![]() |
Ayrılık Zordur
Ayrılık zordur Büyük gelir özlemler yaşadıkça Kayıplara karışır gidersin Renkler daha bir soluk kalır gönüllerde Ayrılık geçici olsa bile Ayrılık zordur Göremeyişler yakar adamı Çıralardan beterdir, yaşayan bilir Ayrı nefes almak, Ayrı bakışmak, Ayrı durmak Acıdır yürek daralır bu çemberlerde Ayrılık zordur Yaktıkları kordur |
Bahar Mevsiminde
Gelipte kelebek misali konsan yüreğime Adım adım gezsen içimde Bir bakış atsan gözlerime Başka ne ister ki bu gönül bahar mevsiminde Çisildese yağmurlar üzerimde Islansam üşüsem titrercesine Gelipte kurutsan beni gülücüklerinle Başka ne ister ki bu gönül bahar mevsiminde Sevdayı benle aşkı senle paylaşsak Durulmadan elele koşsak Mısralarda sözcüklerde dolaşsak Başka ne ister ki bu gönül bahar mevsiminde |
Bakış
Bir bakışki hayale değer ömrümde Ve ne ömürki karşımda sen varsın sessizce ******* artık aydınlıktır benim Sen varsın ya işte gönlümde Bir bakışki arşa değer gayrı yüreğim Yağan yağmurlardamı ıslanırım Yahut esen rüzgarlardanmı sakınırım Şimdilerde mevsim mevsim cihanda dolanırım Bir bakışki sana erişirde yüreğine sığınırım |
Ben
Unutulmuşluğa yelken açmışım Gözlerim güneşi arar delice Bir umut beslerim içimde Aşka dair sevgiye dair Dolu dolu düşler biriktiririm yüreğimde Ben unutulmuşum Umursanmaz tekmelerle savrulmuşum Toprağa sarılırken sessizce Acılarımla mutluluğa tutunmuşum Bir umut beslemişim yüreğimde Zamana meydan okumuşum Yaman kışlarda kalmışım Buz kesen ellerimde çiçeklerimi tutmuşum Vazgeçmemişim sevdalardan Deli divane dönmüşüm dünyayla birlikte Yıldızlara uzanmışım Sonsuz boşlukta kaybolmuşum Vazgeçmemişim aşklardan Sevgili yerine umuduma sarılmışım Bir onu sevmişim Bir ona tutulmuşum Beni yıkan her ayrılıkta Kor ateşlerim içinde yeniden doğmuşum Savurmuşum hüzünleri her doğruluşumda Koşmuşum coşmuşum Aşka dair hayallerle bu cihanda |
Ben Artık Kuruyamam ki
Şimdi gülümsesem Yürürken bu yağmurlu günde yapayalnızcasına Neye yararki sen olmadıktan sonra Yağmurun bir manası kalırmı elim üşüdükten sonra Şemsiyemi bıraktım Islandım sırılsıklam Başımdan süzülürken yağmur Göğe doğru yavaşca baktım Gökyüzü seni görüyor biliyorum Belki ıslanmıyorsun Titremeye başlasamda yağmurdan değil Sensizlikten Soğuk içime işlemiş neye yararki Sen benimle olmadıktan sonra Rüzgar tokat çarparken yüzüme Ben ıslak yüreğim çorak Öylesine ağlamaklı yollardayım Bir çare değil ki ağlamak Yağmurla akarken gözyaşlarım Yüreğime dökülüverir her dem yalnızlık Ben burda sen nerde Beklemelerdeyim seni ilk keşfettiğim o kuytu köşede Yağmur durulmaz ben gibi Ben ağlarım gözlerim yağmur misali Süzüm süzüm döklüverir her yanıma gözyaşlarım Hatıralarım gibi sen gibi Neye yarar sen söyle güneş Parıldasanda ben artık kuruyamam ki |
Ben Artık Sensizliği Seçtim
Düşlerimle yaşadım Yaşamıma ne hayaller sığdırdım Çiçeklerden böceklere Gökyüzündeki yıldızlardan Işıl ışıl güneşlere Neler sığdırdım neler Bir sen girmedin hayatıma Bir sen çarptın beni duvarlara Ağladım Hüzünler içinde bağlı kaldım Kurtulamadım Ben düşlerimle yaşadım Beni düşlerime bile düşman ettin Umutlarımı yıktın Taşlar yağdırdın bağrıma Mavi gökyüzü artık yasak bana Vursun hayallerimde beni duvarlara Kırılsın düşlerim Dağılsın yıldızlarım Gözlerimde ki yaşlarda kurusun Şimdi ay kadar yalnızım Parıldayacak güneşe hasret şu umutlarım Bırak da git artık içimden Ben artık sensizliği seçtim |
Ben Benliğimden Sıyrıldım
Benim adımı küçük yazın Büyüklük edenlerden değilim Mümkün mertebe en aşağıda bir köşeye bırakın Dikkat çekenlerden değilim Benim ismimi fısıldayarak çağırın Herkes dönüpte bakmasın Mümkün mertebe gülümseyerek söyleyin Tanıyıpta duyanlar ağlamasın Ben benliğimden sıyrıldım Uzak diyarlara gider bu adımlarım Mümkün mertebe takip etmeyin Herkese bulaşmasın şu yalnızlığım |
Ben Bir Garip Börüyüm
Ben bir garip börüyüm Dağ taş kınalı kuzumu ararım Ne beşer ne de ömür dilenirim Öylece boynubükükçe höyüğüme sinerim Derindir bakışlarım,bilirim Bir nefeski bende dağları inleterim Gayrı güz mevsimi hüzün eyler gönlümü Öylece boynubükükçe höyüğüme sinerim Kuş uçmaz kervan bilmez dağlarda bir börüyüm Sesim yankıdır gökmavimde, bana yetmez Bir yalnız börüyüm Derdime derman,ömrüme ferman yetmez Ben bunu bilirim |
Ben Buradayım
Ben buradayım,kışın tam ortasında Beyaza bulanmış ovalar arasında Elimde küsküncesine soluk bir gül Ve beklemekteyim baharı,senden yana Ben buradayım,esen hoyrat rüzgarların yanında Gök grileri gibi bürünmüş sevdamla Gözlerimde ufuğa saklı sessiz bakış Ve dilimde sana dair ayrılık şarkısıyla Ben buradayım,bilmediğim bir zamanda Gündüzle gecenin birleştiği noktada Yüreğimde sana söylenmemiş sözcükler birikmiş Ve sararmış yapraklar gibi artık kurumakta |
Ben Burdayım
Ben burdayım Yalnızlık rüzgarlarının hazan yapraklarıyla karıştığı Geceyle gündüzün olmadığı kuytu diyardayım Gönlümde biriktirdiğim acı sessizliğinin damlaları Elimde senden yadigar resmin soluk bakışları Dilimde her dem yalnızlık ıslığı Ben burdayım Durduğum yerden bakar olmuşum yokluğuna Yavaşcasına yaklaşmaktayım yalnızlığın kör uçurumuna Daha hazır değilim ben bu yolculuğa Ve ben hala burdayım Güneş yine doğacak biliyorum Aydınlık yine yüzüme vuracak, biliyorum Gayrı benden almışın beni Geri dönmemecesine usulca gitmek istiyorum Süslemiştim vakti zamanında gönlümü seninle Gel demiştim sev demiştim, istemiştim Gelmiştin, sevmiştin ve aniden şimdi gitmişin Ben hala ama hala burdayım Volkan olmuşum da kendimi hoyratça yakmışım Sevdan için ben bunu yapmışım Vurgunluğum sana iken Şimdi senin yolunu gözlerken ben hala burdayım |
Ben Gibi
Herkes baharı bekler,ben gibi Kış soğuğuyla ısınır yürekler,ben gibi Aşk de rüya de herşey de Bahar da güler simalar,ben gibi Belki gül daha doğmadı topraktan Yada gökmavi gülümsemedi Güneşe hasret şu güz zamanlarda Herkes baharı bekler,ben gibi Aşkda dair sözler yaşar yüreklerde,ben gibi Bakışlarda doğar ne sevdalar,ben gibi Elbet sende yanaşırsın ruhuma Baharda herkes sevda bekler,sen ve ben gibi |
Ben Gitmişim
Gün doğmasına ramak kalmış Yine yalnızlık beni kollarına sarmış Artık güllerin yerini yeller almış Ben gitmişim, adımlarım cihanda baki kalmış Adım olmuş yalnızlık Yüreğim dolmuş bahtsızlık Neylerim ki bunca yaşanası yıllar ardından Ben gitmişim, gayrı yüreklerde bırakmışım dermansızlık |
Ben Nerdeyim
Seni arıyorum Nerdesin Karanlıkta bir mum ışığı kadar aydınlıktır yolum Ve seni arıyorum Göremiyorum nerelerdesin Karanlıkta ateşböceği kadardır sesim Duy beni Sensizliğe alışkanlığım yok bilirsin Kayıplara gidiyorum yolumu seçmeksizin Gözlerim bakar kör olmuş aşkından Seni arıyorum nerdesin Kılavuzum sendin hayatımda Işığımdın sen, adresim Şimdi kayba dahilim Nerdesin Karanlıkta bir çocuk kadar çaresizim Ellerim donar gibi, üşümekteyim Gelde çıkar beni zift karası derinlikten Artık ben çok çaresizim Söyle bana sevdiğim, ben nerdeyim |
Ben Tuhaf Bir Adamım - 4 -
Hala gidiyorum Dudağımda eski türkülerle Ve bilirsin ki Dönüpte bakmam ardıma Geriye dönmek yoktur kitabımda Ben tuhaf bir adamım Kazımışım yalnızlığı bağrıma Ne ******* içindeyim ki Zift karası karanlıklardayım Uçsuz bucaksız bir yoldayım Mutluluğa artık kırılmışım Ben tuhaf bir adamım Hala gidiyorum Dudağımda eski şarkılarla Bülbüllerim ötmez oldu Güllerim soldu acılarla Bana ağlamayın sevdiklerim Beni sormayın dostlarım Artık yalnızlığımlayım Ardı arkası kesilmez yollardayım Ben tuhaf bir adamım Hala gidiyorum Dudağımda eski ninnilerle İçimdeki paramparça ümitlerle Gidiyorum bu sonsuz yolda Cebimde eski bir para Bilirmisin ki senden bana Vakti zamanından kalan bir hatıra Atamadığım bir o kaldı Senin yüreksiz sevginden başka Ben tuhaf bir adamım Aslında ben her yerdeyim,senin kalbin dışında |
Ben Tuhaf Bir Adamım -2-
Ben tuhaf bir adamım Issız bir çöl kadar uzak ve yalnızım Sessiz gecede bir karanlık gölge gibi Tepeden tırnağa isyanlardayım Doğrulurumda kalkarım bir anda Rüzgarlarla yarışır yıldızlarla çakışırım Ben tuhaf bir adamım Bir anda çeker giderim yalnızlığa Beni anlayana değildir isyanım Keskin bıçaklar saplanır sanki sırtıma Nefessiz kalsamda buralarda Bana yardım eden varmı ki bu cihanda Ben tuhaf bir adamım Artık eski birer mazi olmuş hülyalarım |
Ben Tuhaf Bir Adamım -3-
Günler aylar yıllar geçer Zaman sularla eşdeğer Akıpta gider bilinmeyene Sis yine ağır ağır çöker düşlerime Gözlerim açılmaz olur Hüzün dolu bakışlarım Baki kalan sararmış resimlerde durur Ben tuhaf bir adamım Yol vermesede düşlerim Yırtarda yine giderim Ey yalnızlığım Gülümsemeyi özlemişim Sayende bunu da unutmuşum Vurgunlara uğramış yüreğimle Yine başbaşa kalmışım Ben tuhaf bir adamım Sen ki beni yıldıramayan rüzgar Savurupta atamadın Sen ki beni unutan yıllar Beni anılara bırakamadın En uzağa değil En güzele gitmekti düşlerim Ben tuhaf bir adamım Yolu yok ben yine tek başıma giderim |
Ben Tuhaf bir Adamım -5-
Ayrılık ve hüzünle yoğrulurum Sıcak yaz akşamında Yalnızlığımın gölgesinde üşürüm Ben hala buradayım Ve hala o çiğ yağmış yollardayım Ben tuhaf bir adamım Akıl almaz düşlerdeyim Karışırım rüzgarlara Kırılırım hüzünlü bahar akşamlarında Sevgiyedir hasretim Ben tuhaf bir adamım Yüzüm güneşe ellerim ellerine dönük seni beklerim Gel yanıma bekletme ne olursun Yalnızlık boğar beni Bir sen beni kurtarırsın Bekletme beni acıtma gönlümü Herşeye razıyım Bir seni beklerim Ben tuhaf bir adamım Korkma benden Hayal değil hissettiklerim Düşler içinde olsamda Ben seni gerçekten sevdim Ne günler geçirmişim bilemezsin Ne mevsimler geçmiş üzerimden Acılar damla damla yağarken yüreğime Ben seni sevmişim Seninle ölmeyi istemişim Ben tuhaf bir adamım demişim Bağrımı ziftler kaplarken Gözlerimi senden ayırmamışım Uzak durma benden Ben ömrümü sana adamışım Ben tuhaf bir adamım Yalnızlığımı ancak seninle yakarım |
Ben Tuhaf Bir Adamım
Ben tuhaf bir adamım Kimse anlamaz beni Ne düşler kurarım zihnimde Ne aşklar yaşarım gönlümde Öylesine uzak görünsemde Aslında ben yanındayım Ben tuhaf bir adamım Takat yetmez hislerime Dosta dost düşmana düşman takınırım Dedim ya ben tuhaf bir adamım Aşkı gönlüme kazısamda Hep üzülen ben olurum İşte bende bu yüzden Umuduma sarılıpta uyurum Ben tuhaf bir adamım Yakamoz parıltıları içinde Yol alırım sevgi hürmetine Suskun yüreğimin yakarışlarını Bir ben duyarım sessizce Ağlamak yasaktır gözlerime Ben tuhaf bir adamım Duy sesimi Feryat figan etmem kimseye Yad ederim aşkımı gönlüme Hatırlanmasamda bu yörede Geriye dönmem asla Ben tuhaf bir adamım Ziyade olsun beni unutanlara |
Ben Uyurken
Yattım uykulara Uzandığım yerden kaybolur oldum Yürüdümde gittim yalnızlıklar yolunda Ve ümitlerimi bir meşe dibine ektim düşler ormanında Hor görmeden sevdim Hor görülmeden geçtim sevda yolunda Hor nedir bilmeden tuttum yıldızları dilekler gibi Bir düş içinde saklı kaldım bu uğurda Toza dumana sarmalanmadan yaşadım Düş, rüya yada hülya Değmeden kimsenin ahına Kendi düşlerimi pembelere boyadım umarsızca Yattım uykulara Yattım, kalkmadan hayallerimi süsledim yıldızlarla Bir yanda ay'dan bir sima Bir yana da çizdim güneşten bir pencere Ve saldım kendimi düşler ormanında sevdanın kollarına |
Ben Yağmuru Seçtim
Ben yağmuru seçtim Mavi gökyüzündeki güneşin ışığına Ağlayan bulutları,esen sert rüzgarları sevdim Sevginin sonsuzluğunda aşkın ateşine O güz yağmurlarını denk düştüm Sevgiyi ararken,hüznün bahçesinde koştum Eski anılarımı toplarken Benim ile ağlayan O güz yağmurlarıyla coştum Ben yağmuru seçtim Güneşsiz ve loş Aşksız ve boş kalbimi Çok uzakta bir papatyaya diktim Yağmurlar Hazan mevsiminin sesi Güneşsiz aşkların serin su perdesi |
Ben Yalnız Bir Dağ Kırlangıcıyım
Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Cihana gök mavimden bakmacasına Bulutların tepesinde sevmeyi Kimsenin ulaşamayacağı o görünmez ufuklarda Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Hoyrat tepelerden süzülmeyi Yemyeşil ovalardan geçmeyi Mutluluk ağacının dallarına tünemeyi Düşlerim öylece Şimşekler çaksada gönlümde Korkma sığın bana Gözlerini sakınma benden Ben sevda ateşine düşmüşüm Yansada her yerim bu sevdalarda Umuda kanat çırpan bir dağ kırlangıcıyım Sevdaya konmaya tatlı bakışa özlemler içindeyim Aşk dediğimiz bir yanı aydınlık bir yanı karanlık Bir ucu tatlı bir ucu acı yaşamlık Ben kararmışım gözlerimi bu uğurda Ben germişim kanatlarımı sevda namına Süzülürümde konarım gönül dağındaki o ulaşılamaz bağrına Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Sevda türküleriyle eserim hülyalardan Ben yalnız bir dağ kırlangıcıyım ömrüm kısa Arıyorum seni sevda ovalarında Ömrüm yetermi bilemem amma Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Bir küçük mutluluğa hasret kalmışım bu cihanda |
Bende Bitmez Keşkeler
Hep bana sorar zamanlar Bırakırlar yanıma keşkeleri İçime otursun diyemidir bilemem Acıtır yüreğimi, söyleyemem Hep bana sorar anlar Nerdeler diye ardımdan itekleyip dururlar Söylesemde beni anlayamazlar Öyle çoktur ki bende keşke ler Hangisini anlatsam bilemem Öyle, öyle acıdır ki bende bitmez keşkeler Ne desem de kelimeleri zamanlara yetiştiremem |
Bıçaktır Umutsuzluk, Ayrılık
Bir bıçaktır ayrılık Keser koparır yüreklerden sevgiyi Parlamaz olur yıldızlar, Yanmaz olur ocaklar, Eller ayaklar Bir bıçaktır umursamazlık Dilim dilim eder umutları Düşerken düşler yürekten, Dökülür gözlerden yaşlar, Eğrilir bakışlar İndimi içimize bıçaklar Feryat bile yetmez olur Yetişemedimi sevdaya dair umutlar Yıllar geçsede acısı yüreğimizde durur |
Bilinmezlikler Şehri
Adımlarım yalnızlığa yüreğim acıya tutsak kalmış Yürürüm hasret köprüsünde Bakışlar soğuğa vuran ayaz ******* olmuş Giderim bilinmezlikler şehrine Günmü desem gecemi bilemem Yürürüm içimde sızıyla İstesemde bir seni yüreğimden silemem Giderim bilinmezliklere gözlerimde anılarınla Yolum bitmez acım dinmez Adımlar yorgun eyler beni Artık istesemde yüreğim geri dönmez Giderim, belki bulurum o şehirde seni |
Biliyorum Ve Bekliyorum
Gün olucak güneş başka doğucak Biliyorum Sabah kuşlar başka başka ötücek Biliyorum Yüzümü yıkarken içim bir başka olucak Biliyorum Hatırlayacağım tüm rüyalarımı Yaşadıklarımı O gün gelecek Biliyorum Ama yarın ama bugün Ama birgün İllaki yüzüm gülecek Hayat hayali hoş akıcak Ellerim sıcak kalıcak Yolumu gözleyecek biri olucak Biliyorum Ama yarın ama başka gün Ama birgün Biliyorum ve bekliyorum |
Bir Çocukmuş ki
Bir çocukmuş ki Mavi gökyüzüne asılı umutlarıyla Dikenler arasından filizlenen sevdasıyla Sonu gelmez ovalarında sürüklenen rüzgarıyla Dibi görünmez uçurum boylarındaki çiçeğiyle Otuyla böceğiyle ırmağıyla yamacıyla Şiiriyle masalıyla aşkıyla ateşiyle Yaşarmış Gülümsermiş hayata yanağında gamzesiyle Bakışırmış hayal kızla yeşil gözleriyle Diline dolarmış aşka dair şarkısıyla Çalmasını bilmediği sazıyla Bir çocukmuş ki Ağlarmış sessiz nehirler misali yaşlarla Severmiş sonsuza dair tutkuyla Lakin sevda denen köprüden düşer olmuş Savrulmuşta tutunmuş hayatın korkuluklarına sıkıca Hayata aşkla seyran ederken Sevgi düşmanı zalimin oyununa düşmüş Bir çocukmuş ki Aşkı namına yaşarken çok sevdiği hayata küsmüş |
Bir Deli Çağ Öyküsü Bu
Bir deli çağ öyküsü bu Gün yüzünden, gece karanlığından arınmış Aşkın yüzü hürmetine soyunmuş Bir deli çağ öyküsü bu Yüreği kurutulmuş gül kokulu Gözleri sisli göl gibi buğulu Elleri aşkla öylesine tutkulu Bir deli çağ öyküsü bu Onun endamı masumluğu, çocuksu duruşu Onun bir başkadır gülüşü, nazlı çiçeklerle gamzesi süslü Bir deli çağ öyküsü bu Gayrı hayalleri sandığımızdanda puslu |
Bir Dilek Tut
Öyle zamanlar gelsinki hayallerinin üstüne Sarmalasın mutluluk düşleri içini Yemyeşil bahar kırlarında koşmak misali Çiçekler açmış bahçeler olsun yüreğin Ve gece karanlığında parıldarken semada yıldızlar Yakamoz ışıltılarıyla kamaşsın gözlerin Bir dilek tut usulca Gözyaşı kadar berrak Gökyüzü gibi mavi Bir mutlu dilek tut Kelebekler kadar narin Güller gibi güzel Tut hadi bekleme Zaman geçer sular misali Geçmiş mazilere bırakma ümitleri Kor ateşler yansın canım yüreğinde Bırak aksın gözyaşların Sel olsunda götürsün kederlerini Sen en güzele layıksın Bir dilek tut,bekletme düşlerini. |
Bir Düş
Bir düş kurmuştum hayat namına Sabahları meltem esintileri Öğlenleri kuşların tatlı nağmeleri Akşamları yakamoz parıltılarıyla Mevsimi yaz bellemiştim her dem Gökyüzündeki yıldız taneleriyle Hani anlatırdım ya gönlümdeki masalı sana Meğerse hayalden öteye geçemez olmuş Ne sen kalmışın ne de ben Kaybolan sözler gibi,yanıpta kül olanlar gibi Bir düş kurmuştum ömür namına Meğerse hayalden öteye geçemez olmuş Yanılmışım yanmışım,toz olup savrulmuşum Şu gecenin soğuk ayazında,tam 4:30 sularınd |
Bir Düş Kur
Bir düş kur Kur ki hayat aksın gönlünden Nehir olsun çağlasın Çağlasın ki yüreğin ferahlasın Bir düş kur Öyle olsunki kimse ulaşamasın sana Mavi gökyüzünde uçurtma misali Süzülesin semalarda Bir düş kur Senin olsun o düşler Kimse daha görmemiş olsun öylesini Yemyeşil kırlardan fışkırsın sevdan Çiçekler gibi Açsınlar yüreğinden göğsüne Kimsede olmasın o düşler Bir düş ol hatta Açılıversin sana olmayan şehirler Gir içeride selam yolla sevdalılara Filizlensin sendede aşk ateşi Bir düş kur Ve kur ki dağlansın seni istemeyen sevdasız gönüller |
Bir Eski Melodidir Kulaklarımda Gençliğim
Bir eski melodidir kulaklarımda gençliğim Duydukça hüzünlerim Gençliğim beni bıraktı Ben onu bırakamasamda Zamana yenildi düşlerim İstemem mi dönmeyi o yıllara Kısa pantolonlu saf bakışlı hatıralarıma Ağaç dallarında dolaşmaya Düşüpte kanayan bacağımını yalamaya Bir eski melodidir kulaklarımda gençliğim Mazi dediğimiz o yıllara özlemi Hep içimde bir yerlerde saklarım Top peşinde koşarken yağmura yakalanmayı Kedilerle oynarken Annemden azar işitip kaçmayı Çamurlanmış üzerimle babama masumca bakmayı Bir eski melodidir kulaklarımda gençliğim Masumane düşlerle dolu o yıllaradır özlemim |
Bir Garip Aşk Serüvencisi
Güz yaklaşır her yıl, her yıl aynı hayal Düşlerde takibe başlar Yine bir bakış kenetlenecek Araya şiirler dizilecek Yani utanılacak yani itiraf edilecek Yine süzülen yapraklar aşkı anlatacak Aynı yollarda ayakkabılar eskiyecek Kimi zaman yağmur eşlik edicek İllaki birinin şemsiyesi olmuyacak İllaki o şemsiyenin altında yağmurdan kaçınılacak Bir köşe bucak kaçma hikayesi Bir garip aşk manisi Sanki Yaza gelmeden aşk ayakkabılarla eskiyecek Tatlı sözlere biberler sürülecek Güneş bile şahit olamadan herşey bitecek Bir bulutlar bilecek Yağmurlarda onlara şahitlik edicek Ve yollar birleşmemecesine kesilecek Bir garip aşkta hüzün mazisi Sanki Gece olucak O hatırlanacak Yani aşk hortlayacak Ağlanacak, sızlanacak Suçlu bulunacak Asılacak Ve dönüş için yalvarılacak Bir garip aşk hilesi Sanki Belki o yola güneş vurucak Yine yola onla çıkılacak Belki o yola gölge basıcak O yolun yordamı bile bulunamayacak Ağlanacak Acı dert keder hüzün olucak Çarşaf çarşaf hezeyanlar dizilecek Mevsim geçtikçe acı dinicek Doktor iyileştin diyecek Ve asfalta çıktığında gökyüzündeki güneşi süzüp Yeni bir hayale doğru yol alınacak Bir garip aşk serüveni Sanki Ve bu hayat hep böyle sürücek Nefes kesilene dek |
Bir Garip İsyan
Bir garip defter çıkarmışım Odanın köşesinde bir yere sinmişim Karalaya karalaya seni yazmışım seni çizmişim Derdim senden ibaret Derdim sensen halime şükret Mısra yazmışım Sana dair Bir göz çizmişim Bakışına dair Kalemim bitercesine, seni defterime zimmetlemişim Odamda ses yok nefesimden ayrı Yazacak başka düşüm yokki senden gayrı Defterim isyanlarda Elimde kalemim benden uzaklaşmakta Saatler bile kendini göstermez olmuş bana Ben ise hala seni anlatırım kağıda isyanları umursamamacasına |
Bir Gün Gelirde
Bir gün gelirde bulutlar arasından süzülürse güneş Isıtırsa yine yüreğimi sıcak bir merhabayla Çalkanır ve durulur karamsarlığım bu cihanda Gülümserim yine hayata Sonsuz kırlara uzanırım gök mavisine karışırım Hayata sarılırım sımsıkı coşkuyla *******im bile değişir Yıldızlar gezerken üzerimde Ay tutar elimden götürür sonsuz mutluluğa Bir gün gelirde sevenim olursa Sevildiğim saniyeler kadar güller savururum aşkıma Eser mutluluk meltemleri yüzüme karşı Ekerim mutluluk çiçekleri bağrıma Çekerim kollarımla mutluluğu tonlarca ağırlığıyla Her dem silerim kederli yılları bir anda Vururum kendimi umutlar sahiline Bir gün eğer sevildiğimi bilirsem Her daim mevsimlerim bahar olur Çiçeklerim solmaz günlerim bitmez Güneşim parıldar yüreğimde Mavi gökyünüze bakarım sevgiyle Ve sonsuzluğa uzanırım aşk ile |
Bir Hayat Daha Boşa Gidiyor
******* artık eskisi kadar karanlık değil Gündüzler ise daha bir güneşsiz Ağlamak eskisi kadar hüzünlü değil Gülmek ise daha da neşesiz Bir hayat daha boşa gidiyor Anılar hatırlanmaya değer olmuyor Sevgiye hasret sözler dolmuş yüreğime Çıkıpta gitmek isteyen gözler var gözlerimde Sıcaklığı unutmuş eller varken ellerimde Bir hayat daha boşa gidiyor, biliyorum bugünlerde Dünler artık eskisi kadar hatırlanır değil Bugünler ise daha bir unutkan Sevmek eskisi kadar masum değil Aşk ise daha da somurtkan Bir hayat daha boşa gidiyor Ve anılar hatırlanmaya değer kalmıyor.. |
Bir Hayat ki Düşler İçine Kurulmuş
Bir hayat ki düşler içine kurulmuş Ömür denen asma köprüde yürürken Bir sağa bir sola sallanmışız Kimimiz düşmüş kimimiz kurtulmuşuz Tutunmuşuz sımsıkı hayat dallarına Savrulmuşuz öylesi keder boşluğunda Ağlamışız gülmüşüz Ellerimizi birbirimize kavuşturup Aşkın içinde sevgiyle sarılırken Sevmişiz sevilmişiz Adına aşk demişiz Bir hayat ki düşler içine kurulmuş Oturmuşuz dertleşmişiz Hayatı anlamaya çalışmışız Gençmişiz yaşlıymışız Bir ömre sığan Anılar defterinde sarı yapraklarmışız |
Bir Islık Çalsam
Niye bu sessizlikler hakim? Nerde coşkum o eski sevincim Bir ıslık çalsam döner de bakarmı, Benim o güzel günlerim Gelirde anlarmı yüreğimde ki sızıyı Bilirmi nasıl yakar beni bu deli özlemim, Bir ıslık çalsam döner de bakarmı? |
Bir Merhabaya Özlem Duyanlardanım
Ben herşeyin farkındayım Uçan kuşun kanatlarındaki sesten hüznü anlarım Ben farkındayım Susarken de sesini duyarım Bilirim Görmeden gittiğim sisli şehirleri Yürürüm Lakin sen göremezsin beni Diken diken olmuş çiçeklerin ardından ben seni görürüm Ben herşeyin farkındayım Dalga dalga olurken sevdiğim o hoyrat deniz Ben o dalgaların arasından boğulurkende seni duyarım Yüzüm sensizliğinden beridir güneşe hasret Ellerim sensizliğinden beridir duvara nefret Sessizliğin artık yakar da kül eyler beni Bir merhabaya özlem duyanlardanım, sen beni öyle farzet |
Bir Ricam Var Hayattan
Bir ricam var hayattan Güneş bir günlükte olsa benim için doğsun Doğsun yavaşcasına ve ısıtırcasına Ama benim için açsın güneş ve içime dolsun Bir ricam var hayattan Şu gül benim namıma gökmavisi açsın Serpilsin gözümün üstüne Ama benim için çiçek, ruhuma aşkı anlatsın Bir ricam var hayattan Ovalardaki deli taylar ben diye koşsun Uçsun rüzgar misali saçlarımın arasından Ama benim için taylar, özgürlüğümüzle coşsun Bir ricam var hayattan Hoyrat nehirler benim gözyaşlarım gibi çağlasın Şarıl şarıl süzülsün gamzemin arasından Ama benim için nehir, rüyalarıma kadar durulmasın Bir ricam var hayattan *******deki hilal benim için parıldasın Alsın yanına yıldızcıkları dostane Ama benim için hilal, yüzümü zift karasında aydınlatsın Bir ricam var hayattan Bir günlükte olsa bu aşkı yaşatsın Kor güneşim doğsun, gökmavisi gülüm açsın Deli taylarım coşsun, hoyrat nehirim çağlasın Ve hilalim gibi cemalimi aydınlatsın Bir ricam var hayattan Bir günlükte olsa bu aşkı bana yaşatsın |
Bir Rüya Görmek İsterim
Bir rüya görmek isterim İçinde yaşanmamış hayallere dair Ardıç kuşları gökmavimde kanat çırparken Yemyeşil ovaları izlerim Sırtımı yaşlı kavağa yaslamışken Derince çekerim içime ümitleri tertemiz hava misali Bir rüya görmek isterim Daha önce yaşanmamış aşklara dair Karşı tepede beni bekleyen sevdama Tarlalardan bata çıka koşup yetişmek isterim Önümde biten dikenlerden atlarken Geriye bakmaksızın sana ulaşmak isterim Bir rüya görmek isterim Uzandığım baharın taze çiçekleri arasından Gökyüzündeki bembeyaz bulutları tutmak isterim Yüzüme düşerken gül yaprakları Gözlerimi kapatıp hayallerime yeni dünyalar eklerim Bir rüya görmek isterim Meltem rüzgarını ardıma alıp koşarcasına Ellerimde papatyalarla sana gelmek isterim Gülümserken bana utanırcasına Ne düşler içinden sana geldiğimi anlatmak isterim Bir rüya görmek isterim Gecesi mavi karası gündüzü mavi beyazı Yıldızlarıyla yakamozuyla Güneşiyle gölgeleriyle Ilıkça esen bahar meltemiyle Bir rüya görmek bir de yanımda seni bilmek isterim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.