![]() |
Belki Anlamadigim Bi His,belki Sana Kizamadigimin Belgesi, Belkide Samimiyeti Yanlis Zamanda Yanlis Insanda Aramanin Caresiz Anlatilisi Idi...
|
Seni Birakiyorum Bir Elveda Bile Diyemeden, Seni Seviyorum, Seni Bile Goremeden...
|
Nezaman Sagir Bir Ressam Kiristal Bir Zemin Uzerine Dusen Gulun Cikardigi Sesin Resmini Yaparsa Iste O Zaman Ben Senden Vazgecerim...
|
Sensiz Kaldigim Ilk Gunden Beri Icimde Bir Umut Vuslata Dair. Aksamlari Imzaladim Gozyaslarimla.seni Aramiyor Seni Sormuyorsam Bum Senden Vazgectim Demek Degildir Birdaha Boyle Sevecek Olsam Bir Kalemde Silerdim Seni...
|
Sensizlik Hayat Denen Defterin Zindan Karasi Yapraklarina Hasret Kirmizisiyla Multeci Huzunler Yazmak Gib Askimm...
|
Yazdigim Her Cumle Agliyor.
|
ACIYI HISSETMIYORUM. SEVMEYI BECEREMIYORUM. CARESIZLIK HIC BITMEYEN BIR SENFONI SENSIZ...
|
Hayatta 4 Yanlis Yaptim Dogmak Yasamak Buyumek Ve Umutlara Sarilmak 1 Tek Dogru Yaptim O Da Seni Sevmek Ama Unutmusum Guzelim 4 Yanlis 1 Dogruyu Goturdu.
|
Gercek Gulusler Sana Sana Umutlar, Mutluluklar Sana. Sana Yaz,sana Bahar Rengarenk Cicekler Bana Yalnizlik, Kis, Kar Ve Sahte Gulusler Yeter !..
|
Nasilki Sensizligi Ben Yaratmadiysam Yasayacagin Bensizlikte Benim Eserim Olmayacak Uzulme Uzulursen Yillarin Senden Alacagi Tek Sey Gencligin Olacaktir...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.