![]() |
emeğine sağlık
|
Ben isterSem Ateşi KüL DikeNi GüL GeCeyi Gün £deRim.
Ben isteRSem, AgaCı KöküNden Başı BeDendeN KaLßi YeRindeN SökeRim. Ben isterSem, MeSkeni ALem ALemi KraL KraLi SoytaRı £deRim. Ben isterSem, Zamanı ALir Güneşi Batırır KıyaMeti KoPaRıR GideRim Her lafa verecek bir cevabım vardır ama, önce lafa bakarım laf mı diye.. sonra da lafı söyleyene bakarım adam mı diye...!!! Saygılar....!!! |
Sen ßeniM Hayatımda Piyon'Sun,Seni Kayßedersem 1 Puanım qider..
ßen Senin Hayatında ŞAH'ım,ßeni Kayßedersen Oyun ßiter... Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini ……. Herkez aynıyken ben farklıydım...!!Şimdi herkez farklı olmaya çalışıyor...!! Ben yine aynıyım...!!! |
Kadehi eLimize TutuşturanLara
Sevgiye İhanet EdenLere KoLumuza JiLet AttıranLara Esrar Çektirip ÜçLüyü Tersten YaktıranLara İsyanım ALLAH'a DeğiL Tüm ALLAH'sızLara ! |
Mesajları alt alta yazmana gerek yok tek başlık altına yazsan yeterliydi birdaha olmasın.
|
aLın SizE MsN NiCkİ:)
Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή.. گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.