![]() |
Fotoğraf
Bugün yine fotoğrafınla baş başayım İki uzak şehirde kayıp yıldızlar gibiyiz Ben sana bakıyorum, sende bana Birbirimize o kadar çok şey anlatmak istiyoruz ki Derinden gelen o bakışların var görmelisin Bir görsen neler anlatıyordu bana ayrılığımızda Üzerindeki siyah askılı elbisende Birşeyler anlatıyor ve adeta haykırıyor Ayrılığın matemine, yasına bürünmüş oda Fotoğrafına bakıyorum senin yokluğunda Fotoğraftan çıkar usulca yaklaşırsın diye bekliyorum O gece mavisi hüznümle baş başa Ahmet Ağır |
Gece
Bu gece yine her yer karanlık Sayamıyorum yıldızları Issız sabahın kuşluk vaktinde Uyku sızan gözlerim vardı Yine kağıdım kalemim elimde Özlemlerim dillenir kıtalarda Tadamıyorum hayatı bak gör İzin vermeyen aşkım vardı. Ahmet Ağır |
Yıldızlar parlamıyor gecenin mateminde Denize vurmuyor yakamoz ******* buz gibi sabah olmuyor Seni düşündüğüm özlemli *******de Şiirler yazıyorum sana sensiz *******de Seni düşünmek dindirmiyor acıları Usulca gel sarıl boynuma Götür beni uzak şehirlere Paramparça oldum bu yalan dünyada Gözyaşlarım ıslatıyor yanaklarımı Seni benden alan kahpe gurbette ******* boyu hasretini kokluyorum Yaşadığımız anılarımızı an sende *******de Yüreğinde hisset verdiğin karanlık yalnızlığı Ahmet Ağır |
Gel
Pişmanlıkları yaşamadan gel Ümitlerimizi yitirmeden gel İnatlarını terkederek gel Uzağına düşüyorum hadi gel. Aşk ateşimiz sönmeden gel Gururunu yenerek gel Yeniden sevmeden gel Sensizliğe soyunuyorum hadi gel. Ben seni bekliyorum gel Bıraktığın yerdeyim gel Yine hayatımın anlamı ol gel Elveda diyemiyorum gel artık gel. Ahmet Ağır |
Gel Artık
Özlemin kasıp kavuruyor Bu küçük yüreği Gün doğmuyor karanlığıma Gel güneş gibi doğ üzerime. Alışamadım yokluğuna Ansızın çık gel ne olursun Gelki geç olmadan Yalan hayatı terketmeden Gel artık ikimize yazık olmadan Gel artık özlemlerin ötesinden Gel artık daha fazla yaralamadan Gel artık bebeğim, gel artık. Ahmet Ağır |
Gerçek
Yine yenik düştüm hayata Düşe kalka ilerledim zaman tünelinde Bir yanım hep mağlup Bir yanım kırık dökük Uzaklara gitmek istiyorum Tüm geçmişi silerek Yaşanılmışların hiçbirini anmadan Son nefesi vermeden, tükenmeden Yorgunum çekemiyorum bu yükü Çaresi yok, şakası yok Mutsuzluk ilk gerçek Ayrılık son gerçek... Ahmet Ağır |
Gereksiz Veda
Bir satır koptu şiirime senden Zaman akıyordu gecenin çığlığında Derin bir sızı düştü kalbime Gidişin bu kadar mı koyacaktı bana Gereksiz vedaların çırpınışlarında Rüzgarlara kapıldık soğuk ayazlarda Oysaki ne çok katmıştık birbirimize Alışılmışın ötesine yol almıştık birlikte Çocukluk muydu yaptıklarımız Yoksa korkuların bir eşiğimiydi Yaşamım seninle anlamlıydı Karanlıklarıma mı gönderiyorsun beni Ahmet Ağır |
Gözlerim
Çevirdim sayfaları Anılarımızı gözden geçirdim Uzun uzun düşündüm yaşanılanları İkimizede ağır geldi bu sevda Kahırlar doldu gözlerime Süzüldü yanaklarımdan tomur tomur Kankırmızı gözyaşım döküldü İçimdeki yaradan önce kanadı gözlerim Ahmet Ağır |
Gözyaşı
Gecenin sessizliği Hıçkırıklarıma boğulur Akarken gözyaşlarım Sana bu şiirimi yazarken Kalemimde ağlar Duvardaki resmin ağlar Ya sen, sen ağlarmısın Sevdiğim... Ahmet Ağır |
Hala Seninim
Söyle bir tanem suçum neydi Yaşananlar sadece benim suçum değil Hiçbir gün günahımı anlamadım Bütün günahları bana yolladın. Anlam veremiyorum gidişine Beni anlamak istemedin Belki de hiç mi hiç anlamadın Sen başkaydın benim için Bana yaptıkların için Hiç affetmeyeceğim seni Sen beni bir hiçe değiştin Ben ise hala seninim Ahmet Ağır |
Havlayan Yanlızlığım
İzmir'i seyrettim bu gece Akıl almaz yanlızlığımda Şehrin ışıkları gülümsüyordu bana Oysa ben ağlıyordum Gözyaşlarıma boğuldum adeta Hıçkırıklarım karıştı karanlıklara Şehrin sessizliğini bozarcasına Haykırmak istedim içimdeki acılara Kaderime aslında isyanım Ne insanlara, ne Allah'a Sanmaki senin için ağlıyorum Üzüntüm, içimde havlayan yanlızlığıma. Ahmet Ağır |
Hayal
Dolunayda seni gördüm Yeşil yeşil masum görünen gözlerini İnanan gözlerin vardı sevgime Herzaman seninim diyen kalbin vardı Sımsıcak yüreğin vardı Sarıldım sana doya doya Ellerini tuttum öptüm kana kana Hayal edip öptüm seni. Ahmet Ağır |
Hayal Dünyası
Bizim yaşadığımız bir maceraydı belkide İlk gününden son gününe dek Çetin bir yolda ilerledik düşe kalka Zorlu bir mücadele verdik beraber Sınandığımız bu sevgide yenik düştük Mesafeleri aşamadık, zamanı geçemedik Her zorluğa göğüs gerdik ama başaramadık Sevgi şefkat dolu yüreklerimizle yenildik Mutluluğumuz deneyimler ardında kaldı Olumsuz düşünceler sardı düşüncelerimizi Duyguların yüceliğini tadamadık Masal kahramanlarının dahi Kaldıramayacağı bir aşktı bu Kader ve kısmetin bir çatışmasıydı Her anında ders alınacak acı anılar Dostlara anlatırken neşe veren hatıralar Yaşamın bize sunduğu bir oyundu belkide Birbirimizle varolduğumuzu düşünürken yanıldığımız Birbirimize daha fazlasını vermeye çalıştığımız Daha yaratıcı daha mutlu olmak isteyişimiz Bir hayal dünyası içindeymişiz Herşeye rağmen vazgeçemediğim sevgilim Yazarken ağlatır beni bu satırlar Benim içimde büyüttüğüm tertemiz bir sevgiydi Sevdiğim sen ne yaşadın bilmiyorum. Ahmet Ağır |
Hazan Mevsimi
Hayatım; sürgünler ülkesi, Köşe bucak savrulmuşum ben. Yüreğim; yangın yeri, Cayır cayır yanan ormanlar misali. Aşklarım, ya aşklarım, Hazan mevsimi, bir kuru yaprak… Ahmet Ağır |
İçim Zehir
Hiç düşünmeden çekip gittin Ardına bile bakmadan sessizce Bir yabancı gibisin bana Bir sır gibi yok oldun adeta Bu kaçıncı çekip gidişin Bu kaçıncı vedasız ayrılışın Bana bunu yapma Bu acıları yaşatma Ne olur gitme dön bana Yüzüm gülse içim zehir. Ahmet Ağır |
İhtiyacım Var
Ve şimdi yoksun yanımda Yanlızlığımı farkettiğim zamanlarda Huzursuz oluyorum bu anlarda Bir kez daha lanet ediyorum hayata Mavi düşlerimde aşkına kuşandım Sen unutsanda ben seni yaşıyorum Sonbahara girerken sarılara boyandım Zehir zembereğim gittin gideli Çok iyi biliyorum dönmiyeceksin Yakıyor bedenimi ayrılık acısı Hergün sensizliğe ağlıyorum Çaresizliğime haykırıyorum Yokluğuna dayanmıyor yüreğim Herşey bomboş şimdi aslında Tarifi olmayan bir boşluktayım Sana, sevgine ihtiyacım var... Ahmet Ağır |
İki Yabancı
O günü hatırlıyorum gözlerimin önünde Bir sürtüşmeyle başlamıştı adeta Sanki birbirine öfke kusan, nefret duyan Benliklerimizden ödün vermeyen iki insan Sonrası kıvılcım çaktı bedenlerde Birşey alev aldı barut misali Günler sonrası ortak olduk Sevinçlere, dertlere, kederlere Sıcak duygular içinde bulduk kendimizi Sevda bahçelerinde tanıdık birbirimizi Bahar yelleri esti başımızın ucunda Yeniden doğduk gençliğimizin baharında Birbirimizi düşündükçe içimize sığmayan Coşkulu nehirler misali duygu sellerimiz Herşeyi gözlerimiz anlatıyordu belkide Sevgimizin yüceliğini bilirdi dostlar Ve sonunda iki yabancıyız şimdi Kurşun yarası gibi yaralayan sözler Birbirini parçalayan yalancı gözler Böyle olmamalıydı diyorum olmamalıydı Birlikte umudun goncasını kana boyadık Beklenmedik anda ayrılık tohumları ektik Mutluluklarımızı kavgalarla süsledik Herşeyimizi inatçı yanlarımıza çaldıkdık. Ahmet Ağır |
İkimiz
Sormayın dostlarım o nerde Yanlız kaldım çıktığımız yolda Hayat dediğimiz bu dünyada Onsuz yaşamakda varmış aslında Kaderimiz yazılmış bir kere Çekilesi dertler çizilmiş bizlere Şansımızı yitirmişiz bu sevgide Mutluluk çok görülmüş ikimize Ahmet Ağır |
İnsanlar
Neden böyle hayat acımasız *******i karanlıklara gömülmüş Gizlenmiş siyahlar ardına Mevsimleri yaşanmaz mutluluk adına Anlamsız vakit kaybı bu yaşayışlar Her gidenin ardından kahroluşlar Biten acımasızca yitik sevdalar Yara bere içinde keşmekeş aşklar Çekelim ipini artık bu hayatın Bakın geriye ne kaldı Her köşe başında ezilmiş hatıralar Allahı olmayan insanlar... Ahmet Ağır |
İsyan
Yüreğimi açsam sizlere Dertlerime çare olmazsınız İsyanlarımı sersem sokaklara İsyan diye buruşturup atarsınız Kahır dolu zalim dünyama Sadece oturur karşıdan bakarsınız Yuvarlanıp gitsem uçurumlara Bakıpta ardımdan ağlamazsınız Düştüm ateşler içinde yalnızlığa Tutup biriniz kurtarmazsınız Ömrüm bitip uzansam toğrağa Gelip mezarıma bir fatiha okumazsınız Ahmet Ağır |
Kaçmak Niye
Bu sevdadan kaçmak niye Sana doğru yol alırken Gerçeklerden kaçmak niye Sana elimi uzatırken Kendi kendime yanıyorum Sen farkında değilken Giden günlere yanıyorum Umutsuz sensiz geçirirken Ahmet Ağır |
Kader Ortağıma
Bizi bizden alan kahrolası günleri Geri istesek harcanan günlerimizi Geri verebilirler mi Ahmet’im Karşılığını arayıp da bulamadığımız Mutluluk, sevgi dolu günleri... Bize sunabilirler mi Ahmet’im. Yoksa boşuna mı çektik bunca acıyı Ne acılar gördük büyük Ne uykusuz *******, sabahlar Ne dertler, ne kederler çektik. Her şeye rağmen unutamayan O uslanmaz gönüllerimizle Hala sevdalı, hala çilekeş Aslında bilmediğimiz bir şey vardı İkimizde hükmen yenik başlamıştık hayata Bin yerimizden vurulmuşuz yıllarca Kapatalım artık bu siyah sayfaları Harcandık be Ahmet’im. Sen İpekçe, ben Gülsümce. Ahmet Ağır |
Kahır
Sensiz yaşadığım kahırlarımı Diyemedim kimselere acılarımı Yaşatmaya hakkın yoktu bunları Bunca duyduğum aşkımdan sonra Gündüzlerim gömüldü karanlığına Cennetlerim gizlendi siyahlar ardına Gururum değildi kaybettiren bana Bunca yaşanılandan sonra Titredim sokak lambaları altında Bir sigara daha yaktım köşe başında Yaşamadım mevsimleri yokluğunda Bunca kahırdan sonra... Ahmet Ağır |
Kalbime Gömdüm
Ey hayat; Nerede hata yaptım söyle Nerede yanlış yaptım Suç bendemi, yoksa sende mi Bana neden acı çektiriyorsun söyle... Ey kader; Yüzümü neden güldürmedin bir gün Beni neden hep ağlatıyorsun Hiç mi mutlu olamayacağım İsyansa, sonuna kadar isyan sana... Ve sevgilim; Bu sitemler sana değil kendime Ben sevdim delice sen sevmedin Şimdi gittin ellerin olacaksın bir gün Ben seni kalbime gömdüm.... Ahmet Ağır |
Kanar Bu Yürek
Düşüyorum hergün yollara Rüzgarla birlikte dağılıyor acılar Sarı yaprak gibi kopuyorum dalımdan Yiten sevdaya kanar bu yürek Hüzünler ayaklarıma dolanıyor Takılıp düştüm taş döşeme sokakta Sızlar her bir yanım, kanar Ama ayrı kanar bu yürek Etmem halime yinede şikayet Gözlerimin önünden geçerken anılar Devrilir sokakları direkleri üzerime Her tarafım acırken kanar bu yürek. Ahmet Ağır |
Kaybolmuş Ben
seni unutamıyorum. sen beni unutmuş olsan da, hiçbir şey eksilmiyor, eksilmeyecek de içimden ve başkaları, benim sana hissettiklerimi hissetmeyecek. benim kadar hiç kimse, sevmemiştir, seni sevemeyecek. her şeye rağmen, şimdi halen seni içinde hisseden kim var? yükseklerdesin bebeğim, bir gün sana erişeceğim, bir gün o günde gelecek... bir gün, bir gün... üzülüyorum yalan değil, ama bu şekilde yaşayabiliyorum. çünkü aklım ve gönlüm, benimle değil seninle, senin yanında her zaman. buralarda bedenim, sadece ben varım. benliğimi kaybetmiş ben. Ahmet Ağır |
Kerem Misali
Bugün fırtınalar kopuyor bedenimde, Kurşun yemiş bir ceylan misali. Bir yandan bir yana savruluyorum, Yaralı bir kuş misali. Yakıyor bu ateş alev alev her yanımı, Yanan bir orman misali. Yanıyorum, kül olup gidiyorum, Bir sigara misali. Zaman tünelinde yolculuğa çıkıyorum, Bir çığlık misali. Kayıp gidiyorum bir bilinmeyene doğru, Bir yıldız misali. Bir zamanlar bir sevdiğim vardı, Bir Aslı misali. Tüm ömrümü ona adamıştım, Bir Kerem misali. Ahmet Ağır |
Kırdın
Biliyor musun dün gece aradığında Seni hala delice severken Sana nasıl bağırabildim bilmiyorum Sen benim için bir hiçsin diye. Geçmişi andım külleri elimde Bu kadar kolaymı sanıyorsun Yaşadığım acılarımı bilmezsin Bu geçmiş ikimizin geçmişi kirli Seni ne kadar affetsem bile Kırdın sen beni bir kere Ahmet Ağır |
Kutla
Kutla artık bu zafer senin Unut beni istemiyorum sevgini Yalandı desende bu kaçışlar Kovuldun gönül meskenimden Gecenin aydınlığı gibi Yalansın sende onun gibi Ben kapattım eski sayfaları Hiç bitmeyecek sandın aşkımızı. Git artık uzaklara uzaklaş Kendimi de bilmiyorum nerlerde Aklım firari sende değil Gönlüm firari başka gönüllerde. Ahmet Ağır |
Küçük Yüreğim
Korkular yükleniyor omuzlarıma Derman kalmadı dizlerimde Olmasanda yetiyor sevgin bana Çökmüş içime susan haykırışlar Üşüyorum hayallere sarılsamda Tutmasanda benim ellerimden Canımı yakma küllerim senin Yaptıkların yanına kalmaz Heryer sarıya boyanmış baksana Mevsim sonbaharı yaşamazken Çığlıklar kuru yapraklar gibi Uğulduyor senin sesinden Ardına bakmadan çekip gittin Yalvarışlarıma aldırış bile etmedin Hala sağnak sağnak yağıyor işte Aşkım gökyüzünden kalbine Neden umursamıyorsun neden Ama birtek sen anlamıyorsun Gururum ayaklar altında seriliken Adını küçük yüreğime kazımışken Ahmet Ağır |
Mavi
Gökyüzü mavi Deniz mavi Yaşam mavi Sen mavi Anılarım mavi Hayallerim mavi Ümitlerim mavi Sevgim mavi. Ahmet Ağır |
Mavi İzmir
Mavi İzmir Sana gelsem Sevdiğimi bana verir misin Onu senden almama izin verir misin Aşkıma kavuşmama müsaade eder misin Söyle Mavi İzmir Sen aşk nedir bilir misin Ahmet Ağır |
Merhaba
Mutlu olmak senin elinde Perdeleri kapat geçmişe Bütün sokalardan aşk geçiyor Gökkuşağı gibi rengarenk Deki iki uzak mesafedeyiz Aramızda yüksek dağlar, derin denizler İstersek aşmak çok kolay engelleri Sen istersen aşılır herşey Uzatıyorum sana ellerimi Tut ellerimden hisset yüreğinde Birbirimizden uzak mesafelerde olsak bile Merhaba diyelim yeni doğacak sevgiye Ahmet Ağır |
Mezar Taşı
Ömrüm fazla uzun sürmez gayrı, Bu acılara dayanmaz yüreğim. Eriyorum günden güne bitiyorum, Zaman aleyhime ilerliyor biliyorum. İdam mahkumlarına sorulur son arzusu, Benimde bir isteğim var sizlerden, Mezar taşıma şunlar yazılması Bir güzele sevdalandım kerem misali, Bir aslıya tutuldum divane oldum. Ben onu kalbimin derinliklerine gömdüm, Oda beni toprağa... Ahmet Ağır |
Mutluluklarımın kadını
Sen mutluluklarımın kadını Seninle yaşadım baharları Sen benim karanlık *******ime Güneş gibi doğan aydınlığım Sen bana tekrar gülmeyi öğrettin Sen benim acılarımı dindirdin Gökkuşağım oldun yeniden Seninle bildim renklerin güzelliğini Ahmet Ağır |
Nafile
Yalvarıp yakarsanda dönmem geriye Kendim için yaşıyorum artık Saklama içinde beni boşuna Bu yoldan geriye dönülmüyor Değişip melek olsanda bitti Söylemeliyim içimde tutamam Yeri göğü ayaklarıma sersende yok Nafile herşey, senin için yaşamıyorum. Ahmet Ağır |
Neden
Neden bitti bunca severken Merhametsizce vefasızca Gözlerimde hala gülüşün var Aklımda hayalin Haykırsamda karanlıklara Işığım olup çıka gelirmisin Bu mutluluğu yaşatırmısın Yoksa çokmu görürsün bana Hala izlerin bedenimde Yaşanılanlar yalanmıydı Hani hayatının anlamıydım Hani benimle açmıştın gözlerini Sen sonum oldun hayatta Küstürdün beni yaşama Hatalıyım yüzüme vurma Gel yarına başlasak umutla. Ahmet Ağır |
Nice Yıllara
Seninle olmakdı vardı diyorum bugün Her anı delice yaşamak vardı Sana sımsıkı doyasıya sarılmak Saatlerce çılgınca dans etmek vardı. El ele kumsallarda dolaşmak vardı Kıyıda güneşin batışını izlemek Sonra martıların uçuşunu seyretmek Daha sonra mutluluktan uçmak vardı. Dağın ta ucuna seninle tırmanmak Zirveden birlikte mehtabı seyretmek Baş başa oturup birşeyler içmek Sonra mutluluktan sarhoş olmak vardı. Seninle olmak vardı evet seninle olmak Kalbinin ortasında bir yer açmak Herşeye güzel günlere yeniden başlamak Bir buketle kadınım nice yıllara demek vardı. Ahmet Ağır |
Nostalji
Nostalji yaşıyorum yine Eskisi gibi aynı nakarat Yalan değil unuttum gülmeyi Gül deseniz gülemem. Yol ayrımındayım yine Nereye gideceğini bilemediğim Çözmek zor bu yolun sonunu Acaba yine mi kahır, hep kahır. Canıma yapıştı hüzünler yine Söyle dünya değerim yokmu sende Dünyam daralıyor git gide Derman kalmadı artık bende. Umutlarımı tüketiyorum yine Pişmanlıklarımın hesabını yapıyorum bir bir Yıldım, küskünüm artık kaderime *******in karanlığına dönmekteyim, adım adım! ! ! Ahmet Ağır Ahmet Ağır |
Ölümsüz Aşk
Yine bu gece senin yokluğunda Seninle yaşadığımız o güzel günlerin Anılarıyla başbaşayım Anıları düşündükçe sana olan özlemimi Sana olan tutkularımı Delice olan sevgimi ölümsüzleştiriyorum. Ölümsüzleştiriyorum ki; Çünkü, geçmişteki aşk kahramanları gibi Bizim sevgimiz, benim sana olan sevgim Ta mahşere dek sürsün. Bizler de bir gün Göçüp gittiğimizde hayattan Yeni bitmekte olan aşk tohumlarına Birer güneş olsun. Bana inanki sevgilim Özlemlerin ötesine taşıdım sevgimi Tutkuların ötesine Ölümsüzlüğe... Ahmet Ağır |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.