![]() |
Beni Sana Adadım
Herşeyimi verdim sana Daha ne istiyorsun Sevdalıyım ben sana Bunu sende biliyorsun Tek bir canım kaldı Onuda mı istiyorsun Beni sana adadım Sen bunu biliyorsun Bu gözler görmüyor Senden başka kimseyi İstese de tutamaz Başka yabancı elleri Bu gönül sevemiyor Senden başka kimseyi Sevip te koklayamaz Başka yabancı gülleri Berkay Kur |
Benim Kadınımsın
Buz gibi odaları, Sevginle ısıtarak, Sıcacık yuva yapan, Evimin kadınısın. Fakirliğe göğüs geren, Zenginlikle alay eden, Düşünmeden canını veren, Sen tapılacak kadınsın. Kahırları umut yapan, Kötülüğe karşı koyan, Beni bile adam yapan, Sen benim kadınımsın. Sen gözümün nurusun, Yıllardır arayıpta, Mutluluğu bulduğum, En muhteşem kadınsın. Berkay Kur |
Bilemezki...!
Sevmeyip, sevilirsen, Başını göğe deyirirsen, Göğsünü öyle şişirirsen, Gülüp geçerimmi dersin..! Sevipte, sevilmezsen, Sevgi altında ezilirsen, Aşk, aşk diye dilenirsen, Söyle şimdi ne dersin..! Başın birgün eserse İçindeki ateş sönerse, Çabuk küle dönerse, Gelip geçtimi dersin..! Gerçek ateş sönermi, Hemen küle dönermi, Sevgi hemen bitermi Sevmeyen bilemezki..! Berkay Kur |
Bilemezsin Sen
Konuşur olsaydı kalbimin dili Anlatırdı sana her türlü hali Ardında günlerce mecnun misali Nasıl yandığımı bilemezsin sen Kaç gece uykumdan kalktım kaç gece Bir seni söyledi dilde her hece Käbusu senli düş sayıp öylece Nasıl kandığımı bilemezsin sen Bunca çok sevmişim bilmem ki niye Her çile gönlümde senden hediye Sevdanı canımda canımmış diye Nasıl sandığımı bilemezsin sen Vuslatın sönmeyen ateşi bir ok Sen yoksan gözümde yaşın sonu yok Bir seni dilerim her şeyden de çok Nasıl andığımı bilemezsin sen Berkay Kur |
Bir Gecede Olsa
Kokunu yorgan, Seni yastık yapacağım, Bedeninide yatak, Uzun zamandır,özlediğim gibi. Kirpiklerim kuru kalacak, Gözlerim akmayacak, Bu gece seller gibi. Korkulu düşler, Uğrayamayacaklar yanıma, Haykırıp uyanmayacağım, Bu gece ilk defa. Bakmayacağım saatlere, Sabahı istercesine, Sarılıp yatacağım sana, Bu, bir gecede olsa. Berkay Kur |
Bir Kurşun Misali
Gönlümün güzeli vazgeçilmezim Her daim içimi yakar yokluğun Sensiz kaybolurum bir yol bilmezim Bir nehir misali akar yokluğun Gecemin parlayan yıldızısın sen Dört mevsim ömrümün baharısın sen Kalbimin gönlümün olmazısın sen Bir şimşek misali çakar yokluğun Ayırma elini elimden çekme Sensiz bir hayata vurmuşum tekme Ne olur gönlüme hasreti ekme Bir nefes misali sıkar yokluğun Eğer ki her şeye veda edersen Yaşamaz bu beden bil ki gidersen Son duyuşum olur elveda dersen Bir kurşun misali yıkar yokluğun 03/01/08.....Berkay Kur ve Ersin Kayışlı Değerli dostlarımdan ..................................... Her nefes alışta bir daha vurup Külümü bilinmez yere savurup Canım alır gibi karşımda durup Azrail misali bakar yokluğun...............Mustafa Şekerci Yanımda olsan da baksaydım sana Gözlerden kalbine aksaydım sana Güllerden taç yapıp taksaydım sana Bir ateş misali yakar yokluğun...............Ahmet Kısa Garip yüreğime saltanat kurdun Verdiğin fermanla zincire vurdun Hasret, özleminle yakıp kavurdun Bir volkan misali patlar yokluğun...............Külkedisi_ Berkay Kur |
Bir oda Dört duvar
bir oda dört duvar sen ve anılar bütün duvarlara seni boyadım kalbinin rengini... odam kapkara anıları aradım yok olmuşlar bitmişler sen gibi rengin... odamda Berkay Kur |
Bir Yudum Şiir
Kalem ........... onsuz olmaz illaki olacak... Kağıt .......... bembeyaz olacak kara tahta değil ki... İlham .......... tekerlekli okul bir gelir, bir gider... Şiir ....... romana benzer onun bebeği... Şair ........ şiirin sevdalısı sevgilisi, tutkunu... Bizler ........... şiir dostları şair dostları gönül dostları... Berkay Kur |
Biraz Dur Be Zaman
Bu kadarmı olur zaman, Biraz dur be zaman, Yetişemiyoruz arkandan, İnsaf be zaman, Bir arkana dönüp baksan, Bizde bir veya iki dakika, Biraz soluk alsak. Arkandan koştura, koştura, Ya bizi geberticeksin, Yoksa tabakhaneye, Birşeymi yetiştireceksin. Zamana karşı koyamam, O bendende kurnaz. Küfür gibi birşey, Çıkmaz hayatta benden, Çıksa, çıksa bir feryan. Berkay Kur |
Birgün
Belki birgün gelir de kulakların çınlarsa Aşkı bilmeyen gönlün sevdaları anarsa Hayalim canlanır da gözlerine dolarsa Sevgim yoktu desen de anılar silinir mi Bir hüzünlü şarkıyla gözlerin belki dolar Gözlerin nemlenir de maziye öyle dalar Seni seven o kalbi taş kalbin belki sorar Yaşanılmış sevgiler öyle hemen biter mi Birgün olur şaşırıp beni sorarsa gönlün Her baktığı yerler de beni görürse gözün Hep kederli nağmeyle beni söylerse sözün Tövbe dahi etsen de kalpte sevgi biter mi Berkay Kur |
Bittim Tükendim.
Dalında kurumuş yaprak gibiyim Ölmüş de yaşayan öyle biriyim Susuz kalmış ben bir toprak gibiyim Suyu da kesiver bittim tükendim Sevdanın ötesi ben öyle sevdim Baharı bırakıp hazana geldim Gözümü kırpmadan bu canı verdim Canı da alıver bittim tükendim Gonca bir güldüm ben kurudum soldum Mutluluk ararken hüzünü buldum Sevgi dolu kalbe dertlerle doldum Kefeni biçiver bittim tükendim Yokluğun aklımı başımdan aldı Her yanımı özlemin ateşi sardı Sana verecek tek şu ömrüm kaldı Onu da al bari bittim tükendim Berkay Kur |
Bizim Çocuklarımız
Yetim,yoksul ve Kimsesizsiniz, Ama asla yanlız değilsiniz. Anne, baba şefkatinden yoksunsunuz, Ama bizlerin kalplerindesiniz. Utanmayın, sıkılmayın çocuklar, Biz her zaman yanınızdayız. Üzülmeyin, ağlamayın çocuklar, Sizlerde bizlerin çocuklarısınız. Annenizde, babanızda bizleriz, Kapımız sizlere her zaman açık. İstediğiniz an gelin, Bizleri çok sevindirirsiniz. Utanmayın, sıkılmayın çocuklar, Burasıda sizin eviniz. Üzülmeyin, ağlamayın çocuklar, Zaten sizde bizdensiniz. Sizlerden tek isteğimiz, Okuyup büyük adam olmanız. Çünkü bizlerden sonra sizler, Bu bayrağı bizden alacaksınz. Utanmayın, sıkılmayın çocuklar, Bu dünya hepinizin, Üzülmeyin, ağlamayın çocuklar, Siz tek bir yürek olursanız, asla ezilmezsiniz. Berkay Kur |
Buna Alıştım
Sen artık yoksun buna alıştım Gönlüm öyle sevmiş bende şaşırdım Kaderimle küstüm yeni barıştım Sevda kervanınla bugün tanıştım Yokluğunu yorgan yapıp yatarım Hasretin yastıkmış başım koyarım Özlemini çarşaf serip sararım *******i bende seni yaşarım Yalvarmak neyime bekleme sakın Kalpten sevenler var etrafa bakın O kadar düşmedim yanılman yakın Kalbim aşkı bulur belki de yarın Sana hep yalvardım ne geçti ele Yalvarma sırası şimdi de sen de Sevginden eser yok artık gönlüm de Yalanın sırası artık dilim de Berkay Kur |
Büyük Ödül
Seni nasıl sevdiğimi,benden iyi bilirsin Uğruna öleni iste,bende görürsün Çok mutlu olacağız,yakında görürsün Tanrımın bana verdiği,en büyük ödülsün. Berkay Kur |
Cananım
Beden bugün hasta, Günül buruk bir yasta, Gözler barışık yaşla Deva sende, cananım. Bu yürek nasıl dayansın, Hangi derdine yansın, Ağlamayıp ne yapsın, Pınarı sensin, cananım. Gurur sürünür yerlerde, Alay olur herkese, Üstüne basıp ezerlerse, Tut kaldır,cananım. Kokun burnumda tüter, Gözler yolunu izler, Bu aşık seni ister, Hadi gel, cananım. Ömür sensiz tükenir, Sensiz yaşamaya ne denir, Azrail ordan sevinir, Tabibi sensin, cananım. Berkay Kur |
Çiğ Tanesi
Baharımı bitirip hazanı verdin yine Karanlık sisler bastı gözümün bir tanesi Gönlüm yaprak misali üstündesin sen yine Aydınlık geliyor bak düşecek çiğ tanesi Güneş doğacak yine kara bulut olsada Düşeceksin toprağa binbir ümit olsanda Gideceksin yar gibi dönüşün olmasada Hemen gitme biraz kal toprakta çiğ tanesi *******in ayazı dondurur yüreğimi Uzun olur simsiyah yaşatırlar hasreti Rahat vermez bölerler mazili o düşleri Hemen düşecek misin yapraktan çiğ tanesi Ben yaprakta emenet kurtuldum sakın deme Yaprak düşer dal düşer düşersin elbet sende Yüreğimi sızlatır bu ayrılık hep bende Eriyip de gideriz güçsüsüz çiğ tanesi 23/11/07.....Berkay Kur. Değerli Gönül Dostumdan --------- Yine yağmurlar yağar yeşerir bak yapraklar Geçer kara ******* güneş yeniden doğar Her doğan günle yeşerir tüm umutlar Düşen çiğ taneleri toprağa hayat verir...............Neşe Turhan (insanlık ölmemeli) Berkay Kur |
Dilimde İsmin
İçimde fırtına öyle esiyor Yaprağım yerinden düştü düşüyor Yokluğun vuruyor içim üşüyor Küçücük kalbimin sevdası büyük Hayalimde resmin dilimde ismin Bitmek bilmiyor ki kalbimde sevgin Gözlerim yolunu hergün izliyor Ömrümün zamanı bitti bitiyor Daima şarkılar seni söylüyor Küçücük kalbimin sevdası büyük Hayalimde resmin dilimde ismin Bitmek bilmiyor ki kalbimde sevgin ******* rüyamda seni düşlüyor Aşkını yüreğe nakış işliyor Şiirler seninle hece ölçüyor Küçücük kalbimin sevdası büyük Hayalimde resmin dilimde ismin Bitmek bilmiyor ki kalbimde sevgin Berkay Kur |
Doğum Günümü
Bu günde dertlerle hüzüne daldım Her kapı zilinde hep seni sandım Hasretin hediye tek onu aldım Doğum günümü ben sensiz kutladım Her yıl vurur bana böyle olurum Geleceksin diye bekler dururum Bir umut içimde saklar korurum Doğum günümü ben sensiz kutladım Hayallerim olur her sene boyu Her gece bölerler derin uykuyu Dinmek bilmiyor ki gözümün suyu Doğum günümü ben sensiz kutladım Yine geçiyor gün her zaman böyle Ne yapsın bu gönlüm bekliyor işte Bu yılda gelmiş bak aynı hediye Doğum günümü ben sensiz kutladım Berkay Kur |
Düşman Başına
Sıcak yuvanda bacan tütmüyorsa Gönül bahçende kuşlar ötmüyorsa İçindeki alev hala sönmüyorsa Kabahat bendemi söyle bileyim Mutluluğu elinin tersiyle itmedin mi Sevgi neyime deyipte gitmedin mi Parayı pulu sen seçmedin mi Senin gibisi düşman başına Kendi açtığın yara kanıyorsa Gözünde yaş dinmiyorsa Gönlüne sözün artık geçmiyorsa Kabahat bendemi söyle bileyim Sevgiyi paraya sen değişmedin mi Gurumu ayaklar altında çiğnemedin mi Sana tapıyordum hiç görmedin mi Senin gibisi düşman başına Kendimi bırakıp sana yanmadım mı Sen gülerken ben ağlamadım mı Herşeyimi senin için adamadım mı Kabahat bendemi söyle bileyim Aşk istedin ömrümü vermedim mi Derdini sırtıma bir bir yüklemedim mi Sen yaşa diye ben ölmedim mi Senin gibisi düşman başına Berkay Kur |
Düşünme Sakın
Gözlerde dinmeyen hasret sancısı Yürekte bitmeyen gönül ağrısı Ben toprağın suya olan çağrısı Unutmuştur diye düşünme sakın Unutmak kolaysa ben unuturdum Gözümde yaşları hep kuruturdum Dinmeyen sızıyı ah avuturdum Hasretsizdir diye düşünme sakın Öyle hasretim ki senin sesine Kimseyi koymadım şu sol yerime Söz geçmiyor artık küskün gönüle Beklemiyor diye düşünme sakın ******* sabahı nasıl beklerse Gönül sevdiğini böyle özlerse Bu dilim ismini bin kez söylerse Sevmiyorum diye düşünme sakın Berkay Kur |
Ekimin Onbeşi
Bugün ekimin onbeşi, Yine bugün çok sevinip, O kadarda üzüleceğim, Ekimin onbeşini çok severim, Yarimi sevdiğim gibi, Hemde hiç sevmem, Alnımın yazısı gibi. Sevinirim o gün, Çocuklar gibi, Üzülür,ağlarım, Yağmurlar gibi. Hey dostlar,bugün ekimin onbeşi, Bugün onun doğum günü. Ah dostlar ah, Bugün ekimin onbeşi, Bugün onun ölüm yıldönümü. Berkay Kur |
Elimi Sallasam Ellisi
Giderken düşünseydin sen, Kendini hep dev aynasında gördün, Dünyada daha güzeli yokmuş, muşta, Bunu sen böyle bildin. Geri dönmeğimi düşünüyorsun, Biraz erken değilmi, Aşkı,sevgiyi bendemi buldun, Vay be.....Şimdi anlamışsın, Bu biraz geç değilmi. Herkesi benmi sandın, Seni el üstünde tutacak, Her nazına katlanıp, Oyuncağınmı olacak. Nerde o senin meşhur sözün, Yüzüme gülerek söylerdin ya, Şimdide söyle hadi, Elimi sallasam ellisi..... Berkay Kur |
En Güzeli
çiçek dalın da güzel... kalırsa yerin de bal petek te güzel... tadı dilim de aşk sevgiyle güzel... taa...şu gönlüm de sen en güzeli'sin benim gözüm de... Berkay Kur |
Erkekler Ağlamazmış
Ağlar gündüzler içim, Kimse görmesin diye, *******i gözlerim, Anılarla birlikte. Koyunca,yastığa başımı, Düşünceye dalarım, Hayalin canlanır, O an hemen önümde, Çeşme olur damlalar, Durmaz akar gözümden. Herkesin kaderi, Farklı,farklı yazılmış, Hiç kimse kaderini, Kendisi yazamamış, O kocaman bir yalan, Erkekler ağlamazmış. Berkay Kur |
Erkekler Gizli Ağlar
Duygusuz sanma sakın beni Allah biliyor Gittiğinden bu yana hasret gönlümü dağlar İçime akan yaşlar yüreğimi deliyor Gece şehre düşünce erkekler gizli ağlar Kaçıncı mevsimdeyim değilim hiç farkında Dönüyorum bilmeden şu hayatın çarkında Bilmezsin sen neleri yıkıp gittin ardında Gece şehre düşünce erkekler gizli ağlar Resimleri yırtmaya bile gitmiyor elim Beni bir gün öteye inan itmiyor selim Adını düşürmeye sebat etmiyor dilim Gece şehre düşünce erkekler gizli ağlar Desem ki yaşamadım sensiz hiç bir anımı Yeridir şu yokluğun kahreder sol yanımı Kulak verme boş yere duymazsın isyanımı Gece şehre düşünce erkekler gizli ağlar 28/02/08.....Berkay Kur Değerli Dostumdan -------------- Derdimi yokluğuna bağlayamam dese de Hasretinden kalbimi dağlayamam dese de Göndüz gözüyle bakıp ağlayamam dese de Gece şehre düşünce erkekler gizli ağlar...............Burhanettin Akdağ Berkay Kur |
Eskisi Gibi
Ben ordayım, aynı yerde, Yaşıyorum seni, hayallerde, Mesken tutmuş bu gönlüm, Terk edip, gittiğin yerde. Denizin seslenişi, Martıların dans edişi, Paylaşırlardı bizimle, O güzel sevgimizi. Artık o yerler soğuk, Yaz ateşi yaksada, Yüreğim birde buruk, Terkedip gittiğin yerde. Tutuşup el ele, Yaşasak sevgimizi, Gezinsek sahillerde, O eskisi gibi. Berkay Kur |
Film gibi
rüya gibi canlanır gözlerinde kırık dökük anılar içini sarar..... söndüğü sandığın yangınlar o eski film'i sen geriye sararsın kaç kere izlemiştin ya..... yine de sonuna kadar bakarsın unutulmaz, sen unutmak istesen de o son sahneye defa'larca bakarsın baş rol de sen varsın ya..... sonu hüzünlü bitse de..... az sevinir çok üzülür ama..... yine bakarsın. Berkay Kur |
Fırtınalar Kopar İçimde
Bir yanda anılar bir yanda dünler Belki de özlemle geçecek günler Bırakta solmasın gönlümde güller Senli fırtınalar kopar içimde Kurduğum hayaller zamansız bitti Ne ettiyse bana şu aşkın etti Bu nazın bu kapris bu cana yetti Senli fırtınalar kopar içimde Böyle çok sevene bu nazın niye Avundum yıllarca seviyor diye Tüm kalbimle sevdim hem ölesiye Senli fırtınalar kopar içimde Çok büyük sevgiydi nasıl da bitti Bu aşk sarayımı yıkıp da gitti Şu kısa ömrümün sonuna yetti Senli fırtınalar kopar içimde Berkay Kur |
Firarlardayım
Karanlık odalarda,matemini tutarken Yarım kalan aşkımın,arlasindan ağlarken Yaralı yüreğime,deva ararken Sen görme halimi,zindanlardayım Sen duyma halimi,firarlardayım. Eskiyen hatıraları,bir bir silerken Arda kalan mektupları,bir bir yakarken Kanayan yüreğime,taş basarken Sen görme halimi,zindanlardayım Sen duyma halimi,firarlardayım. Içimdeki yangınlar,artık birer kor Neler çektigimi, bir de bana sor O zaman bu Isyanımın adını Sen Koy Sen görme halimi,zindanlardayım Sen duyma halimi,firarlardayım. Berkay Kur |
Garantin Varmı...!
Hor görme herkesi,sende merhametmi yok, Düşmez kalkmaz bir Allah,bunu aklına sok. Gün gelir hor gördüğe muhtaç olursun, Merhametli çıkarsa o insan,sonra mahçup olursun. Bugün belki halin vaktin yerinde, Garantin varmı? yarın olacak haline, Düşün taşın,çeki düzen ver kendine. Herkes gibı sende öleceksin,sen ondan kork, Servetine güvenme,kefenin cebi yok. Sağlıklısın dıye,yat kalk dua et Allaha, Unutma bızler kiracıyız bu dünyada. Bugün belki halin vaktin yerinde, Garantin varmı? yarın olacak haline, Allahın sopası yokki,vursun senın beynine, beynine. Berkay Kur |
Gelinciğim
O en güzel aşklar Bir bakışla başlar İçimde kelebekler Sevinçten uçuşurlar. Gündüz, gecem herşeyim Kırmızı, al gelinciğim Güzel, tatlım biriciğim Gönlümde solmaz çiçeğim. Sevgi sarar yüreğimi Bu aşkın bir sihiri Titretirki içimi Aynı bir deprem gibi. Gündüz, gecem herşeyim Kırmızı, al gelinciğim Güzel, tatlı meleğim Aşkından öleceğim. Berkay Kur |
Gelip geçer
İyiler sevilmez, Sanki çoklarmışcasına. Kötüler saygı görür, Sanki ödül almışcasına. Yıllar çok çabuk geçer, Sanki koşarcasına. Mutluluklar gelip geçer, Sanki kaçarcasına. Dertler peş peşe gelir, Sanki davet almışcasına. Azrail hazır bekler, Sanki son durakmışcasına. Berkay Kur |
Git Demedim ki
Çökünce kalbine kara bulutlar Aklına gelirim anarsın elbet Rüyana girince mutlu anılar Uykundan uyanır ağlarsın elbet Hatasız kul olmaz bu kaçıncısı Öldürdün kalbimi nasıl seveyim Senden arda kalan gönül sancısı Ben git demedim ki dön mü diyeyim Soğuklar basar da üşürsen eğer Sıcak kollarımı ararsın elbet Yatağa uzanıp yastığı sarar Yokluğuma öyle yanarsın elbet Sen çekip giderken herşeyi aldın Bende ne kaldı ki sana vereyim Seven yüreğimi çöllere attın Ben git demedim ki dön mü diyeyim Berkay Kur |
Gönül
Bu nasıl bir özlem, Umut dahi olmadan, Bu nasıl bir özleyiş, Ümit dahi doğmadan. Söz geçmiyor gönüle, Bildiğini okuyor. Sanki gelecek gibi, Yollarında bekliyor, Bu nasıl bir irade, Bir başına kalsada, Bu nasıl bir direniş, Aşka mağlup olsada, Yıllar su gibi aksa, Umurundamı dünya, Varsa yoksa onun için, İçindeki o hülya. Berkay Kur |
Gönül Ne Yapsın
Bırakıp da seni bak gidiyorum Aşk oyunu bitti galibi sensin Sevgiyi sen vurdun ben seviyorum Gönlümün inleyen zalimi sensin Gidilen yollardan dönülür mü hiç Gönülden atılan sevilir mi hiç Yaşanan anılar silinir mi hiç O bir vefasızsa gönül ne yapsın Giden o yılların geri gelmez ki Yaran kanasa da gelip silmez ki Ömrüne bir ömür daha vermez ki O bir hayırsızsa gönül ne yapsın Sevgi istesede ömrünü versen Aşkını gün be gün önüne sersen Akan damlasının uğruna ölsen O bir vicdansızsa gönül ne yapsın 22/12/07......Berkay Kur. Gönül dostlarımdan .................................. Sevenler elbet ki yürekten sever Belkide bir ömür dizini döver Hayatı tek yaşar kim olur yaver O bir vijdansızsa gönül ne yapsın...............Fatma Aras Ateş düşer yürek sızlar derinden, Bir el vurur söker alır yerinden, Geçilmezmiş cananından, serinden, O! boş çıkmış ise gönüş ne yapsın? ...............Mehmet Göden Sevmeyi bilmeyip hep acı verdi Ne gamı tükendi ne bitti derdi Bu gönlüm yoluna ömrümü serdi O bir insafsızsa gönül ne yapsın...............Sevilay Şahbaz Seviyorum diye kandırdı bir ömür Yandı yürek oldu kömür Kalmadı bedende yaşayacak ömür O bir insafsızsa gönül ne yapsın...............Ramazan Uğur Berkay Kur |
Gönül Yarası
O veda edişin gitmiyor gözlerimden. Benim ağlayışım, Senin gülüşün. Benim umutsuzluğum, Senin vurdumduymazlığın. Benim titreyişim, Senin umursamazlığın, Gidiyordun işte..... Akıttım gözyaşlarımı, İçimdeki nehirlere, Bir deniz kadar, Bir Okyanus kadar en derinlere. Gidiyordun işte..... Vurmuştun beni, O en can alıcı yerimden. Kurşun yarası yanında ne kalır, Bu gönül yarasıdır. Bir elini koymadın üstüne, Yanmasın, Kanamasın diye. Gidiyordun işte..... Berkay Kur |
Gözümün Nuru
Yaram kanamasın el koy üstüne Bu gönül yanmasın üfle sessizce Yaşamak bir ölüm sen hasretinle İnleyip duruyor bu sol tarafım Allahımdan sonra sevdiğim sensin Sevgi diye sana dilendiğimsin Kalbimin hasreti son ümidimsin Gözümün nurusun özledim seni Kalbimi istersen söküp vereyim Canımı arzu et hemen öleyim Off seviyorum de bende bileyim İnleyip duruyor bu sol tarafım Allahımdan sonra bu gönlüm sana Aşk serdim yoluna sen toplasana Ölümü sağmıyım hadi sorsana Gözümün nurusun özledim seni Berkay Kur |
Gurbet Kuşları
Cana can katarım, Seni yaşarken, Güne gün katarım, Seni beklerken. Yapımda yok benim, Hemen öyle pes etmek, O huzur dolu umutları, Bir anda silmek. Dağ dağa kavuşmazmış, Bende öylemi sanayım, Sevenler kavuşmazmiş, Ömrümemi kıyayım. Kim ne derse desin, Silemezler o anıları, Birgün elbet döner, Gurbet kuşları. Berkay Kur |
Gücüm Kalmadı Tanrım
İnsanlık artık yok bitmiş herhalde Gönüller hapsolmuş yalan ellerde İyilik sürünür artık yerlerde Dayanacak gücüm kalmadı Tanrım Tuttuğum dalları hemen kestiler Gittiğim yollara mayın döktüler Ölmeden kefeni bugün diktiler Böyle yaşamaya gücüm kalmadı Sıralanmış sanki birbir ardına Dert keder bitmezki fani dünyada Öyle diyorlar ya bunun adına Dayanacak gücüm kalmadı Tanrım Ölüm fermanımı bile verdiler Hayatıma yeni süre seçtiler Ölmeden mezarı hemen deştiler Böyle yaşamaya gücüm kalmadı Berkay Kur |
Gül Kokulum
İçimde ki bu sancı birgün biter mi bilmem Yokluğuna kahrolan gözüm güler mi bilmem Bende artık mutluyum dilim söyler mi bilmem Gözümde tütüyorsun özledim gül kokulum Sensiz kalan gönlümü gözyaşımla avuttum Sanma ki seni bir an neşelenip unuttum Hasretinle beraber şarkılardan fal tuttum Gözümde tütüyorsun özledim gül kokulum Geri gelirim dedin asırlar oldu yoksun Sana sevgim bitemez ben hep beklerim olsun Sen tek iste güzelim ömrüm uğruna solsun Gözümde tütüyorsun özledim gül kokulum Berkay Kur |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.