![]() |
Bir son bahar sabahı
Bir aşk daha bitti Henüz güz bitmeden Bir anlamı olmalı Bu kara kış neden Bana günün ortasında Geceye boyun büktürdün Benim ne günahım var Aşka sen sırt döndün Bir sonbahar sabahı Yapraklar uçuşurken En çocuksu halimle bırakıp gittin Gülsemmi, ağlasammı Bilemedim Gözlerimde asılı duran Bulutların süslediği resimdeki Aşka ilk adımlarım; ve şimdi anlıyorum sana değilmiş; bu yüzden ağlıyorum Hakan Şengün |
Biraz Büyüdüm Sadece
Biraz daha büyüdüm sadece Yokluğun koymadı bana. *******i tek başıma; Korkmamayı öğrendim karanlıktan. Kendi ellerimden tutmayı Hayata sıkı sıkı sarılmayı Rastlantı sevdaların, sahiplenilen kayıp aşkların Serseri gidişlerin, yalan dönüşlerin Kaçamak sevişmelerin Ve bir gecelik düşlerin acısını öğrendim sadece. Anlaki yokluğun koymadı bana. Tek kişilik demlediğim çayımı Tek şekerli içiyorum. Tek kişilik yatağımdan yorgun kalkmıyorum artık. Düşünmüyorum doğumgününü Ne alayım, ne vereyim Nasıl sarılayım, nasıl öpeyim Anlaki yokluğun koymadı bana. Sessiz günlerim benim Şarkılarım hala aynı. Yaşadığım mutluluklar; Şimdi sadece bir anı tozlu geçmişimden. Birde tutmasa başımın ağrısı Yoksa çoktan öğrendim Sensiz ama seninle yaşamayı. Anlaki yokluğun koymadı bana. Hakan Şengün |
Bu Son Olsun
unutulamayan bütün aşklara Bir hayaldin sen, kuramadım seni. Bir rüyadın sen; ama uyku tutmadı beni. Gözlerinde dururken gizli buğulu aşklar Aşıpta duvarları, Orada yaşayamadım aşkları. Bir kere olsun...... Bir bulutdun sen, tutamadım seni. Bir rüzgardın sen; ama savuramadın birtürlü beni. Baharında beklerken gizli en deli aşklar Aşıpta baharları, Orada yaşayamadım aşkları. Bir kere olsun...... Hakan Şengün |
Bulsanda Teslim Olmam
Nasıl bulamazsın beni Nasıl görmezsin. Nasıllarda olmasada zaten sevmezsin. Tüm deliller bana ait Kalbinin her yerinde parmak izim var. Zaten geçmişimden fişliyim Belli adresim. Kesik saçlı bıyıksız resmim Polis telsizlerinde dolaşır ismim Arananlar arasında. Artık beni bulsanda Ben teslim olmam. Aramıyorsun aslında İstemiyorsun. Nasıllarda olmasa, zaten sevmiyorsun. Hakan Şengün |
Çığlıklarım
Nekadar çok çırpındım bilemezsin Çabaladım son umudumuda tüketene kadar Yoruldum denizlerinde gülüm Boğuldum istemediğim halde denizlerinde Öldüm gülüm, bir günün batışı gibi Senden çok uzaklarda battım gittim........ Yeniden doğsada güneş senin için yarınlarda Beni taşıyamaz o ışıklar yüküm çok ağır gülüm.. İmkanım olsa senin için defalarca ölürüm Batar batar ölürüm Boğularak, çırpınarak ölürüm. Ha bir kere ha bin kere ne fark eder ölürüm. Sana miras kalan ardımdan, sadece umutlarım Yanıma aldığım tek şey..... Sadece çığlıklarım..... Hakan Şengün |
Çılgın
Sevme beni bukadar deli Bir okadar hırçın. Alışık değilim, gönlünü çevreleyen dağ değilimki; soluksuz tırmanasın bana. Hemen bitiveririm Ne kadar çabuk çıkarsan doruğuma Hevesin kırılır çılgın….. Hem kar yağıyor orada şimdi. …………………….üşürsün ….. Hakan Şengün |
Çilem
Gururmu bıraktın bende Ne dememi bekliyorsun; Ağlasam kalırmısın Bir kadeh alırmısın Benimle içermisin Sen benim çilemmisin Uykusuz bir gecede Kalbini dinlermisin Geçmeyen günler gibi Bitmeyen çilemmisin Hevesmi bıraktın bende Ne yapmamı bekliyorsun Hani aşık olmazdım Hani izin vermezdin Hani sen rüya idin Fazla uzun sürmezdin Pişmanım desem sana Kalbini dinlermisin Bitmeyen aşklar gibi Tükenmez çilemmisin Hakan Şengün |
Çünkü
Unutulamayan tüm aşklara... Seni terk ettiğim gün Bir sigara içiyordum sahilde. Hani el ele dolaşıp, ben şarap içerken Senin kollarıma asıldığın. Ayaklarımızın taşlara takılıpda, Yürümeyi unuttuğumuz sahilde, Sendeliyorum hala. Sanki ayrılık zamanından sonra değilde Senin yarınından önce gelmişim. Sıkıntılar basıyor peş peşe Saate bakmak gibi bir tik sahibi olmuşum Ne iradeymişki bendeki Sensiz 14. saati doldurmuşum. Hayret; Elim telefona gidip durduda, arayamadım. Sözcüklerin boğazıma dolanma korkusu Genzimi yakan denizin kokusu; Ve uyanmasını istemediğim sessizlik uykusuyla Arayamadım. Bilirsin mesajların sıkıntısını Tam sonuna gelirsinde, izin vermez sana Son bir kelime daha sığdırmaya.. Koskoca günlere bile sığdıramadığın bir kelimeyi. Bir nedeni yazmaya Sebebini anlatmaya Sanki gururumu benden çalmışcasına İzin vermez yalvarmaya. Yalvaramadım. Seni terk ettiğim gün, Bir sigara içiyordum sahilde Duygularımın hali, bir iç savaşın döküntüsü.. Çünkü................................. Hakan Şengün |
Damla Damla Sen
Yağmurları bekleme yeter dön artık Yağmak zorunda değilsin susamış bedenime Öyle çok özlemişim, seviyorken delice Düşmek zorunda değilsin her gece düşlerime; Bırakda rüyalarda kendim sarayım. Yağmurları bekleme dinsin bu hasret Damla damla gelişin bana huzur vermiyor. Ellerini tutmak için çabalıyorken Avuçlarımdan kaçışın beni mutlu etmiyor. Bırakda sana tamamen sahip olayım. Yağmurun kokusuna sardım Tutamadığım kendimi. Damla damla sen Çisil çisil sen Aklıma düşen sen her yağmurda Aklımda bir başka sen oluşuyor Çıktığım yağmur dualarında. Bırakda dualarım günahlarım için olsun. Hakan Şengün |
Dardayım
Hoyrat gönlüm neden bu hal Neden esersin deli deli. Kaç ay oldu yar gideli Hala akıllanmadın. Şişedki suya benzer yalnızlığım. Durulmeş, berrak halim. Hayır bu ben değilim, Bir damla göz yaşımı Sele çevirebilen ben; Bulamıyorum halime bir neden. Dardayım. Darlandığım her an gibi, Yine yollardayım Yağmur senin ardından Ben yağmurun izindeyim Yağmurların ardındayım. Karanlık bir sokaktayım, vakit gece Öyle muhtacımki şimdi Sana getirecek güce; Dermansız bedenimde. Hakan Şengün |
Değilsin
Sevgiden söz etme sen ne bilirsin Sen beni mecnun yapan leyla değilsin Aşk dediğin yaralar, yakar canını Sen kalbime saplanan hançer değilsin Bir bakışın aklımda yer etti diye Bir gülüşün hüznümü dağıttı diye Dizlerinin önünde çöktüysem yere Sen benim taptığım kadın değilsin Boşuna mı özlemler tüter gözümde Hayallerde kanatlanıp uçan değilsin İçimde dağ yaratır sevgi taşları Sen o dağlara çöken bir sis değilsin Hakan Şengün |
Deli kadın
Yatabilirmisin sanıyorsun yatağında düşünmeden Kapatamazsın ki gözlerini, batar göz kapakların Açık tutsanda göremezsin hayallerini Hayallerin yok eder seni Deli kadın. Hiçmi kokmaz yastığında tenimin kokusu Uğraşma hiç yıkasanda kukum sinmiş içine birkere Bir kere içine çekmişsin ya artık; Aldığın her nefeste beni duymak zorundasın Sen nefessiz kalacak kadar cesurmusun Deli kadın? Gezebilirmisin sanıyorsun sahillerde yalnız başına Güneşi yerinde tutabilecek gücü bulabilecekmisin Deli kadın Dalgalar kıyıya değil sana vuracaklar Kuşlar sen yokmuşcasına kanat çırpacaklar üzerinde Kayaların üzerinde, ayakta durabilecek ve Karanlığa alışabilecek kadar cesurmusun Deli kadın. Başın döner sendelersin düşersin denizlere Çıkamazsın tek başına ve elini tutan olmaz Boğulursun, su olursun maviler içinde kaybolursun Dalgalar siler izlerini yok olursun yakamozlarda Deli kadın. Kaçabilecek cesaretin varmı benden Yok; sende cesaret ne gezer Deli kadın Sen benden ancak usta avcıların vurduğu Yaralı bir ceylan kadar uzaklaşabilirsin. Adımların koşturamaz seni ve ağır gelir aldığın nefes Taşıyamazsın onca acıyı üzerinde, sendelersin, düşersin Geçmişini özlersin Deli kadın yaralı halinle Ben olmazsam ölürsün yeşillerin içinde, kaybolursun Yağmurlar siler senden kalan izleri yok olursun damla damla Ve kahrolursun her geçen zamanla Deli kadın. Benden kaçmayacağını bildiğim halde Sana bu şiiri yazdım istemeden Aklımda sadece hep senin adın Hakan Şengün |
Deli yarim
Dudağımda saklanıyor Sana ait olan şeyler Gözlerimden bir damla yaş Senin için dökülüyor Ne zormuş uzaktan sevmek Ne zor şeymiş beklemek Arzularım kulağıma Günah şeyler fısıldıyor Ahhh Deli yarim Aşksız ne olur halim, hiç düşünmedin Ahhh Uçuk aşkım Senle döndü bu şansım, kaybetmeden Gün doğmadan önce gel Uyandır beni Yatağımda izleri var Senden kalan sıcaklığın Yastığa sinmiş kokun Uykumu kaçırıyor Yalancı bir bahara Tomurcuk açan kalbim Nisan yağmurlarında Senin düşmeni bekliyor. Hakan Şengün |
Delimiyim
Delimiyim reddedeyim ihtiyacım varken seni Ben sonbaharı yaşıyorken ve dallarım sararmış Gönlüm yıllar geçmişte eksiklerle yaşamış Neyleyim ki yarimin Yeşil gözleri varmış. Çocuk gibi olmuşum koşmadan yürüyemem Aşkın beni işte böyle dört bir yanımdan sarmış Seninle yaşamışken hayal bildiklerimi Neyleyim ki yarimin Yosun gözleri varmış. Hakan Şengün |
Delisin
Sen karların altından baş veren nazlı çiçek Rengin beyaz, ruhun beyaz Keşke kaderinde olsaydı beyaz. Güneşi neden bukadar çok istersin? Sen istersin ki karlar hemen erisin Sen sadece delisin....... Senin ömrün nedir ki bahar şehidi çiçek Sevgin beyaz, aşkın beyaz Keşke geçmişinde kalsaydın beyaz Yarını neden bukadar çok özlersin? Sen istersin ki yarınlar hemen gelsin Sen sadece delisin........ Hakan Şengün |
Diyeceğim Gel
Dayanamadın gülüm Direnemedin. Kader yıkarken düşlerini Ona dur diyemedin, Neden? Yoksa benmiydim seni böylesine kahreden. Sana anlattığım O umut ağacının yanındayım şimdi Yaşamasamda hayattayım Anlaki hala ayaktayım. Umutlarıyla beraber Sararmış sevgilim benim. Mevsim bahara çalmış Yağmur hergün yağarmış buralara Sen boşuna kurumuşsun. Bilsemki beni duyuyorsun güzelim Diyeceğim gel, beraber yeşerelim Bahar yağmurlarında. Yağmurlardan uzakta Sararmış sevgilim benim. Hakan Şengün |
Doğmayı bekliyorum
Günler nekadar kısa sığmıyorum içime Mutluluklar çok ya hani bir güne sığmıyorum Birikmişki içimde yılların özlemleri Bir ümit misali doğmayı bekliyorum. Günler nekadar kısa bense hayat doluyum İstesemde faydasız tek bir güne sığamam Birikmişki içimde yılların özlemleri Kaybolmak istesemde tek bir güne sığamam Hakan Şengün |
Dostluğuna
yarım kalmış aşklara... Adını koyamadım hala Sevgimi bendeki savruk duygular Yoksa dostluğundanmı korkuyorlar Adını sen koyarsın diye. Şimdi uzaklardasın diye başlar ya şarkı Ve ssen uzaklardayken biter Ama yinede söylenir. Belki duymamıştır yar, belki yoldadır Kar yağmıştır yollarına, yar çok zordadır. Diye geçer sonrası düşüncelerde Diye biter ******* yar gelmesede… Adını koyamadım hala Sevgilimisin sen nesin? Sadece sesin varken kulaklarımda Neylesin gözüm, ne hissetsin ellerim. Bilirmisin ben her gece neyi dilerim… Hakan Şengün |
Elveda
Zamanı tükettim Biliyorum artık zamanıdır gitmenin; Gözlerimde hatıran elleride sıcaklığın Tenimde kokunu götürebilseydim keşke; Ve keşke diyeceğim ne varsa alabilseydim yanıma senden Bir izmarit, üzerinde dudak izlerin olan Kırmızı bir gül hani belki ellerinde solan Yürüdüğün yolların tozunu taşıyan bir çift elbisen Dedim ya ne varsa alabilseydim senden..... Ah be gülüm; Yinemi sen özlenen olacaksın Benki senin özleminden kimbilir Kimleri unutacağım senin kadar sevdiğim. Yakarken yüreğimi haykıracağım akşamlara Mahvolurken bile yinede şiirler yazacağım sana Gördüğüm rüyalar yinemi renksiz, yinemi sessiz olacak Umut taşıyan beyaz kuş uzaklardamı uçacak hep Kanat sesini bile duyamayacağım Adını bilmediğim yerlerde sensizmi ağlayacağım..... Hakan Şengün |
Eylül akşamından
Kim derdiki dökülecek sevdalar dudağımdan Kaderim gülecek kadar düşkün değilki bana Hele hele yapraklar sararmışken sonbahardan Esintin vurdu yüzüme o Eylül akşamından. Bana yabancı değildin, toz tutmuş anılardan Fazla toz pembe değil, karanlık rüyalardan Tam olarak sihirini çözmek yetmezken bana Kokunu duydum yayılan o Eylül akşamından. İnat ettim, istedim, bekledim gelmeni bana Kuşlar gibi kanat çırpıp uçarak uzaklardan Öyle beyaz, öyle temiz, arınmış günahlardan Doğuşuna şahit oldum o Eylül akşamından. Hakan Şengün |
Eylüldeki Bekleyiş
Nasılsa unutamam elbet kalırsın aklımda! Bulutlardan düşüşünü nasıl unutabilirim Damla damla yanağıma, yanaklardan dudağıma Boynumdan her akışında içimi yakan titreyiş Hiçbir şeye benzemiyor Eylüldeki bekleyiş...... Nasılsa hatırlarım, elbet zamanı gelir Zamanı *******de nasıl tutsak ederim Ellerim bom boş iken saatleri kim tüketir Güneşin doğuşu demek, Gözyaşımı dindirmemek Eylül’ün oyunu olsa; Vurup ama öldürmemek. Hakan Şengün |
Eyvallah
Bu gün senin günün canım İstediğini yap bana. İster söndür sigaranın ardından; ister fırlat at dönülmeyecek uzaklara. Dönemeyeyim…. Bu gün senin günün canım. Ne yaparsan yap bana, Eyvallah. Hakan Şengün |
Farkında Olmadan
Seni her öpüşümde başka hissedeceksin Dudaklarımdan çıkan soluğumu çekeceksin içine Bir müddet tutacaksın o soluğu ciğerlerinde Korkmadan nefessiz kalmaktan Hücrelerini besleyeceksin benimle aşkım Farkında olmadan. Sana her sarılışımda farklı ısınacaksın Vücudumun sıcaklığını emecek bedenin bedenimden Dışarıda yağan kara aldırmayacaksın Korkmayacaksın artık içinde esen sert rüzgarlardan Tenini ısıtacaksın benimle aşkım Farkında olmadan. Sana her gelişimde ayrı sevineceksin Yaşadığımız her anı kaydedeceksin gözlerinde Yalnız geçen baharları hatırlamayacaksın Korkmadan düşüncelerden gelen hasret kokularından Rüyalara dalacaksın benimle aşkım Farkında olmadan. Hakan Şengün |
Feryadım size dağlar
Solmuş resimlerde kaldım sen nerelerdesin İsyanım size dağlar başkası ne söylesin Tutsak etmiş beni hasret yüreğim ne hissetsin Tutsak olmuş bir yürek kime kimi özletsin Günahın esiriyim Allah beni affetsin İsyanım size dağlar başkası ne söylesin. Zaten kırık kanadım o yok yanımda Feryadım size dağlar durmayın hiç yoluma Hasret bu beni bulmuş, uçup konmuş omzuma Hasret geceye karışıp gelip girmiş koynuma İçtiğim suya akmış su karışmış kanıma Feryadım size dağlar durmayın hiç yoluma.. Hakan Şengün |
Gece Gözlü kadın
Göremiyorum. Çokmu derin, yoksa kör bir duvarmı Karanlık gözlerini çizemiyorum aklımda. Işık tutuyorum gözlerine Bir umut atıyorum. Tepkilerini çok sonradan alıyorum; Ve ben anlıyorum. Gece gözlü kadın, Dünyanı karartan gözlerindeki karanlıkmı yoksa; Yoksa sende severmiydin Gitmezmiydin yoksa. Kimbilir ne acılar tükettinki ömründe, Karanlığa gömüldün günün birinde. Salamıyorum sevdamı gözlerinden Bakamıyorum, tutamıyorum seni. Düşüyorsun gözlerindeki karanlıklara Bende atlarım ardından Korkum yok ölümden yana Ya bulamazsam seni karanlıklarda Ya bende kaybolursam. Gece gözlü kadın, Sevda burada, aşk burada Ben buradayım hayat burada. Bir adım at aydınlığa sadece Tek bir adım; sevgiye, sevgiliye. Hakan Şengün |
Geceyi Giyen kadın
Alabildiğine siyah bir kaderi Giymişsin üzerine. Bir tek gözlerin yeşil kalabilmiş Ve o gözler bile yetmiş Beni çalıp almaya. Geceyi giyen kadın Nedir senin gerçek adın? Kara bulutları takmışsın yine peşine Tamam yağmuru severim ben; Ama yağarsa tenime. Şimdi din hadi Ilık ılık bahar essin ardından Kokun gelsin. Genzim yansın yine Denize girmişcesine Akdenizde. Geceyi giyen kadın Çıkart artık üzerindekileri Teninin ışıltısını göreyim ay ışığında Sevişeyim seninle; Güneş doğana kadar. Hakan Şengün |
Geç Gelen Sevgiliye.....
Seni beklemek gibi bir alışkanlığım olmadı hiç. Ayrılacağımız gün bile yağmurun dinmesini bekliyordum; senin gelmeni değil… Seni beklemek gibi bir zorunluluğum olmadı asla. İlk ben öptüm seni geç kaldın diye İlk telefonu eden bendim sen sabahı erken bulduğun için. İlk ben çektim saçlarından sen benimkilerin uzamasını beklediğinden. Ayrıldığımız gün bile çayımın soğumasını bekliyordum; senin gelmeni değil… Seni beklemek gibi bir lüksüm olmadı benim. İlk otobüslerde geldim sana Senin son otobüsleri kaçırma ihtimalini bile bile. Fırından çıkan ilk simitlerle doyurdum karnımı Ve sen asla yiyemedin simidini sıcakken. Çayın bile tazesini içemedin, Güneşin istinye sahillerindeki ilk ışığını süzemediğin gibi. Ayrıldığımız gün bile şiirimin bitmesini bekliyordum peçetelere karaladığım; Senin gelmeni değil. Ne gülmeni bekleyebildim Ne delice sevmeni Seni beklemek gibi bir avuntum olmadı benim. Hakan Şengün |
Geç Kaldın
Güneş olup doğma sakın şimdi ömrüme Bende şafak çoktan söktü Neden geç kaldın? Yeşermeye çalışma kurak topraklarımda Mevsim bende güze döndü Neden geç kaldın? Bir sen vardın aklımın bir köşesinde Bir zamanlar deli gibi arayan bir ben. Bir kum saati gibi yaşama umudum Zamanı yitirmekten yana endişem Ne sevincim kaldı ne neşem. Birzamanlarlar bende bir sen vardın. Neden kaçtın, neden saklandın, Senet yaptı ecel bana son günlerimi Ardından karşıma çıkıp Ben öderim deme şimdi. Yıldız olup kayıp gitme gözlerimin önünde Nice yıldız kayıp geçti ben aldırmadım. Söylemeyi unuttuğum o hüzzam şarkı; Şimdi çalma boşyere Neden geç kaldın? Hakan Şengün |
Geçmişten Getirdiğim
Sen benim bugüne geçmişten getirdiğim Saf, temiz, beyaz ve güvenipde sözüne Yemin bile ettirmediğim sonuna dek gitmeye. Belki sadece ölüm korku verirdi bize Olur ya göçmek birden doymadan sevgimize Kader serivermiş hani mutluluğu önümüze Sen değilmisin benim geçmişten getirdiğim... Sen benim ellerimde yollar açan umutlar Sen son Aşk, Sen son Hayat; Sanki kollarıma takmışcasına birer kanat Boynuma asılmayan sevgili, bırakıpta uçarım diye... Bir sevda denizinin deli dalgalarında Boğuşmak zor olurdu sen olmadan yanımda O sevda denizinin yosun kokan sularında Sen değilmisin benim geçmişten getirdiğim... Hakan Şengün |
Geri dön
Hissedersin ya her adımda uzaklaştığını ondan Kahretsinki o adımlar atılmadan olmuyor Güneşi kapatsalar; ışık yetermi dersin? *******de uyunmazsa sabahlar hiç olmuyor. Beklemek güzel bazen bilirsin ya gelecek Görmeyine haftalar geçmek nedir bilmiyor Denizi sustursalar; kumsallar küsermi dersin? Dalga sesi duymadan hayaller kurulmuyor. Hakan Şengün |
Gidişinde Haklısın
Sabret gülüm sabret derken Sabırlarımı tükettim bir bir senin yolunda Bilmezmiş gibi beklemek ne zor bir illet Yalanlar söyledim sana tatlı tatlı; Beni affet Uyuturken gözlerimi sahillerden uzaklarda Rüyalarımda bile sen, yaşanabilenden farklısın Yalanlar söylerken sana tatlı tatlı Kızmıyorum gidişine, gidişinde haklısın. Aynı cephede savaşırken seninle; Sen vuruldukça ben öldüm Ben öldükçe sen kurtuldun sevmekten Nasıl bahsederim sana artık dönmekten Tırnaklarımda saçlarımdan yapışmış kepekler Gözlerimdeki filmin afişlerinde hala sen varsın Hala şarkılar söylerken nakaratları es geçip Kızmıyorum gidişine, gidişinde haklısın. Hakan Şengün |
Git
Hiç umudum yok dönmenden yana Ardında bırak beni, yollara vur git. Döneceğin günü hesaba katma Benden hesap soracak hasrete vur git. Koyarmı seni böyle güzel ve taze Güzün rengini almış yollara vur git. Çizgiler çizer hani yanaklarına Kalpten uzağa akan sellere vur git. Parlarmı yıldızlar hala delice Değmesin tenine güneş, batıya vur git Hicaz bir şarkıyı seslendirirken Seni masum gösteren geceye vur git. Hakan Şengün |
Git Ne Olur
Barışmadım kendimle İçimde hala savaş. Sen hala içimdesin Ölüyorsun yavaş yavaş. Git ne olur yalvarırım, sebebin ben olmayayım Sen kaç kurtul buralardan, ben cephede tek kalayım. Sana yine şiir yazıp, yine sana okuyayım Her ateşte biraz daha küllenirken anılarım Git ne olur buralardan, bir de sana yanmamayım. Hakan Şengün |
Gölgem Gibisin
Gölgem gibisin, Hep peşimdesin, yanıbaşımda Hep aklımda Rüzgarlar essede başımda; Seni seviyorum. Çok özlersem eğer, tütersen gözlerimde Güneşi ardıma alırım Seni gözlerimin önüne. Gerekirse yürümem, güneşle dolanırım. Sen uzayıp gittikçe yolllara Pembe umutlarımı yollarım sana. Aşk veririm gönlüne Ve günler kısaldıkça gülüm Sığamıyorum ömrüne, Çünkü çok seviyorum. *******e saklıyorum arzularımı Gözlerinden utanıyorum. Hani bir bakmasan da görmesen beni Aniden sarılsam öperek seni Beceremiyorum; Çünkü karanlıkta seni göremiyorum. Ne güneşi senden esirgerim Ne karanlıklarda ışıktan hizlenirim. Ben seninle deliyim, Ve sadece seninle deliririm. Nefes nefes içime yokluğunu soluyorum; Çünkü çok seviyorum…… Hakan Şengün |
Gözlerimi Yakan
Gözlerimi yakan sigaramın dumanında Hayal gibi gerçek değil, görüyorum Ellerimi tutan hayallerin kör ışığında Sen değilsin, bu aşk değil biliyorum. Kapıldım sana bile bile atıldım Yollarına düştüm ben peşin sıra Yalan da olsa bir defa söyle bana Unuturum, utanırsam belki seni. Yüreğimi uçuran kuşun kanadında Rüzgar değil esen, sen değilsin biliyorum Tutamam göz yaşımı gece karanlığında Senin için ama sensiz damla damla eriyorum. Hakan Şengün |
Gözlerinde
Bir ışık gözlerinde bir bakış derinlerden O bakış rüzgar olur, gelir okşar yanağımı Tebessüm gözlerinde bir gülüş derinlerden O gülüş keder olur, nemlendirir yanağımı. Yüreğimde bir yangın, üzülme söndürürüm Görmesemde yolumu yıkılmadan yürürüm Düşünmeme gerek yok sen zaten rüyalarda Kapatırsam gözümü seni orada görürüm Bir can kaldı ya bende, istersen rüyalarda Çekiversen tetiği ben oradada ölürüm. Bir kaçış gözlerinde bir hasret derinlerden O hasret veda olur, gelir sarar kollarımı Bulutlar gözlerinde bir yağmur derinlerden O yağmur düğüm olur, karıştırır yollarımı. Ellerimde bir soğuk üzülme ısınırım Ayazlı *******den kendimi sakınırım Düşünmeme gerek yok sen zaten rüyalarda Kapatırsam gözlerimi orada sana sarılırım Bir can kaldı ya bende istersen rüyalarda Kırarsan kalemi bu dünyadan ayrılırım. Hakan Şengün |
Günahın Esiriyim
Zaten kırık kanadım yoksun diye yanımda Feryadım size dağlar, durmayın yollarıma Hasret arayıp bulmuş beni; Gelip konmuş omuzuma Hasret geceye sızıp, usulca girmiş koynuma İçtiğim suya akmış, su karışmış kanıma Feryadım size dağlar, durmayın yollarıma.. Solmuş resimlerdeyim ben, sen nerelerdesin İsyanım yeter dağlar, başkası ne söylesin Tutsak olmuş bir yürek, kendini kime, nasıl özletsin Tutsak olmuş hapislerde, yüreğim ne hissetsin Günahın esiriyim Allah beni affetsin İsyanım yeter dağlar, başkası ne söylesin.... Hakan Şengün |
Hakkın Yok
Denize fırlattığın bir taşın halkalarında Neleri düşünürsün o sana kalmış Dün yokmuşta bugün varmış; Bir eksikmiş, bir fazlaymış Dedim ya sana kalmış.. Benki seninleyim canım o an sahilde Senin hemen yanındayım ve haberin yok Hani elinde tuttuğun soğuk taş benim desem Beni fırlatıp atmaya senin hakkın yok. Atarsan sana kalmış, derim kaderim değilsin Saklarsan sana kalmış, derim bitmiş değilsin Seversen sana kalmış, derim hayal değilsin Bilki fırlatıp atmaya senin hakkın yok Hakan Şengün |
Hasret Günahları
İsteme sakın benden imkansız olanları Ben senin ömründe tek bir güne sığamam Görürsen eğer birgün, benden tüten dumanları Anlaki yakmıştır beni hasretin günahları. Sarılırım bırakmam, söndürmem umutları Ben senin gözlerinden tek damlada akamam Görürsen içimdeki çıldırmış dalgaları Anlaki kudurtmuş beni hasretin günahları. Uçarım geçmişime, beklemem yarınları Ben senin düşlerini pembeye boyayamam Görürsen dallarımdan döktüğüm yaprakları Anlaki kurutmuş beni hasretin günahları Hakan Şengün |
Hasretin beni tutuşturur
Sen rüyalarımı süsleyen kadın Sen rüyalarımda karşımda durur Ben her koşulda yanmaya hazır Hasretin beni tutuşturur Acıtıyor uzak kalmak sana Yüreğim avucunda kurur Bir sıcak düşer bağrıma Hasretin beni tutuşturur Beni de sev; ne olur Beni de yak Benim de gözlerime bak Beni de savur; ne olur Beni de kavur menzilindeyim gel beni de vur Beni de savur; ne olur Beni de kavur yalvarıyorum gel beni de vur Hakan Şengün |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.