![]() |
Delikanlım
Kendine iyi bak..! Dede değilsin; Onbeşlik; Delikanlım.. Yağmurla seni bekledim, Gelirsin sandım. Hasretin; Selim oldu.. Rüyalarım'da seni aradım... Varmışsın gibi'de Yaşadım..! Uyanınca; Yatağın boş; Yokluğuna; Ağladım. Ne garip...! Flört hasretim'miş, Seninleyken anladım. Ayaklarım titredi; Çocuk gibi utandım. Seninle olmak ne güzel, Hadi..! Gel; Delikanlım..... |
Denizle Dans
Günün durgunluğu,başladı yine sabahla. Hareket sadece yozlaşmışlıklarda. Akdeniz akşamlarının esintisi, Anlayana,hisedene,tadana. Öyle güzelki... Mehtabın tadı; Hala damağımda. Tatlı bir senfoni gibi, Denizin sesi... Çağırıyor..! Gel kollarıma diye beni. Nasıl reddederim,böyle bir sevgiyi... Gözlerimi kapatıp, Sarıldım; Danseder gibi.... Öyle sımsıkı; Öyle sıcak' ki...! Kucakladı beni: Başka dunyadaymışım gibi..... Denizin derinliklerinde; Ruh buldum. Yaşadım aşkların en vefalısını, En güzelini.... |
Dilin Ucunda İsyanım
Dilin ucunda isyanım, Haykırsam bir türlü. Sindirsem bir türlü İçimde hep Fırtına, Durulsa bir türlü, Patlasa bir türlü Kabrin huzursa eğer, Ölsem bir türlü Yaşasam bir türlü |
Doğacak Güneş
Doğacak güneş, Vatanımın özgün yaylalarına, Özgürlük çiçekleri açacak, Dağlarda,ovalarda,bostanlarda Kuşlar türkü söyleyecek Korkusuzca semalarda. Biliyorum... O anda; Gülecek analarımızın yüzleri; Açılacak; O yüzlerindeki; Derin çizgileri...! Onlarki; Özgürluk için,Vatan için Canlarindan can verdiler, Başlarinı'da asla eğmediler Şimdi... Doğmalı güneş vatanımın; Özgün yaylalarına, Açmalı çiçekler; dağlarda,ovalarda,bostanlarda... |
Doğum Ve Ölüm
Ağlayarak merhaba dedik, Dünyaya; Gururla beklendik; Beklediler, Anamız; Babamızda. Gülen gözler gördük; Gözümüz açılınca, Titreyen dudaklar gördük Ağladıkca,.. Ana yüreğini sormadık, Boy attıkca,yol aldıkca. Karşılıksız sevmeyi, Sevgi ile ölmeyi; Beklentisiz vermeyi, Kaybetmeyi bilmeyi, İnsan gibi sevmeyi, Sevilmeyi... Birde..! Kabullenemedik; Ölüm denen; Gerceği.! Geldiği gibi giden; Bedeni..! |
Dokunmayın Keyfime
Keyfimce; Keyfime, Elim çimeni sevince, Bedenim; Denizle cilveleşince, Elim kolumda sağlam; Şükür..! Aklımda yerliyerinde. Sevgileri zengin, Doslukları engin Köpeklerimde benimle Aşkı, meşki, Boşladım; Dokunmayın keyfime.. |
Erkek Dediğin
..........................Erkek dediğin Eli gözü oynaşta. Aklı bir tadımlık balda, Namus abidesi gibi dikilir, Öğünür hep gururla. Fırsat kollar namusluyu, Sermek için pazara. ...........................Erkek dediğin; Elinin deydiği herşey bozulur, Bozuktu diye burnundan solur, Aşkı hep günübirlik şovdur. Kadir kıymeti de bilmez Kibirinden geçilmez, Şıp sevdidir,sevgiyi de bilmez. ...........................Erkek dediğin; Kolunda kadını malı sanır Dışardakine hayıflanır Konu komşu'da demez, Göz zinasından geçilmez Capkınlığı paye sanır, Ava'da giderken avlanır... |
Ey Benim Akıllı Yarim
Ey benim akıllı yarim, Gönlüm de takılı yarim, Dilin zulumden de beter, Döner dolaşır zehreder... Ey benim akıllı yarim, Sevgi de nazlı yarim, Yüreğin içim de bişeker Aşkın gözümü kör eder.. Ey benim akıllı yarim, Derbeder saclı,cazlı yarim, Keyfince gönlü hep coşar, Kızınca kolayı zora koşar.. Ey benim akıllı yarim Yüreği yüzünden güzel yarim, Estirir başında kavak yelleri, Tutar elimi gezer yarim... |
Gül ve Diken
Bir gül.... Uzattın ya! Bana Dostluktu, anlamı Çok güzeldi, Koklanası yaprakları Kokladım.. Bilemedim; Koklanmıyacağını Safca... Sevmek istemistim yapraklari. Olmadı.... Düştü dalindan, Geriye; Dikeni ile sapi kaldı. O da...! Ellerimi kanatti... |
Günaydın
Sabahın ilk ışıklarında Gözünü ovuşturarak açtığın'da, Değilsem'de; Yanında...! Ben; Varmışım gibi, Hala..! Sarılabildiğimi, Sana...! Avuçlarımın; Sıcaklığını, Ellerine; Aktardığımda, Nefesini; Nefesim'e Sokarcasına, Canımsın..! Canımın içinden,bir parça; Hadi..! Kalk bebeğim; Gölgemle'de olsa, Yanındayım hala..! Gel..! Yine el'ele Günaydın; Diyelim.. Seninle..! Sevginin,sonsuzluğuna..... |
Hadi Gel
İçimdeki fırtınayı, Hissederek yaşamayı, Zamanlı zamansız Sarılmayı; Ellerinle oynamayı, Yanağına dokunmayı, Dizlerinde yatmayı, Saçlarımı okşamanı, Seni senle yaşamayı, Hadi gel..! Özledim ben bebeğim... Korkularım sessizliğim, Nedenini bilmediğim, Severken'de titrediğim, Sonu nedir; Demediğim Delicesine istediğim, Gülüşünü,görmeliyim, Elele gezmeliyim, Sonsuza dek sevmeliyim, Sevdiğini bilmeliyim, Sarilarak ölmeliyim, Hadi gel..! Özledim ben bebeğim... Yüreğimden bedenime, Sana dair seninle, Uyanacak duygulardan, Korkuyorum kendimce. Sevgili değil, Çocuğum gibisine, Kocaman sevgi dolu kalbine, Küçücük gözlerinden, Kızıp dudak büzüşüne, Hadi gel..! Özledim ben bebeğim...... |
Hangisi Doğru Bilemedim
Ömrümce herkez birşey istedi, Vermedim küstü gitti, Verdim ezdi gitti. Hangisi doğru bilemedim.. Uzak durdum yaban dendi Sevgi verdim salak dendi. Yanlış olanı sordum, sus dendi. Hangisi doğru bilemedim.. Sesiz kaldım dinledim, Dinledikce kinlendim, Hatam insan olmakmı. Hangisi doğru bilemedim.. |
Hasrete Sitem
Küçücük gözlü bebeğimsin, Teninin kokusunda; Hasretimsin... Uzaktaysan; Gamımsın, kederimsin, Ruyalarda benimlesin; Benimsin... Hadi gel desem gelmezsin, Sensizliğin,korkularına sebepsin... Yakın yolları ırak edersin, Neden yaratır'da,gidersin... Yüreğim'de neşemsin; kulağım'da nağmemsin.... Tanrı yazmış bilesin; Bütün sayfalarda'da sensin... son satırlar'da senin; İster yazar; İster beni..! Silersin... |
Hasretim Adamım
Saçına; Dokunmaya.. Tenini, okşamaya... Hasretim; Adamım...! Sımsıkı; Sarılmaya.. Gözlerinde akmaya.. Hasretim; Adamım...! Kanımdaki; Seline... Yüreğimde'ki; Sevgine... Hasretim; Adamım...! Öylesine..! Billur'ki; Kaynağın.. Susadım..! İçmeye.. Hasretim; Adamım...! |
Hatamı Kendim Buldum
Sabırtaşı sanıldı adım böyle bellendi, Derdi tasası olan işi düştükce geldi. Kalkan oldum siper bildiler, Sorunlarını sırtıma yüklediler, Bunaldım,yetti dedim; Dudak büktüler, Anlatmak istedim dinlemediler. Ağzı açık çuval oldum, doldum, Bitti yeter dedim.olmaz dediler. İnsan olmak suçmuş, hatalı beni bildiler, Deli diye bir kılıfı üstüme giydirdiler. Kimse dost değil,menfaat bulmayınca, Herkez düşman oluyor,işi yapılmayınca. Nedenleri hep sordum durdum, Hatamı kendim buldum. Kullanmayı hiç bilmedim, Hep kullanılan ben oldum. Artık gözyaşım olmayacak pınarımı kuruttum, Artık hissetmiyorum,kanımı'da dondurdum. Kızdım küstüm kendimce,vicdan bitti içim'de, Birdaha bakmayacağım,düşerlerse önümde. |
Hayal Kurmak Güzeldir
Düşler bahçesinde idim; Yine dün gece. Hayal kurdum, Sana dair seninle. Gözlerimi kapatıp sessizce, Ellerini tuttum hafifce. Tombuldu,birazda iri Okşamak geçti içimden herbirini. Yavaşca; Düşledim bitimsiz bir vadi, Akıp giden hafif bir su sesi. Sesin sesim, Nefesin nefesim gibi. Okşadım saçının her telini, Hafifce dökulmüş,seyrekleşmişti sanki... Bir annenin elleri; Bebeğinin tenine dokunur gibi, İncitmek istemedim; Severken seni..... |
Hayal ve Gerçek
Bir hayal yaşattım, Ağasız bahçeye, Süsledim; Çiçeklerle,böceklerle Bir sevgi koydum; Yüreğimin köşesine, Bekledim; Sahibi gelecek diye Rüya bitti.... Yine..! Baktım! Yüreğim aynı değişmemiş; Hersey eskisi gibi, Yerli yerinde.....! |
Hayalimde Yaşamanda Güzel
Seni senle yaşadığımı, Sanırken doya doya.. Anlayamadım; Akıp gittiğini, Başka tarafa.. Bakma..! Kızdım.! Söylendim ama, Anılarımda..! Güzelsin hala..! Olmasanda yanımda, Dün gibi; Bugün gibi, Mutluyum seni anımsadıkca... Artık istemem..! Nereye gittiysen kal..! Dönme birdaha... Saçmalık olsada, Değil umrumda... Ben..! Seni sevmeyi,seviyorum, Yada; Sevmek istiyorum. Hala..! Parsel, parsel ayırdım, Her parcanı bir tarafa, Nerede olursam orada, İster gündüz; İster geceden,sabaha...! senden kalan miras gibi, Süslediğim hayalin, Yaşıyor ruhumda.... Böyleside güzel, Mutluyum olmasanda.... |
Hayvanları Sevebilmek
Köpekleri süs diye alanlara, Bıkınca sokağa atanlara, Tekme atıp kovanlara, Kurşun sıkıp vuranlara, Utanıyorum; Bunları görüp, İnsan olduğuma.. Her canlının hakkı var yaşamaya. Sadece bizim için, Var olmadı bu dünya. İçimizde; Yaratana ve yarattığına Sevgimiz, olsa..! Eziyet etmezdik; Hayvanlara. Hani..! Üstün yaratık insan varya Sanıyor..! Yalnız; Kendine ait dünya. Tanısalar'dı hayvanları, Gönül gözü ile baktıklarında, Sevgilerinin saflığını, Dosluklarının erdemini Öğrenirlerdi birazcık'da olsa...! |
Hoş Gelmedin Dünyaya
Anneni ve babanı tanımadan, Gözün bile açılmadan, Rastgele konulan bir adınla, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya, ...........................................Hoş gelmedin bebek... Belki bir cami avlusu,belki bir sokak köşesi Yarım yamalak,sarılır bezden elbisesi, Ya tecavüzden olmuş,ya gizli zevk gecesi, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya, ...........................................Hoş gelmedin bebek... Senin gibi bulunan,kaderden kardeş olan, Bırakıldığın yuvalar da,sana bakan insanların yanın da, Mutlu olursun diyemem,geleceğini göremem, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya., ...........................................Hoş gelmedin bebek... Ağladığın da yanında kimse olmıyacak, Seni kollarında sallayıp uyutmıyacak, Açmısın,tokmusun diye sormıyacak, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya, ...........................................Hoş gelmedin bebek.... Büyüyeceksin zamanla; Gördüğün de, Yanında çocuğu ile yürüyen ana baba, Neden sorusu, fırtınalar koparacak ruhunda, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya., ...........................................Hoş gelmedin bebek.... Sevgiye, ilgiye, şevkate hasret olan yüreğin, Nasır tutacak; Hiç bir şeyi hissetmiyecek zamanla Tinere,baliye müptela olduğunda,İnsanlığın sucu bu. Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya. ..........................................Hoş gelmedin bebek.... Eğer kız çocuğu olarak geldiysen yaşama, Döngünün içinde kadın olursun küçük yaşta, Ya yankesici olursun, ya da konsumatris barlara, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ..........................................Hoş gelmedin dünyaya, ..........................................Hoş gelmedin bebek... |
İkinci Bahar Gibi
Bir dalda iki cambaz, Birisinde saz..! Diğerinde naz..! Al birini; Vur bir tarafa.. Aşk..! Diye; Tutturmuş, Delinin birisi... Sanki..! Aşk..! Varmış; Gibi.. Yaşamak istiyorsada; Kendisi, Sanaldı; İçindeki sevgi.. Yeniden açılacakmış gibi, Hayatının; İkinci perdesi..! Gönlü hayal bahçesi Peşrevi; Güzel ve hoş, Sanki ikinci bahar gibi.... |
İstanbulda Bir Gece
İstanbulda bir gece, Her zaman ki eğlence, Kimi sirkeyle sarhoş, Kimi viskiyle sarhoş. Herkes kendinden memnun, Parasına göre eğlence, Kimi pavyonda barda, Kimi sokak köşesinde, Bedavanın peşinde. İstanbulda bir gece, Sokak çocukları,tinerciler nasipte Tehtitle adam soyarlar, Vermez'sen karın deşen canavarlar, Herkez korkar bir şey yapamaz, Kanayan yaramız der sallamaz, Her gece den gündüze Bir ceset bulunur bir köşede, Sormazlar neden niçin diye Adı ad'sız diye gömülür, Her hangi bir yere. |
İşte
İşte..! Gündüzler döndü geceye, Geldi yine; Anka kuşu pencereme. Götürdü enginlere dağ,dere.. Sularda duruldu; Sessizliklerde... İşte..! Gecenin kör karası gibisine, Saat üc,dört belkide.. Yavaşca seyreldim,yattiğın yere.. Seyrettim uyumanı; Döne döne, Çok sevimli idin; Nedense..! İşte..! Masum bir çocuk; Yatıyormuşcasına,şiltede..! Öyle büyüttüm'ki; Seni içimde..! Canımdan can vermiş, Bebeğim gibisine.; Ne oluyorsa bana böyle..? İşte..! İçimdeki çocuk coştu yine.. Aldırmıyorum.! Mutluysam, Gerisini sormak niye...? Alnına bir öpücük kondurdum.. İyi uykular niyetine.... |
Kahroldum
Bir sevde yaz dediler,adına seni koydum, Bir şiir yaz dediler,duygulara sel oldum, Onu düşün de yat rüyada görürsün dediler, Sabaha kadar aradım, seni sordum durdum, Bir cana bir can gerek ver dediler, Önlerine canımı canının yerine koydum. Yaşamı seninle sevdim, seninle doydum, Yoksun ya yanımda,hasrete heder oldum, Gökyüzün'de aradım her kuşa sordum, Bırakıp gitti bekleme dediler, Kahroldum.... |
Kardeşime
Gönderdiğin meleklerin, Bebeğimi aldı,Yüreğimden... Çaldılar,koparırcasına Ellerimden... Nasıl bir oyun oynuyoruz..? Hayata dair,yaşama dair, Acımasızca.; Neden..? Kollarımda taşıdığım o bitkin beden, Birşey kaybetmemişti tebessümünden Sevgi dolu yüreği ile abla derken Bebeğim; üzülmiyeyim diye ben Şarkı bile soyledi giderken Canımıniçi Hani o udumuz vardı ya,,! Çalıp söylerdiğimiz seninlen., Saklıyorum.,Çalmıyacağım Elbet; Buluşunca birgün yeniden Çıkacak o zaman; Oda yerinden. |
Kim Suçlu
Buz gibi bir havada. karın,kışın ortasında, Kaldırımın kenarında, Daha yolun başında, Çocukluğu katledilmiş, Kazanç kapısına. Oturtulmuş bir köşeye, Pis bir bez'de önünde, Anası olacak kadın; Yatmış vicdan sömürüsüne. Acımadığı çocuğuna, Ağlıyor acıyın diye. |
Korkuyorum
Sine-i milletimize, hançer girip çıkıyor, Aç, susuz,mecelsiz, Vatandaş hep ağlıyor. Düşmanı denize dökmüş'üz, Başımız dik yürümüş'üz, Türklüğümüz le övünmüş'üz, Şimdi ne oldu bize, Dileniyoruz borç diye, Ülkemizi senet gibi veriyoruz ellere, Aciz olduk düşmanların önünde, Osmanlı Tarihi, Tekerrür edecek diye, Korkuyorum, korkuyorum, Dünya alem gülecek bize. |
Kovalamaca
Köşe kapmacayı iyi oynuyorsun, Çocuk'ca kaçıyorsun. Yeni bir oyunmu keşfet'tin..? Hodri meydan diyorsun. Koca bebek..! Oyun iki kişi ile oynanır, Boşuna çabalıyorsun. Ben bir kazak kızıyım..! Elmanın yarısı durmaz, Delinin delisi olmaz. Vaz geç kovalamaca'dan. Huyum kötüdür; Ne olur ne olmaz |
Kuyruklu yıldız
*******in süslüsü, Yıldızlı bahcedir,gökyüzü. Hele varki birisi; Dilek toplar; Kuyruklu yıldız'dır kendisi. Edalıdır gidişi; İsterse'de yapar işini, Sevgi istedim vermedi, El salladım,görmedi..! O bile beni sevmedi..! |
Kuzuların Sessizliği
Kuzuların sessizliği bitti, Her yıl olduğu gibi Adı üstünde kurban bayramı, Öldürme bayramı geldi. İlkel toplumlar gibi Katliamın bir adı, Bayram, Hak adına kurbandı. Tezgah kurulmuş hep sokaklara, Eli bıcak tutanlar girmiş bir bir sıraya, Koyun canı derdine ağlıyor ortada. Kimsenin umru değil, Et derdine coşuyor,koşuyor, Kurbanı kestiren,şişe şişe geziyor. . Etler sır gibi saklanıp,küplere basılıyor, Çöpteki kemikleri köpekler yalıyor, Kimi de peşrev yapıp alemlere dalıyor, İsyan ediyorum, Sevap bunun neresinde, Tanrım afına sığındım yine, Bu canı verende sensin, Toplu katliam niye. Beynim duruyor düşünürken, İnsanoğlunun ne farkı var caniden Şu canlılar şu doğa, Neler çekiyor insan denen faniden. Şunu bilinki, Korumamıza muhtaç olan hayvanlar, Kendilerine dokunmıyana dokunmazlar. |
Mektuplar
Mektuplar vardır aşkı anlatır, Mektuplar vardır derdi anlatır, Mektuplar vardır özlemi anlatır, Mektuplar vardır sevinci anlatır, Mektuplar vardır sılayı anlatır, Mektuplar vardır yaşama vedadır.. Mektup görmek istemiyorum, Bana acımasızlığı, bana yalanı hatırlatır Mektup görmek istemiyorum, Bana yalnızlığı,bana ihaneti hatırlatır. Mektup görmek istemiyorum, Bana yok oluşu,bana ölümü hatırlatır |
Ne Nedir
Hakkın yolu sevgidir, Onu'da; Yalan,dolan bozar. Zengin kendini saklar, Fakir boş cebe hava basar. Aşkı.! Piknikte keyfiyle; Günübirlik yaşarlar, Evlilik uyku hali, Uyanınca boşanırlar. Dosluğun adı olmuş, para..! Onu' da üç kuruş'a satarlar..! |
Nerden Bileyim
Gözlerime bakmazsan, Ellerimi tutmazsan, Sıcaklığını almazsam, ................................Beni sevdiğini, ................................Nerden bileyim... Beni yalnız koyarsan, Ara da bir ararsan, Hasret ile yakarsan, ...............................Beni sevdiğini, ...............................Nerden bileyim... Olur olmaz kızarsan, Dediğim dedik yaparsan, Dönüp gönül almazsan, ...............................Beni sevdiğini, ...............................Nerden bileyim... ******* uzun ve sessiz, Yarın ne olacağı belirsiz, Kalırsam senden habersiz, ..............................Beni sevdiğini, ..............................Nerden bileyim... |
Onlar Benim Ailem
Yüreğim de hala şoku, Kabullenmesi en zoru. Kara gözlüm,sürmelim, Canımın içinden can koptu. ...................................Tesellim, Kopan candan üç canım oldu, Aydınlık yüzleri sevgiyle dolu, Mutlulukları mutluluğum, Tutunduğum dalım oldu. ...................................Huzurluyum, Dünya güzeli akıllı mervem, Delidolu kıraliçem küçük tuğçem, Annelerin en güzeli en vefalısı aliyem, Ne kadar şanslıyım ki, onlar benim ailem. |
Ömrüm Sana Yazılmış
Seni çok özledim, Senmişsin beşiğim, Ninni gibiydi nefesin, Şimdi uykuya hasretim... Geceyi gündüze denkledim, Evde ne varsa temizledim, Oyalandım eğlendim, Unutmayı denedim... Sanki kurşun, yapışmış, Sevgin,yüreğimde kazınmış, İstesen de,istemesem de silinmez, Ömrüm sana yazılmış... |
Ömrün Sonu Selvili Yol
İstesek'de istemesek'de ömrün sonu selvili yol. Buradan geçer her insanoğlu, Kimi omuzda kimi arabada. İster boyalı tabutda İster battaniye arasında. Herkezin yattığı yer toprak olsada, Ne mutlu yataçak yer bulana.. Mezarlıklarda karaborsa, Deniz manzaralılar'da açık artırmada. Sanatcılar,paşalar zincirlikuyu'da, Birde havadar manzaralı arşiyan'da.. Kuş ucmaz kervan geçmez dağlarda, Adı belli değil,Garipler'de yatar; Orada.. Cullusu'da culsuzu'da, Ne namını,ne de parasını alır yanına. Hicbirşey,bırakmadıysa; Şansızlık, Dua niyetine okunur beddua. Kaldıysa üç beş Kuruş para; Senin benim kavgası; Düşerler mahkeme kapısına, |
Öyle Güzel ki
Bilsen seni özlemek, Seni sevmek kadar öyle güzel'ki.. ..........Hayalini,hayalim de düşlemek, ..........Koklamak sarılıp,sarılıp öpmek. Bilsen seni özlemek, Seni sevmek kadar öyle güze'ki.. ..........İçim titrer üşür gibi, ..........Rüzgar kokunu getirir gibi. Bilsen seni özlemek, Seni sevmek kadar öyle güzel'ki.. ..........Gökyüzünde de varsın sanki, ..........Yıldızlar göz kırpıyor,senin gözlerin gibi. Bilsen seni özlemek, Seni sevmek kadar öyle güzel'ki.. ..........Saz da,söz de hep seni andım, ..........Yattım kalktım,şiir yazdım. Bilsen seni özlemek, Seni sevmek kadar öyle güzel'ki.. |
Özlemim Ateşten Gömlek Gibi
Canımın içi eve girdim şimdi, Seni yolcu etmemiş gibi, Gözlerim taradı odanı oradasın, Sanki,geri dönmüşsün gibi. Yanımdayken bebeğimsin, Olmayınca hasretimsin, Neşemsin,sevgilim sevgi yumağım, Yoldaşım candaşım hayat arkadaşım. Evdeki kokun sen varmışsın gibi, Heryerde herşeydesin sanki, Canımın yarısı koptu da gitti, Özlemin ateşten gömlek gibi |
Rabbim
Rabbim; Sensin canıma candan can veren, Kulunum; Bunca yıl cebelleştim neden Yaşamımın, Çok azı keyif'idi, gerisi hep çileden Ölüm Hep yanımda idi, sevdiklerim alındı elimden, Sığındım; Huzuru bulmak için yolun'a Umutsuzluğuma, Secde ettim ruhumla. Sarıldım tutunamadığım dallara, Elinin; Tersiylemi vurdun bilmem, Hayatım da; İzi var; Hala... Senindir Yorgun ve bitkin bu beden, Emanetini, sessizce,alırmısın yanına Gelmek istesem.... |
Sabır Taşı
Yan değil,yandaş değil, Düşe konan,candaş değil, Aşk değil,sevda değil Senden kopmak işten değil.. Sabır taşımı bilirsin, Söylenmezi söylersin, Altı üstü bir lokma, Be hey benden ne istersin... Suyun akışı nazlı, Kalbin atışı hızlı, Durdurursan nabızı, Okutursun mezartaşı... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.