![]() |
Bir Şiirdir İstanbul
Gönüller sultânı nâdide bir şiirdir İstanbul Sokaklarının her biri kutlu bir hecesi Caddeleri doyumsuz mısralarıdır bu şiirin Binbir türlü güzelliklerle donanan Okundukça sevilen, sevildikçe okunan Bitimsiz bir şiirdir yüce İstanbul Asla unutulmayan ve unutulmayacak olan Ruhları şefkatle sarıp hayranlık uyandıran Şiir edâlı yüce bir şehirdir koca İstanbul Kalpleri kuşatan emsalsiz bir şiirdir İstanbul Bir kıtası Asya, diğer bir kıtası Avrupa olan Buram buram tarih ve deniz kokan Gönüllere nice eşsiz tadlar bırakan Söylendikçe büyüleyen, büyüledikçe söylenen Ölümsüz bir şiirdir yüce İstanbul Asla unutulmayan ve unutulmayacak olan Ruhları şefkatle sarıp hayranlık uyandıran Şiir edâlı yüce bir şehirdir koca İstanbul. |
Bir Şiirdir Seni Yaşamak
Bir şiirdir seni yaşamak Hecelerinde dolaşmak ürkek ve derinden Sevmek seni en güzel yerinden O çiçek kokulu yüreğinden Bir şiirdir seni yaşamak Mısralarınla yatıp kalkmak Hiç uyumamak gezinmek ******* boyunca En derin anlamlarının en ücrâ köşelerinde Bir şiirdir seni yaşamak Beyit beyit okumak, inceden inceye Kavramak seni iyice Bir beyitinden bin, bin beyitinden Tek bir mânâ çıkarmak bilgece Dolu dolu yaşamak seni şiircesine Şiirce seni yaşamak sevdâlı bir şiircesine |
Bu Dünya Hepimizin
Bu dünya hepimizin,çocuklarımızın,gelecek kuşakların Kirletmeyelim tabiatı,yakmayalım ormanları, Öksüz bırakmayalım hayvanları Koruyalım çevremizi,sanayi atıklarından, Zehirli varillerden,önce kendimizden Emanet aldık biz bu dünyayı, Çocuklarımızdan,gelecek nesillerden Hıyanet etmeyelim emanete, Tahrip etmeyelim doğayı,katletmeyelim ağaçları Sahip çıkalım evrendeki tek evimize, Dünya barınaktır,gönüllerimize, Sevgilerimize,sevdiklerimize Süs olur bu dağlar,ovalar, Akarsular,ormanlar gözlerimize Eşya olur ağaçlar,masa olur,dolap olur, Kapı olur evlerimize Çöp atmayalım denize Bırakmayalım sintine atıklarını böylesine Boşaltmayalım fabrika atıklarını Derelere,göllere,denizlere Sahip çıkalım dünyamıza,geleceğimize Gidecek,kalacak,yaşayacak Başka yerimiz var mı söylesenize. |
Bütünleşme
Sevgilim seninle biz O kadar birbirimizle Bütünleştik ki Seni benle, beni de senle Dahi başladım karıştırmaya. |
Çekilmez Çileler
Çekilmez çileler, hasretler çektim Hamdım oldum amma, gel sen bana sor Gönlüm tarlasına sevdalar ektim Aşkla doldum amma, gel sen bana sor. |
Cennetteki Cehennem
Ben seninle gelmem Nimetlerle dolu cennete bile Gitsem seninle cennete Sen cenneti bile Çevirirsin alev alev Yanan cehenneme |
Çin İşkencesi
Gel vatandaş gel Çin işi bunlar, Çin işi Ne el işi ne de Japon işi Çin işi bunlar, Çin işi Gel vatandaş gel Sudan bile ucuz bu mallar Deryâdaki balıklar gibi Gökteki yıldızlar gibi Kumsaldaki kumlar gibi Ne el işi ne de Japon işi Çin işi bunlar, Çin işi Bugün al, yarın kaldır at çöpe Kendini de vur yerden yere Çin işkencesi bunlar, Çin işkencesi GeÇin seÇin, geÇin seÇin Bunların hepsi sizler iÇin Almadan sakın gitme abla Darılırım sonra vallâ billâ. |
Çöl Güneşi
Ah bir kedi ürkekliğindeki kaçışların yok mu O yıldız titrekliğindeki nur saçışların yok mu Ah o bir güneş sıcaklığında açışların yok mu Sen çöl güneşi olsan harınla yanmaya râzıyım |
Delicesine Sevda
Delicesine bir sevdâdır bu delicesine Göçmen yüreğimi diyardan diyâra sürüklercesine Delicesine bir sevdâdır bu delicesine Doyumsuz aşka doğru adım adım yürürcesine Delicesine bir sevdâdır bu delicesine Alev alev ıstırapları sonsuzluğa sürercesine Delicesine bir sevdâdır bu delicesine Biten hazin yılları mâziye bir bir gömercesine |
Deniz Feneri
Limandaki iki yorgun deniz feneri Göz kırpmaktalar gelip geçen teknelere Eğlence yerlerindeki fedâiler gibi kurulmuşlar limanın daracık ağzına Dâvet etmekteler tekneleri bir bir limanın anne şefkatindeki yumuşacık kucağına. |
Deprem Gerçeği
Mâlumunuz üzre Türkiye bir deprem ülkesi On binlerce canımızı Kaybettik bu depremlerde Yıllar yılı boyunca Fay hattı kırıkları Sardı ülkemizin her yanını Boylu boyunca Bu kadar can ve mal Kayıplarının tüm faturası Kesildi yıkılan binalara İnsanı deprem değil Bina öldürürmüş Ne suçu var ki Zavallı binanın Mütâhit çimentodan Demirden çaldıysa Kalitesiz malzeme Kullandıysa ve binayı İnşâ ettiyse çürük zemine Bunda binanın kabahati ne İnsanı ne deprem öldürür Ne de bina İnsanı insan öldürür Öldüremese bile süründürür. |
Derme Çatma Sevdalar
Derme çatma sevdâlardı oysaki bizim yaşadıklarımız Her yanı kırık dökük Dört bir yanı delik deşik Yıllara meydan okuyan bir gecekondu misâli Yıkılmaya yüz tutmuş Üflesen uçacak hani Bahçesindeki çiçekler bir bir solmuş Âdetâ târûmar olmuş Son kullanma tarihi dolmuş derme çatma sevdâlardı oysaki bizim yaşadıklarımız Derme çatma sevdâlardı bizim yaşadıklarımız Ayrılık rüzgârlarıyla savrulan Hasretlerin harıyla kavrulan Ordan oraya sürüklenen kurumuş bir yaprak misâli Çürümeye yüz tutmuş Sararıp solmuş Miâdı dolmuş Artık bir tarih olmuş derme çatma sevdâlardı oysaki bizim yaşadıklarımız |
Dert
Işık hızında akıyor zaman Getirdiği dert pek mi pek yaman Hiç vermiyor ki insana aman Boşuna dertsiz bir kul araman. |
Dikkat Kırılır
Kalbimi üzerinde dikkat kırılır ibâresi bulunan bir kutunun içerisinde gönderiyorum sana sevdâlılar adlı kargo şirketiyle hemen şimdi bir tânem Bu kutunun gideceği yer olarak senin gönlünün adresi yazıyor iri kıyım puntolarla harflenmiş olarak Aman dikkat et kırılmasın kalbim sana kutu içinde geldiğinde bir kargo görevlisinin ellerinde Gönderimi muhafaza et en itinâlı bir şekilde ilk günkü gibi kalsın sana gönderdiğim hâliyle Artık kalbim senin ellerinde İyi bak ona olur mu Onu yüreğinin yanına koy ki âhengiyle çarpsın benim yüreğim de seninkisiyle birlikte Hiç bir zaman durmasın tâ ki senin yüreğinin çırpınışlarının durduğu o son ânâ kadar İyi bak ona iyi bak sevgilim İyi bak nâzik kalbime. |
Dolu Dizgin Zaman
Dolu dizgin koşuyor zaman hiç durmamacasına bir an bile Yetişmek ne mümkün arkasından koşup dursan nâfile Durdurmak imkansız bağırıp çağırsan da can havliyle Dolu dizgin koşuyor zaman hiç durmamacasına bir an bile Zamana gem vurmak istesen kalkar bir anda şâha Hiç yerinde durmak istemez koşar akşamdan sabaha Onun lügatında yer yoktur hiç ne bir âha ne de bir vâha Zamana gem vurmak istesen kalkar bir anda şâha Önüne nice engeller çıksa da üzerinden aşar gider Çağlayan ırmaklar gibi yatağından taşar gider Yüzlerce kamçı vurulmuşcasına coştukça coşar gider Önüne nice engeller çıksa da üzerinden aşar gider Yüzyıllara sığmaz ömrü engin ufuklara dönüktür hep yüzü Azgın bir rüzgâra benzer esipte geçer dağı, tepeyi, düzü Hiçbir sınır tanımaz birbirine katar geceyi gündüzü Yüzyıllara sığmaz ömrü engin ufuklara dönüktür hep yüzü Kıvrılarak giden bir nehirdir zaman geçmişten geleceğe doğru akan Geriye hiç mi hiç dönmeyen hep ileriye doğru bakan Yılları, asırları sıra sıra dizi dizi peşine takan Kıvrılarak giden bir nehirdir zaman geçmişten geleceğe doğru akan Uzayarak giden bir köprüdür zaman dünü bugüne, bügünü yarına bağlayan |
Dünya Dönüyor
Dünyâ dönüyor kim ne derse desin Sense baktığım hemen her yerdesin |
Dünyalar Tatlısı
Sevdim seni canım hep ölesiye Olur mu ki aşkta hiç veresiye Geldim kapına bir tanem sev diye Doyulur mu ki hiç aşka sevgiye Dünyalar tatlısı canımsın benim Canımın içinde cansın sevdiğim Bedenimde akan sensin sevgilim Doyulur mu ki hiç aşka sevgiye Sevginle ben dolup dolup taştım Nice engelleri hep seninle aştım Sana kavuşana dek çok yol aştım Doyulur mu ki hiç aşka sevgiye Bir tek sensin benim arzum, emelim Hüzünü, kederi kabre gömelim Sevdamızı kana kana içelim Doyulur mu ki hiç aşka sevgiye Bir tek günüm bile sensiz geçmesin Senden başka bir eş gönlüm seçmesin Aklından başka bir hayal geçmesin Doyulur mu ki hiç aşka sevgiye. |
Dünyalara Bedeldir
Senin ansızın çıkagelişin Kızgın çöllere yağan yağmurlar gibidir Senin tatlı bir gülüşün Karakış ortasında açan güneşler gibidir Senin bir anlık bakışın Karanlığı nurlandıran dolunaylar gibidir Senini bir tek sözün Karlar altından fışkıran kardelenler gibidir Senin bir damla sevgin Göz alabildiğince uzanan okyanuslar gibidir Senin tadına doyulmaz aşkın Bütün bir dünyaya bedeldir Sayısız dünyalara bedeldir |
Durduramaz Hiç Kimse
Sevdâm, senin fırtınalı denizlerinde sulara gömülen bir gemiyse eğer senden başka hiç bir kimse çekip çıkaramaz onu ordan Yüreğim, senin ufuklarında batan bir güneşse eğer senin dışında hiç bir kimse doğduramaz onu doğduğu yerden Hasretim, bulutlanan gözlerinden düşen sağnak bir yağmursa eğer benden başka hiç bir kimse durduramaz onu yağdığı bulutlardan Hiç kimse durduramaz Durduramaz hiç kimse |
En Büyük Hata
En büyük hata tekrar etmektir hep aynı hatayı İnsanlar neden aynı hataları yineleyip dururlar ki? Üstelik bunun için yeteri kadar da yoktur zamanları Var mı insanların bir şansları daha hayâtı sil baştan yaşamak için? |
En Güzel Sevdalar
Sahneye Emel Sayın kadar başka kim yakışır Televizyonda onu gören adeta ekrana yapışır Her seven yürek onun sevgisinden bir parça taşır En güzel sevdalar hep onunla yaşanır Engin semalara yükselir büyüleyici sesi, Okşar ruhumuzu Dinledikçe dinleyesi gelir insanın, Gönlümüzde kalır tadı tuzu Onun sevgi dolu sıcacık yüreği, Eritiverir karı buzu Kederli şarkıları eşliğinde, Gözlerimizi sarar hasret buğusu Bu dünyaya başka bir Emel Sayın Gelmedi gelmeyecek Ona akan sevgi seli, Hiç dinmedi dinmeyecek Dantel gibi işlediği şarkıları, Hiç ölmedi ölmeyecek Yüreğimize nakşettiği adı, Hiç silinmedi silinmeyecek. |
Erişilmez Hayâlin
Erişilmez hayâlin belirir ufuklarda Seni arar gözlerim sonsuz uzaklarda Hüzünlü bir şarkının güftesi dudaklarda Seni anar sözlerim beklerim duraklarda Günleri günlerime birer birer eklerim Her köşe başında ben yalnız seni beklerim Yol almıyor bu sevdâm, kırıldı küreklerim Tükeniyor umudum, bitiyor yedeklerim Unutmak mümkün değil senle geçen günleri Mâziye eğil de bak, yâd et biten dünleri Gönlüm sensiz yaşıyor en hazin sürgünleri Karabasanlar sarıp sarmalar bügünleri Sensizliğin ayazı vurmuş buruk yüzüme ******* kapkaranlık uyku girmez gözüme Ayrılık zehri dolmuş sensiz kalan özüme Adın pelesenk olmuş hasret kokan sözüme Tozlu raflarda bu aşk kalmasın bir başına Sevdâmı da katık et pişirdiğin aşına Bir son ver artık akan gözlerimin yaşına Yontalım aşkımızı her bir dağın taşına |
Eriyen Kar Tanesi
Balıklama dalsam engin düşlerinde kaybolup giderek o masmavi derinliklerine pırıltılı gözlerinin Bir balık gibi yüzsem berrak mı berrak tuzlu mu tuzlu o gözlerimi yakan gözlerinin neminde Dalga dalga, köpük köpük olsam da vursam sahillerine hiç sönmemecesine Bir ay olup doğsam yüreğine vursa dingin yakamozlarım ruhunun en ulaşılmaz köşelerine Güneş olsam, yıldız olsam bulut olsam, yağmur olsam rüzgâr olsam, sende sen olsam Eriyen bir kar tânesi olsam da sende bir anda kaybolsam Ben daha ne isterim ki? |
Erkekler de Ağlar
Erkek adam ağlamazmış Doğru değil yalandır bu hem de kuyruklu yalan Erkekler de ağlar Öyle bir ağlar ki Ağladı mı yürekler dağlar Dağ yürekli erkekler de ağlar. |
Evlâdiyelik Şiir
Öyle bir şiir yazdım ki senin için oku oku hiç eskimez hiç yıpranmaz bile İlk günkü tâzeliğini korur her zaman fırından yeni çıkmış dumanı üstündeki bir ekmeğin tâzeliğinde Naftalin filan da istemez öyle Derin dondurucuya da ihtiyâcın olmaz İstediğin kadar sakla Ömür boyu garantili bu şiir Evlâdiyelik senin anlayacağın. |
Ey İnsanoğlu
Ey insanoğlu! yaptığınla sevinme,ettiğinle gerinme Ulu dağlarla yücelik yarışına girip,kendinle övünme. Senden büyük ALLAH vardır,onun sözü hep haktır Büyüklenerek ona karşı gelene,cehennem müstehaktır. Kalemle yazı yazmayı o öğretti,bilmediğini belletti Beşikten mezara dek, hiç durmadan seni gözetti. Nice nimetlerle bezedi etrafını,donattı bedenini Akıl,idrak ve imanla güzelce süsledi her yerini. Sakın nankörlük edip de şeytana uyma hayasızca Son pişmanlık fayda vermez,cehennemde yanınca. Uy onsekizbin alemin efendisi Hz. Muhammed'in sünnetine Gir hiç tükenmek bilmeyen sonsuz nimetler cennetine. |
Ey Kutlu Nebi
(Bu naat-ı şerif âlemlerin efendisi Hz. Muhammed (s.a.v) 'e ithaf edilmiştir.) Makamı Mahmut’a selamlar olsun Ey kutlu nebi sen Hâkka tek yolsun Sevginle dolmayan gönüller solsun Makâmı Mahmut’a selamlar olsun. Yetimle garîbin oldun yanında Dertlerine çâre oldun anında Güneş gibi doğdun zulüm çağında Makâmı Mahmut’a selamlar olsun. Seninle insanlar hidâyet buldu Senden önce onlar putlara kuldu Senin gelişinle Hâkkı buldu Makâmı Mahmut’a selamlar olsun. Gülüşün vardı ki bin ömre değer Tenin de kokardı hep miski amber Seni bir kez gören aşkına düşer Makâmı Mahmut’a selamlar olsun. Her yer aydınlandı senin nurunla Nice canlar fedâ oldu yolunda Her şey yaratıldı senin uğrunda Makâmı Mahmut’a selamlar olsun. Seni sevmek demek Hâkkı sevmektir Sünnetine uymak hayra ermektir Yücelik, yolunda canı vermektir Makâmı Mahmut’a selamlar olsun. İnsanlığa oldun en güzel örnek Yaşayacak İslam kıyâmete dek Çarpar ALLAH ALLAH diye her yürek Makâmı Mahmut’a selamlar olsun. |
Ey Şehit Oğlu Şehit
Ey şehit oğlu şehit böldürtmedin vatanı Alnından hep mıhladın sana kurşun atanı Nice al kanlar döktün sen yâd ettin atanı Yerin dibine gömdün bayrağıma çatanı Kanın mürekkep oldu yazdın sen destânını Süngün kalemin oldu çıkardın fermânını Hiç tereddüt etmeden fedâ ettin canını Tüm cihâna duyurdun Türk'ün yüce şânını Bu vatana uzanan alçak eller kırılsın Hâinlerin bedeni bin parçaya ayrılsın Düşmanın her yanı tek tek erlerle sarılsın Kalleşlerin her yeri lime lime yarılsın Dalgalansın bayrağım parlasın ay yıldızı Rengi de kan rengidir alev gibi kırmızı Yakar nârında ona el uzatan haksızı İndirtmeyiz onu biz versek de canımızı Bir bütündür bu vatan kalacak hep pâyidar Hâine edeceğiz biz bütün dünyâyı dar Olmuştur milletime bu yurt vefâlı bir yâr Vermeyiz bu vatanı atamızdan yâdigâr. |
Gecenin Matemi
Gecenin matemi kaplıyor her yanımı İçimde yanıyor hüzünlerin korları. Bir tek ayak sesim karanlığı delerken Edalıca bir meltem esiyor denizden. Eşelenen bir kedi çöp tenekesinde Sanki dans ediyor yıldızlar gökyüzünde. Mehtabın aksi dalmış köpüklü sulara Dalgalar sahile vuruyor peşi sıra. Pırlanta kolye gibi şehrin ışıkları Nazikçe sarıyor körfezin gerdanını. Bir yıldız kayıyor ardında iz bırakıp Sürüklüyor beni de arkasına takıp. Zaman tatile çıkmış hiç ilerlemiyor Kederler artık beni ilgilendirmiyor. |
Geleceğe Yolculuk
Zaman dünyâ tarihiyle Milattan sonra 20006 Yer Dünyâ gezegeninde bulunan Ultra modern dünyânın tek hâkimi Konumundaki bir ülke olan Türkiye Dünyânın tek hâkimi çünkü Binlerce yıl önce tek süper güç Olan Amerika Birleşik Devletleri Silinmiş dünyâ sahnesinden Almış tarihin tozlu yaprakları Arasındaki yerini Bu devletin izlemiş olduğu Yayılmacı emperyalist politika Hazırlamış ABD'nin sonunu Peki öyleyse on sekiz bin yıl önce Fakir bir ülke durumunda olan Türkiye Nasıl olmuş da gelmiş Dünyâ'nın Ultra süper gücü konumuna? Yanıtı basit ve net Tembelliği ve kısa yoldan köşe dönmeciliği Bir kenara bırakıp Çok çalışarak çok çalışarak çok çalışarak Binlerce yıl dalgalanmış ay yıldızlı bayrak. |
Giden Gençliğim
Gençliğimin artık son demindeyim Usulca gidiyor gençliğim elden Târifi olmayan kederlerdeyim Alın yazımmış ne gelir ki elden Günyüzü görmedi şu bahtsız gönlüm Sevdâlı bakan bir çift göze hasret Istırapla geçip gitti bu ömrüm Dağ yüküyle çektim bin türlü zahmet Hiç şansım olmadı sevdâdan yana Kurumuş bir yaprak gibi savruldum Aşkın ateşiyle ben yana yana Çöldeki bir yolcu gibi kavruldum Zaman ellerimden uçup da gitti Uzak diyârlara göçen kuşlarla Sabrım da kalmadı tükenip bitti Ömrüm çevrelendi dik yokuşlarla Giden gençliğim gitti gidiyor Geri gelmeyecek bir daha aslâ Üç günlük dünyâ bu bitti bitiyor Sırtını Cenâb-ı Hâkk'a hep yasla. |
Gizem Dolu Bakışlar
Gizem dolu bakışlar Yüreğe usulca akışlar Cana can katışlar Şimşekçesine çakışlar Diyardan diyâra göçen yüreğim sâdece sende kışlar |
Gizli Bir Arzu
Gizli bir arzuyla bakar hep gözleri Ilık bir bahara çevirir o güzleri Benim gönlüme akmak isterse şâyet Balonla uçursun bana en latif sözleri |
Gökdelen
İstanbul'a yeni gökdelenler Dikilecekmiş Varsın dikilsin kardeşim Kimyâsal gazlarla Ozon tabakasını deldik Şimdi de gökdelenlerle Göğü delik deşik Edeceğiz anlaşılan. |
Gönlümde Açan Çiçek
Sen ki gönlümde açan bir çiçeksin Sen ki tuttuğum en güzel dileksin Sen ki dağlarda yetişen çileksin Sen ki aşk otağımdaki direksin. Haydi gel de ikimiz buluşalım Senle hep sevdâmızı konuşalım Haydi bir tek yüreğe doluşalım Senle doyumsuz aşka kavuşalım. Hayat geçmiyor sen orda ben burda Yoksun yanımda aklımda olsan da Geleceğim yanına sen kovsan da Seveceğim seni sararıp solsam da. |
Gönlümdeki Harâp Şehir
Yüreğim antik çağdan kalma bir harâbeye dönmüş Gönlüm sanki 2. dünyâ savaşında ağır bir bombardımana uğramış bir şehir gibi yıkık dökük Bir sen yoksun bu şehirde Ümitlerimin hepsi şehrin enkâzının altında kalıp parçalanan cesetler şeklinde çürümeye yüz tutmuş Ortalığı masif bir koku kaplamış Sevdâmın enkâzı dağılmış dört bir yana Gestapolar seni alıp götürmüşler gönlümdeki bu harap şehirden Senden hâtırâ olarak ucu yanmış bir kaç fotoğraf ve bir kaç mektup kalmış yalnızca yıkık duvarların arasında Düşman uçakları hiç durmadan keder bombalarını yağdırmakta gündüz gece gönlümdeki sensiz şehre Gündüzlerim gece olmuş *******im ise zifiri karanlık karartma *******inde Bir sen yoksun bu yıkık ve harap şehirde Bir sen yoksun ölümün kol gezdiği gönlümdeki bu kırık dökük şehirde Bir sen yoksun sevgilim. |
Gönlüme Gelen İlkbahar
Gönlüme gelen ilkbaharlar, yazlar gibisin Sen bir nârin çiçek gibi hep sevilmesin Sevdâ türküsüyle inleyen sazlar gibisin Sen bir papatya misâli hep derilmelisin. Hayat bir yol bulmuş kendine akar da akar Bir nehir gibi süzülür kıvrıla kıvrıla Aşkın bir kıvılcım olmuş yüreğimi yakar Kurak bir yaz gibiyim ben kavrula kavrula. Takvimlerdeki yapraklar bir bir azalsa da Sana olan sevgim tükenmez bunu böyle bil İçimde hasret pınarı coşup çağlasa da Aşk şarkıları söylemekten bıkmaz ki bu dil. Sevdâya, sana susamış çorak bir iklimim Durmadan yağ üzerime senle ıslanayım Sevgiyle dokunmuş desen desen bir kilimim Gönlüne beni ser de senle hep yaşlanayım. Bir şiir gibi yazmışım ben seni gönlüme Mısra mısra dökülmüşsün sen benim bağrıma Her günüm bir başkadır uymaz günüm günüme Sen yanımda hep varsan gitmez bu hiç ağrıma. |
Gönül Kalemi
Gönül kalemim nice şiirleri yazdıkça yazar Hislerim labirentli ruhumda azdıkça azar Aman sakın ha değmesin hiç mi hiç nazar Kuşkularım beynimin içini kazdıkça kazar |
Gönül Kuşu
Şakısın hep gönül kuşun Düze dönsün dik yokuşun Aklımdadır mis kokuşun Sevgi dolu dokunuşun. Geldim sana koşa koşa Sevincimden coşa coşa Gönlümü de aşkla okşa Aşkı benle çokça yaşa. Sevdim seni tâ yürekten Vurdun beni en derinden Kalbim fırlar ki yerinden Tut düşmesin ellerlinden. Canım sana doyum olmaz Yüreğim hiç senle solmaz Sensiz ruhum aşkla dolmaz Gönlüm rahat huzur bulmaz. Koştum geldim ben yanına Hayrân kaldım her tavrına Güller taktım saçlarına Sevdâ saçtım yollarına. |
Gönül Yolları
Bütün gönül yollarım çıkıyor sana Kalbinin kapılarını bana açsana Sımsıcak hislerinle boynuma sarılsana Geliyorum tutkulu aşkımla ben sana. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.