![]() |
*Bir Hayat Düşümde
Özel bir an'ım olsa Sadece bir saniyelik Sanadır, sanadır o saniyem Bir ömür geçirsem Sadece bir tek kişiyle Sensindir, sensindir o kişi Ne bir gün, ne bir gece Geçmez sensiz şu alemde Hem gerçek, hem de rüya Her zaman sen başrolde Aşksa bu eğer aşığım Dostum ben sana aşığım Senin için Benim için Bir hayat düşümde - var mısın? Güçlü Sönmez |
*Bir Kalp Fethi
Ey zaman, ey feza Olur mu sevmemek gecenin karanlığını Yıldızların gösterişini, rüzgarların okşayışını Gölgelerin ardında saklıyken yıllarca Gizemi kırıp karıştı aydınlığa Bir güvercinle göndereceği haberi beklerken Kalabalık ordusuyla yıktı kalbimin kapılarını Bir anda diyarımda saltanatını kurdu 'Misafirim değil, sahibim ol' dedim Önce kabul etti, sonra düşündü Belli ki başka diyarların fethindeydi aklı Benimkinin kapısından bakıp çıktı 'Gel, gez, gör... Bir dünya kadar güzellikler var, yaşa' dedim Ona baş şehri verecektim Kafası karıştı, anlamadı, istemedi Onun için savunma kalkanlarımı indirmiştim Değerlendirmedi Ardından bir damla göz yaşı kalbime düşerken Yıkılan kapılardan çok daha güçlüleri oluşuyordu Aşk avaresiyken çok yanlış yaptım, yaptı Aşk esiriyken bir çok şeyi göremedim, göremedi Aşk sarhoşuyken çok güzellikler yaşadım, yaşadı Ama o ayaklarını yere basmak istedi Benim gibi bulutlarda uçan biriyle yapamazdı Gerçek olduğunu sandığı yola girdi Benim kaçmak istediğim dünyaya sarıldı *******i bile gitgide seyrekleşen düşüncesi Kalbimde belki de biten hükümdarlığı Ne olursa olsun, kinsiz diyarımdaki yerini değiştiremezdi Bundan sonra hiçbir ordusuyla kalbimin kapılarını yıkamazdı Kapılar ancak usulca çalındıklarında açılabilirlerdi Güçlü Sönmez |
*Bir Su Perisi
Küçük bir kız çocuğu Kırlarda özgürce koşarken Rengarenk elbisesi Çiçeklerin arasında kaybolur Bir su perisiydi Hiç kimseyi sevemedi Yıllar sonra bile Hala onu bekleyecek gibi Sadece bir gülümseme ekranda Kahkahaya dönüşmek isteyen Kalmış bir resmi geriye Işığı sonsuz evrende gezerken Güçlü Sönmez |
*Biten Bir Öykü
Biten bir öykü bu Sonu gelen Her güzel hikaye gibi Gelip geçen Beraber yıllar Güzel yıllar Anılarda kaldılar Onunla birlikte Yaktım bir sigara Çektim bir nefes Üfledim içimdeki her şeyi silerek Kadehimdeki içkiden Bir yudum aldım İçinde yepyeni bir aşk aradım Güçlü Sönmez |
*Biz Kimiz?
Uzaklardan gelen o ses Beni çağırıyor biliyorum Sanki senin sesin gibi Söyle yoksa yanılıyor muyum? Geçilmiyor akşamlardan Aklımı çalmazsa hatıran Düşünülüyorsun sıkça Bil her an Kanıtlamak gerekmiyor hiçbir seyi Ben istiyorum ama Kim bilir kimin olacaksın sonunda Biz kimiz, neredeyiz Kimlerleyiz, kimi severiz Kalp kalbe bağlı mıyız Yoksa iki yabancı mıyız? Biz kimiz, neyin izindeyiz Sadece seven iki deli miyiz Biz kimiz? Kapım çalındı gece yarısı Karşımdaki aşk tanrıçası Fısıldıyor kulağıma O güzel şarkılarını... Güçlü Sönmez |
*Boş Dünler
Şu güne bak Geçen günlere bak Kesitli şerit ararken Sollama yapamıyorum Gaza basmak isterken Pedalı bulamıyorum Beşinci vitese takmaya çalışırken Boş viteste kalıyorum Bomboş otoyolda Kırmızı ışıkta çakılıyorum Yarınları kazanmaya çalışırken Bugünleri kaybedip Boş dünler biriktiriyorum Güçlü Sönmez |
Çocuk
Yalnızlığı seçmeden İnfaz edildi çocuk Sorunlarla dopdolu Farkında değil çocuk Sevilmeyi bilmeden Yola çıktı çocuk Engebelerde Düşe kalka koştu çocuk Ben uzaktayım Yardım etsenize çocuğa Ben uzaktayım... Uzakta mıyım? Yakında mıyım? Belki de... Buradayım Uzat elini çocuk... |
*Değersin
Hiç acımadın Oysa çok sevdim Sen ise sildin Bir an bile düşünmeden Bak yine getirdim Günümü gecemi Düşümü gerçeğimi Ama sen gittin Kapattın kapını Oysa söz vermiştik Hep açık tutacaktık Yollarımızı Ama sen değersin Çünkü benimdin Çekip gitsen de Yıkıp döksen de Sen değersin Bir zamanlar bebeğimdin Kırılsam da Ağlasam da Sen değersin... Güçlü Sönmez |
*Deli Kalbim
Duramam bir aşkla Yetmez delik kalbime Yanamam uğraşma Kül oldum yıllar önce Güzel bir hikayesin şimdi Kitabımda yer alacak Figüran mısın başrolde mi Zaman anlatacak... Yüreğim bekler Çalma kapıyı İt ve gir Ama bil ki Bu sokaklar benim Sağda gördüğün Denize nazır aşk bahçesi Her gece mest eder keyfimi Ama ne güzel aşkları Kocaman dalgalar çaldı Sulara atlayıp kurtarmak yerine Döndüm sokaktan yeni geçenlere Emin misin? Gelir misin? Kalbimdeki deliği Tamir eder misin? Güçlü Sönmez |
*Derin Saat
Arkanı dönmüş giderken Ağladın mı göremedim İçimde tufanlar koparken ‘Allahaısmarladık’ diyemedim Gecenin en derin saati Sessizlik dünde hapis kalmış Yağmur ve gökgürültüsünün yarışı Hepimizi ayık tutmakmış Gecenin rengini gündüze kaçıran Sabahı beklemeyen şimşeklere inat Yaktım tüm lambaları ve katıldım yarışa Televizyonu avazı çıktığı kadar bağırtarak Açık penceremden giren her damla Seninle yaşadığım bir anıyı taşısa İçsem hepsini bir yudumda Boğulmaya razıyım bu odada Her gece en sevdiğin koltuğa oturup Seni durmadan özlüyorum... Güçlü Sönmez |
*Dokunma İsteği
Yanlış bunlar yapma derler Bu sözleri kimler söyler Kural tanımayan şu adama Neyi öğretebilirler Bir sen varsın dünyamda Bakışları altüst eden Sözleri dinlenen Çok özel yerde sevilen Neler anlatıyorsun bana Buz gibi ellerim sıcacık teninde dolaşırken aklımda Usulca dokunma isteğim beni aşar Ama korkarım çok derinlere dalmaktan Korkarım arzu alevlerinde kül olmaktan Sonbahar yaprağı gibi Uçuşur bu yürek bendeki Rüzgar nereyi gösterirse Teslim olur esintisine Bir kere girdin ya dünyama Oldun uzaklardayken Delicesine özlenilen Sebepsizce düşünülen Usulca dokunma isteğim beni aşar Ama korkarım çok derinlere dalmaktan Korkarım arzu alevlerinde kül olmaktan Kahretsin, İsyan etmek o kadar kolay ki Ama vaktim yok söylenmeye Hazır değilim yenilmeye Güçlü Sönmez |
*Gecenin Sesi
Sus, dinle Bak gece sesleniyor yine Dur, kapat gözlerini Dal derinlere, rahatla Kimse hesap soramaz bana burda Bozamaz keyfimi Dokunamaz bana Kimse engel olmaz rüyalarıma Bulamaz hazinemi Çıkamaz yoluma Güçlü Sönmez |
*Gecenin Yarısı
Gecenin yarısı İkisi mi üçü mü Belli değildi Sebebim vardı Seni sevmek için Uzun zamandan beri Unuttuğum Karşı koydan gelen Güzel melodi Bağlardı ikimizi Sanırdık ki ******* bizim Sonsuza kadar Oysa baksana Aşkın başka planları var Güçlü Sönmez |
*Gidenler Dönmüyor
Kar yağıyor dışarıda Usulca süzülüyor beyazlar Ben ise gidiyorum uzaklara Ardıma bile bakmadan En kötü günümde bile Yanımda olacaktın ya sen Neredesin böyle bir günde Sana ihtiyacım varken Bundan sonra yalnız kaldığında Başında fırtınalar koptuğunda Olamam ki ben yanında Gidenler dönmüyor Kimi zaman aşıklar ağlıyor Kimi zaman herkes susuyor Ama içleri yanıyor... Yanıyor içim! Güçlü Sönmez |
*Hasret
Ey sevdiklerim, Gelin bulun beni Yalnız başıma oturmuşum şu gurbet ellerde Ey düşündüklerim, Sözlerim hepinize Gelip oturun benimle şu gurbet ellerde Değmiyor ki ayaklarım kendi toprağıma Koklamıyorum ki kendi havamı Ne zor bir bilseniz Kapkara *******, efkarlıyım canlarım Bu genç yaşımda çok çekti şu dertli başım Nelere takmışım, neleri dert etmişim Anladım ki her şey fani, değmezmiş inanın Doğru yol neresi, yanlışı var mı bunun Her anımız tecrübe, ruhumuzdaki hazine Benim gibiler var elbet, etrafımda dostlarım Bir de sevdiğim bir güzel, keyfim yerinde Bir de şu hasret olmasa, şu vatan hasreti Bir de şu hasret olmasa, sevdiklerimin hasreti Güçlü Sönmez |
*Islak Gece
Gökyüzünün bütün yağmur damlaları aşağı düşüyor bu gece Islanan pencereden dışarı bakıyorum Arasından sızan rüzgarla hafif üşüyorum Ve böyle *******i çok seviyorum İlerideki sokak lambası, aydınlatıyor ıslak asfaltı Birkaç araba sesinden başka, duyduğum yağmur damlaları Tek bir parlayan yıldız yok bu güzel gecede Peki o zaman güzelliği nerede? Sahi neden bu kadar güzel bu gece Üstelik bir sevdiğim bile yok yanı başımda Arkamı dönüp baktığımda odam boş ve sessiz Belki ondan güzel geliyor, bu ıslak gece esrarengiz Masamda yanan çalışma lambam, giz veriyor geceye Cama yansıyan görüntüsü bir güç veriyor hislerime Duygular bazen karışık bazen sade Isıtıyorlar içimi bu soğuk gecede Kelimeler yetmiyor, izin vermiyorlar anlatmaya duyguları Düşünüyorum da kaygılanmam için hiçbir şey yok Damlalar sadece hayal gücüne izin veriyorlar Belki de yanımda olmasını istediğim biri var Evlerin ışıkları, onlarda bütünleşiyorlar geceyle Keşke daha yükseklerde olsam, görebilsem bütün şehri Belki o zaman şimdi görünmeyen yıldızları görebilirdim Ve paylaşırdım ıslaklığı, ıslak geceyle Kapımı çalan yok bu gece, dışarıda tek tük insan var Herkes evinde, sıcak odalarında geçirmek istemiş geceyi Benim ise düşüncelerim sığmıyorlar bu odaya, çıksam dışarıya Deniz kenarına gitsem, dolarlar belki okyanuslara Çıktım yürüdüm yollarda, yokuş aşağı inen sularla Kaçıramazdım böyle geceyi, bu duygularla içim sımsıcak İster kış olsun, isterse yaz ******* olmuyor her zaman böyle ıslak Güçlü Sönmez |
*Işık
Yorgun, huzursuz ve gözden kaybolurken Kafanda bir savaş var ama silahın yok Sorular cevapları aşmakta Hepsi ‘neden’ ile başlamakta Meleklerle konuşabileceğin bir telefon var Ama hatlar hep meşgul Sabrın bir sınırı var sanki Ama özgürlük kölelikten geçiyor Kalbinde bir delik mi var Yoksa hala tümüne sahip misin Kapıyı çaldıklarında Bütün bir ruh olarak gelmelisin Yeni dostun hüzün Ve umutlar yalan dolu Ama unutma bize söylenen Hiç sönmeyen bir ışık olduğu |
*İnsanlar... Canavarlar...
İnsanlar… Canavarlar… Ne daha dün başladı… Ne de hemen yarın bitecek… Binyıllardır yazılan tüm hikayeler… Efsaneler… Canavarlara karşı savaşan insanlar… Kahramanlaşanlar… Şimdilerde ise gözümüzden kaçan… Yeni hikayelerdeki canavarlar… Bizleriz… Kendi annesini… Kendi bebeğini öldüren… Kendi ırkını yoketmekten korkmayan… Oynanan sahneler şaşırtıcı değil… Kendi keşfettiği mertlik bozan bir alet… 100 metreden öldürülen bir kaplan... Sahte cesaret… Korkaklık temsilcisi… Simsiyah isle kaplanıp zehirlenmiş kalpler… Satılığa çıkartılan ruhlar… Senaryoları yazarlar… Ve oyunu oynarlar… Evrenin en mükemmel eseri olarak yaratılan… Ama hep böyle kalacağına dair söz verilmeyen… Cehennem ateşini tadacak… Bu ateşi hakeden… Tek canlı… Hayvanları et ve aksesuar olarak gören… Kendisinin de etten-kemikten olduğunu unutan… Markalaşacak ürünlerin yapılabileceğini derisinden … Tadanların etini çok lezzetli bulduklarını hiç düşünmeyen… Halt etmiş Descartes’a katılan… Dünyasını yokeden… Özbenliğini kaybeden… Ruhsuz makinelere dönen… Canavarlar… İnsanlar… |
*İp
Duyuyorum Yakında geleceğini Fakat bende sabır Bugünlerde izinli Sen yine de at bir ip Ucuna o günü bağlayıp Belki de çekip çekip Sana daha çabuk kavuşur kollarım Güçlü Sönmez |
*İstanbul
İstanbul al götür beni Ayak basmadığım her yerine Tadayım, öpeyim, içeyim seni Al beni, geri verme Al beni sakın geri verme Çekilmez senin gurbetin İstanbul Hiç çekilmiyor senin özlemin Gel bana, sarayım seni Sarayım seni İstanbul Tadayım seni güzel İstanbul Ne hale getirseler de seni fark etmez Beklerim hep seni İstanbul Yeter ki sen, sen ol İstanbul Yeter ki sen, hep sen kal İstanbul Kalmamışsa ahşap evin, yaparım Kalmamışsa saf denizin, düşlerim Kalmamışsa güzel insanın, bulurum Yeter ki sen, sen ol İstanbul Yeter ki sen, hep sen kal İstanbul Güçlü Sönmez |
*İstiyorum
Hayallerime sınır koymaya çalışıyorum Gerçekleşmezler diye korkuyorum Birçok aşkı senin için unutuyorum Özlemlerimi seninle paylaşmak istiyorum İstanbul'da, Bodrum'da, nerede olursa Şarkıların tadına seninle varmak istiyorum Manzalara dalıp uçmak Rüzgarın ritmiyle ay ışığının gölgesinde dans etmek istiyorum Şu dopdolu kalbimde yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum Daha kaç sayfa kaldı bilmiyorum Aşka inancımı kaybetmeye başlarken Senin adını o yeni sayfada buluyorum Güçlü Sönmez |
*İşkence
Dün gece, bir güneş doğdu üzerime Bilemiyorum hangi diyardan, hangi yardan Ama sen olasın istiyorum Dün gece, bir his doğdu içimde Senin ışığın mıydı beni aydınlatan Senin aşkın mıydı beni bulan Ama ayrı yollarda bu kadar süre Ne kadar gider bu biçimde Bir düşünsene - Aşk ile büyüyor işkence Güçlü Sönmez |
*Karanlıklarda Kaybol
Nereye baktım da Ne gördüm de sende Böyle düşünür oldum *******de Nereye baktım da Ne gördüm de sende Dalar oldum günlerce Peşinden koştur beni Sonra da bir köşeye at Tutkum olduktan sonra Vur kapıyı çek git bakma ardına Her an aklımda ol Bulunmaz yolum ol Gün ışığında bile Karanlıklarda kaybol Güçlü Sönmez |
Kış
Yine geldi geliyor derken Bir kış daha nefesim oldu Mendil yetiştiremezken Silmeye kıpkırmızı burnumu Hakimiyetini kuruyor karanlık Sokaklarda artık erkenden Ben, siyah paltom ve yağmur Bıraktığım sigaramı özlerken Şu sıcak çorbadan mı içsem Yoksa mızıkçılık yapıp büyük bir pizza mı yesem Ama sonra pişmanlık başımın etine yer “Kilo veremezsin ki sen kışları” der Sonbahar yine transit mi geçecek İznim yok hüzünlü bir rock parçası çalmaya “There’s a hole in my soul” Sen kamp kurmuşken uzaklarda Güçlü Sönmez |
*Kolay Değil
Nasıl bilebilirdim ki Aşkımızın biteceğini Yıllardır süren bu sevgimizin Göz açıp kapayana kadar Eriyip gideceğini Kırık bir kalp ile dolaşmak inan ki kolay değil Yüreğinin yandığını hissederken Yeniden aşık olmak Hiç olmazsa unutsam diyerek geleceğe bakmak İnan ki kolay değil sensiz olmak Şimdi mutsuz olmam gerek ama umutluyum Çöldeki bir çiçeğin suyu olan hasretiyle Minik bir kuşun annesini beklemesinin heyecanıyla Bütün yeni aşklara kalbimi açıyorum Çünkü hala yaşıyorum... Güçlü Sönmez |
Kurbağa Prenses
Hiç mi anlamadın, hiç mi kapmadın Benim seni sevdiğimi, senin sevdiğin gibi Hiç mi görmedin, rüya mı sandın yoksa Gözlerimdeki gülüşü, kızarmış yüzümü Bir bak nerdeyim ben, her gün yanındayım Bazen hayır derim, biraz da nazlıyım Bakma halime sen, aldırma aşığım Bu oyunun kuralı, anla be canım Sen bir prensessin, kendini kurbağa sanan Aşkımla oynayıp bin bir takla atan Sen bir prensessin, kendini aldatan Kalbim açıkken başka yere bakan Güçlü Sönmez |
Masum Çocuk - Hırçın Canavar
Tek başıma oturmuşum tertemiz bir bulutun üzerinde Çok yükseklerden dünyaya bakıyorum Milyarlarca insan arasında Gerçekten sevdiklerim birkaç tane yerine Binlerce olmamalı mıydı? Geziyorum görüyorum tanıyorum Bazen hiç ummadığım bir yerde ve zamanda Bir dost veya bir sevgili buluyorum ... ... ... ... Melek olsaydım şeytanı bile severdim Yanlışı doğruyu bilmeden Korkmadan çekinmeden Kırsalar da beni silemeyeceklerinden İçimdeki masum çocuğun ve hırçın canavarın gücünü bildiğimden Güçlü Sönmez |
Mevsimi Kalmadı İstanbul’un
Mevsimi kalmadı İstanbul’un Ne ilkbaharı, ne de sonbaharı Ellerime dolu dolu bir kış Sımsıcak bir yaz bıraktı İlham perileri Bulutların ardında Denizlerin dibinde saklı Toprak bile şaşırdı Bilemedi Açsa mı çiçeklerini Dökse mi yapraklarını... Sen de olmasan bu şehirde Yazacak bir şeyim kalmazdı Güçlü Sönmez |
*Mümkün mü?
Yarın hiç olmasa Gece bitse bile Bu sabah doğan güneş Yeniden doğsa Bugün olanlar birer birer silinse Hiçbir kitap bugünden bahsetmese Mümkün mü tersine çevirmek her şeyi? Güçlü Sönmez |
Ne Evliliği
Ben sevdim Ve söyledim Sen de sevdin Ve tereddüt ettin Cesaretini saklamışsın Bulamadın... Benimle evlenebileceğini anladın Ve kaçtın... Ne evliliği Ben aptal mıyım Bu genç yaşımda Yolumdan şaşar mıyım... Güçlü Sönmez |
*Ok --->
Kelimelerin Birer ok gibi Ağzından fırladı Saplandıkları yürek Bu ağırlığı taşıyamadı Pes etti Ve parçalandı... Ne geçen zaman Ne de yeni bir aşk Artık onu kurtaramazdı... Güçlü Sönmez |
*Sen
Bilmez kalbim kalbini Tanımaz yüreğim yüreğini Kimse bilmeden gönderdim aşkımı Bir kere bile sarmadan bedenini .................................................. ........Takılmış gözlerim gözlerine .................................................. ........Dostça bakışlar yetmeyince .................................................. ........Daha derinlere dalmışlar .................................................. ........Belki bir şeyler bulurlar diye Gönlüm gönlünü çalmak istemiş Bir suçmuş bu ama bilmemiş Saftır bu gönül her seferinde Çektiği acıları yine unutuvermiş .................................................. .......Takılmış düşüncelerim düşüncelerine .................................................. .......Denemişler düşünmeyi senin yerine .................................................. .......Aramışlar ortak yerler .................................................. .......Belki senin de aklın bendendir diye Tutmak ister ellerim ellerini Sanki bir daha hiç tutmayacakmış gibi Hissetmek isterim doyasıya Bu tenimin uzun bir beklentisi .................................................. .....Yolum yolunu arar .................................................. .....Buluşsunlar diye can atar .................................................. .....Geri dönsen her gün bana .................................................. .....Gönlüme bir sevinç konar Sesim sana doğru gider Kulaklarım sesini bekler Çok değil istediğim inan Bir kelime bile yeter .................................................. ...Sevinçlerim üzüntülerini giderse .................................................. ...Üzüntülerim sevinçlerini görmese .................................................. ...Kötüyü hiç yaşamayıp .................................................. ...Güzeli paylaşsam seninle Olsa hasretim hasretin Sevse senin de kalbin Benim seni gördüğüm gibi Görse beni yüreğin .................................................. .Varlığın yalnızlığımı giderirse .................................................. .Yokluğun acıları getirirse .................................................. .Ne şüphem olur ki sevgimden .................................................. .Seni görünce bir heyecan beni çevirince Esse rüzgarım götürse beni sana Kondursa pencerenin kenarına usulca Seni izleyip hayallere dalsam İsterim cama vurmak, olmak yanında .................................................B iter belki bir gün dertlerim .................................................Ö zgürlüğe kavuşur hislerim .................................................B azen çekilmez olurum ama .................................................T ek nedeni sana olan hasretim Haykırsam sevgimi tüm dünyaya Ama usulca sessizce kulağına Söylemesem sana her zaman Ama bilsen her an, hissetsen ruhunda Güçlü Sönmez |
*Sensiz
Sensiz odam bomboş Şu gönül sarhoş Sensiz umutlar uzak Düşünceler tuzak Sensiz hasretim düşman Rüyalarım derman Sensiz aşkım yalnız Ben aşksız... Güçlü Sönmez |
Sevda Pazarı
Bazen bütün aşklar Peşimde kovalarlar Olmuştur benim de Koştuğum zamanlar Bazen bütün şarkılar Seni anlatırlar Olmuştur benim de Yazdığım zamanlar Geçtim aşk pınarından Sevda tuzağından Pişmanlık diyarından Düş kapılarından Ama... Yine bomboş günlerim Yine boş şu zavallı kalbim Sevda pazarından Ellerim boş dönerim Güçlü Sönmez |
Sevdiğimi İnkar Ederim
Gözlerindi kalbimi çalan Sözlerin beni bağlayan Bir gülüşün bile aşk kokar Bir yudum sevdan sarhoş yapar Ellerindi bana dokunan Dudakların çağıran Gözlerin derinlere dalar Gönlüm her an onlardan kaçar Gün doğar, umut doğar Sen dostumsun nasıl söylerim Akşam olur efkar basar Sevdiğimi inkar ederim Güçlü Sönmez |
Sevmekten Korkma
Yaralı bir yürek ....................Nereden geliyor bu ses ..............................“Sevmekten korkma! ! ”.............................. Aşkın yakıyor beni 54 dereceyi geçti Sonu olacak yüreğimin Aklımın, bedenimin .............................. Tamam Şimdi hatırlıyorum ....................Daha çocuktum Söylerdi şarkısını aşk perisi ....................Durmadan tekrar ederdi ..............................“Sevmekten korkma! ! ! ”............................. ..............................“Sevmekten korkma! ! ! ”............................. Peki korkmuyorum ama Bak yanıyor her şey Hadi geçtim bedenimi Ama ruhum da Alev alev kül olma yolunda Güçlü Sönmez |
Telefon
Rüya mıydı dün gece gördüğüm Yoksa sen miydin Telefonda saatlerce konuştuğum O tatlı sesini duyduğum Yalnız değildim Bunca yolu giderken Sevdiklerim beni Birer birer terk ederken Zaman zaman Durdum duraklarda İşte o zaman Düştüm yeni tuzaklara Dostum oldu artık Bu uzun yalnızlık Geriye dönüp bakmak Çok gereksiz ne yazık Her yeni gün Yeni bir umut dağıtırken Ağlamak çok saçma Sana elimi uzatmışken Şimdi çok uzaklarda Güzel bir ses yakınımda O gece gördüğümde Teslim olup girmiştim girdabına Rüya mıydı dün gece gördüğüm Yoksa sen miydin Telefonda saatlerce konuştuğum O tatlı sesini duyduğum Güçlü Sönmez |
*Terkediliş
Vuruldum Yaralandım diyorum Sen ise kan arıyorsun Kanamaz ki ruhum… Kıs sesini Gittikçe yabancılaşan sebepler Artık itici gücüm değiller... Ormanlarımı yaktı sözlerin Tüm virüsler serbest kaldılar Ve her dakikama bulaştılar... Okyanuslarımı batıran terkedişin Kül olmuş dipteki geçmişi Şekillendirdi... Kış ortasında buz gibi kalbine Elimi uzattım Dokunmak istedim Canım yandı çekildim İstemeden... Kaybeden kim diye soruyorsun Oysa bu bir oyun olmayacak kadar Ciddi bir şeydi... Kafamdaki sorulara cevap verebilecek Bir kul yokki benim mod’a girecek Senindi zaten herşeyim Kullanmayı bilmediğim... Yalnızlığın korkunç hafifliği Esti ruhumdan Yine bir rüzgara kapılıp Kontrolü serbest bırakacağım... Yalınlığın öfkesi Bastırılamayacak kadar güçlü Teslim olmak niyetinde Ama kelepçeliyim Göremediğim başka yerlere… Güçlü Sönmez |
Tutsak
Saklı bir yerde Saklı bir köşede Yalnızım ben şimdi düşüncelerimle Saklı, istenmemiş Terkedilmiş bir yerde Yalnızım, yapayalnız hayallerimle Tutsak edilmişiz Aşkta kaybetmişiz diye Hiç anlamamışlar bizi Sormamışlar niye Ben de biliyorum Ben de oralardan geçtim Kimse kusursuz değil Çok hatalar ettim Hiçbir şey beklemem Hiçbir şey kimseden Almak değil niyetim Paylaşmak yeniden Çok şeyler var bende Çok çok derinlerde Koparıp atsalar bile Yine yeşerir içimde Güçlü Sönmez |
Uçurum
Kayalık bir uçurum Gökyüzü gri - bulutlar kızgın Aşağıda Dalgalar kayalara saldırıyor Gördüğüm resim Beni buraya getiren içimdeki duygular Birazdan Uçmanın tatlı hissi Bedenimi saracak Birazdan Ruhum Sonsuzlukla buluşma noktasına varacak... Güçlü Sönmez |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.