![]() |
Bitmeyen ümit
Bir bahçe kurulur gönülde, Bütün çiçekleri aşktır sevgidir. O zaman ne kavuran güneş vardır, Ne donduran ayazlar bilinir. Dünya kocaman ve parlak, İnsan sanır ki ekseni benim, Bir çift gözdedir mutluluk Hayali vardır,sonsuza kadar sevmenin. Sonra solar çiçekler bir,bir Kurumuş toprak bulutlardan umut bekler. Büker boynunu dallar,ayrılığın acısında, Yine de su taşır,öpülesi yorgun eller.... Cansın Erol |
Bizim gönlümüz
Ne dost siteminden kırılır gider Ne vefa ilinden yorulur gider Ne de aşkımızın zerresi biter Sevgilerle dolu bizim gönlümüz Güzele baş koymuş,hakka adanmış Sır dolu gözlerle doğruya varmış Bize mazimizden tek miras kalmış Sevgilerle dolu bizim gönlümüz Güneş içimizde başımız gölge Tanrı verir herşeyi yeterki iste Bu aşk dünyasında hep döne,döne Sevgilerle dolu bizim gönlümüz Cansın Erol |
Bu akşam
Bir dost bakışında buluştuk bu akşam Hasretin yakışında buluştuk bu akşam Dağıttık hüzünleri sohbetimizle Zamanın akışında buluştuk bu akşam. Sıcacık dost eller ellerimizde Ne varsa paylaştık kalplerimizde Her zerremizde o doyumsuz hazla Hiç konuşmadan da konuştuk bu akşam.. Tanrım bitmesin bu anlar diye sakındık birbirimize kendimizden de yakındık Duygular yükselirken semaya Aşk dolu bir dünyada buluştuk bu akşam.. Cansın Erol |
Bu bahar
Bu bahar bana benziyor sonbahar. Gönlüm gibi yanan kuru toprakları, Islatacak yağmurlar. Güllerin zamanı geçti,yaz da bitti. Solgun güneşe inat, Yine de açar kasımpatılar. Nerede kaldı o günler sıcacık, Ümit kuşlarıda göçe başladı,yazık Ama düşünceye kadar ilk kar, Yaprağından ayrılsa da dallar, Hüzünlüde olsa mevsim, Bu da bahar,olsada sonbahar..... Cansın Erol |
Bu şehir
Ben bu şehre sevdalıyım Anlatılmaz bir sevgiyle yüreğimden bağlıyım. Dostlarım sevdiklerim Bulup kaybettiklerim Dallarım kopsa bile Köklerim burda benim.. Kaderimin çizgisi bu şehrin ufkunda gizli Bir bakarsın hüzünlü bir bakarsın neşeli bu şehirde bir tuhaf benim gibi.. akşamlarına bazen sis çöker bulutları gözlerime iner. Bu şehir de benim gibi darmadağın girebilsen kalbine, ne güzellikler bulursun aradığın.. Ben bu şehre sevdalıyım Dostlarım sevdiklerim Bulup kaybettiklerim Dallarım kopsa bile Köklerim burda benim.. Cansın Erol |
Bu yürek
Yıkamaz dağlar bu yüreği Bir acı söz bitirir. Acı çeker,hasret çeker aldırmaz Bir kem bakış gurbetlere götürür.. Aşılır en zorlu yollar, Sarmasada seven kollar, Unutulmaz canlar,dostlar, Deli gönül bir yalana unutur. Bükülse de beli sevgiyi taşır Çölde kalsa susuzluğa alışır Değil küskün,küskünlükle barışır Bir kırıcı söze darılır gider. Cansın Erol |
Bulamadan gidiyorum
Aradım hep bir el veren Sevda güllerimi deren Beni benden öte seven Bulamadan gidiyorum. Gönlü benimle ağlayan Beni kendine bağlayan Bensiz dünyası olmayan Bulamadım.gidiyorum. Sevgiyle beni saracak Şefkatiyle yaşatacak Ayrı düşsek de anacak Bulamadan gidiyorum.. Gönül gözüyle sevecek Ah ettiğim an gelecek Beni kendinde bulacak Bulamadım gidiyorum Özlem çeke,çeke böyle Eyle gönlüm kendin eyle Yaşadıkça durma söyle Bulamadan gidiyorum.. Cansın Erol |
Bulamadım
Anılara bölün beni Sonra bütünlerle çarpın Toplayın yarınlarımı Eksileri hüzne yazın Çarpsam bölsem faydası yok Sağlamalar hep hatalı Gönül sayfamda yıllardır Bulamadım doğruları Cansın Erol |
Buram buram
Burnumda tütüyorsun buram,buram İçim eziliyor özleminden, Gönlümle her gün sana geliyorum Yalnızlık yine de bitmiyor neden.. Burnumda tütüyorsun buram,buram Gözlerimde buğular yoksun Seni düşlüyorum,o deniz kenarını Tam uzanırken hayaline Sensizlik sarıyor her yanımı Ne güzeldi seninle her şey El ele,göz göze cennette gibi Burnumda tütüyorsun sevgili yosun,çiçek,taze ekmek kokusu gibi.. Cansın Erol |
Büyük Aşk
Bir gün aniden karşılaşacağız, Gözlerimiz buluşacak. Giderken ayrı yollara, Adımlar yavaşlayacak. Sen yanıma geleceksin, Çekingen,nazik,utangaç, Kalbim birden delice, Yeni bir arzuyla çarpacak. Bir yerlerde buluşacağız, Kendimizi anlatacağız, Boşa geçmiş yılları, Yaşanmış mutsuzlukları, Şikayet edeceğiz eskilerden, Sevgilerden,verdiklerimizden, Arayış içindeki kalplerimizde, İdeali bulacağız birbirimizde. Sonra aşık olacağız.. Bir büyük sevgi yaşayacağız. Belki aylar yıllar geçecek, Zaman birşeyleri bitirecek. Gizli saklı kalmayacak, Birbirimizi tanıyacağız.. Hikayenin sonu değişmeyecek. Başlamamış gibi bitecek.. Kimbilir belki de, Ayrılacağız... Cansın Erol |
Cimri mi cimri
Cimri mi cimri bu gönül,eğer severse Bir seni paylaşamaz bilmem nedense Evsiz dostsuz sevgisiz Yapayalnız,çaresiz Bir de kalırsam sensiz Söyle nasıl yaşarım Sevgi de vefada zengin İster dünyaları versin Yoksa neden esirgesin Gönlü cimri eden sensin Cimri mi cimri bu gönül eğer severse Bir seni paylaşamaz bilmem nedense Cansın Erol |
Çaldılar
Dudakta aşkın nağmeleri vardı Udun,tanburun mızrabında duygular yaşanırdı Şimdi maziye saklandılar Kırık gönüllerde, dillerde kaldılar Sen yine de bir şarkı söyle hüzzamdan Benim şarkılarımı çaldılar. Gözden göze akan aşk dolu bakışlar Hani duygudan,sevgiden ağlayışlar Kalbin çırpınışları nerede heyecandan Şimdi çok uzakta kaldılar Sen yine de bir şiir yaz benim için Benim şiirlerimi çaldılar Cansın Erol |
Çeker giderim
Bu gönül dayanmaz artık fırtınalara Ben yağmurum zaten beni ağlatma Senin sevgine,dostluğa geldim Kırma kalbimi arkadaş çeker giderim. Yanmışım hasretler de kanadım kırık Gönül öylesine buruk mu buruk Bir tatlı söze gülen yüze geldim Sabrım biterse arkadaş,çeker giderim Ellerimi uzattım tutarsın diye Gönülden yalnızlığı atarsın diye Sevgisiz bir dünyada solar biterim Ben niye biteyim arkadaş,çekip giderim Cansın Erol |
Çık bir gece
Çık bir gece yorguluklarının kapısından, Hayalinde çam kokulu bir sahile uzan. Aç kollarını gökyüzüne, binlerce yıldıza bak, Sana göz kırpan. Kim bilir kayan yıldızlardan biri de benim. Bir dilek tut,inan hemen gönderirim. İstersen yalnızlığa bir sigara yak, Gece rengi hüzünleri uçup giden dumanına kat. Acılar pişmanlıklar,hepsi geride kalsın, Sudaki yakamozlarda yeni ümitler uyansın Karanlığı,gölgeleri bir an için unut, Uzat ellerini içindeki güneşi tut. Çık bir gece gerçeklerin kapısından Hayalinde çam kokulu bir sahile uzan....... Cansın Erol |
Çizgilerim
Zamana inat seviyorum çizgilerimi Yaşanmış senelerin doyumsuz izlerini. Şu gözlerimin yanındakiler, Pembe günlerdeki gülmeler, Dudağımın kenarında duruyor Acı tatlı,sözler. Yol,yol olmuş ya yaşlardan, Özlem sevinç,ayrılık yanağımda ki izler. Neden,nasıl niçin diye Yıllardır arkadaş şu alnımdakiler. Merhaba her gelen yeni gün Merhaba yeni çizgiler.. Cansın Erol |
Çocuk
Gülün üstüne bir arı kondu. Çocuk arıyı sevmeye koştu. Arının bal yaptığını bilmiyordu, Arı korktu,çocuğu soktu.. Çocuk bir daha güllere hiç dokunmadı.... Deniz mavi,berrak sanki sonsuzdu, Çocuk girdi denize,suya dokundu, Bir balık çocuğa çarptı, Balık korktu,çocuk bilmiyordu. Çocuk bir daha denize girmedi.... Köpek yavrularını emziriyordu. Çocuk sevmek için koştu. Uzattı elini,köpek havladı, Köpek anneydi,çocuk bilmiyordu ağladı, Çocuk bir daha köpeklere dokunmadı... Çocuk küçüktü,annesi babası terketti, Çocuk sevgi çocuk insan,emekti, Hep insan aradı,insanlar acımadı, Çocuk hep insanlarla beraber yaşadı... Cansın Erol |
Dal kırıldı
Bir dal kırıldı. Yaprakları savruldu dört bir yana. Ağaç çok ağladı. Orman uykudaydı,duymadı. Bir kuş konmuştu ağaca. Bir kuş,bir kuş daha, Dal kırıldı kuşlar gitti Ümit bırakmadı ağaca. Uzakta bir küçük bulut, Geçti ağacı unutup, Duymadı yalvarışları, Dal yok oldu,kuruyup. Orman sessiz,bigane kaldı, Bir toprak,birde ağaç çok ağladı.. Cansın Erol |
Delik,deşik
Yurdumda bir bebek doğanda, Benim yürek bin bir beşik. Bir evlat bir kurşun yese, Benim cismim delik,deşik. Kupkuru,ağlayan gözlerin, Vedasız giden sevgililerin, Kütükten silinen erlerin, Doğanları delik,deşik.... Ağla Anadolum ağla, Ciğerin hep pare,pare, Giden ağa gelen para, İnsanların delik deşik.. Cansın Erol |
Dilek
Senin hayallerin var yavrum Benim hatıralarım. Bir gün bakacaksın ki, Sen benim yerimdesin Bense hatırandayım Gençlik bitmez sanılır, İnan uzun değil hayat Ama güzeldir yaşamak Sevmek,sevilmek var olmak.. Suyu al avuçlarına, Nasıl da kayıp gidiyor Geçmez sandığın zaman İnan ki böyle bitiyor. Dilerim Tanrı aşkı tattırsın Sevdanın en güzelini Hasret katmasın içine Sevgilerin üzenini Senin ümitlerin var çocuğum, Benim yaşadıklarım Dilerim geriye bakınca bir gün Mutluluk verir hatıraların. Cansın Erol |
Diyorum ki
Diyorum ki,zamanı geri döndürsem. On sekiz yaşında olsam yine. Güneş akşamla içimde yok olmasa, Mehtap gönlümde sabahlasa. Dünyayı kucaklasam sıkı,sıkı, Gözlerimde yaksam yine binlerce yıldızı. Sevgi,merakla baksam her şeye Kahkahaları düşürsem yerlere. İçim kıpır,kıpır,filizlense umutlar, Benden uzakta oynaşsa yağmurlu bulutlar. Önümdeki yılları saymaya,parmaklarım yetmese, Hep sevsem,sevilsemde hasretle bitmese. O zaman tattığım hazlardan bir demet yapsam, Ve ilk sevgilinin gözlerinde kendime baksam. Dünya yine öyle pembe görünse. Mutlu olurmuyum acaba,zaman tersine dönse.... Cansın Erol |
Doğmak
Dünyaya doğmak,yaşama doğmak Anne babaya doğmak,vatana doğmak. Ve her yeni günle yeni bir güneşe veya buluta doğmak. Aslında doğmak ölümle ilk merhabalaşmak. Eğer başlangıçla bitiş arasındaki yolda, Hep sevgiyle sevgiye yolculuk yapabliyorsak, Ve geçtiğimiz yollara sevgiler bırakabiliyorsak, O ZAMAN BİZİMDE GÖKKUBBEDE BİR YILDIZIMIZ OLUR..Kimbilir. Ne giden yıllara sitem, Ne gelen günlere bayram. Bir dost yüreği yeter Bizi sevgiyle anan. Ne suda kayboldu anahtar, Ne kilitler tılsımlı Sevgi denilen sihirdir Bütün kapıları açan.. Cansın Erol Cansın Erol |
Dosta
Şu dünya denilen bitmeyen kavgada Ayrılsada dostlar buluşur gönüldeki her kavşakta Sen şarkılarda duygularda güzelliktesin Dostum sen sevgilerinde ötesindesin. Ferahsın el deymemiş kuytularda, Bir rüyasın,bitmeyen uykularda, Hüznün neşeye döndüğü yerdesin Dostum sen sevgilerin de ötesindesin.. Sevdalar,aşklar bakarsın bir gün biter, Yıllar vefasızlıkda uçuşup gider, Sen her renkde,şiirde nağmedesin Dostum sen sevgilerin de ötesindesin.... Cansın Erol |
Dostluğunu ver
Bana aşktan sakın bahsetme dostum. Ben gülerek ağlayarak o sayfaları çoktan okudum. Aşkların çoğu tatlı başlar acı biter Sevmek mi istemem,bana dostluğunu ver yeter. Kızma sakın ben duygusuz değilim, Sevince yanan tükenen benim. Açmam artık kalbimin kapısı kapalı sevgiye, Yorgun gönlümü avutmadan,tekrar üzülmek niye. Unutmam zanneder insan,en büyük aşkda biter, Sevmek mi istemem bana dostluğunu ver yeter... Cansın Erol |
Dönme dolap
Bazen neşeden taşarım, Bazen hüzünler başımda. Dönme dolaba benzedim, Bir yukarıda bir aşağıda.. Dertler birikir birikir Bazen dökülür kağıda Bakarsın gecem ışık,ışıktır Gündüzlerim siyah olur, Bazen inanmam sevgiye, Bazen kalbi aşk doldurur. bakarsın gözüm de yaşlar, Bazen başım havalarda. Dönme dolaba benzedim, Bir yukarıda,bir aşağda... Cansın Erol |
Dönüşüm
Bir resimki ufukta,bakmaya doyulmaz. Bu, renklerin siyahla vuslata erişmesidir. Güneş nazla bitap uyurken, Akşam,günle gecenin sevişmesidir.. İlahi bir dönüşüm kaplar her yeri, Yıldızlar gök yüzüyle kucak,kucağa. Hayal rüyalarda saatler uçar, Renkler aşkla koşar yeni sabaha.. Aslında bu saatlerde bir yolcu gider. Bir daha geri dönmez biliriz. Zamanı da yanına alır,veda etmeden O uzaklaştıkca ufukta biz eksiliriz... Cansın Erol |
Dörtlükler 2
1-Biz son şarkıyı beraber söylemeliydik Şimdi bütün sözler yarım. Sevgiye sevdalı bu kalbi çok kırdılar çok Hep seni yaşattı,yaşarken unuttuklarım 2-Dünya küçük.dünya yalan İnsanlar da Bunu biliriz Seni seviyorum deriz Ne kadar Dünyalar kadar 3-Kimi hasret çeker canı sıkılır Kimi sevda çeker canı sıkılır Kimi kalabalıktan Kimi yalnızlıktan sıkılır Benimki de sensizlikten 4-Taş soğuk Kalp sıcak İnsanların elinde olsa Kalbi yerlere atıp Taşı kalbe koyacak 5-Buğday eksen buğday çıkar Çiçek eksen çiçek çıkar Niye insan ekersin de Her zaman insan çıkmaz 6-Kız çok güzeldi Adam çok zengin Kızı adama verdiler Para çok güzel oldu Cansın Erol |
Duvardaki resim
Seni bir çerçeveye hapsettiler. Bakanlar oh ne mutlu dediler. Hafif bir boyun büküş, Yüzünde ki o şen gülüş Bayağı iyi poz vermişsin Bir duvara yerleşmişsin. İçini hüzün yaksada, Bırak mutlu sansın dünya. Gözlerinin pınarında Özlemini saklasanda,anlatacak değildin ya Herkesin derdi kendine yeter, Hiç olmazsa resminle Sen olsun biraz neşe ver. Seni bir çerçeveye hapsettiler. Bakanlar çok mutlu dediler. Bayağı iyi poz vermişsin Hiç olmazsa bu dünya da Bir duvara yerleşmişsin Cansın Erol |
Duygular
Duygularım durgun sahiller gibi, Dinlendirir zaman,zaman içimi. Huzurlu kıyılarında dolaşırım gönlümün, En güzel anlarını yaşarım günümün... Bazen kopar fırtına,her yer karışır birden, Çoşkun deli dalgalar koparır sahilimden. Sığınacak limanı kalmaz gönlümün, Değişir dünyam tadı kalmaz günümün.. Duygularımda bin türlü tabiat, Değişir durur her dakika,her saat. Sahilinde başıboş dolaşırım gönlümün, Yaşarım tadını hissederim ömrümün... Cansın Erol |
Dün gece
Dostum dün gece beni bir aşk ağlattı. Dün gece bir kalp avuçlarımda çarptı. Kalbim kırık,ben sevemem,anlatamadım. Beni duygular da bambaşka yarattı. Dostum dün gece ümitler suya düştü. Kırıldı mehtap,yıldızlar bile küstü Toplamak istedim ışklarını sevgiyle Gözlerinden gözlerime vuran yalnız hüzündü... Dostum,dün gece bir insan sevgisini anlattı, Dün gece,çaresiz bir aşk beni ağlattı... Cansın Erol |
Dünya
Eskiden kocaman görünürdün gözüme. Ben küçüktüm de ondanmı söyle. Rengin toz penbeydi,parlaktın, Hiç bitmez sandığım yaşamaktın. Çok düştüm kalktım yollarında. Acı çektim,mutlu oldum kolların da. Bir verdin,bin aldın benden, Şimdi ben alacaklıyım senden. Artık öyle küçüksün ki baktığım yerden, Hatta hüzünlerden,dertlerden. Artık yıldızların arasındayım. Biliyorum her şey bir rüya Sana tepeden bakıyorum istemesemde, Yalancı dünya Cansın Erol |
Düş gezgini
Ben bir düş gezginiyim Sırtımda anılardan heybem, Kalbimde sonsuz ümitler taşırım Bıkmam,bıktırsalarda sevmekten Hayale kürek çekerim,gerçeklere inat Her dalgada su alsada sandalım Ben ıssız yollarda şarkılarla yürür, Hala umutla şiirler yazarım. Bütün çocuklar mutludur benim dünyamda Ben bitmeyen hayallerin ezgisiyim. Sevenler hep kavuşur rüyalarımda Ben bir düş gezginiyim.. Cansın Erol |
Düşünce gezileri
Hep bir şeyler anlatmak istersin yaşam boyu.Ama iç dünyanın ne kadarı cümlelere,kelimelere sığar ki.İnsanlar bir aysbergin,üstündekileri görebilir ancak.Ya en derinlerde ki görünmeyenler.Bir göz,bir kalp ararsın anlayan. En yakınlarından başlarsın duvarlara çarpmaya. sonra daha uzaklara. ve yara,bere içinde yine kendine dönersin. Çünki sen kendin olursan,onların doğrularının, yargılarının dışında kalırsan onlar seni kendi kalabalıkların da boğup,kendi içinde yapayalnız bırakırlar. Sonra sevgiden bulutlara asılırsın.Kumlara yazarsın duygularını. susarsın.Sustukca,duyguların taşar içinden.Söz olur şiir olur.Bir zamanlar,gölgesinde serinlediğin,yemyeşil bir ağaçtan kopmuş bir kalemle,beyaz bir kağıda dökersin kalbini.Belki de bir şarkı olur dudağında. Ya da doğadaki,ruhunda ki renkleri,şekilleri birbiriyle buluşturur,tuallere aksettirirsin.Parmakların,çizgiler,şekiller,hey kellere dönüşür,senden bir şeylerle. Onlar iç dünyamızın çığlıkları,isyanları,güzellikleri,doğurgan lıklarıdır. Paylaşımıdır. Seni hiç tanımayanlarla bile,o sözlerde,müzik de renklerde buluşursun..aynı duygularla.Ve onlarla büyür yüzlere,milyonlara katlanırsın. Artık bir gün yok olsan bile,bir dolu orman vardır bir yerler de. Acımasız baltalarla kesilseler, yakılsalar bile Cansın Erol... Cansın Erol |
Düşünce gezileri(2)
Ben hiç günlük tutmadım.O anı sabitleştiren,gülen,somurtan,toplu yalnız çekilen resimlere de tarih atmadım. Şiirlerime de..Zaman akıp gidiyor dediğimizde,aslında zamanın yerinde durduğunu,bütün canlı varlıkların,sonsuz bir dönüşümle akıp gittiğini düşündüm.İnsan bir düşünce şaheseri,aynı zamanda çelişkiler yumağı.Sevgi denilen büyülü duyguyu yaşayan,yaşatan,ya da onu acımasızca yok eden.Ölümün mutlak olduğunu bilen,ama bir ölümlüyü dünyaya getirmenin mutluluğunda büyüyen,sonra da ölüme ağlayan..yine insan. Seven,öldüren,savaşan,icatlar yapan,insanı insanlaştıran ya da alabildiğine küçülten faniler. Yapmak istediğimiz,gerçek olmayan bir dünyada,kalıcı bir şeyler bırakmak,ve bir zamanlar bende vardım diye yaşama damga basmakmı..Yoksa insani duygularla sonsuzluğu yakalama çabası mı.. Şimdi duvarları belki de iki yüz senelik bu yaşlı binanın bir odasın da kendimle başbaşayım. Yıllar önce sırf o istiyor diye duygularımı,özlemimi binlerce taşın altına gömüp,ellerimle gurbete yolladığım oğlumun evindeyim. Yıllar,ayrılıklar bana hüznü hasreti,yakarak tattırdı ama,sevdiklerime uzakta da olsalar yakın olduğumu öğretti.Sevdiklerime değil,sevgilerime sahip olmayı da..Ölümün dışındaki bütün ayrılıklar,kavuşmanın sevincini yaşatan mutluluklardır.. Çocukları ve gençleri hep sevdim.Onlar yalın,oldukları gibi ve temizdirler.Onları bozan gencecik yüreklerini,beyinlerini kirleten,birbirine vurduran,yok eden kocaman insanlar değil mi.. Özlediğim o çocuk yok,nerede, Dudaklar sahte gülüşler de artık, Özlediğim serap mı yoksa hayal mi, Büyümüş bütün çocuklar,adam olmuşlar yazık.. İkisi İtalyan biri Türk üç genç insan bu evde,bir çatının altında,dış dünyanın kavgalarına,hırslarına inat,sevgiyi,hoşgörüyü bir güneş gibi gönüllerine koyupbu soğuk duvarlı evi sıcacık bir yuva yapmışlar. Ruhumda ki korku,telaş,yorgunluklar,din,dil insan ayırımı yapmadan bir bütün olmuş bu dostluk,arkadaşlık şarkısında yok olup gitti.Kısa bir süre için de olsa.. Savaş,kavga,açlık dolu bir dünya da bana ümit kapılarının tılsımlı anahtarını veren güzel çocuklar.. O esmer şehirden,gri taş duvarlı kocaman evden ayrılalı çok oldu. Ayrılık bir ahtapot gibi yüregimin her zerresini sarsa da,aynı yürek ümit ışıklarıyla pırıl,pırıl.ve mutlu. Çünki biliyorum sevgi yaşamda ki en kısa yoldur. Cansın Erol |
Efkar
Sigaramdan çektim yine bir nefes, Yalnızlığım duman,duman tütüyor. Şu denizde bir cilveli bu akşam Bana nisbet tutmuş da mehtabı öpüyor.. İkimiz tutturmuşuz bir türkü, 'Sigaramın dumanı yoktur yarin imanı' Yar hayırsız,yar vefasız,yar uzak Sigaramın dumanında dönüyor... Bir efkar bastı ki sormayın gitsin. Deniz,mehtab tuhaf oldu içimiz. Sabah oldu gün ağardı neyleyim, Sigaramla yapayalnız,duman olduk ikimiz... Cansın Erol |
En güzeli
Sen tatmadığım duyguların en güzeli. Sen,hasretimi dindiren tatlı akşam meltemi Sen,gözlerindeki kıvılcımla kalbimi yakan, Her bakışıyla beni yok edip,beni baştan yaratan Sen,yalnız duygularda buluştuğum sonsuz vuslat Sen tadına doyulmayan ilahi ızdırab Sen,sevgilerin en güzelini tertemiz hislerle veren Sen bitmeyen *******ime nurlu seherleriyle gelen Sen,hiç kavuşamadığım rüyaların ötesindeki peri Sen aşk,sen sevgisin sen tadılmamış duyguların en güzeli Cansın Erol |
Eski mektup
Eski defterleri karıştırırken, Bir mektubun geçti elime. Beni çok sevdiğini yazmışsın Ölümü almışsın göze Bensiz yaşamazmışsın İnanmıştım bir zamanlar düşündüm İnan kendi kendime çok güldüm. Seni bir an görmesem diyorsun ben hiçim Aradan seneler geçse yine seninim Doğrudan dürüstlükten yana üstüne yokmuş Ben birazcık üzülsem,sana hicran olurmuş Öyle diyor mektubun, Bir dolu tatlı sözle devam ediyor uzun. Uzun seneler var ki yollarımız apayrı Seninle o günleri yaşamamışız sanki Kimbilir kalbinde şimdi kimleri taşıyorsun Ölmek mektupta kaldı iyiki yaşıyorsun Mektubunu gülerek yırttım sessice attım Anılarda aradım,seni pek bulamadım Cansın Erol |
Eski şarkılar
Bir şarkı duyacaksın bir gün, Çok eski zamanlardan gelen. Kim bilir hangi duyguyla bestelenen. Kendinden bir şeyler bulacaksın,dinlerken belki de Düşünürmüsün acaba,şimdi onlar nerelerde. Kısacık ömründe sevmiş,sevilmiş, Hangi şaiirin kaleminden Kimbilir neler hissettide yazdı derinden. Hangi dost meclisinde, Hangi kemanın sesinde. Söylendi nice sevdalı dudaklarda Düşünürmüsün acaba. Bir şarkı duyacaksın bir gün, Çok eski zamanlardan gelen. Belki de selvi tepelerinde, Şimdi rüzgarlarla söylenen Cansın Erol |
Eski şarkıları bıraktım
Eski şarkıları çoktan bıraktım Yepyeni ümitler bana gel diyor Pencereme konan yaşlı kumrular Sev diyor sev, sev diyor. Çiçekler açıyor bahar gönülde Hayal,gerçek hepsi aşkı söylüyor Kalp önünde secde etmiş mutluluk Sev diyor ah sev diyor Yüce bir ses böyle sevgi var diyor Bu alemde aşk bayramı var diyor Bir emir bu dinle tanrı ne diyor Sev diyor,sev sev diyor. Cansın Erol |
Eskiden
Eskiden güller böyle perişan değildi Her mevsim açardı kalpte yediveren Ne soğuk dokunurdu dallarına,ne de rüzgar Kanamazdı yaprağı böylesine sevgiden.. Ne zamanki sustu bülbül gelmez oldu, Semaya vurdu ayrılıkta yalvarışları Nice gül soldu,toprağın koynunda özlemle Ondan yıllardır gök yüzünün yağmurla ağlayışları Cansın Erol |
Eskiler alıyorum
Zamanla değişiyor her şey. Ben geride kalıyorum. Yeni sevgilerin tadı yok Eskiler alıyorum... Bir üzülsek,bin gülerdik Dertleri hiçe bölerdik Nasıl da candan severdik, Geçmişi arıyorum,eskiler alıyorum Birdi özümüz sözümüz, Aşkla yanardı gönlümüz, Şimdi öylesine ömrümüz Bu dünyada yaşıyorum,eskiler alıyorum... Cansın Erol |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.