kabahat,gecem Kara GÜndÜzÜm Kara,nerde AŞkin Nerde Sevdan,Çek Gİt Beceremİyorsan Sevmeyİ,gİtte Aci Verme YÜreĞİme Be Vefasiz...!!!
|
---ANLADIM---
Öyle bir yaşıyorum ki, Cenneti de gördüm, cehennemi de. Öyle bir AŞK YAŞADIM Kİ, Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki Okudum, okudum, ANLAMADIM Kendi kendime konuştum bazen evimde. Hem kızdım hem güldüm halime. Sonra dedim ki ''söz ver kendine.'' Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin. Sevilmek istiyorsan,ÖNCE SEVMEYİ BİLECEKSİN Uçmayı seviyorsan (Kİ KELEBEKSİN) düşmeyide bileceksin Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadım ki, Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki ZAMAN Hep acele etmem bundan, ANLADIM… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.