![]() |
bekliyoruz
|
u*** ben hangi hızla bağlanıyom daha bilmiyom
256 almıştım ben sonra 512 olacak filan dediler ama bilmiyom oldumu olmadımı ben kaçırdım galiba :) gerçi indirirken 50 kb hızla filan indiriyo bazen bilmiyomki tam anlayamadım hızımı nerden öğrencem l*****? 3 gb limiti 5 mi oldu bende 3 geçmesin diye kasıyom o kadar 5 gb sa rahatlıyım nasıl olsa geçmez MESAJ EDİTLENMİŞTİR ARKADAŞLAR KONULARA CEVAB VERİRKEN LÜTFEN YAZDIKLARIMIZA DİKKAT EDELİM FLYWALKER |
Bakın yukarıda bazı fiatlar var,kafayı yer bunu gören insan,bende de bazı Japon ve USa tarifeleri görmekteyim çeşitli yerlerde,ulan bizdeki geçirmeceye bakınca
tam kafayı sıyırıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!ayıp-günah be..... 6Gb ayda 10 pound yaw=YTL 25/26,yaw 6Gb beyler bilmem farkındamısınız,hatta gazı yerlerde,örneğin Japonya ve Canada da 10-20Gb lar var hemde komik fiatlara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uyan millet ne biçim kazıklanıyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6Gb ta klavyede tuşa tıklıyorsun,tuş geri gelmedne şak diye sayfa geliyor!!!!!!!!! Selamlar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.