![]() |
Azar Azar İçiyorum
Yanlızım hey doslar ne yapmam lazım Kalmışım arada yerde geçmiyor günler Siz orda ben burda ne yapmam gerek Sormayın a doslar içiyorum ben burda Nala çivi çakar gibi çaktım kendime Şişti ayaklarım bekledim evde Geç kaldınız bekliyorum sebep neydi Bilmem gerek niyetiniz deli etmekmi Artık ağlamaktan yaş gelmez olmuş Kurumuş gözlerim kalbim ağlıyor Gülmeye sıra gelmez ki gülem Niyetiniz beni burda deli etmekmi Yaslıyım kendime kazmışlar mezar Baş taşım yazılı üstünde Navruz Hatıra yazılmış silinmez kalsın Oğlum kızım delı oldum sevinsin Navruz Kaplan |
Babam
Baba namın söylenir köylerde Mertlığin büyükmüş köylüler dedi Yoksula yolcuya yoldan geçeni Doyurmadan bırakmazmış o babam Ne götürdün baba iyliğin yeter Bize dürüstlüğü sen bıraktın ya Para ile alınmaz dürüstlük dersi Öğrettin bizlere insanlık baba Ne götürdün baba kaldı ne varsa Yaptıkların iylik rahmet oluyor Öğrendık biz senden devam edersek Yetmez mi o gurur bize sen baba Kim demiş yiyenin yanında kalır Babamdan o mertlik bana mirastır Beni birisi misafir etti Sayende göğsüm kabardı baba Her zaman rahmet okurum baba Yalan söz yasaktı söylenmez evde Sana rahmet bize kaldı dürstlük Adam gibi adam diyorlar baba |
Babam Gibi Olacam
Babamı istiyorum çok erken giti Unutum küçüken vardı korkusu Sert olan tavırını öyle özledim Sevgisi büyüktü bakışı korkunç Ağladığı oldu gülmesi de zordu Duygusal biriyidi bazan da sert Korkusu yokudu severdi herkes Sevgisi büyüktü bakışı korkunç Unutmam babamı asker olurken Ağladı git dedi ıslandı mendil Sana para göndercem be oğlum Sevgisi büyüktü bakışı korkunç Adım Navruz babasının adıdı Baba gibi sevdi ayrı tutmadı Hiç ezmedi beni erken everdi Sevgisi büyüktü bakışı korkunç Bıraktı geriye çok iyi doslar Arkasından atan tutan olmadı Yedirdi yolcuya kalmadı borcu Sevgisi büyüktü bakışı korkunç Dosları her köyde halen yaşıyor Büyük şeref benim için burada Bırakmadı servet o şeref varya Yeter bana borcu diyen olmadı Navruz Kaplan |
Bacıma Benzetim Yolda
Geçen gün benzetim seni birine Koşarak yaklaştım sen deyildin ki Boy bos aynı sendin güzel deyildi Annamdan hiç eser koku yokudu Yanımda kalmadın doyamam sana Gitin sen çok çabuk özledim seni Seviyorum seni gel barı bu yıl Az verdin sevgiyi gel doyur beni Az severim öz severim seveni Sen işte bunlardan ön sıradasın Annam dan sonura seni sevdim Az verdin sevgiyi gel doyur beni Sana layık olmak belki zor olur Sen seversin insanların hasını Kardeşin burada seni bekliyor Az verdin sevgiyi gel doyur beni Adını demeye hiç gerek yktur Benim için kutsal oldu adınız Gel dersen gelirim nerde olursan Az verdin sevgiyi gel doyur beni Navruz Kaplan |
Bahtımı Bağladın
Bahtımı bağladın beni görünce Yatamadım o gün bu gün yatakta Ne geldin istedin ne yoldan geçtin Beni yazmış tanırı gel ben evdeyim Artık o gün seni gördüm vaz geçmem Çıksana ortaya çokmu çirkinsin Ben kabul etisem sana neolur Birisinden emir alsan istemem Geldiyin o günü haber ver bana Hazırlık yaparsam iyi olmazmı Yanında arkadaş komşular varsa Minet etmem hiç kimseye yalvarmam Navruz Kaplan |
Barış Akarsu Anısına
Annası adını barış koymuştu Babası vatana barış getirsin Yarışmaya girdi barış türküsü Barışı sevdi bütün türküye Kim demiş barış giti dönmez ki Kalplerde yaşar o hiç ölmez ki Hepimiz gidici barış erkendir Ben burda annası nasıl dayandı Babası barış koydu adını O güzel isimi kimse koyamaz Vatanı seven baba koyarsa Nasıl bu acıya dayanır baba Aslında hepimiz yolcuyuz ora Kimi bıraz erken kimi geç gider Barış erken giti daha goncayıdı Peşinden çok ağlayan geri gelmez ki Gidiyorsun barış çok vardır izin Görünce seninle yaşayan vardır Alacağın çok var borcun kalmadı Sana çok üzüldüm yaşı gencidi Barış akarsu diye tanıdım seni Çok hızlı seveni topladın dosca Elçi gibi güzel sözler dağıtın Sen gitmedin barış yaşarsın bende Sabır diliyorum anne babaya Olmasayıdı oldu ne gelir elden Barış için ne yapsanız azdı Rahmet diliyorum ÖLMEZ Kİ BARIŞ Navruz Kaplan |
Barış Olacak Yolum
Karar verdim benim yolum barıştır Ne sana borcum var nede çocuğa Belkide af etmez bana kendini Barıştan yanayım sana küs kalmam Eziyet çok çektim kendi yüzümden Kadere yalvarmam haksızım burda Ümüdüm bitmişti şaşırdım yolda Şaşırdım düz yolda yokuşta kaldım Çok oldu bereber biz bu yoldayız Fırtına kopardık ayrıldık sonda Tersine yürüdüm karanlık çöktü Geç kaldım fırsatı kaçırdım burda Rahat edecek zaman gelmişti Boğuştum o kadar sorun çıktı ki Ortada kalanlar öz çocuğum du Doğrusu hatalar üst üste geldi Benimkisi kumar size yalvardım Bin sefer yalvardım burdayım gelin Ortada suç varsa yükleyin bana Acısını tatlısını kabul ederim Ortada suç varsa bölelim erken Ölürsem alamam çoğu senindir Ortaya koyalım herkes tanıyor Melekler tanıyor irtıraz eder Bana sen borçlusun demedim ki kimseye Ne ver ne yok aldın kaldı tek canım benim İnsafın senin yok ki beni sevgisiz koydun Ne kızım var yanımda nede oğlumu koydun Her yerde seni anlatım seni ben unutmam? Navruz Kaplan |
Barışı Al Götür
Hoş bulduk gidiciyim kal sen burada Ne aldın ne bıraktın faydası olacakmı Küs gitme çok kötü geri dönüş yok ki Barışı al götür dönmesin bir daha bura Kazançlı çıkanı bana göster sen Yanında götüren o kimidı bilmem Kalp kırıp ağlatan toplayan çoktur Gülmedi giderken ağlayan odur Nefesi alarken borçlu insanlar Sen beni bende seni görmeli Susuz olan ağaçlara vermeli Canlılar yaşasın solmasın güler Yalan gülüş dolaşıyor sokakta Aç olan gülemez biliyor insan Ya bir komşu yada biri soracak Kendini koy o kimse onun yerine Ağlama gül Hangisi sana lazımdı İlaç diye gülmeyi verdi sana tanırı Çaba harcadı her yerde Navruz Yapacağım çoktur geç kaldım yazık Navruz Kaplan |
Başı Duman Olan Benim
Trenler yan yana peş peşe gider Yolda kimse kalmaz alır götürür Geriye döneni yolda bırakmaz Seven insan sevdiyine kavuşur Kara tren yuva yapmış dağları Yokuşlu enişli o kadar yol var Sevdiyi o insan yola çıkmışsa Baş dumanlıdır dağları deler Gözüm yolda kaldı çok geç kaldınız Belki bir evde sin belkide sildin Sevdiyimi bile bile unutun Beklediyim yılar boşa mı giti Yolarınan yüz göz oldum bakmaktan Sen yaptın sebebi adı segiyidi Gelenen gidenen haber salardım En sonunda beni yolda bıraktın Başı duman olan dağda kalmışım Soğuk vurdu rüzgar beni götürdü Çıktığım bu dağda karlar eridi Sel beni götürdü susuz bıraktı Nar ağacı tomar tomar tomurcuk Beklersin olunca olmadı hamdı İnsan oğlu meyva gibi olmalı Duman gitsin kafasından iyi olur Navruz Kaplan |
Bayram Günü
Her bayramda ağlıyordum doyunca Size dualar ediyordum kendime deyil Ne zaman gelecek bu bayram bana Güzel deçsin bayramınız mubarek Bayramlar bize gelmiş bayram edelim Ağlamak yasaktır gülmek gerekir Küs olmaz bayramda barış gerekir Güzel geçmesi gerekiyor engel olmayın Yemek için bayram yoksul olmalı Yoksular gülmeli bayramsa o gün Sevgi verin yardım elinizi kesmeyin Bayram günü fakirleri doyurun Kendinize bir kaç fakir ayırsın her kes Ne olur yardım edin kalmasın fakir Huzur güler yüz gülsün ne varsa Atma tutma bir lokmada ona ver Merhaba ben geldim kaptma kapıyı Bayramda vermeye mecbursun bana Yarın da sıra bana gelecek elbet Bak yüzüne ver utandırma onu sen Ver bakma arkadan gitsin döncek Senin deyil o rıskı bu fakirlerin dirdir Berketi duruyor senin cebinde Bitmez tükenmez ver gelecek sana Navruz Kaplan |
Bayramda Gülün Oynayın
Bayram sizde bugün başlıyor Tek selam istiyorum gelmedi Ben bayram yapamam yasaktır Bir selam gelirse bana yeterli Bayram günü duygularım oynuyor İçimde sakladım bekliyor sizi Küsmedim ki size içime sorun Bir selam gönderin bana yeterli Bayramda dolaştım öptüm eleri İlk aklıma gelen siz deyilmisiniz Sonunda kabahat kimsede yoktu Bir selam gönderin bana yeterli Bayramda oynayın gülün evlerde Gelen yesin oynayan bayramdır Mutluluk dağıtın yoksa günahtır Bir selam yeterli gönderin bana Kırmızı fıstan olsun giysin çocuklar Oynasın gülünce bu gün bayramdır Selamı getirsin götürsün onlar Sevinsin çocuklar bugün bayramdır Bayramda ağlanmaz gülünür o gün Navruz Kaplan |
Bekledim Sizi
Çok baktım arkama gelirken sizden Gelecek çok sandım bekledim yolda Gece oldu mefsim kıştı o zaman Üşüdüm ben yolda bekledim sizi Lahnet olsun bu kaderim gülmedi Sıra geldi geçiyordu bu kimdir Tutu benim atı sen kimsin dedi Üşüdüm ben yolda bekledim sizi Döktüm saçlarımı büktüm belimi Soran kalmadı ki kaldı orada Felek çelme taktı düştüm burada Üşüdüm ben yolda bekledim sizi Ağrılar başladı diyecek kim var Öz özümden ne isterim vercek Size orda diyemem ki ağrı var Üşüdüm ben burda bekledim sizi Navruz nerede güldü nerde ağladı Ağladığı çoktu güldü birkaç kez O da yılda siz gelince belikide Üşütünüz beni üstüm açıken Navruz Kaplan |
Bekleyiş
Musala taşına koysalar beni Gelme görme geçti zaman Ben böyle deyildim düştüm ya Boşuna ağlama saçını yolma Yanlız kaldım evde yanlız ağladım Gurur beni yendi geri dönmedim Bir gün olsun beni soran olmadı Boşuna ağlama saçını yolma Neyidi o kin sende inat var ya Vursayıdın keşke desn kazadı Bu kadar acıyı çektim burada Boşuna ağlama saçını yolma Musala taşında kaldım yanlızım Kimsem yok beni gömsün mezara Haber giti gelmesinler geç oldu Boşuna ağlamayın saç yolmayın Ben yaşadım oğlum sana nasıyat Ben delilik yaptım sakın yapmayın Sizden ayırılırken ölü gibiyidim Boşuna ağlamayın saç yolmayın Evden ayırlmayın bana zor geldi Halen çekiyorum sanki ölüyüm Orda güldüklerim benim aklımda Ayırılmayın çocuklardan çok zordu Ders oldu bir daha hata yapmam ki Ayrılmam çocuktan birdaha olmaz Ses veren ilk başta çocuklara sana Ayrılmayın çocuklardan çok zordu Navruz hata yaptı gurur yıpratı Ağladı olmadı yoruldu yolda Af allaha masus kuldan istemem Ayırılmayın çocuklardan çok zordur |
Ben Gidiyorum
Rahat olmam için ben gidiyorum Beni sorma soranlara öldü de Yordun sen beni geriye dönmem Bak kendine artık ben gidiyorum Adını ben koydum şansım yok benim İyi iinsan yaşayamaz sürgünde Senin ne zorun var günah topladın Rahat ol ben yokum dönmeyceyim Zor kurtuldum sıra şimdi kimdedir Üstümde halen senden izler var Ara sıra banaa dın gelince Belamısın bana rüyama girdin Navruz Kaplan |
Ben Kendime Çok Kızdım
Sana deyil hiç kimseye kızamam Çocuklar uzakta ben burda yanlız Ne çektim bir bilsen işkence sanki Çocuklarımı görmek için yaşadım Sevgim beni deli eti yolarda Eve giremezdim yok tu çocuklar Bir tane deyildi altı çocuktu Aklımdan çıkmadı nasıl unutum Yolda gezemedim benzeri çoktu Enseden boydan kılodan vardı Koşup sarlacam o çocuk deyil Benim çocuklarım banbaşka kokar Herkesin balası özüne şahan Oğlum oğul gibi kızım kız gibi Sevgileri tomarınan çoğalar Ben memnunum hem oğlumdan kızımdan Navruz Kaplan |
Ben Kendime Çok Sordum
Öylesine ülkek olmuşum ki ben sana Konuşacaktım çok korktum senden Vaz geçmem seni çok seviyorum ben Seni bilmem ben kendime çok sordum Sevmenin kaç çeşit olduğunu söyle Ben onu anlamakta zorlandım Bana dese sevmiyorum inanım Ne seviyorum dedi ne de sevmem Allahıma çok yalvardım her gece Seni ben yalvardım bilmedin Kime gidim kimler gelsin ki Çok çekti navruz bilen varmıdır Navruz Kaplan |
Ben O ben Deyilim
Göz ağrısı gibi oldum misafir Okşadı sevdi git diyemezdim ki Üflüyerek o öpüş aklımda kaldı Sevgiyi şefkatı zorla yedirdi Bir anda sevginin içine düştüm Annam babam birde yar çıktı Yar kucağı farklı çıkması zordu Sevginin zesini öyreti bana Bir baktım kınalar yakıldı ele Sevindim anda ne yapmam gerek Büyümüşüm sandım baktım hastayam Annamın kucağı aklıma düştü Uyalandım bir kaç sene okulda Nişan yaplmıştı güldü çocuklar Dersleri boş verdim evliyem zaten Düyün oldu benim aklım harşlıkta Çocuk gibi hayelerim bitmedi Babam harşlık annam akıl vererdi Ben evliyidim dışarda oynardım Küserdim çok şeyden halen çocuktum Gün geldi askere gitim o günü Sevindim askere giden büyüktü Öylesine zor geldiki ki o günü Annam çok ağladı aklımda kaldı Bir kaç gün geçince bir garip oldum Ağlıyordum her gün annam aklımda Bir kaç ay geçince toparlandım ya Yar mektup yazmıştı her gün okudum Sevgiyi öyreten anna yar oldu İnkar etmem ona ben çok borçluyum Zorda olsa beni sevdi büyütü Ödenmesi zordu ben onu yaptım Navruz Kaplan |
Ben Sevdimi Tam Severim
Öyle aşk vardır sevgiden öte Öyle biri anna kadar yakındır Öyle birini tanıdım beni ağlatı Öyleside vardır yakar kavurur Ben sevmedim bana sevgi öyreti Adı aşk bir kaç sefer çok yandı Sıra bana geçti ağladım her gün Gözünü kırpmadan adam öldürür Gençlikte ben ondan sevgi öyrendim Başladım sevmeye tadı başkadır Ayrıldım bir ara ağladım her gün Anladım ayrılsam ben yaşayamam Nasıl şeydi sevgi bana öyreti Yemesi korkunçtur bulaşır dedi Yıkasan gitmez ki sevmişse eyer Kuruşun işlemez dil yara açar Ben onu demek ki aşırı sevdim Önünü almakta ben çok zorlandım Ağladım her akşam teselim oldu Halen seviyorum sevmese beni Ben gençlik yaşadım çünkü çok sevdi Adım adım ben takip ederdi Korurdu sinekten bakardı bana Korkudan hiç kimse gelmezdi bize Sonunda ayrıldık sönmedi sevgim Ya onda bende de vardı sebepler Görsem seviyorum sanki ilk gündür İnkar etmem inan onu çok sevdim Navruz Kaplan |
Ben Sizin Sevginize Açım
Dilime yazdım seni aç koymam Zararlı yemedim dokunur belki Sen ben senden de kıskandım Zararlı varsa alırım senden Ne olur dilimi kurutma benimin Sensiz yaşayamam öldürme beni Al beni sen götür yanına beni Öldürsende götür yok deme Nefesimi ortak kulandım senle Fazlasını sana verdim tek gitme Sen olmadan yaşayamam inan ki Seni ben neden yazdım dilime Seviyorum seni yazdım dilime İstersen sev beni istersen yok de Bir sefer yazmışım sılmemki seni Gelmesen de yeter dilimde tadın Özledim seni ben tütün burnumda Ağladığım zaman teselim olur Ne yapmam lazımki azalsın bıraz Gelmesen de yeter dilimde tadın Navruz Kaplan |
Ben Unutum Kini
Ben unutum kini sen devam etsen Ne kazandın bilmem beni kovunca Önce gülüyordun şimdi ağlarsın Sen kendine ördün çorabın biti Burnumun direyi burdan size sızlıyor Ayıramam hepinizi özledim çok Yemeklerin tadı yok ki sizsiz Gelmeniz lazım yoksa ben yokum Aklıma gelince aynaya baktım Dilime yazmıştım adınızı tek tek Burda aç kaldım bekledim sizi Beni siz bırakın kendiniz gülün Aç kalsam demem ki tok salanırım Acıtmak istemem dilenmem sana Beni sen bekleme gelmem ki ora Sen kendine iyi bak ben işte buyum Navruz Kaplan |
Ben Vurgun Yemişim
Bu gönül ağlıyor sorma sen adını Bazan bir çiçeye kendime evde Ne desem susmuyor ağlıyor bana Ben vurgun yemişim bilmiyor kimse Gülen bu insanlar neye gülüyor Aç dolaşan çoktur toku arıyor Bölmüşler yarıya kimkimi yiyor Sorsan herkes allaha yakındır İnsafı olanlar girmez dar yola Açkurtlar bekliyor parçlar hemen Gözünde gözdüyü bakmazki öne Alıp kaçan o insanlar çetedir Adım Navruz çok ben gördüm bunları Keser kurban dolapları doldurur Sağında komşusu aç belki yatar O günü giyerler fors atar yolda Sormaz seğa sola aç olan varmı Umurunda deyil kulanır dini Günah işlediyinden farkında deyıl Sevindir fakiri okut çocuğu Navruz Kaplan |
Bende Bu Şans Ölmüş
Gelde de şansıma bak nasıl ölmüş Aldın ya hepsini kalmadı ki bende Yeniden gelirsen vermem ki fırsat Bana zalim oldun öldüm dirildim Günlerim geçmiyor sanki tutsağım Elimi kolumu bağladın ya zalim Sığındım birine köleyim sanki Yaşamak istiyorum bıraksın beni Yakam yırtık dikemedim yılarca Suçlular kol gezdi beni tutular Asılsam yalanı söylemem asla Bakıyor uzaktan tuzak kuranlar İsiyanım kimedir o kadar çoktur Yakayı vermişim etirafta kaleş Yalan diyen çoktur olmazlar şahit Yalancılar yatıyor dürüsler işkencede Rahat bırak benim yakam yırtıktı Ne kaldı ki istemiyorum geriye Adını yazmışım okusun herkes Navruz adım benim yalan yasaktır Gülene kar kalır ağlayana yok ki Ceza verilirse ağlayan gelsin Nankör kedi gibi bakar uzaktan İnsafı kurumuş doğurlar nerde Kendime söz verdim yalan diyemem Gördüyüm insanlar yalan söylüyor Kaça kaça ben yoruldum yolarda Sığınacak yer yoktu avşaya gitim MECBURUM Navruz Kaplan |
Bende Sarı Kırmızı
Nasır tutmuş dilimin ucu benim sızlıyor Seviyorsa diyecek köşelerdeolmaz ki Sevmenin ağır oluyor renk renkçiçekler Bende sarı kırmızı açık olsun karşımda Nefes gibi herkese doğruyu söylemeli Kesme sen nefesini yerine ben ölürüm Bunun adını koyalım ya sevgi aşkı da var Senin için ölürüm ya sev yada öldürürsün Seni sevdim sen yoksun bağlamışsın dilimi Kim demiş bu yaşıyor ölmüş buadam gitmiş Allahıma çok şükür sevdim birini burda ben Senin için ölürüm ya sev yada öldürürsün Navruz ölmüş tür zaten önünde kimse durmaz Allah yanımda benim bana hata yapmasın Seni sana bıraktım git işin rast gelsin Senin için ölürüm ya sev yada öldürsün |
Bende Suçluyum
Suçlu ilan etim kendimi burda Kabahatım büyük suçluyum ben Kimim var kime gidem burada Hatam büyük ediyorum itiraf O birisi var ya isiyan etirdi Bavulumu aldım evden ayırldım Kırıldım ben artık gidiyorum artık Gidiyorum dedim kalın selamat Bir anlık sinirin kurbanı oldum Etirafa reklam olmadan gidim Kalsayıdım belkide ne işler çıkar İyiki geldim burda sevgi öyrendim Gelmem iyi oldu ayrıldım ordan Kopmadan ayırılım zarar vermeden Sevginizi gizlice götürüyorum yanımda İçimde tütüyor sevginiz benimle gülcek Alıştım birazcık eskiden zordu Aklıma geldıkce yüreyim sızlar Durdurdum yıları eskiden kalan Sizi ben bulmuşum yeter diyorum Navruz Kaplan |
Bendeyilim Ki
Bendeyilim istiyorum yaşamak Özledim bana yazık deyilmi Yeniden sizinle geçen günleri Eski günlerimi aradım burda Başıma gelenler filimdir sanki Her biri bir roman okuyun artık Düşmüştüm araya duran vurana Eski günlerimi aradım burda Çok vurdular beni acı duymadım Çocuklarım için acı duymazdım Kendim için çalışmadım burada Eski günlerimi burda aradım Navruzu vurmakla kim ne kazanır Navruz ölse tam dört navruz var Sevgi olsun etrafta çoğalsın Eski günlerimi burda aradım Navruz Kaplan |
Beni Kader Vurdu
Ne bu kader beni burda bırakmaz Her gün ağlatıyor bana alışmış Araya beni almış gitmez ki artık Ne bu talih beni bulmuş bırakmaz Ağlayan her kesi görür uzaktan Yaratan af eder suçun yok ise İçinde dertleri saklama göster Ne bu talih beni bulmuş bırakmaz Kötü kader beni bulur gitmez ki Gel desem gelmiyor bana özeldir Sevgi vermez gizli tutar sırları Ne bu talih beni bulmuşbırakmaz Ölü gibi yaşıyorum gelde gör Ben mutlu deyilim öldürün barı Gidersen arayı açarsan dönme Beni siz unutun ben unutamam ki Navruz Kaplan |
Beni Ağlatın
Nefes gibi sana öylesine aşıktım Aniden sen beni vurdun kalbimden Ne etim çıkmadı benim aklımdan Geldikçe aklıma ağlıyorum ben Belkide o anda kanmışsın bilmem Ortada harcandım boşu boşuna Senden beklemezdim acı bu sözü Geldikce aklıma ağlıyorum ben Gözüm yolda kaldı bir kaç yıl geçti Sandım gelceksin tek kaldım evde Sabırım tükendi yanlızlık çok zor Geldikçe aklıma ağlıyorum ben Sana yazıyorum adım Navruz dur Çok bekledim seni yalan olmadı Üçbeş yılda hiç bir habar almadım Sen kendini beni burda ağlatın Navruz Kaplan |
Beni Bitirdi
Yaşlandım hasiret beni bitirdi Yanlızlık insana çelme takıyor Yıkılırsan kalkmak zoruma giti Şans bana gülmedi arkadan vurdu Ağladıkça kimse yanıma gelmez Gülmeye sıra vermez insanlar Ağırımı sızı mı kimse bilmez ki Ne şans bana güldüne de talihim Bölük bölük hertarafım insanlar Gülüşleri beni burda ağlatı Lafını bilmeyen insanlar çoktur Teklik beni satı sıram gelecek Ağlamam her zaman gizli tutarım Hoşuna gider diye sır vermem Bu insanlar beli olmaz gülerler Sıra vermem ağlamaya gülcem Navruz Kaplan |
Beni Sarhoş Ediyor
Sevdalandım sevdiğim seni ilk gördüğümde Sana sevdalı olmak beni sarhoş ediyor Yüreğim sevdan ile her zaman kördüğümde Sana sevdalı olmak beni sarhoş ediyor O kadar çok güzelsin yoktur eşin benzerin Sevdalıyım sevdalı yürekte sevdam derin Neden uzak durursun neden bakışın serin Sana sevdalı olmak beni sarhoş ediyor Güzelliğin değerin daha güzellik ekle Her zaman ben seninim bana diyorsan bekle Sevdiğim bu sevdamız girmesin başka şekle Sana sevdalı olmak beni sarhoş ediyor Sevdiğim naz endamın yaratandan özeldir Sevdanın en iyisi sevilende güzeldir Aşıklar diyarında sevdalar hep sözeldir Sana sevdalı olmak beni sarhoş ediyor |
Beni Seviyordu
Beni seviyordu bende onu gizlice Demedim ki ben seni seviyorum Düğüm olmuş içerimde demedim O işte sensin ne yalan deyim ki Şimdi yaşıyorum yanı yarı ölüyüm Çektiyim o günleri istiorum ben Eskiden seven o sen deyilsin Ben senin hayelin gizli içimde Defalarca dedim seviyorum seni Senden gelmedi ki bir işik bana Nahlet olsun bu şansıma tutsaktır Bir gün gelecektir anlarsın beni Hiç sevmedim birsini yok zaten Yerine koyacak yok bu dünüyada Artık bırakmışım avundum senle Adım navruz sevemem ki birini Navruz Kaplan |
Beni Şayır Etin
Sabahlara kadar seni düşündüm İnadın yüzünden ben çürümüşüm Seni düşünürken ben ben deyilim Şayır yaptın beni yazacağım seni Tek başına karar verdin cezaya Bunları yapmadım elimde delil Bir anda çok çabuk verdi kararı Şayır yaptın beni yazacağım seni Hatalar üstüste bende toplandı Bir baktım yok ki içinde benim Verilen cezalar hep onun bunun Şayır yaptın beni yazacağım seni Değiştirdi benim adım o deyil Adımı demeye sanki hastadır Navruz dese ağzındakı dili koparmı Şayır yaptın beni yazacağım seni Fazla söze gerek yok ki suçsuzum Yükle kalmasın ki sende yük çoktur Ben taşırım sana yazık çok çektin Şayır yaptın beni yazacağım seni O kadar yükledin bu yükler kimin Senin olsun başkasını ne yapım Yazık deyılmiyim bunca yıl çektim Şayır yaptın beni yazacağım seni Artık usanmışım ben neyi deyim Doğuştan çok çektim şimdi rahatım Sen de olmasayıdın ben çok yaşardım Şayır yaptın beni yazacağım seni ben? ? * Navruz Kaplan |
Beni tanımaz
İçimde neler var kimse bilemez Boğuştu benle bırakmam çıksın Yenildi kaç sefer kabul etmiyor Kapatım kapımı kimse girmesin Yaşım geçti günlüyüme ne yazım Bu talih bendeken gülmem yasaktır Ne yazım yalana yasak koymuşum Doğruyu yaparken çok zarar etim Selam verdim borçlu çıktım herkese Aldı beni sıra gelmez düşmana Dost dediyim satı gizli herkese Bir baktım ben yokum konuşmam yasak Sağım arı dolu solum yılandır Kesmişler önümü gitmem günnahtır Doymadı doslarım soysa sevaptır Akraba tandık yakında çoktur Navruz Kaplan |
Benim Dünüyam Bu Deyil
Benim dünüyam bu deyil beni ezdi birisi Artık beni seviyor ben onu bırakmam ki Ben buraya geldimse dırnaklarımla kazıdım Giderse yaşayamam bırakamam beni gitsin Dolu yağdı kar yağdı sel geldi beni buldu Tutunacak dal nerde hepsi kökten yoktu Kar yağmış yol kapanmış çığ düştü düşecek Her taraf kurt kaynıyor Fırsat vermez çakalar Gözü dönmüş havada o kadar çok kartal var Beni yiyecek bunlar oyacaklar gözümü Aynen hayın insanlar kurtları çağrıyor Kunduz lar pusudadı gizli gelip yiyor Seni seven yok zaten menfat kapıdadı Cebindeki parayı saymadan bırakmıyor Azı senin yetmez ki hepsini istiyorlar Gözü dönmüş insanlar kimseye söylemiyor Navruz Kaplan |
Benim Kızım
Kırmızı eteği beyaz gömleği Sekerek geziyor önümde benim Gamzeli gülüşü o benim kızım Tek kaldım burada özledim seni Aklımda gezdirdim seninle burda Ayrılsam korkarım yaşamam zordu Bana nefes bana sen güç verdin Ayırılırsam yaşayamam ölürüm Rüyama geçen gün sen girdin kızım Uyandım sen yoksun ki yanımda Ağladım o günü bu bana ceza Yapılmaz ki bana çok seviyorum Tek kalmak o kadar zorki burada Kızın yok oğlun senden uzakta Birisi küsüyor benim hakım yok Ağlatmaktan sıra bana gelmiyor Sermayam çocuklar servetim sevgi Sesleri müzüktür kokusu parfum Yanımda gezdırdım bir kaç resim Baktıkça giderdim hasireti burda Kendince küsüyor olacak elbet Çok seven oluyor azı da çıkar Gül gibi bir kırda kötüde olar İyilerin içindenk ötü kayıptır Dünüyaya süs olarak gelmişler Çiçekler çocuklar su da ekmek Yesen fazla zararını görürsen Öz sevceksin çoğu verme şımarır Navruz Kaplan |
Benimki Uzak
Benimki gelmedi geç kaldıbu gün Ağlatı gelmese yatamam bu gün Postacı haberi verse ne varki Sevinsem berber yanlızlık zordur Ne olur çok çabuk haber sen salsan Beni burada ağlatmasan ne varki Sevindi komşular geleni çoktur Bayramı yapıyor ben yokum orda Koysalar kafese ben duramam ki Aldılar elimden imkanım yoktur Benim sevdiklerim benden uzakta Sarılsam yeterben sevinimburda Servet istemem ki sevdiyim gelsin Çok sevdiyim çok uzakta gelmiyor Bekliyorum çok sevdiyim gelcek Bende sevincem bu gün bayramımım Adım Navruz soy adım kaplandır Kimseden korkmam ki ben bekliyorum Oğlum geliyo ben bekliyorum Seviniyorum sevinçliyorum ben bu gün Navruz Kaplan |
Bir Baktım Sen Yoksun
Sensiz yatak dar geliyor inankı Çok döndüm dün gece sen yoktun Sanki kolum yokmuş gibi uyandım Bir baktım sen yoksun çıldırdım o an Seni bana tanırı gönderdi bilmem Alıştım ben sana gitme ne olur Ağlatsan her gün sana kıyamam Beni sen unutma unutamam ben Yol uzun ne olur sapma bir yana Elimden tut benim götür yanında Sana hiç zahmet vermem inankı Beni sen bırakma unutmam seni Gitiyin her zaman adını sen koy Ne zaman döncek o sözü söyle Nefesim dayansa sana vercem Beni sen unutma unutmam seni Ağlatma sen beni bir gün ağlarsın Ne suçum günahım varsa çok çekim Koy kalsın benimki senden çoksa Alırım ben senden sen çekme fazla Navruz benim adım yalvaramam ki İstersen af et istersen kör et Ben kimseye ağıt etmem günahtır Seni ben bıraktım unutma beni Navruz Kaplan |
Bir Sen Vardın
Sana darılmıştım burdan gidecem Adres bırakmam kaçacam burdan Gideceyim yeri kimse bilmez ki Bir sen vardin sen de beni unutun Ne haber alabildim ne de telofon Burda ben ölüyüm ara kapandı Size isiyan etim meyer boşadır Bir sen vardın sende beni unutun Hiç kızmam ben size bende suçluyum Siz gülün yeterki ben barışırım sizinle Sevgiyi şefkatı öylesine özledim Ben sen vardın sen de beni unutun Adını deyince dilim tutulur Bir sende tutulur biri daha var Arada sırada dilim açılır Bir sen vardın sende beni unutun Baba sevgisini ben senden aldım Ne oldu bilemem sildin süpürdün Beklemezdim senden cezamı verdin Bir sen vardın sen de beni unutun Navruz Kaplan |
Bir Telofon Yetiyor
Sevdiklerim kaldı beni sürdüler Yaşadım rüyada sanki burdadı Ağladığım günlerimi sayamam Bir telofon gelse bana yetiyor Sevmenin hangisi kötü oluyor Ben sevdim bana bakan utansın Çıkarmam içerimden sevgiyi Sevmenin bedeli ağır oluyor Sevdiklerim dizilmişler karşımda Yakışır cenete oynasın benle Ben burda hasıretim onlara Sevgisisiz olmuyor azaldı bende Navruz u tanıyan birdaha kopmaz Sevgiye hasiret olan herkese o Verdiyi her şeyi geri almaz ki Sev yeter bitmez ki sende enerji Navruz Kaplan |
Bir Yıl Yeterli Bana
Yaklaştı bana kader güleceksin bir kaç yıl Görürse beni biri kıskançlıktan çok ağlar Ayda yılda bir sefer serbes eti gülmeyi Dağarcığı doldurdum bana bir yıl yeterli Alahtan yok yanımda yatmayı unuturdum Akşam sabah ağlardı çünkü ben gülüyorum Onla benim işim yokvurduğu yer duruyor İzi hatıra bana o yeterli gelmesin Zor ben kaçtım oradan değiştirdim huyumu Adım Navruz korkudan söylerse söyleyemem Allah beni yaratı bu kular yok diyorlar Seni sana bıraktım ben kendimi af etmem Navruz Kaplan |
Bitirdim Cezamı
Gün geçtikçe şansım yaver gidiyor Engel olmasınlar durduramazlar ki Çok çektim önceden kalmadı cezam Bitirdim cezamı sıra bende gülecem Çok sevmiştim anlamadı o beni Sürgün eti beni cezam bitmişti Yılarca ayağıma fıranga vurdu Bitirdim cezamı bende gülecem Başımdan geçenler biliyor herkes İki şahit tutun çarmığa çekin Zanedin isadı çiviyile çakın Bitirdim cezamı bende gülecem Hepinizin üzerinde adım var Kalkmaz ki o ad Navruz diyorlar Suçsuz yere her meydanda astınız Bitirdim cezamı bende gülecem Yemin eden varmı insaflı olsun Çırpındım bunca yıl burda yanlızım Bunada razıyım yeter durdurun Bitirdim cezamı bende gülecem Navruz Kaplan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.