![]() |
Bir çift düş...
Olmadı işte aşkım Boşuna dır yakarışlar Son sözler kırıcıdır sus! Söylenme otu gir içeri Unuttum ben geçenleri Son bakışta gitmekmiş Zor anlarda düşünmek Ağlarım pervasız düşlere Kendimi oyaladıgım yıllara Sus söylenme aşkım Zambaklarım yok artık Kınalı güveçini saldım maviye Boyadım aşkı yalanlarınla Çırpınışım zamana ve yaşamlara... Dost istersen mutlu ve güzel bir dünya... |
Bir günden geri kalan...
Hüzünü erteledim dünden Arife yaptım bu günden Sevinçle vardım sana Bayram içimdeki cocuk Bir gün den geri kalan Siz sevdigim dostlarım Niçe mutlu yıllardan yıllara Mutlu mutlu umutlu zamanlara Tüm dostlar tüm insanlara Armagandır bayram mutluluklar... |
Bir nefeslik hayat...
Bir parça umud saklıyorum Sabırla bekledigim yarına Gelenlere bakıyorum derin Gidenlerde oluyor baktıgım Ardından kovalıyor hüzünler Bırakıp gittigi acılar bırakmıyor Gelenlerde bir başka umud Bir başka dokunuyor yaşama Ah cektiryor hayat zamana Kovalıyor günler güvercinleri Bahardan bahara kanatları Cırpınışları yaşamdan bir an Bir umud taşıyorlar zamana Sakladıkları düş yollarında Mevsimlik şarkı söylenişleri Bu gün yıllardan yıl aylardan ay Huyumdur baktıgım yüzler Gördügüm hüzündür aşığa Karşılık bekleyen umudlara Saygıyla umud edmenin yolu Dünya ve yaşamlar iç içe olmalıydı...! |
Bitmeyen Sevgiler...
Yollara ektim başakları Yıllardan bekledim tomurçukları Sen ki sevdigim yıllara yollara nasip Sen ki yolunda huzurla aşka buyuran güzel... Seni Cok Seviyorum... |
Bizim Öykümüz...
Bir sevda öyküsü aşk Ne arkamda nede önümde izi Sanki yaşanıyor içimizde Dışarda hep başka dünyalar Bir geliyor bir gidiyor dünya Ardını kovalıyor durmayan yaşamlar Öykü yaşama dair yaşanmış Gidilmiş yollarda iz ararken Buldugun hikaye senin olan Kader dediğin tutkuysa Aşk dediğin bulğu olmalıydı Bir kez sevmedik'ki İlk aşk degil bu dünyada Okuduğum ilk kitap Sevdiğim aşk şarkısı Tatdığım meyve parçalarıydı aşk Dışardaki başkası değildi Senden öte bizdik paylaşmaya acık Onların öyküsüde yoktu bizimdi öyküler Ğidilmiş tozlu yollardı hikaye Varılmamış düş'tü sokağında umut Seviyorduk aşktı ötesi Mutluyduk mutsuzluğumuzda Dışında bir dünya hic olmadı öykümüzde Hep vardık hep bizlerdik aşk'la sevgimizdi ötesi |
Bu Gün...
Gülmek icin güzel bir gün İlk baharın rengarek rüyası sanki Boyanmış bütün renkleri sırasınca Aşkım yorgun yoldan gelmiş uzaklardan Beni seviyor okşuyor hasretle yanaklarımı Dışarda bayram var cıvıl cıvıl kokusunda Cocuklar kendi dünyalarında ne kadar özgür Çiceklerin renk cümbüşü sarıyor etrafı Sanki yeni doğan bir dünya tertemiz Masmavi bir deniz parlıyor martının cığlıgında Ellerimde bir sıcaklık sarsıyor bedenimi Umudum yarınki kadar heyacanlı duragında Bu gün yaşamak icin güzel bir gün... |
Bu günden hatıladım seni aşk...
Oy dünya anlat bana kırıkları Döken sonbahar yapraklarını Kimedir küskünlüğün zamanda Nedendir rüzgarın fırtınası eser Yüreklerin tam ortasından yangın İçli bir günden yeni bir güne aşkla Oda olmasa ne olur dünya hali Aşk yaşamımızım döngüsü gibi Kavuruyor düşlerimizi yüregimizi Aslında bekleyeni vardır elbet Son yolcularıyla gider günlere Bu günlere taşır tomurçukları Fidan diktim bahçeme ellerimle yar Tohumlar bıraktım tarlaya yüregimde Olmasını istediğim başaklara yürüdüm Güzel bir dünyayı yaşamak için aşkım Bir adım bana bir adım adım yaşama Bir için binler daha insanca bir gün daha Gidiyorum geliyorum hep seviyorum Der durur özlüyorum aşkım seni seni Senin neslin bu yaşam bu dünya hak Olurmuydu sensiz bir yaşam Yaşanırmıydı degerin kıymeti Aşk bana ciçeklerini anlat içinden Tohumları fidanları acan ilk baharı Anlat yaşanmamış benligimi Sevdiğim hikayeleri masalları Gördügüm *******i düşleri Anlat durulsun bu yüregim Hak affet beni seviyorum Seviyorum seviyorum seviyorum... |
Bu Yazdıklarım Sana...
Durgun denizler sessizce kımıldıyor Yüregimi ensemde hissediyorum Kalbim de igne var soguk Yitik zamanlarda kanıyorum ardımda Sana yazıyorum tüm bunları Sorsam sana kaybolan yılları Düşünüyorum cevabın ne olurdu Nemli dedigim cigaraya veriyorum Yıllanmış yazılara bakıyorum sevinçlerimle Sormuyorum sana catlaklarını Ama seviyorum seninle vakit gecirdigim Kaybolan yılları Akvaryumda balıklarımız yok Kınalı güvercinide saldım sonsuzluguna Yılgın düşlerim merdiven basamaklarında Durgun ve sessizce cıkıyorum yarın ki umuduma Bakıyorum derin şehrin ışıklarına Artık ne senin düşlerin nede benim gülüşlerim Soluyorum bir bahar akşamında Bu yazdıklarımın hepsi sana Ne elvada nede nida seviyorum işte Anla sana... |
Bulut Olur Ucarım Maviliğine Yağmur Olur Susarım!
Camdayım üşümüş ellerim Ağlıyor ihtiyar koca düşlerim karanlıgında Cayımın sessizligi satimin gordonu titreyen bacaklarım Gördügüm düşler umut ettiğim mavilerinde Korkmuyorum Şimşegin iniltilerinde Bir senleyim birde bulutlu mavi gökyüzünde Yarındaki satimi bekliyorum yağmurlu gecemde Seviyorum Seni sensizligimde Biliyorum benlesin mavi düşlerinle Genede susuyorum sessizligimle Yıkılmış duvara bakıyorum icli haykırıyor Susuyorum bulutlu karanlık akşamımda Biliyorum orda mavi gök yüzü Seni Seviyorum... |
Bulutlu...
Geldigim gittigim düm cadde kaldırımları Taşırmısınız bir daha akşamlara ve sabahalara Baktıgım ilk bahar çicegim al beni doyumsuz kokunda Sevdigim ilk kestane ne olur bir dalda ben olayım kollarında Yarınım olacakmı bilmiyorum martılarla tutunayım bulutlarına Sevğiyi ve saygıyı arıyorum cıkmazımda dar agacımda kollarında Ardı sıra gelip gitmelerde ölümün korkusu ve durgunlugu var gülüşlerimde Soruyorum yarınım varmı bir daha ilbaharda dokunmak koklamak icin Aglayabiliyorum gülebiliyorum saatlerce sana varan son duragımda Koşuyorum varmak istedigim dar sokaklardan martılarla bahara Giden yolcu sen ve ben bilemedigimiz yelkenle fora Dönermiyiz tekrar aynı koya belkilerimiz var bahara İlk günkü gibi severmiyiz her gün daha Ardıma bakıyorum tatlı acı anılarla Ben mutluyum ve umutlu yüregimde sen ve benler Sen benim en büyük kaderimsin kazandıgımyaşamda Bulutlu akşamın koynunda seni seviyorum bir daha Kırılmadı yürekler sede bir tutam acı bıraktı sonsuza Unutmadı hatıralar gönüllerin koynunda sonbahara kadar Dualar ediyorum bu sözlerimin hepsi sana ne olur bir şans daha Bulutlu akşamlara sabahlara her defasında ilk ve son defelarca seviyorum... |
Care aradıgım düşlerde...
Üşüyor ellerim yoksun sen İçimi somuran ısırgan otu sevdigim Zamanki takvime inat sonbahar geçiyor Yaşıyorum sevdigim yaşayamadıgım zamanları... Sensiz şefkatinden öksüz Yaşıyorum sevdigim caresiz Gel tut ellerimi ümit ol bana Seni senden cok seven aşkın... |
Carelerde care aramak...
Yangınım caresizligimde ölüm Aşk vurmuş düşlerimi bedenimi Yürüyorum varamdıgım duraga Hırcınlıgımla kaybettigim anılarım Nazlı düşlerimdeki şairin son sözü Bu zulüm bu dünyaya bedel biçilmiş Kardeş degil soyut bir cıkar olmuş Şartlı tahliyede tanımış ölümünü Buz tutan bolkondan bakarken Kanatlı martı takılmış gözlerine Cızırdayan keman sesinde işitmiş Kınalı güvercine son vedasında Bu şiirin bir manası aramış ukdeyle İçinde sıgmayan bir dünya bırakmış Kavgalar cıkarlar tapınaklar ardında Acıtmış şairin sözleri içinde ölümler İnanmak dokunmak yaşamak isterken Caresizlige bırakılmış bedeni ve düşleri Betondan şehirler yapmadan Yeşiller içinde maviye giden Care araraken birilerini kırmadan Gitmiş gitmiş gitmiş |
Carelerimde ilacımsın...
Durma ya git yada gel kollarıma Gel perişan yüregim sensizlikte Korkularımda caresizlik&sensizlik Eskiyor *******im düşlerden düşelere Sus ağlama dayanamaz bu gönül Bu ayrılıklar son olsun buralar’da Hasretim sensiz gecen *******de Yaşıyorum ihtimallerini sevginle Sana inat seviyorum tüm emelleri Gurbeti ve seni özlüyor deli gönül Şafakta umut ciziyorumbir sana bir bana Vardığım sensizlik’te olmasanda yanyana Yürüyorum bahar yapraklarıy'la Ürperen adımlarım hepsi sana İstemesende bir kez beni anla Sevmiyorum *******in yalnızlığını İstemiyor deli gönül sensiz buraları... |
Caresiz düşlerim...
Gözlerim & ellerim Mıhtına yakamda Aklımdan cıkmasa Yazamam hüznümü Cıglık gecer gecemden Sabahlar hiç olmaz Üşümüş ellerim elimde Düşünür yüregimde Sorgulayışım yaşama Cıkarlar bırakıldı arada Hesap sormadım sana Acıyor düşlerimde careler Yalvarıyorum yüce ALLAHA Hak ben sevdim izinsiz Zamanı kurmadım saatlere Günler eskittim ömrümde n Hüzne sevinçle eriştim Yürüdügüm yollarda Sorgulamadım yaşamları Sadece sevdim rabbim izinsiz Kurtar beni caresiz düşlerimden... |
Didem...
Karadır gözleri ellerden Bırakır varmadan uzakları Burgu saçları tellerden Sözleri dokunur içime Acıdan uzak düşlerde Yıkar sözleri görmeden Benleri yaşamadan Gider bir başına Gittigi ben olurum Uzaklara... Nefesi uzundur boyundan Savurur rüzğar gibi Kokusunda kalırım ben Yaşayamadıgım teninde Sıcak ve soguk Kelimeler iyi gelir Yaşlansada bir gün daha... |
Dogum günüm benim bu gün sevdiklerim...
siz sevdiklerim gülümserim güne günden güzelse bu güne gülümserim ben güneşe ve güllere sevdigim tüm gönüllere gülümserim ben sebebim var sevdiklerim bu gün benim dogum günüm gülümserim gülden güzelse güne yaşar sürer giderim düşleri diger dogucak günlere niçe niçe...! |
Dogum günüm...
İçimde papatya günleri, Seviyor'du sevmiyor'du? ? ? Derken sitem geçen yıllara, Gülün dikeni dokunuken canımlara! ! Yaşam alıp savurmuş beni uzaklara, Bir masal bir öykü yaşama inat umutla, Nice yıllara nice nice mutlu yıllara Seni anıp bakıyorum yıldızlara! ! ! Buralar zerzele dönüyor başım, Yeni bir sevgi dolu yıllarıma, Nice nice mutlu yıllara... |
Doslarımızla...
Seviyorum ışıkları yıldızları Doyamayarak bakıyorum hasretimle İcimde arıyorum sizlerle olan kayıp yıllarımı Aldırmıyor başım agrılarında sızının Dost sesini duyuyorum İcimde eteş cemberi seviyorum senin dost seslerini Mırıldıyorum dudaklarımda Size olan güzel sözlerimi dualarımı Aya inat yaşanan yıldız *******imde Siz doslarımla aynı yerde olmak Varmı ötesi vuruyoruz adımlarımızı Tutarmısınız hadi Biz gönülden seviyoruz bütün dostlarımızı Erkanıma Erşanıma Saygılarımla… |
Dost veryadı...
Dost dost neyledi beni Ellere dillere yar eyledi Eyledi eyledi kahreyledi Ahh yar mevlama sıgınırım Derdim tutunmaktı yaşama Niyetim varmaktı vaktinde Semaya varmaktı niyetim Neyledi dost başıma dert Kime sarılsam yalvarsam Neden sormadan dost Hakkıma gecer narım niyazım Döner dolaşır sanadır dost Varırım gurbet ellere Karşılar sevdigim martılar Aradım seni dost dost Vardım sana sen yoktun... |
Dostum...
Lades çicegim gözlerimde Söyle dostum ben seni nasıl unutam Bırak calsın anne o bizim şarkımız Unutmadık bize selam eden doslarımızı Yolcuk var yarın arda ne bıraksam Faniyim dünyamda aglayan Paylaştık biz ötekinide dünyayı bir dilimde Karmaşık da olsa yarın yoldur bu evren Bir solar bir acar bizi yaşama baglayan Bazen dostdur bizler icin aglayan Güleriz aglarız anlamımızdaki duygulara Çicegim ben susuz kalamam İnsanım ben sevgisiz okşanamam Yagmurlarda bıraksamda öfkemi ardımdan koşuyor benime Bıraksamda aşklarımı ardıma Bedenimi derince yakıyor Okyanusa gitsem Hic durmadan aglasam Gitsem uzaklara Ordamısın Dostum... |
Durulmuyor...
Durulmuyor yıkıntılarla bu dünya Sular kurumuş umutsuz yağmurlarında Nereye baksan kime sorsan insan yaraları Yarının adı umut dedik sevdik yarınları O da olmasa nereye varır bu dünyanın umudu Kime açar kır çicekleri kim söyler hikayelerini Dünyayı sevdik biz gönüllerimizde Ama mantıklar yetmedi fani bu dünyada Durulmuyor sınırlarıyla bu dünya Özgürlük müş adı ben özğürüm burda Kavğanın amacı varmış hainleri olmuş Dünyayı boyamakmış düşüncelerinde Yarınlara varıp haykırmak istiyorum Ben özğürüm insanca tüm yaşamımda Sevinçlerim hüzünlerim inançlarımız var Geriye huzurla sağlıgım kaldı ardımda Durulmuyor felek aşklarıyla bu dünya Nereye varsan kime baksan insan yaraları Ölümü alamazlar benden ve bedenimden Faniyim buralarda gidiyorum huzuruma İnsanca geliyorum inancımın katına Durulsada olmuyor istendigi gibi bir rüya Düşlerimiz oldu karanlıgımızda cıkmazda Yükümü aldım yelkenime gidiyorum maviliğinde Rüzğarıma ektim tohumları düşlerimle Nereye baksan kime sorsan insan yaraları... |
Dünya...
Adı konmuş yaşanmışların Saati dakikası tarihiyle eser olmuş Vakit cok erkenmidir güneş erken doğdu Cokmu gec kalınmış arda bırakılan destanlara Geliyorum bekle adımlarımla Varlığımızla yaşanıyor güzelim bu dünya Gelecegin başarısımı desek insanların cöküşümü Elden gidiyor alın teriyle koca bir dünya varoluşumuzda Kolay piratik zekalarımız var artık Yaşanması cok kolay bir dünya burada Kutluyorum en icten saygılarımla piratik zeka Ben neyle uğraşmalıyım sence bu saatten sonra Belki dünyaya tekrar doğarız Rüyaları her zaman sorarız bilenlere Aldırmıyorum sırtı dönük gidenlere elveda Mutluyum buralarda birde alın terimle olsa yarınlara Unutmadık hatırlayanları Kızmadık ardı sıra bağrışmalarınızdan Geldik gidiyoruz işte gülümsersen güzel dünya Hatırlarsan tarihin olurum seversen çiceğim burası güzel bir dünya... |
Dünya...?
Sürgün’müyüm sana ulu dünya? Bırak ya özgürlük buysa? Ne kaldı arda güzel göstermelikten başka Yaşanıyorsa kucagın’da cinayat’ler Yaşanıyor ihanetler içimi acıtarak Asılıyor senin yeşerttiğin ağacında Metal parçasında cürütmekse yaşamı Benide vurun bir kurşuna Bu gün gülüyorsam ağlayışım gecikmez Gelişimde hatıralarım olmadı Gidişimde içimde kalan bir dünya Senin yüzünle baktım bir dünya’ya Hatırasız acısız maksatsız inançsızca Senin’le tatdım aşkı mutluluğu sevinçlerle Senin varlığında paylaştım umudu Toprağında buldum aşı ekmeği Yamacında kokladım kır çiceklerini İnançlarımızın amacı eğer buysa? Şekillendirilip sunmaksa insana Çürümüş düşler yakılmış hayaller! ! Saygıya medet uman bir dünya Ne sensiz ne de senle yaşanıyor ama Yitiyor anlamlar damla damla Şu insan yaralarını sen bir anla! Sana kızıyorum benimkisi bir rüya Baktıkça içimi acıtıyor insan yaraları… |
Düş Sokağı...
Ne anlatırım ben sana baba Yaşanıyor işte güzel bir dünya Güneşin hüznü ay kadının adı Dünyayı değiştiremem ya kaderinde Ne yapsam ennem sana bu baharda Sevmedi iste deli gönül buralarda Beni secti bende bir başkasını İcimde yanğınlar var duramam Aşkı acıdan kurtaramam ya kardeş Sen sectin denizler ülkesini baharda Gömerim kalbime acısında ateşin korunu Giderim sonraki bahara gelirsen... |
Düşlüyorum...
Sen ki umud ettigim gecede Dogan güneşten gelen Yıllarda sakladıgım gibi Yıllanmış ve derinden Ellerimin terledigi zamanda İşittigim korkulardan uzak Bahar gibi sanki çicekler Bekledigim gibi hala Taze kokusunda yaşıyorum Yaşıyorum o sevgiyi İçimde sığmayan hüzünlerle Yarına sıgdıramadıgım umut la Haykırıyorum tüm zamana Bu benim bana ait olan özüm Ben böyleyim kimi hüzün Hiç içime sığmayan umutlarım Şimdi ikisi arasında bir dönüm Diledigim özüm ve sevdigim Belki gelirsin bir gün... |
Düşümdeki Rüya
Unuturum sözçüklerimi, Seni görür gibi düşlerimi, Aşkın adı hüzün olur, Sever olur gidişimde, Yokluğuna dayanır bu acı, Varamam sana bu durumda, Binemem ben giden dolmuşa, Benim sancılarımın depremidir bu, Eksik olan düşlerimde, Gülüşünde eski bir aşk, Seni sevmek neyi değiştirirdiki? Giderim senle olan düşlerime, Yollarım yorar beni, Sever gibi düş kayıp? Kırılır aynalarım, Seni görür gibi, Yanar ateş ışıgında, Bir ben yanarım, Birde benle olan düşlerim, Varamam sana bu durumda, Kirlenir rüya, Olmasa sensiz bir dünya, Biner giderim uzağa, Ucar giderim, Mavi olan buluta, Unuturum unutamadığım zamanlara! ! ! Zulüm gibi, Giderim yakın olduğun uzağına, Senleymiş gibi, Aşk hüzün olur, Sever olup giderim, Düş sokağına... |
Eb...
Buralar hasret bahara Ebrular açmıyor sabahlarıma Sen yoksun yanımda Soguk ellerim pıtırlaşmış dudaklarımda Yanlızlık üşüşüyor topraga Yagmurlar hasret kocaman bulutlarıma Sen bilmezsin alırım haberini Eger elindeyse ne olur çal kapımı Dokun aksın gözyaşlarım Varalım eyyamlı yokuşa Son nefesim olsun seninle son defa... |
El ele gidelim...
Sevgiliye istemimdir bu Zor olan paylaşmaksa buralarda Ayrılıktan olsa gerek unutulmayanlar Sevmek mi ateşin korunda kavrulmak Yada yolculaklarmı arda umutlar bırakmak Gayret sevdiğim uzat ellerini gidelim beraber Kadirleri ferhatları deryaları aşalım akşamlarda Sabahlara umudumuzu cizelim mavi gökyüzüne Aşalım denizleri okyanuslarda ucalım maviliğinde Camsız olsun düşlerimiz gercek emellerimizde el ele Unut yaşanmışları yaşanacakları yarınlarda buluşalım Konuşma lütfen gece yıldızlara sabah rüzğara anlatırız Derdimizi yaşanmayanlarla doya doya analım el ele koca dünyada... |
Elveda...
Ölümü al benden uçayım Dokun bana sensizligi unutayım Dünyayı boya aşka seni bulayım Unutma beni geri döneyim Bir rüyay'dı düş sokağı Ben vardım ben dokundum İcinde kocaman bir dünya Oy sevdiğim bana haber yolla Bütün bir elma içimde parça parça Şimdi yolcuyum bu diyarda Gidiyorum güller diyarı elveda Sitem degil ardımda ağlatan bir rüya Olurda dönemezsem beni hatırla Unutursan sevgiye hiç doyma İlk gözlerimi sende açtım İlk gülün dikenin'de seni tatdım Aşkı acıyı sende gördüm Sende işittim sevilmeyi Sende gördüm ağlamayı Düşümsün güller diyarın'da Gidiyorum bu sana elveda Yolda gördüğüm bir rüya Kurtaramam seni dünya Ben ben olur giderim Unutma beni ölene kadar severim... |
Eminönü...
Oy sürme kaşlı yarim Kime bu içlenmen? Gözlerin gözlerime inat! Saklanmış dizelerinde Bende saklanma cık içimden Ben sende kaldım dar kaldırımlı sokak Loş lamba merdiven basamakları Çıktım kapına ecelsiz Sen yoksun! ! Siyah adam beyazı seçti Kaplunbuğa beni geçti Oy masum yüzlü yarim Anlaya’bilirmi’sin halimden Yüreğim yangın yeri durulmuyor Atıyorum kendimi emin önü Biri ileri biri geri Ya sev yada gene sev beni Çıkmaz bu sokak’tan aşkın Bitmez bu göz yaşı sensiz’ken Söyleyemem sevdiğimi yaşanmadan Anlatamam martılardan başkasına seni Bir ileri bir geri varıyorum emin önü Seninle ikinciyi seviyorum eminönünde… |
Esiyor yeller yerimden...
Rüzğarın esintisi vuruyor yüreğime Bulutlar karşı tepede bakıyorum sessiz Karanlık cökünce senler ve benler Kala kaldım düş sokagımda rüyalarla Korkuyorum ansısızın sokaklar bom boş Ürpekliğimden cekiniyorum penceremden Sıcak cayım ve nemli ciğaram düş sokagında Ratyomu acıyorum ikimizin şarkısı çalıyor Senleri ve benleri düşünüyorum Unutuyorum korkularımı senligimle Dışarda şırıltı sesleri rahatlatıyor icimi Sanki aşka davet ediyor benligimi Dalıp gidiyorum düş sokağımda yanlızca Sabahın cıvıltılı sevda türküsü mırıldıyor Valizimi alıp cıkıyorum yollara yılgınlıgımla Seni arıyorum kaybettiklerimle sevdiğim... |
Ey Dost...
Dertliyim ey dost bu gün Sorma halimi nedensiz Olmadık düşteyim sessiz Derin ve sensiz dost Dalıyorum sokaklara Şirin dünyaya bakıyorum Boyanmış yüzler sahte sözler İçimde saklı kalmış bakışlar Duruyorum sahipsiz geceye Yıldızlarım oluyor gecede dost Birde dökülen sonbahar izleri Taşıyorum yaşadıgım sevinçleri Ellerim ıslak ve güçlü demire inat Eriyor vakit tüm zamanlarımda Her anı seviyorum ben bu dünyanın Yaşıyorum her befeste hüzün ve sevinç Dost seni hiç unutmadım hatırlarsan beni... |
Eylül'de
Gurbet'de yanlız eylül Birikmiş acıları ve sen! Anlatmadığı hikayeleri Yaşanmış *******iyle Aldırmıyor gidişinde Bakıyor ardından Bir veda bakışlarda Hasret ve gurbeti Seller gibi geliyor Gidişinde yağmurların! ! ... Aldırmasada seviyor İnadına yarınlarıyla Olmazları yok sabahında Susamış ciçekler gibi Seviyor eylül'ülde Baharı ve kuşları Gitsede uzağa Yanlız da olsa Seviyor |
Fani Dünya...
Sevdalardır başlangıclara destanımız Yüregimizdir anlatılanlara ferman Gitmelerdir yaşamın örtüsünde gizlenmişligimiz Aglayışımdır belki sana anlatamadıklarım Yabancıyım gittigim yerde Olümün yakınnında hasretim yaşanmışlara Beyaza inat karanlıktır ******* Yıldızlardır korkutmayan melek Misaldir yaşanmışlara gercegimiz Yarın olsun diye bekledigimiz sevdadır dünyada Nereye gidiyoruz? yeni geldi biz İşte gercek en sonunda gidiyoruz Nede olsa fani bir yolcuyuz Seviyorum sarkılarda aglamayı Yarınlara seninle umut baglamayı Ortak noktamızda varya Anlatılmaz gizemlidir asaretin gölgesinde Rüzgar gibi esmek okyanuslar gibi haykırmak Geldik gidiyoruz fani dünya Bir güneş daha dogarmı yarın ki umuduma Aglayabilirmiyim senin icin bir daha Seviyorum seni koca enseli dünya İşte gercegimiz Fani dünya... |
Geceden sabaha...!
Bir geceden bir diger geceye Yıldızlardan ilerledi maviliklere Sürüklendi düşler sevdiklerimle Yaşandı umud denilen sevinçler Bitmedi hüzünler *******den güne Bütündü özümüz&sözcüklerimiz! , Yürüdük beraberdik ayrılıklar koyduk Sınırlarımız oldu geceden sabahlara Adı toplum oldu paylaşamadıgımız Dünya hali dendi kudurdu cıkarlarımız Düşler oldu farklı farklı yava kurdugumuz Anlık zevk ile doldurdugumuz dünyalıyız! Biz burada dogduk buralıyız dünyalı Farkımızı koyduk biz bir başkayız! ! İstedikce istiyoruz biz insanız böyleyiz Geceden sabaha vardıgımız dünyalıyız Aşık olduk sevda koyduk adını yaşamda Cocuklar yaptık yürüdük kol kola yollarda Ayrıldık günü geldi ayrı ayrı dünyalarda! '' Geceden sabahlara aşk sarhoşuyuz biz...! |
*******im...
Yagıyorum şehrin *******ine Islak ıslak gözlerimde yangınım Sıgmıyor bu ömür nefesime Sevdigim seni özlüyorum her gece... |
Geçen bahardan bir gün
Artık sormuyorum seni Susuyorum *******imde Yürüdügüm caddelerde Ugruna yakıyorum düşleri Zaman sildi göz yaşlarımızı Annemde unuttu gelecegini Sensiz hayaller taşıyorum Artık anmıyorum sevgimi Cok zor günler olsada yar Eziyorum nefretimle sevgimi Bir bulut gibi göçmenim burada Sevgilim burası mutlu bir dünya! Zamana yoruyorum günlerimi Dualar ediyorum aylak düşlerime Gülüşlerim olmadıgı kadar güzel Tebessüm ediyorum yaşamlara Paylaşamadık aşkım duyguları Yaşıyorum baharları bu günden Dalıyorum gördügüm düşlere Gülümsüyorum göreceklerime Sevgilim istersen mutlu bir dünya...! |
Geride bıraktık biz gelecegi bekleyin dostlar...
ne umudlar büyüttük dileklerimizde sabahla büyüttük gönüllerimizde ne bıraktık geçmişten günümüze? gelecegi beklettik hayaller delisinde sevinçler ektik gönüllerden günlere geride kalan kalbi kırık görmezken! ! ! hüzünler ektik gönül bahçemize biz diyebilen yüreklerimizden bize giden gider demeden biz beklemeye calışılım sevdiklerimizi... |
Gidelim Buralardan...
Cenneti göster bana gidelim Bulutu anlatma bırak dokunayım Denizleri arama bırak götüreyim Boyarım dünyayı renğine istersen Götür beni düşlere ev kurayım İcinde senler benler ve kuşlar olsun Durma koş yarından önce olsun Geçmişi gördük biz aşkı kurtaralım Salkımlarımız olsun dallarında Martılarımız susmadan gidelim Denizlerimiz taşmadan kıyılara Gidelim kırlara çiceklerimizde olsun Kışlarda yuvada yazlarda kırlarda Şarkılarımız şiir olsun haykırışımızda Gidelim buralardan günahları görmeden Cenneti göster bana gidelim el ele emele |
Gidiyorsun ya...
Ah yüregim yanıyor şimdi, Beklemedigim yerden! ! ! Hüzünle bakıyor gözlerime, Ateş düştü bedenimde, Durmuyor hıçkırıgım, Sarmış tüm düşlerimi, Seviyorum seni bitanem, Ne olur gitme sevdigim... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.