![]() |
Beyler karikatür denen o gayri ahlaki şeyleri lütfen forumda yayınlamayınız,bazı yerlerde görüyorum,sankim çok lazım gibi veriliyor,zaten yeterince yerde var,dolayısıyla hiç buralara taşımayınız varsa da derhal kaldırınız burada konu farklı kimse başka şekillere filan yönelmesin,neticede elle çizilmiş bildiğimiz bir karikatürün şekil yönü değil bizim kızdğımız yada tepki verdiğimiz,olayın genel zihniyet mahiyetidir bizi ilgilendiren,lütfen kimse sapla samanı karıştırmasın,adı üstünde karikatür,yani herkesin kafasına göre kalem ile şekillendirdiği resim bile olamayan şeylerdir,neyi merak ediyor millet??
Ayrıca bu olay yeni gibi gösteriliyor ama benim tesbitlerimde en az 6 aydır hatta daha fazladır,üstelik Hollanda ve Bleçika çıkışlı bazı yerlerde görmüştüm,bence Danimarka olayı çok son ra çıktı,buradaki aslında ortaya çıkış ve sürecide anlayamadım,yani kesin 6 ay ve ondan öncesi var,ben bile aylar önce gördüm diyorum,ama o zaman yine ufakta olsa tepkiler vardı,ayrıca yine özellikle AB de bazı ülkelerde(Belçika/Hollanda/İsveç/ Norveç ve Danimarka da) zaman zaman olsada böyle İslamı küçük düşüren karikatür ve figürler kullanılmaktadır. Belliki birileri tetiği çekmiş,bakalım altından ne çıkacak,yoksa şak diye bir günde olmadı bu olayların gelişimi..Allah belalarını versin bu imansızların. Selamlar |
Beyler varsa bu karikatürler sitede lütfen kaldırınız!!!
Zaten yeterince bir sürü yerde vardır,olayın şekli değil zihniyeti bir kere çarpık dinsizlerin ve belliki bir şeyler yapılmak isteniyor herkes uyanık olsun lütfen,densizin birisi eline kalemi almış bir şeyler çizmiş sonra olayı getirdiği yere bakanız,nedir deyyusun gayesi belli değil,belliki birileri bazı şeyleri kullanmak istemektedir. Selamlar |
Alıntı:
|
hepsi ******** bunların meydan da yakacaksın hepsini..
Link ölü kanka ..İyiki ölü |
Alıntı:
|
hayır istemiyoruzzzzzzzzzzzzzz
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.