![]() |
Aşkımız olacak...
Benim yıldızım parlayan ayım, Yarınlarımın dayanağı,geleceğim, Sen benim ben seninim artık aşkım, Sana okadar ısındım ki parlayan ışığım. Yıllarca yaşıyamadığını yaşıyacaksın, Mutsuz yıllarının aydınlığı olacağım, Hasretin olan kocan, Adamın ben olacağım, Gör bak ki aşkım benim, Nasıl mesut,sevgi dolu, Hep gülen,neşeli olacaksın, Biz yıllar sonrada olsa mutluluğu, Özlediğimiz aile sohbetlerini, Gezmelerini, Hayat dolu yaşantımızı, Hürriyetimizi, Çok güzel sen ve ben, Beraber bulacağız. Sabır ya sabır bir tanem az kaldı, İşte bak ozamanda gelicek, Sen benim,bense senin, Ebedi mutluluklarımız olacak. Yıllarca çektiğin acıları, Ben biliyorum, Acılarını unutturacak, Sevgine,geleceğine,özlemlerine, O mutlu hayatına kavuşacaksın. Ölümsüz aşklar, Mezara kadar beraberliğimiz, Sadece ve sadece sen ve benle olacak, Bekle hayatım,kırmızı dudaklım bekle, Benimle olan beraberliğin, Ebedi ve sonsuz, Hep ama hep, Aşkımız sevgimiz olacak.. |
Aşkın peşinde...
Nereye gittiğim belli değil, Hafif esen rüzgar esintisi, Götürüyor ben istemeden, Götür beni götür rüzgar, Gözlerim kapalı gittiğim yere, Yıllar yılı o ilk aşkıma, Kavuştur aşkın peşinde. Özlediğim,arzuladığım, Çocukluk o ilk aşkıma. Hafif çisileyen yağmurda, Bembeyaz yağan karda, Çarşaf misali deniz yazında, Gecenin pırıl pırıl ışıltısında, Tüm gece,gündüz rüyalarımda, İsminin kulaklarımdaki uğultusunda, Kalbimin sımsıcak sıcaklığında, Götür beni rüzgar götür, Savur gittiğim yer onun yeri olsun, Sarsın kolları bedenime, Yıllar yılı beklediğimiz, Aşkın peşinde aşkıma, Kavuştur beni kavuştur rüzgar... |
Ay karanlığı...
Gündüzüm gecem gibi kara, Sifiri gecede yıldızlar parıldamıyor, Yoksun günümü gecemi aydınlatan, Ay karanlığımda sen yıldızım, Orda da yoksun yıldızım mı kaydı? Ne yapacağım bilmiyorum yalnızım, Hani aydınlığım dın sen sevdiceğim, Sönmüş bir mum gibi yoksun, Yapayalnız sensiz geçmiyor günler, Nerdesin kiminle bir alo de, Ben de saklı bir tutam saçın, Onu kokluyor seni görüyorum, Ay karanlığında seni arıyorum, Arada bir alo de seviyorum de, Benim sevgim dağlar kadar yüce, Beni sensiz ve habersiz koyma, Bir alo de duyayım o billur sesini, Yine ay karanlığımın yıldızı ol, Hasretim kokum nerdesin şimdi, Yanımda olamasanda kal orda, Aydınlığım ay karanlığımın yıldızı. |
Ayın 27 leri...
27 aralıklar hiç bitmesin sevdiğim, Birbirimize yolladığımız,temiz gülücükler, Sıcacık bakışlar,hep ama hep sürsün. Senelerce,ömür boyunca, Daima bana güven veren,göğsüne sarılayım, Hep ellerini,hiç bırakmıyayım, Sımsıkı sarayım seni, O sevgimizin en çoşkulu anlarında, Birtanem,aşkım,sevdiceğim, Dudaklarımda hep çıksın bu sevgi sözleri, Ama yalnız sana, Şimdi söyle yalnız seninle çarpan bu yüreğe, Söyle bana, Sevdiğini, Varmısın bir ömür boyu, Her ayın 27 leri kutlamaya. Varmısın sevdiğim, Ömrümüz tükenene dek, Bir yastığa baş koymaya... |
Ayna...
İyi bir güne başlamak için, Bugün lavoba da traş oldum, Baktım ki kesilen sakallarıma, Ve de saçlarıma beyazlar vardı, Aynaya baka kaldım geçen 45 yılıma, Bir yere bakarsınız ya derinlere, Gençlik yıllarıma geçen onca günlere, Hayallerime yaptıklarıma yapamadıklarıma, Kaçırdığım,bence güzel gelecek sandığım, Ozamanlara şimdi nerdeyim ben, Aynada kalbimi görüyorum berrak, Tertemiz yaşanmış birsürü anılar, Birçok romanlar ve şiirler var orda, Ama aynada beyazlar,kırışıklıklar, Geçen onca yılların gerçek yüzü. Gözükmüyor tabi dökülen gözyaşlarım, Neden sigaramı derinden çektiklerim, Ayaklarım tüm bedenim kalbim yorgun, Güzel ayna olduğunu yansıtan sensin, Göstersene bana iki kalbin atışını, Büyük aşkımı,onun yüzünü göstersene, Kalbimde yeri var,görüyorum orda işte, Geri getirsene,gelmiyor değilmi, Nerde kiminle şimdi,son defa göster, Belki sana bu bakışlarım son oluyor, Sen de hakkını helal eyle... |
Ayrılık...
Neden bu ayrılıklar keder ve üzüntüler, Dayanamıyor şu gönlüm yeter be yeter. Ne dağları aştıda geldi bu gönül, Bir hayır denecek kadar basitmi bu aşk, Bak duracak artık bu yogun kalbim. Çok ağlıyacak,üzüleceksin,yıpranacaksın, Sana olan aşkım bağlılığım okadar büyük, Beni üzmelerin,bak saçlarıma kar beyaz oldu. Ya hayallerim buz gibi eriyip yok oldu, Gönlümün sultanı demezmiydim sana, Bana bakışların,kıskanıyorum seni demelerin, başını göğsüme koyup uyumalarına ne oldu, Bir gece elele gezerken yediğimiz kuru simit, Birbirimize söylediğimiz aşk şarkıları, Senin uydurma söylediğin manilere ne oldu, Bunlar hepsi yalan gününü gün etmekmiydi, Nede inanmıştım sana,büyük olan aşka, Meğer ne sahtekarca kullandın saf gönlümü, Ayrılık bu ise sevecek sevgilim yok artık. Ben sevmiştim hemde çok seni birtanem, Ölürsem mezarıma gelme,adımı bile anma, Şunu iyi bilki ben seni çok sevmiştim, Ayrıldık diyorsan hadi bay bay sana.. |
Baba ocağı..
İlk göz ağrım,biricik kızım, Sen doğdun, Evimize bereketler getirdin, Öyle tonbiş öyle şirin güzeldin, Ne yokluklar çektik seni büyüttük, Kardeşin oldu beraber büyüdün, Çocukluğundan belliydi. Bak öğretmen oldun. Senden ayrılmak çok zor, Birini sevdin, Baba aşık oldum dedin, Evlenmeye karar verdin, Beyaz gelinlik giydin, Kara gözlüm nede güzel oldun. Adetmiş baba ocağında çıkmak, Ömür boyu mutlu olacaksın, O kırmızı kurdeleyi, Okuyup bağlıyacakmışım, Elim beline gitmiyor, Güzeller güzeli kızım. İçim içerim kan ağlıyor, Göz yaşlarım dinmiyor, Kalbim atıyor, Buna yürek dayanmaz, Kızım evleniyor. Öp kızım elimi,öpeyim alnını, Annen,kardeşin ağlıyoruz, Baba ocağından kopuyorsun, Unutma bizleri kızım. Biz seni çok sevdik, Seviyoruz mutlu ol emi, Benim kızım büyümüş, Bak gelin de olmuş, Gelinlikte giymiş nede yakışmış, Göz yaşlarımızla, Baba ocağından gidiyorsun, Biliyorum ki, Sen çok mutlu olucaksın... |
Barışık bir dünya...
Dostluklarda küslükler,kırgınlıklar, Birbirimizi küçük düşürmeler olmamalı, Kavgalar neden aramızda olsun ki, Hep barışık arkadaş gerçek samimiyetler, Güzellikler karşılıklı sohbetler olsa, Ülkeler arasında yarışlar olmasa, Sınırlar kalksa,tüm insanlar,ırklar, Güzelim dünyada barışık yaşansa. Çıkarlar uğruna savaşlar olmasa, O masum insanlar,çocuklar ölmese, Herkez,her ülke dilediği gibi yaşasa. İnsanlar mutlu ağlamadan doğsa, Tüm insanlar birer inci gibi, Parlıyan birer yıldız,ışık olsa, Ben sana sen bana hepimiz birbirimize, Seni çok ama çok seviyorum dese, Hiç bir zaman savaşlar kavgalar olmasa, Kendi ecelimizle ölsek olmaz mı? Öbür dünyada cenneti arıyacağımıza, Bu dünyamızda cennetimizi yaşasak, Olmaz mı tüm dostlar,arkadaşlar, Nedersiniz? Sevdiciklerim can yoldaşlarım.. |
Basit mi?
Ne kadar güzelsin, Sanki bir melek, Fıstık gibisin, Sende kandın, Bu kadar basit mi, Gözlerinin içine baktıkça, Denizin içini görüyorum, Ay kadar parlaksın, Benim güneşim olurmusun, Hoppala kandırdım galiba, Bu kadar ucuz,basit mi, Her güzel söz,yalancıktan, Ne bileyim sahte bir tebessüm, Şık giyim,bolca harcamalar, İntihar ederim benim olmazsan, Gibi,aldatmacıklar kandırır mı, Bence aptalca boşa uğraşlar, Bu kadar basit mi siz kadınları, Elde etmek,beraber olmak, Olmamalı,biraz emek, Uğraş vermeli,süründürmeli.. |
Bayılıyorum...
Zamanın genç modern kızlarına, Çağdaş yaşamayı bilen hanımlara, İmreniyorum saygı duyuyor bayılıyorum. Kendilerine yakışır giyimlerine, Saçlarının ve yüzlerinin bakımlarına, Rengarenk saç renklerine,boyalarına, Konuşma yeteneklerine,kokularına, Sevmelerine,aşklarına bayılıyorum. Kilolarına olan özentilerine, Fiziki görünümün değerlerine, Çalışkanlıklarına ve özgürlüklerine, Genç kızlara,kadınlara bayılıyorum. Doğurgan olan özelliklerine, Cennetin ayaklarının altında oluşuna, Eşlerine bağlı sadakatlıklarına, Sonsuz sabırlarına ve gülüşlerine, Bayılıyorum kıskanırcasına sizleri. Çocukların anneciğim demelerine, Sevgililer,yaşgünü,evlilik yıldönümlerinde, Onlara nazikçe sunulan sevgilere, Verilen çiçeklere öpücüklere, Bayılıyorum dünyanın en güzel yaratılan, Eşcinslerime size hanımlar,kızlar. Sizler ne güzel yaratıklarsınız, Sizsiz olmuyor ondan sizlere gıptayle, Bayılıyorum doğru diyorum bayılıyorum... |
Bedirhan...
Sen doğalı günlerim değişti, Kokunla hayatıma renk geldi, Bambaşka sevginle yuvam. Seninle neşelendi Bedirhan. Bedirhan,Bedirhan, Ailemizin tatlı bedişi, Bedirhan,Bedirhan, Annesinin sevimli prensi, Bedrihan,Bedirhan. Benim kanım biricik oğlumsun, Bedirhan,Bedirhan. Benim güzel pamuğum petoşumsun.. |
Bekarlık sultanlık mış..
Kim demiş. Bekarlık sultanlıktır diye, Öyle sultan olmaz olsun, Çektiğimi bir ben bilirim. Hayatımda yapmadıklarımı, Otuz altı günde yaptım. Kuru fasülyem,ya pilavım, Hele,hele türlü ve nice yemeklerimi, İnanın çok güzel de yapmışım, Gel gelelim ayarını tutturamadım, Ye ye bitmiyor,gına geldim, Dört günde bitiremedim. Altmış yumurta bitti, Vallahi menemen mis gibi, Makarna ilkinde hamur gibiydi, Evda ne yağ,ne de tuz kaldı, Çamaşırlarımı masus gece, Bir gören olmasın,asıyorum. Be kardeşim hergün mü, Bulaşıklar,ev süpürülür, İstersen yapma,yığılır, Evi böcekler sarar. Kimseler görmesin önlük te giydim, Gözün kör olmasın. Kendimi unutmuşum inanın, Saç,sakal birbirine karışmış, Arkadaşım birgün bana, Herhalde yenge evde yok, Neden ki nerden anladın, Oğlum elbiselerin kırmınkırışık, Vallahi rezil oldum offf aman. Akçaya yaz gelmiş, Güneş ışıl ışıl, Doğa uyanmış, Kuşlar cıvıl cıvıl, Sahiller dolmuş, Kordon da insanlar sarmaş dolaş, Ben se oturmuş bir bankete, Derin,derinden dalmışım serapa. Benim de aşkım,biricik hanımım, Gelicek pazartesi öyleyin birde. Yok yok anam biran önce gelse, Yüzlerce,binlerce aflar diliycem, Evimin sultanından, Helallıklar diliyeceğim, Helallaşacağım, Neden mi o kafada olanlar, Siz siz olun hanımınızın, Değerini,kıymetini bilin, Benim burnumdan geldi, Yok yok asla vallahi billahi, Bekarlık sultanlık değilimiş, Herşeyim ona feda olsun, Yeter ki o hep yanımda olsun.. |
Ben hak ediyordum...
Seni nekadar çok sevdiğimi, Sana nasıl hayran olduğumu, Söz vermiştim ben sana, Seninle ömür boyunca olmaya, İnanmadın sen birkez bana. Bak onun bir yüzüne,iyice, Seni ben hak ediyorum o değil, Hangi bahanen var bilemiyorum, Böyle intikam olmaz, Sana söz vermiştim,seni haketmiştim, Sanıyorsun onunla mutlu olucaksın, Olamıyacaksın böyle yalnız kalınmaz, Ben seni çok sevmiştim, O değil bak onun gözlerine, Aşkımın küllerini sana savurdum, Gözlerim kan aksada seni sevdim. Ayrılık bize göre değil aşkım, Seni sadece ben hakediyorum, O değil birtanem gör artık, Eksiğim neydi inan bilmiyorum, Hançerini vurmadan bak gözlerime, O biliyor mevlam seni nasıl sevdiğimi, Tertemiz saf sevgimle,kalbimle, Eksiğim neydi başkasından bilmiyorum, O değil birtanem seni ben hakediyorum... |
Ben sevmiştim..
Pişman değilim, Öylesine sevdim, Kara sevdaya tutuldum. Sevgilim,aşkımsın dedim, Gözyaşlarım sel oldu, Vefasız yaptıklarınla, Sen de ağla şimdi. Ben sevmiştim, Ruhumun derinliklerine, Kalbime ismini yazmıştım. Be nankör,zalim kadın, Ne yaptım sana, Sevmekmiydi suçum, Sen de ağla şimdi. Ben sevmiştim, Papatyalardan başına taç, Gelinliğini de almıştım. O adama beni değiştin, Ben sana ne yaptım, ALLAH belanı verecek, Sevmek se ayrılmak, Çek git,git,git, Sonra sende ağlıyacaksın.. |
Ben sokak çocuğu...
-Nereye bakıyorsun öyle, Bakıyorum işte dalmışım, Bak şu geçen trene, Bakıyorum nereye gidiyor, Kimler var içerisinde, Belki kader mahkumları, Evinden,sevgilisinden,ailesinden, Birsürü göz yaşlarıyle, Belki de asker gidiyor,geliyor, Bilmiyorum belkide, Bu şehri terkedenler, Olabilir altın var,gelenler, -Tabi oda olabilir, Ziyaretler içinde, Gelenler,gidenler de, Kaç sefer yaptı bu tren, Ben nezaman bineceğim, Gideceğim yere, Acaba tren gidiyor mu? Ben nereliyim bilmiyorum, Hep hergün, Bu treni seyrediyorum, Ben bir sokak çocuğuyum, Burada büyüdüm,yaşıyorum, Acaba ben kimim... |
Ben...
Gece çöktü odama, Hüzün ve yalnızlıkla yakaladı beni, Şikayetçi değilim, Hoş geldiniz, Hüzün gece ve yalnızlık, Sizleri en az mutluluk gibi seviyorum, Hayatı, Olduğu gibi mi kabullendim acaba, Yani olgun insanlar gibi, O halde bende büyüdüm, Ben de olgunum. Veya mutlu olmaktan kaçıyorum, Dostluktan, Paylaşımdan, Güvenden, İnsanlardan, O halde küçücük bir çucuğum. Dış dünyaya korkuyle bakan, Büyümedim ozaman, Büyümeyi bekliyorum, Zaman ilerlesin istiyorum... |
Bendeki resmin...
Bende saklı resmine baktıkça, Hep derinlere kayıyor gözlerim. Ne kadar masumca o yüzün, Yeni doğmuş,hani derler ya, Melek yüzlü,o bir melek işte, Kar beyazı o tenin tonbuş yanakların, Sanki koyu kırmızı sürmüşler dudaklarına, Yok aslında boya sen doğuştan güzelsin. Ya o göz rengin o canlılık yokmu birtanem, Ama anlıyamıyorum o yüz ifadeni, Ağlıyormuşcasına bitkin ve üzgün, Birini hep bekliyormuş gibi duruşun, Bütün kırmızı güller senin olsun, Kuşlar,kelebekler gibi neşeli ol canım, Yakışmıyor masum bakışın sana, Hasret dolu şu gönlüm seni bekliyor, Beni beklercesine o anlamlı bakışın, Resmine baktıkça dalıyor gözlerim. Mutluluklar,elele tutuşmalar,gezmeler, Hayalimizdeki gibi bizden olucak çocuklar, Sanki ağlıyacakmışsın gibi bakıyorsun, Hani ağlamaklar yoktu hep mutluluklar, Bizimle olucaktı bilki ben seninim, Resmine baktıkça yanımda seni düşünüyorum... |
Beni affet güzelim…
Sana şarkılar söylesem, Bir sürü çikolatalar alsam, İçki asla içmiyorum ama, Sigarayı bıraktım desem, Aşkım son kez beni afetsen. En güzel şiirlerimi yazsam, Allah cezanı verecek, Azıcık bana gülümsesen, Birtanem son kez beni afetsen. Bilirim seversin rafadan yumurtayı, Kızarmış ekmeğin tereyağlısını, Ballı sütü,sabah kahvaltını, Yatağına getirsem, Gülüm beni son kez afetsen. Gözün kör olmayacası, Dayalı döşeli ev, Hemde yazlık alsam, Kapının önünde araban, Hepsini üzerine yapsam, Karagözlüm,beyazım,biriciğim, Sıkıldım ama, Neolur artık beni afetsen… |
Benim için ağlama…
Gözüm kapalı, Hiç düşünmeden, Kalbimin sesiyle, Tüm engelleri aşarak, Seni sevdim. Hem de çok iyi biliyorsun, Ailemi hiçe bile sayarak, Sana aşık oldum, Ama sen ne yaptın, Gönül eğlendirdin, Yemene,içmene,harcamalarına, Bir şey demiyorum, Be zalimmmm, Şu kalbimden ne istedin. Şimdi güle güle sana, Asla ama asla, Numara naz yapma, Benim için ağlama… |
Benim ol...
Yelken açtım denizlere, Sürükleniyor yüreğim enginlere, Seni arıyor şu yolgun yüreğim, Ne zaman döneceksin sen bana. Her yerde ben gülpembemi arıyorum, Boş kaldırımlarda sokaklarda, Seni soruyorum tüm aşıklara, Bulabilirmiyim seni acaba yıldızlarda. Dön dön artık dayanamıyor şu kalbim, Beklemekten o kadar yoruldum ki, Sesini,seni,sıcaklığını bekliyorum, Sahillerde,gece karanlığında dolaşıyorum, Her an dönecekmişsin diye uyuyamıyorum. Kalbimde ismini seni sayıklıyorum, Aşkım olduğunla seni kabulleniyorum, İnan bana seni en büyük sevgimle, Sonsuz saygım,kızlarınla seni bekliyorum. Bütünüm ol eşim,karım ol, Diyorum ve döneceğin günü sayıklıyor, Bir tanem,aşkım,sevdiceğim, Sen benim bekleyenim yarınım,berivanım, Kardelenim,herşeyim özlemim, Sen sen bir tanem gel artık benim ol.. |
Benim yıldızım...
Gökyüzünde sen bir yıldız, Ben burda,sen orda yalnız, Sen yoksun ki yanımda, İstersen uzat pamuk ellerini, Kavuşalım,buluşalım ikimiz. Kalbimde,avuçlarımda sıcaklığın, Gözlerimde sen,kulaklarımda sesin, Hayallerimde ve rüyalarımda, Gecemde,gündüzümde sen, Evet hep sen varsın nur tanem. Gecenin ay parlaklığında, Sen yıldızımı ararım, Nezaman gece olacak bekler, Yıldızım bana göz kırpacak derim, ******* hep ikimizin olsun, Sen yıldızım bir başkasın *******de, Baktıkça içim ısınır,uçarım, Hülyalar,seraplar görürüm, Avunur şu gönlüm seyrederim, Hep bekler yıldızımı beklerim... |
Beşik kertmesi..
Onun ne haberi vardı, Küçükken babasının verdiği söze. Habersiz aşık olduk, Sevdik karasevda edasıyle, Önümde diz çökercesine, Eğildi sardı kollarını, Sımsıkı sarıldı hıçkırırcasına, Boğulurcasına ağlıyordu birtanem, Kollarım boynunda sarmaş dolaş, İkimizde ağlıyorduk yağmurcasına, İki dudak haykırıyordu,birden, Seni çok seviyorum. Bi çare son görüşmemiz, Yanakları kızarmış,hertaraf ıslak, Gözlerinin güzelliği görünmüyor, Dudakları titrek,elleri sıcacık, Ne biçim örf adet,töre bu, Birbirini seven aşk, Beşik kertmesinde, Şimdi yok oldu... |
Beyazım...
Hilal gibi kaşlarıyle, Zeytin tanesi gözleriyle, Yumum,yumuk elleriyle, Ne güzel,ne güzel, Uskumru dolması yapardın, Ahh ah şu kalbim, Yirmi yedi kat yerin dibinden, Nasıl çıkar bilmiyorum. Dikenli yollar dolu, Güller de dikenli değilmi? Hep hep gülerdin, Ağladığını hiç görmedim, Birsürü şakalar yapardın, Neden,neden zeytin gözlüm, Kaybettim ben seni. Hep bir tanemdin, Sen gülüm gelmedin mi, Melekler adasından, Hadi çıkar beni burdan, Yine sana şiirler, Gitarımla besteler, Kalemimle resimlerini, Yapmak isterdim beyazım. |
Bırakın bizleri…
Kız çucuğu top oynar mı, Sokakta bisiklet binilir mi, Utanmıyormusun elalem ne der, Sen kızsın otobüse tek başına, Çarşıya pazara hiç gidilir mi, Otur oturduğun yerde, Kız çocuğu erkeklerle konuşur mu, Ne öyle kendi başına geziyorsun, Konu komşu sonra ne der, Mahallede adımızı çıkaracaksın. Bir de, Oğlum erkek hiç ağlar mı, Delikanlılığına sığıyor mu, Öyle kız gibi zıplayıp durma, Sen erkeksin, Erkekler mutfağa girer mi, Karı kılıklı olma, Bak sonra kız Mehmet derler, Çık erkek gibi dolaş, Adam gibi adam ol, Biraz babana çek. Onların içten gelen, Duygularını,neden bastırıyoruz, Çocuk çocuk gibi oynasın, Gençliğini istediği gibi yaşasın, Ahh biz anne babalar, Bak onlar feryat ediyorlar, Bizi bize bırakın diyorlar.. |
Bilardo...
Hekez gibi sende, Elinde ıskata ile vurdun, Bir paçavra gibi, İnanmadın göz yaşlarıma, Görmedin,görmek istemedin, Sevgimi,aşkımı. Toplara acımasızca vururlar ya, Ordan oraya savrulur, Sen de vur anasını sattığım, Vurabildiğince vur, Ölmedik ölmeyiz de, Ama bilki sana da, Evet sana da acımasızca vuran, Sende oraya buraya savrulacaksın, Ben ne yaptım diyeceksin, Beni kaybedecek ahh çekeceksin, Ohh olsun ben demiycem, Yaralarını yine ben sarıcam, Bilardo oyununda, Toplara vurulan ben oldum, Sen ilerde olma emi.. |
Bilemediğim yere...
Artık yaşlandım artık, Bu yaşadığım fani dünya, Bana göre değil artık. Bir limanda beni bekliyen kayık, Yol alıyorum bilmediğim yere, Koskocaman deniz ve gökyüzü, Okadar mutlu neşeliyim ki, Uçsuz bucaksız okyanus, Bir kalem ve kağıtlarım, Şiirlerim,yaşanmış hikayelerim, Arkama dönüp bakmadan, Kimseye alasmarladık demeden, Nereye giderse son durak orası, Salına salına giden kayığımla, Ama bana eşlik eden biri daha, Onun kayığında yazılı iki isim, Akgüvercinim ve sevgisiz kalma, Tanıdık bu isimler hayırlısı, Oda umduğunu bulamamış dünyada, Umutsuzca benim gibi yol almış. Sevgi ve ışık dolu kayığıyle, Haydi hayırlısı bu yolculuğa, Beline kadar uçuşan aksaçlarıyle, Kalbinin temizliği,sıcak dostluğu, Ağlar gibi yorgun gözleri, Benim beyazlaşan saç ve sakallarım, Yakıcı güneş seyirde iki kayık, Karada yok olan umutlar,ümitler, Kalpleri kırılan iki aşk, Bir ömür yanıp tutuşan sevgi, Biz yapamadık olamadık bereberce, Konuşmak yok okyanus boyunca, İki hayata küsmüş beden, Sanada banada iyi seyirler... |
Bilmece gibi...
Biz erkekler neden, Seven kadının değerini bilmez, Doğum gününü,evlenme gününü, Hatta sevgililer gününü, Hatırlamayız. Ondan bundan öğreniriz, Kısa cebe yazılan mesaj, Sonra onları sileriz, Kalıcı olsa yüzüne diyemeyiz, Seni seviyorum, Hep kadının seveceğini bilir, Sevginin yokluluğunu çekmez, Hiç büyümiyen çocuk gibi, Herkesin kendisini adam, Görmesini ister. Tüm kadınlar, Renk,ırk,tip aramaksızın, Erkekleri ilgi alanına çeker, Onlar tam severler, Önünde yemek dururken, Başkası onu ilgilendirmez, Anne baba hep onu sımartmıştır, Aslan oğlum kaplan oğlum, Hep pohpohlanmaya alışmış, Sevgililerin ilgisini görmez, Aslında kağıttan aslan kaplandır, Bir seven kadına, Seni seviyorum diyemez, Herşeyi doğal sanar, Dil dağarcıkları kadınlar, Kadar zengin değildir, Dilin inceliklerini,kıvrımlarını, Farklı anlamlar cümleleri bilmezler, Herşey evet evet gelir, Kadınlarda hayır, Bin anlam gizlidir içlerinde, Kendileri için değil aşlarına ağlar, Ağlayan kadın karşısında, Yelkenleri suya indirirler, Erkekliği kuvvet gösterisi, Para olarak algılarlar, Kadınların sevgi,minnet, Duyacaklarını sanarlar, İçkiliyken söylenenleri, Ayıkken asla hatırlamaz, Arandıklarında hep kaçar, İlgisizlikten şikayet ederler, Başka başka maskeler kullanır, Biz erkekleri kadınlar hep anlarlar, Karmaşık basit hemen gaza gelen, Çözülebilen motive edinilendir, Erkelerin kadınları tanıyamaması, Basitliktir, İnanın herzaman zekidir kadınlar, Her özel günleri hatırlar, Sevgileri içlerinde büyüktür, Biz erkekler çözemediğimiz, Bu bilmece için, Kendimize değil, Bilmeceye kusur buluruz, Öyle değilmidir, Biz erkeler, Evet burda kulağıma söyleyin, Evet değilmi evet evet.. |
Bilmiyorum bekliyorum...
Yine içerim sıkılıyor bilmiyorum, İçim daralıyor ellerim titriyor, Yüreğim parçalanırcasına sıkkınım, Göz kapaklarım yorgun,bitkin, Sanki biri beni anıyor,bekliyorum. Başına birşeymi geldi yoksa, Seneler geçti bir haber yok senden, Nekadar özlem duysam şimdi yoksun, O sımsıcacık ellerin yok,üşüyorum, Pırıl pırıl ışıldayan gözleri göremiyorum, Ağlıyorum hasretim bi çare yok. Karanlık şu hayatımda bir mum ışığı, Yok gelmiyorsun yine bekliyorum. Issız *******im yatağım boş geçiyor, Ahh sevdiceğim bir görsem bi öpsem, Sarsam kollarımı boynuna,koklasam, Gözlerim hep her an açılacak kapıda, Dışarıyı gözlüyorum işte o diyebilmek için, Nekadar beklesemde yoksun yine yoksun, Sen benim herşeyim aşkım bekliyenimsin. |
Bin bisikletime...
İlk görüşte sözde aşık olduk, Birbirimizi tanımadan evlendik, İlk mutlu günlerimizde sorunlar, Kavga,inatlaşmalar yaşadık, Sonunu biliyorsun acı ayrılık. Aradan epey zaman bak geçti, Olmuyor ben sensiz yapamıyorum, Üşüyorum,rüyalarım da görüyorum, Kapım açık,pencereye bakıyorum, Biz taksiye bindik böyle oldu, Gel şimdi bin bisikletime. Arkamda dur sarıl bana ısınayım, Önüme otur kokun sarsın bedenimi, Yavaş sürelim uzun olsun ömrümüz, Acı veriyor bu ayrılık bana, Hadi sevgilim yeniden deniyelim, Zaman geçmeden bin şu bisikletime.. |
Bir daha gitme...
Dışarda kar yağıyor üşüyor,donuyorum, Duvardaki resmine bakıp ısınıyorum. Ağaçlar yapraklarını dökmüş, Kuşları yemliyorum, Hani benim sevdiceğim seni bekliyorum. Kar üzerinde güneş öyle bir ışıldıyorki, Gözlerinin parlaklığı kadar seni sayıklıyorum. Berivanım,kartanem hergün seni arıyorum, Saatler bir bir geçiyor,gün doluyor, Günler geçiyor,sen hala yoksun aşkım. İlk günden bugüne ne güzel günler geçirdik, Yemin ediyorum artık yalnız kalmıyacağım. Sen anneni göreceksin diye ben azaplardayım, Bu kış ayında kocan hiç yalnız bırakılırmı, Hayatım ben senin yokluluğuna nasıl dayanırım. Bir daha gitme,gidersen de beraber gidelim, Senin yokluluğuna sensizliğe dayanamıyorum.. |
Bir gün...
Canım sevgilim, Sana şiir yazmak için, Aldım elime kalemimi, Duygularımın üzerinde olacağı kağıdı, Her zaman aklımdasın da, Şimdi daha belirgin,gözümün önünde,sanki. Bana yardımcı olmak için duruyor hayalin, Oturduğum divanın köşesinde, Bana sevgi dolu bakıyorsun birtanem. Zaten hep gözlerinde sevgi gördüm, Dudakların,canım sevgilim diyerek kımıldıyor, Benim kalbimi kıpırdatarak,yaklaşıyorum, Ellerim arıyor ellerini. Tüm sıcaklığını,heyecanını,sevgini akıtıyorsun, Bütün damarlarımda. Bazen vücudumdaki dolaşan, Benim hayat kaynağım olan, Senin sevginle yaşıyorum. Hayatın tüm acımasızlığına karşı, Ellerinin verdiği sıcacık sevgi selinin, Bitmemesi için bırakmıyorum, O güzelim ellerine yakışır, İki öpücük konduruyorum. Saf masum bir hava yayılarak çevremize, Sonra başımı tüm korkulardan, Tüm çirkinliklerden, Ve mutsuzluklarımdan, Sığındığım,korunduğum omzuna yaslıyorum, Ve derinden bir ohhh çekiyorum, Çünki hiç bir kötülük bana ulaşamaz artık. Saatlerce öyle duruyorum, İstemiyorum öbür hayatla yüzleşmeyi, Sanki omzundan ayrılsa başım, Birden fırtınaya tutulup, Yok olacakmışım gibi geliyor, Hele ellerimiz ayrılsa, Senden bana akan o sevgi selin kesilecek, Sevgisiz kalacakmışım gibi geliyor. En çok sevgiye muhtaç olduğum bu dünyada, Sen beni hiç bırakmıyorsun, Sımsıkı sarıyorsun, Yalnızca senin yanında olacak bedeni, Sonsuzluğa bir adım daha atıyoruz böylece. Birbirimizin sevgisinden emin, Yeni güzel umutlar yolluyoruz geleceğe, Mutluluğumuz olacak o umutlarımız, Odanın penceresinden çıkıp, Gökyüzüne ulaşıyor ve, İki parlak yıldız bize göz kırpıyor, Tüm güzellikler sizinle olsun dercesine... |
Bir hata yapsam...
Biliyorum çok kırgınsın, Aşkım özür diliyorum. Sahip olduğum tek şey, Kalbimdeki o derin yara. Ve bu küçücük ev, Bak görüyorsun, Bu rüzgar hep eser, Senin kokunu bana getirir, Deniz böyle hep vurur, O şakırtılar sesini, Ya o ışıltılar,yakamoz daki, Senin parıltını yansıtıyor. Her yağmur yağdığında, Özellikle ıslanırım biliyormusun, Öpücüklerin beni ıslattığı gibi, Daha seninle neler hatırlarım. Hiç birşey söyleme, Geldiğin için onu kutluyalım, Geçmiş geçmişte kalsın, Bu sahilde çocuklarımız, Sen ve ben hep koşturalım.. |
Bir hayat...
Hayat,yaşam okadar uzun aslında, Bizler farkında değiliz,dostlar, Çucukluğumuzda olan oyunlarımız, Deli dolu gençlik,delikanlılığımız, Orta yaş,olgunluk ve evlilik,mücadele. Bir geriye bakın ne romanlar çıkacak, Ama yaşlanınca hayat nede kısa deriz, Ben kısa olduğuna inanmıyorum asla, Çok uzun yaşanmış hayat ve yaşam. Ne sevgililer,aşklar hepsi gerçek rüya, O güzellikler birdaha geri geliyormu, Delikanlılıkta sevgilinizle kaçamaklar, Kaçak buluşmalar,öpüşmeler,yapılan danslar, Filim izlemek için gidilen sinemalar, Filim izlemekmiydi niyet,bence asla, Karanlıkta elele tutuşmalar,sarılmalar. Onlarda unutuldu düğünler,evlilikler, Büyük sorumluluk ve gerçek hayat, Çocuklar,ihtiyaçlar ve sorumluluklar, Tahsil hayatları,aman olmasın yalnışlıklar, Onlarında evlilikleri,yine yalnızsın, Saçlar beyazlamış,pencere kenarında, Yağmur ve karın yağmasını seyrediş, Yorgun gözler,ihtiyarlık,yaşlılık, Gözlerini bir noktaya bakıp dalmalar, Buruşuk yüzler,nerde o gençlik yanmalar, Gözler görmez bir kaç çeşit gözlükler, Koskoca bir ömür geçen bunca yıllar, Her yaşadığım aşklarda filim senaryoları, Güller,karanfiller,gülpembeler,kardelenler, Hepsi ayrı ayrı mis kokan güzel çiçekler, Nede hepsi güzeldiler hani nerdeler, Tüm yaşanmış aşklar,sevgililer,güzeldiler, Sesleri,naziklikleri,rengarenk giysileri, Açık yüreklilikle seni seviyorum,aşkım, Birtanem,dünya güzelim,hülyam,rüyam, Daha neler belki yalancık kelimeler, Sonuçta,geçen çok mutlu beraberlikler, Ve yaklaşan ölüm korkusu,sırada oda var. Dopdolu bir koca ömür bu yaşam,hayat, Neresi kısa bence çok uzun bir hayat filmi, Tüm yaptıklarımdan yaşantılarımdan, Yaşadığım tüm aşklarımdan hepsinden, Çok mutluyum huzurla gidiyorum oraya, Bekliyorum cennette sizleri hepinizi ben... |
Bir öpücük...
Bir güzel geldi şimdi buraya, Sanki ay parçası,bir melek, Nur gibi yüzlü,simsiyah saçlı, Yeşil gözlü,kara kaşlı, Elmalı yanaklı,selvi boylu, Kınalı elleri,ipek aşarplı, O gülen gözleri,kırmızı dudakları, Yürüyüşü bir güzel,billur sesli, Arabasında adı pembegül yazılı. Nerden geldi bu dilber,bana göz attı, Durdu su kenarında belli susamıştı, Etrafına bakındı,aradı bir su tası, Avuçlarımla üç yudum su içti, Gözleri gözlerime baktı içimi yaktı, Adı pembegül yok ondan güzeli. Yüreğimi parçaladı,bir öpücük verdi, Eridim,dilim tutuldu konuşamadım, Nerden geldi,hiç bir şey soramadım, Bana hatıra kırmızı eşarbını uzattı, Hızla gitti pembegül yazıl o dilber. Kokladım mis kokan eşarbını hep, Her cumartesi bekler oldum onu, Hiç gelmedi su kenarınan geçmedi, Adı güzel kendi güzel dileber. Hala yanağım yanıyor kız pembegül, Gelde bir göreyim seni ne olur, Yıllar geçti saçlarıma aklar düştü, Gelirsin diye hiç evlenmedim ki, Sen nerden bileceksin güzel dilber... |
Bir tanem...
Bir tanem diyorum inanmıyorsun, Aç şu yüreğimi gör bak ismini, Kes şu damarımı göreceksin ki, Dolaşan ismini,gör kanımda. Nefesimden her çıkan sese bak, Kalbimin atan ritmini dinle, Gözlerimin derinliğini içini gör, Beynimden geçen duygularımı oku, Hepsinde sen ve senin ismin var. Tüm kokladığım çiçeklerde kokun, Gördüğüm her mutlu çifti sen, Vitrindeki gelinliklerin içersinde, Ormandaki sessizlikte kuş seslerini, Gökyüzü karanlığında en parlak yıldızı, Her yerde seni görüyorum bir tanem. En güzel şarkılar senle beni, Şiirlerdeki aşklar,sevgiler bizi, Yazılan aşk romanları beraberliğimizi, Hep seni bizi bahsediyor bir tanem. Ağlayan yüzler üzüntülerimizi, Kederker,acılar bizi paylaşıyor, Gülmeler,sevinçler aşkımızı, Tüm güzel sözler sevgimizi, Hepsi her şeyler sen ve beni, İkimizin aşkını,sevgimizi, Bizi paylaşıyor bir tanem. |
Bir tanesin...
Güneş,ay,yıldızlar ve bahar, Hepsi birlikte olsunlar, Güzel kardeşimin penceresinden, Kapısından,bacasından içeriye, Dilediğin tüm güzellikler, Evine yuvana nur edasıyle girsin. Dünya ahret sen bacımsın, Tüm güzel edanla birtanesin, Sımsıcacık kalbin ve dostluğunla, Sen çok ama çok iyisin. Allah tüm güzelliğini yüzüne, Kalbine iyiliği ve şefkati vermiş. Nasıl sevilmez sayılmazsın sen, Muhabbetinle,mutluluğun bir olsun, Canım kardeşim hep yüzün gülsün, Dert ve kederlerin hiç olmasın, Aşkın merhametin bol olsun, Uzun ömürlü,pür neşeli, Cennetin mekanın geniş olsun. Sevapların bol terazin ağır olsun, Allah,kuran,peygamber adına, Sen benim bir tane kardeşimsin, Bir gül,tüm güzel çiçeklersin, Ulaşılmaz,erişilemez kardelensin, En başta sen benim tek kardeşimsin.... |
Bir,iki,üç...
Herşey geçmiş günlerde kaldı, Geçmişe mazi diyorlar sevgilim, Gelde herşeye yeniden başlıyalım, Bekliyorum bak bir,iki,son üç demeden. O ilk tanıştığımız,o ilk gün gibi, Aşklar hep kalıcıdır benim aşkım, Demezmiydin sen benim ilk son aşkımsın, Sonları unut hadi bir,iki,üç demeden. Suya vuran pırıltılı yakamoz sevdiceğim, Tan vaktinde gördüğüm serap ım, O kurduğumuz hayalleri bir düşün, Sana yalvarıyorum son bir,iki,üç demeden. Her düşüncemde şiirlerimde andığım, Kalbimin virüsü biricik sen aşkım, Rüyalarımın eşsiz kraliçesi, Biraz daha düşün bir,iki,üç demeden. Yeni bir hayat,mutlu günler için, Daha kaç kez özür dileyeceğim birtanem, Kafamın tasını attırmadan ve son kez, Bir,iki,üç boş ol demeden gel... |
Birgün değil bugün...
Ahh bir büyüyebilsem, Şu okulumu bitirebilsem, Askerliğim sona erse, Birde evlenip çocuklarım olsa, Evim birde yazlığım olsa, Hepsinin borçları bitse, Arabam olsa,karımada alsam, Evet hepsi birer koşturmaca, Aşırı tempo ve hırs, Ruhsal dünyanın zenginliği, Çelişkiler tutarsızlıklarımız, Ahhh birde emekli olabilsem, Hepimizin beklentileri farklı, Oysa hepsi olduğunda, Değişen birşey olmıycak, Düşününüz neolur birkere, Yazlığınızda mehtabı, Yıldızların kaydığını, Hatta yakamozu seyrediyorsunuz, Veya köy evinizde,bağda bahçede, Hep hayallerinizin gerçekleştiğinde, Hiçte cazip olmadığını, Anlıyorsunuz bir an, Ne mi yapacağız, Ertelediğimiz herşeyimizi, Yaşadığımız anlara serptireceğiz, Düşünce dünyamızı zenginleştirmek, Beklemek yerine, Ruhumuza iyi gelecek, Ne bileyim kitap okumak, Spor yapmak yürümek koşmak, Birsürü dostluklar kurmak, Sevdiklerinizle vakit geçirmek, Şiirler hikayeler yazmak, Hatta hatta roman yazmak, Bulunduğunuz şu anın, Her nefesin sağlığımızın, Kıymetini değerini bilmek, Bunların zenginlik olduğunun, Farkına varabilmek, Gereksiz şeylerin, Kafaya takmadan, Dert etmeden, Çok mutlu yaşamak, Aşkına herşey bir yana, Yüzüne seni seviyorum, Diyebilmek varya güzel dostlar, Çoookkk güzel, Bugün şimdi bir deneseniz, Hadi ne duruyorsunuz.. |
Birgün mutlaka...
Aslında aynı giminin içerisindeyiz, Beraber yolculuk yapıyor,görmüyoruz, Kalplerimiz bir atıyor duymuyoruz, Belki sen yanımdan,yanından geçiyorum, Gözgöze bir gelebilsek bakışabilsek, Biliyorum ki büyük bir aşk doğacak. Hep arıyor,bekliyorum hani benim sevdiceğim, Gözlüyorum bembeyaz bir yüz,siyah saçlar, Kapkara gözler,melek gibi bir yüz, Ahhh o an bir olsa seni bir görebilsem, Deme bana ben vurulmam,aşık olmam, Ben sana söz veriyorum ki eminim, Senin,benim aradığımız aşk bizde. Yıllarca özlenen mutluluk her ikimizde. O tesadüfü her an,her gün arıyorum, Yeminler olsun ki var olduğunu biliyorum. Gemi limana yanaşmadan umarım buluşuruz, Yolcular indimi bilki bir başka bahara, O heyecan,titreyiş hala seni arıyor olacak... |
Biz arkadaşız..
Baksana saçlarını okşuyorum, Arkadaş bunu yaparmı? -Yapmaz, Bak ben yapıyorum ama. Bir arkadaş burnunu öper mi? -Öpmez, Bak ben öpüyorum ama. Hiç bir arkadaş seni koklar mı? -Koklamaz, Bak ben seni içime çekiyorum. Bir arkadaş seni sarmalar mı? -Nasıl yani, Benim seni kucakladığım gibi. Arkadaş,arkadaş dediğin, Hiç dudaktan öper mi? -Olurmu öyle şey saçmalama, Bak ben seni nasıl da öpüyorum, Uyanık bak sen de öpüyorsun, Ellere bak,kollarınla sarmalıyorsun. Hiç böyle bir arkadaş olunur mu? -Eeee neyiz biz? Sevgili,aşık,mutluluk yuvasıyız.. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:52 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.