![]() |
Birartıbireşittirbir
Ben sen değil Biz varız Tek yürekte Biz varız Biz olduğumuz Sürece var Sevgimiz |
Biri Ve Diğeri
Demirden bir fırtına esti Yüreği ısıran soğuğuyla Yıkıldı aşkın kumdan kalesi Hayalden ibaretti herşeyi Aşkı sevdası ve sevgisi Kırdı gerçek kafesi Aldı özgürlükte yerini Herkes buldu kendini Biri sevmişti yüreğiyle Diğeri döndü çöplüğüne |
Birisi
Özel biri Biri ve Diğerleri Bir o var Bir de Diğerleri Diğerlerinin Yanında tek Ve biricik Sürüden ayrı biri Gözleriyle Değil Gözlerindeki Bakışla Yüreğiyle Değil Yüreğindeki Işıltıyla Sesiyle Değil Sesindeki Sözlerle Bakışlarının Ve Sözlerinin Yüreğindeki Işıkla Işımasıyla Tek ve kalabalık Sürüyle hep Yol ayrımında |
Birliktelik
Ayrılığın ayrımına Düşmeden Bilmek sevdiğinin Yüreğindeki yerinin Doldurulmazlığını Bilmek Özlemlerin ateşinin Cehennem alevini de Yakıp kül edeceğini Unutmadan Sevdiğinle birlikte Yeniden var olduğunu Ve Yok etmeden Sevdiğini sevginle |
Bit Pazarında
Kalbi ticaret yolu içi oynanmış Oyunla dolu Elini veren Kaptırır kolu Belli değil ki Sağı solu Bir boş verir Bir de dolu Kulak verenin Kesilir soluğu Eksik olmaz Ceplerinden Mavi boncuğu Satılıktır onuru Tanır zaten çoğu Kariyeri Tanıtır onu |
Biz
gözlerimizde buluşurdu yüreklerimiz ben ayrılırdım sessizce zaten senin olanı, bırakarak ayaklarının dibine ve gözlerimizde buluştuğunda yüreklerimiz denizin dalgalarda sevinci kadar sınırsız çoşku dolu yaşardık sevincimizi güneşin denizde aldığı yol gibi saçardık sevgimizi okyanuslar gibi akardık yüreklerimize doyamazdık gene de çorak toprağın suya doyamadığı kadar keşfedilmemiş kumsallarla buluşması gibi dalgaların kucaklaşırdı yüreklerimiz bir bebenin anne sütüne ihtiyacından öteydi sevgine ihtiyacım tüm nehirlerin denize kavuşmak için çırpınışından da öte nice sevdalara tanıklık etmiş marmara veremezdi hesabını sevgimizin damla hesabıyla arttıkça çoğalırdık,büyüdükçe sınırsız hep sınırsızcasınaydık zaten başlayan bitmeyendik çünkü ve sonsuzluğu olmuştuk birbirimizin sonsuzluğun ötesinde öyle ki; sevgimizi anlatamadı kelimeler bu nedenle hep hazır tuttular istifa mektuplarını ceplerinde biz böylesine sevdalıydık birbirimize sevgimizle artmıştık bir sevda seline dönmüştük sınırsızca kelimeler sınırlıydı,sevgimiz sınırsız bu yüzden çoğu zaman biz değil, yüreklerimiz konuşmadı mı zaten...! birbirlerinin bakışlarını yakalamadılar mı her atışlarında... en çok biz bilirdik,göle yoğurt çalınmayacağını ama daha çok bilirdik sevgimizin bir damlasının o gölü bir okyanusa çevireceğini... |
Bize Dair
Gözlerinde kalbinde ve beyninde Sevda güneşleri çakan bir kadın Genç yüzünde yorgun bakışları Yaşadıklarından yaşamadıklarından Anlaşılamamaktan yalnızlığı Bir gün martı çığlıkları karıştı Tenindeki haykırışlara Yürek renkli yağmur damlaları gibi Düştü sevdanın kızıl ateşi Havaya suya toprağa seher vakti Yaşarken kendi sularında Ürkek bir balık misali Savurdu onu yıldızlı rüzgar Ve kuşattı yüreğini Alev alev sevdalı mavi sular Yandı karanlık lacivert denizde Yeleleri altından arslanların Çektiği ışıl ışıl ufuklardan Doğdular birlikte |
Bu Sabah
Tek renginde hayatın Hayatı tek ve eksik Yaşarken karanlığımda *******imde gece kadar yalnız ve sessizken Yıldız gözlerin Güneşli yüreğinde Sevdanla ben Sevginin tüm renkleriyle Bütün renklerine açık Bir güne uyandım Güneşle birlikte bu sabah |
Bugün
Bugün uzak sesin Gözlerin ve yüreğin Güneş kadar uzak Onun kadar ısıtan Bakışların buz kıvamı Sevdiğim Kaybedilmiş bir sevda Yitirilmiş bir yürek Avuçlarımda bugün |
Bugünden Yarını
Dökmezsen terini Yormazsan kendini Vermezsen elini Umduğun yoktur Bulduğun da nemruttur Bugünden görmek Yarını ve bilmek Attığın adımı Örmek geleceği Dokur gibi halıyı Bulmak için kendini Kendi geleceğini |
Buharlaşma Durumları
Cansız bir fotoğraf Ruhsuz bir siluetsin Şimdi gölgen gibi Bulut kadar hafif Tüy kadar ağır Savrulan Bir yaprak gibi Savrularak Yok oldun Kadın ruhunda Esen Tutuculuk rüzgarında |
Buluşma
Bir yaz güneşi Altında kavruldu Yürekler sevdanın Susuzluğunda Sevda kadar sıcak Bir yaz günü Akşamında buluştu Yürekler çorak Toprak yağmurla Buluştuğunda Mehtap ve sahile Vuran dalgalar Kavuştuğunda |
Bundan Sonra
Yırttım yazgımdaki Adın yazılı Kara sayfayı Arayışlarım acıtmıyacak Yüreğimi Artık Ben uzun yol sürücüsü Hayat yolunda Sen son nokta Sevda sokağında |
Cehennem Cennet
Bir varmış bazen de yokmuş Hem varken hem de yokmuş Mum kokulu bir kadınla Karanfil kokulu adamın aşkında Aşk sevgi ve sevda Söz etmediler neden Yüreklerinden geçen Bir ömür sürükleyen Uykusuz *******den Umutlu bekleyişlerde Yüreklerinde demlenen Sevginin sevdanın Eksikliğinden Esen rüzgarın Cehenneminden Dağlar oynardı yerinden İnansalardı derinden Aşktan sevgiden içen Nasiplenir cennetten |
Coşku
Sebepli sebepsiz Hep taşımalı İçinde bir hedef Olmamak için Bir gün telef |
Çelik Gibi
Altın benekli gece gibi Altın birer yaprak gözleri Çelik gibi akan su kadar Çılgın deli mertti yüreği Gördüğünde o sevgiliyi Haşarı bir çocuk sevinci Kaplardı çocuk teni kadar Masum yumuşak yüreğini O taşıyordu dağlar kadar Yalçın yaman ve heybetli bir İnsan yüreği |
Çifte Yürek
Gözleri yeşil birer aydınlıktı Ümit onun için sırtı yere gelmez Yenilmez ışıklı bir varlıktı Yüreği çıplak dağlara benzeyen Ağlamadan acı çeken kalpleri En çok da onun yüreği anlardı |
Dalya
Aşkın ilk harfi gibi Birinci sınıf bir aşkı Yaşadık birlikte İlk harfi gibi ilktin Sen de ben de İlktik birbirimizde İlk gününde aşkımızın Son heyecanları yaşadık Birlikte Sevdamızda sonralar Olmadı hiçbir zaman Ertelemedik yaşanacakları Sonradan Ertelemeyi ertelemiştik Önceden Sevdamızın vardı Elbet bir başlangıcı Ama yoktu öncesi Başladığı gibiydi her Zaman Yani yüzyıllık çınar gibi Kök salarak Yani sarmaşıklar gibi Birbirini sararak Yani gökyüzünü taşıyan Bulutlar gibi Sevgimizi omuzlayarak Yani bir okyanus gibi Sonsuza uzanarak Gökyüzünü delerek Patlayan yıldırımlar gibi Yeryüzünü delercesine Yağan yağmurlar gibi Buluştu yüreklerimiz Ölesiye susamış canlar Gibi İçtikçe susayarak İçtiler birbirlerini Haykırdılar çoğalarak Çoğaltarak sevgilerini |
Dava
Bugün gönül mahkemesine Verdim kendimi yüreğimin Şahitliğinde hem de Sensiz geçen zamanların Katil zanlısı olarak Bu davanın tek Sanığı ve tanığı Yüreklerimiz olacak |
Değişim
Zaman akar vakit geçer Değişim sürer Kesintisizce İşler saat tıkır tıkır Fakat Eskitirken birşeyleri Hayat Doğurur doğa Yenilerini akarak Biriktirir önce Yıpranmışlığı ve Birden kapanır Eski perde Ancak Açılır ufukta Özlenen perde |
Dilek
Kuğu zerafetinde inceliğinde İpek böceğinin sabrında Ağustos böceğinin Fedakarlığında Olsun sevda Ama Kelebeğin ömründe Asla |
Düşman
Sevgi düşmanı İnsanlık düşmanı Sevginin düşmanı Kendinin de düşmanı |
Emrine Amade
Hayat her zaman Buyrun efendim Diyen bir garson Kılığında Çıkmaz karşına Çünkü yoktur borcu Sana bana |
Esaretim
Kör kuyu çıkmazında Kendimi terk Etmişliğimde Tutsağıydım yüreğimde Kendimin Sabrın çıkmazı Umudun çıkmazı Her biri bir Halkasıydı zincirimin Hayat bir açmazdı Tutsaklığımda Sevginin güneşi Önce eritti Zincirimi Tek tek Sonra yıkadı yüreğimi Hüznü yok ederek Akıp gitti esaretin Karanlık pası Aldı yerini Sevdanın ışıltısı |
Evren
Yüreği kadar aydınlık ve parlak Güneş yüklü gökyüzünün altında Kendi sevdasının uzun yolunda Yürür kendi yelkeniyle bir başına Kendi evreninin sevdasına Aynılıklara inat Aykırı bir hayat Kendi sultasında Sonra Yakamozların martı Çığlıklarını süslediği Yorgun yüzlü bir şehirde Bir gece Böldü uykusunu gizlice Ekmeğini bölüşür Gibi hem de sevgiyle Erkek sevdi kadının Hayata meydan okuyan sevgisini Bir gökyüzüne sığmaz yüreğini Hayatı taşıyan gözlerini Gözlerindeki nemi Astı yüreğine dolunayı Işıldasın diye sevdası Akşam yorgun bir kuş gibi İnerken o parka Erkek tuttu kadının elini Soğuktu kadının elleri Isıtmak için yüreğine Sokmak istedi Ama kadın bir yerlere yetişmeliydi Erkek verdi yüreğini Kadın aldı mı almadan mı gitti Belli değildi Yalnız mı kaldı sevgi Üstadın dediği gibi Zühre sevmese artık Tahiri Tahir kaybeder mi Tahirliğini |
Evrende Ben
Kokun üzerimde Kokun yüreğimde Sevginle Bakışlarının izi Gönlümde beynimde O izin sonundaki Evrende Benliğimle senliğimle Ben evrende Onun da bilmediği Bir yerde sevgimle |
Evrende Bir öykü
Tattı aşkı buruk şarap tadında Her kadehten sonra mehtaba Tükettiği sevdaları anlattı Hoyratça Anlattı kırılan kadeh gibi Yüreğinin kırıklığını yalnızca Her yudum şarapta bir yudum Daha efkarla sonunda Son kurşununu da sıktı mehtaba Kurşun döndü mehtaptan geriye Ve saplandı kendi yüreğine Yürek direndi ölüme Sordu sahibine neden kendini Sevmedi diye Işıksız bir gece kadar karanlık Issız bir gece kadar cılızdı yanıt Bir kere sevdim çok sevdim Yüreğimi birleştirdim Ama acımasızdı zaman Akıp giderken Aşkımızı da yıpratırken Beni yalnız bırakırken Bir aşkın içinde iki kişilik Yaşarken Anladım sonra aynı çatı Altında Herkes kendi dünyasında Ayrı dünyalarda yalnızlığıyla Kapattım yüreğimi aşkıma Ama aşklar yaşadım kazanova Ancak biri çıktı karşıma Anlattı beni bana Bir aşk başladı sonra Biliyordum aşkta duygular Kadar da vardı arzular Ama yetmedi duygular Arzuları yaşamaya Çünkü yoktu inancım Ne aşka ne de baharına Ve anlayabildim sonunda Yüreğimdeki kapı baştan Kapalıydı aslında Ben hep sevdim kendimi Ama sevemedim kimseyi |
Evrene
Gökyüzünden gök gürültüleriyle İnip yeryüzüne yeryüzünü Kasırgaya uğrayan okyanusların Savrulması gibi sallar aşk Ve sarsar yürekleri Ve bitmez hep yaratır kendini Doğa gibi evren gibi Ama sen tek seversen kendini Aşk da bitirir kendini Yaşamak hazırlanmaktır ölüme Ama aşk başlayan bitmeyendir Yürekte |
Gebe
Sevdaya durdu yürekler Çiçeğe gebe tomurcuk misali Gül kokusunda Güne gebe gece misali Işıl ışıl apaydınlık Yağmura gebe bulut misali Sel olup akmak için yüreklere Dünyaya gelmeye gebe Ana karnında bebe misali Yaşamaya hayatı dolu dolu Sevgi sevgi Sevinç sevinç |
Gel
Git şimdi Sevda Rüzgarları Getirsin Seni bana Git şimdi Toprağın Bereketinde Olsun dönüşlerin Git şimdi Yürek Çarpıntılarında Olsun gelişin Git şimdi Yüreğin Yüreğime Susadığında Bulsun beni |
Gelecek
Biriktir bağrında bilgiyi Çoğalt kendini bildiğini Güneş gibi yüreğin Çakmak çakmak gözlerin Demir gibi bileğin Alın terin ve artı değerinle Sen yarınları inşa eden Taassubun ve tutucunun Tek düşmanı Geleceğin sevgili umudu Tek bilimin bilginin önderi Gizemlinin bilinmezi Tasması boynunda Yok olurken karanlığında Bilinmezin pisliği oluk oluk akar ruhunda |
Gelme
Bırak yokluğunda Biriktireyim seni Çoğaltayım yüreğimde Damla damla Hasret olsun Sevdanın adı |
Gençliğe
Gençliğin o güzel çılgınlığının Kutsal ateşi yanmalı yüreğinde Namus ışığıyla ışımalı yüreğin Savrulmadan kanmadan yüreğin Yalanın güleryüzlü boyalı Olanına Dalgalanmalı bağnazlığın Çirkefine karşı güneşin Rüzgarıyla Korkunun zalim pençesi Otağ kurmamalı kalbinde Bilmelisin o her engeli Aşan güç gerçeğin özünde Gençliğin yüce tutkularının Özgürlük aşkıyla Beyinleri ezen Ruhları esir eden Kaba kuvvete Kinle titremeli yüreğin Kuvvetle Göz kamaştıran aydınlıklara Açmalısın kalbini Yüreğinden kopan Çığlık olmalı aydınlığın Ki yaksın delikanlı ruhunda Gerçek adalet ateşini Ve değiştirsin yüreğin Mazlumun kangren Olmuş kaderini |
Gene Gece
Bu gece düştün aklıma Ve aktın yüreğime Aklım dingin hayalinle Yüreğim huzur dolu Sımsıcak sevginle |
Gidereyak Aşk
Çoban ateşindeydiler yürekte Yanardağlara dönmeden önce Güneşi çektiler içlerine Bir bir damla damla damladılar Sevda bir dağın doruğu ise Çığ gibi çoğalarak çıktılar Sıradağlar gibi büyüdü aşk Kayalara çarpıp parçalanan Dalgalar gibi parçalandı siyah |
Git İstersen
Giderken bakma arkana Görme gözlerimdeki Seni Gözlerimdeki senin Yalnızlığını görme Kendini terk edişini Kendini yalnız Bırakışını Kendine ihanetini Kendime saklayım Bilme |
Giz
Sevgi öfkenin ardında Sevginin güneşi Bulutların ardında Duygular işgal edilmiş Talan edilmiş bir yürek Gülücükler vermiş İflasını Kahkahalar çoktan Terk etmiş sahibini Gözyaşları bile Kendi yerçekiminde Bakışlar kış ayazı Sözler tuza batırılmış Sevgisizliğin adresinde Deprem halinde Bir beden Neden sevgisizlikten Sevgisizliğinden |
Gökyüzüm
Benim gökyüzümde Hep güneş Özgür ve parlak Benim gökyüzümde Mavi martılar Deniz ve yosun Kokusunda ancak Benim gökyüzüm Sevdaların yıldızlarla Yazıldığı bir yaprak Benim gökyüzümde Umutlar bir sancak Benim gökyüzüm Benden başkasına yasak |
Gönüllü Tutsağınım
En güzel En çok Mavi anlattı seni bana Ben özlemini Sevdim yokluğunda Özleminde gönüllü Tutsağınım da Çünkü özgürlüğüm de Senin yanında |
Görmek Anlamak
Güneş doğarken Isıtırken Işıtırken Işıl ışıl yanarken Ve yakarken Sormadan kimselere Kendi yolunda Yolunu da alırken Sonraki güne Randevusunu verip Sonra batarken Gökyüzünü kıpkızıl Boyarken Birileri görürken Hayatın nabız gibi Atışını akışını Birileri tek izler Günün karanlık Kalışını |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.