![]() |
istersen sen de bak bakalım üzeride bi link verdim resime bi göz at birisi mutlaka tanıdık gelmiştir madem o kadar çok kitap okudun
|
kankam güzel yorumlamışsın.kitaplar düşünceyi ifade eder dolayısı ile yazarın görüşüdür.oysa bişz davamıza kitap okuyarak başlamadık.birebir içinde doğduk ve yaşadık.görmezden gelmedik hiç bir zaman gecenin 3 ünde mahallelere bir genç kız için yüzlerce polisin geldiğini bilirim.neden bir duvara yazı yazmak sadece.o da yazının kim tarafından yazıldığı da bilinmediği halde.şu anda bazı şeyler değişiyormuş izlenimi olsa da etrafta,halen aynı gerici zihniyetin dışarda eli kolu serbest dolaştığını bilmeliyiz.ben inkilapçı diyorum siz devrimci diyebilirsiniz.ben namuslu diyorum siz armut diyebilirsiniz.ben aslan parçasıydı diyorum siz bok yoluna gitti diyebilirsiniz.ben hürriyet diyorum siz zulüm diyebilirsiniz.ben aşk diyorum siz darağacı anlıyabilirsiniz.bu sizin dünya görüşünüzden ve ufka bakış açınıza göre değişir.at gözlüğü takan kim olursa olsun ezbercilikten kurtulamaz...
|
Alıntı:
|
Demekkİ Bİ Yerden Yaran Varki Hemen ÜstÜne Aliniyosun Ben Genel Olarak SÖylemİŞtİm Onu :))) Kusura Bakma Yarani DeŞtİk
|
Alıntı:
|
n
arkadaslar lutfen saygılı olalım..tanıdıgım ulkucu abiler bile yıgıdı oldur ama hakkını yeme dıyolar..eger onlar yasasaydı pkk olmazdı dıyolar..gerısını sız dusunun
|
Alıntı:
|
arkadaşlar chingy doru söylüyor artık uzatmayalım lütfen.kendini bilmeden ortaya bir gaf yaptı.tabi toparlayayım derken iyice doladı yüzüne gözüne sakız gibi oldu.olsun.anlayışlı olmak lazım.
cahil insan davul gibidir sesi tok çıkar ancak içi boştur.kendiside diyor zaten.okey.kapatalım bu tatsız mevzuyu sonra birileri muz gibi soyuluyor :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ya evet...birileri muz gibi soyulmuş....hem ATATÜRKÇÜ,hem kominist.....bunlar paça oldu ama,sarımsak kokusu gitmiyor birilerinin ağzından.delikanlı gibi cevap verin. ATATÜRK mü.....deniz mi? her ikisi olmaz davanın olduğu zamanda davada olmayıp ahkam kesenler....;) |
:) elbetteki atatürk bu tartışılmaz..ama ne demek isteğini de anlayamadım.kelimeleri kısaltmana gerek yok.burası tartışma bölümü eğer varsa bir düşünce ve görüşün bunu ortaya koy.ama hakaret ve rendice edici bir şekilde olmamak kaydıyla...bunu tartışırız..
|
Bırakalım Arkadaşlar sağı solu
varsa yoksa devlet ve vatan boşa tartışmayalım bu yüzden nice insanlar öldü neden cevap verin |
konu dozunu aşmaya başladı herkezi birbirine saygıya davet ediyorum !!!
|
Alıntı:
yaw kardeşim burda tartişilan bi konu yok kankam sadece ortaya bi konu açti ve deniz gezmişle ilgili bilgi verdi saçmaliği birakin paylaşima teşekkür edelim biraz olur mu ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aynı zamanda düşüncelere saygı sınırının çiğnendiğini düşünüyorum bluekeys haklı galiba...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben kendimi türkiye cumhuriyetinin bagimsizligina armagan etmekten gurur duyuyorum demisti deniz gezmis
onu hala anlamyosunuz suan türkiyenin halina bakilirsa denizi sevmemek mümkünmü |
Alıntı:
|
chingy nickli sn. yönetici; Nihal Atsız için sarfettiğiniz "eşşeksiz" sözünü; Deniz Gezmiş için sarfettiğiniz "gebermiş" sözünü esefle kınıyor, sizi daha saygılı olmaya davet ediyorum...!
Okudum okudum diyorsunuz > ancak şu ana kadar okumuş birisi izlenimini veremediniz...! Son diyeceğim: Bu sütunları seviyesizleştirmeyiniz. Kimi sevip sevmediğiniz önemli değil; ortaya akla dayalı, mantıklı, tutarlı ve seviyeli olarak görüşünüzü belirtmeniz bizlerin de bakış açısını derinleştirecektir...:smile: Ancak böyle devam ederek hiçbir bir katkı sağlamayacağınızı bilmelisiniz...!:confused: |
Alıntı:
|
Konu Gereksİz Bİr TartiŞma İÇerİsİne GİrmİŞ Bulunmaktadir GeÇİcİ SÜre Konuyu Kİlİtlİyorum
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.