![]() |
Güzelsin, şirinsin, şahanesin, çektiğim çileye tek bahanesin, melekmi şeytanmı bilmemki nesin. Tuzaktan tuzağa atsanda olur beni seni seviyorum sen beni sevmesende olur.
|
Güneş olup içinde doğmak, ışık olup kalbini aydınlatmak, pırıltı olup gözlerinde parlamak, gerçek olup beyninde olmak, her şeyin olup seninle yaşamak istiyorum.
|
Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim..
|
Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
|
Yüreğimin ta içinde bir ateş yanar.. Yanmayan yer kalmamış söndürsen ne yazar.. Taşa toprağa seni yazdı bu eller.. Ah sevmenin değeri bir bilseler
|
Aradığın gerçek sevgi Aynada gördüğünse, Bulacağın sevgili ayna gibi göreceğin olsun.
|
Artık pusulam hasreti, saatim yalnızlığı ve takvimler sensizliği, gösteriyor bana neylersın yolcu yolunda gerek, belki bundan sonra, belkı senden sonra, belki senden sonra, adam olur bu asi yürekk
|
Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin..
|
Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet, haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?
|
Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.