![]() |
Dert Hırkası
Ağlayıp dururum, o günden beri Gündüzler bir yana tüm *******i Seni görmek için özlemle geri Keşke gelmeseydim, gelemeseydim Hani söz vermiştik, birbirimize Yuva kuracaktık, sözde biz bize Sadık kalmamanı, yeminimize Keşke görmeseydim,göremeseydim Yağıp kaplasaydı kar yollarımı Sulara verseydim anılarımı Bir gün değil, sana tüm yıllarımı Keşke vermeseydim,veremeseydim Ben garip çekerken ucuz aşkını Nasılda bulmuşsun bir başkasını Sana inanıpta dert hırkasını Keşke giymeseydim, giyemeseydim |
Döktür Güzelim Döktür
Kemerine yandım kemerine Sallanan memelerine Sen oyna ben bakayım Çözülen düğmelerine Kız sallama dur yandım Tut elimden bayıldım Kemere yandım diye Bendemi adam sayıldım Döktür güzelim döktür Ben toplarım yerlerden Döktürmeyen kızların Farkı ne nenelerden Gözlerine yandım kaşlarına Tacına taçlarına Sen oyna ben bakayım Dağılan saçlarına Kız dağıtma dur yandım Tut elimden bayıldım Saçına yandım diye Bendemi adam sayıldım Döktür güzelim döktür Ben toplarım yerlerden Döktürmeyen kızların Ne farkı var nenelerden |
emeğine sağlıkk ama bole her şiiri ayrı msg olarak yolllamasan daha ii olurr
|
Dudağında Dudak İzi Olmasın
Belki diye bekleterek avutma Sevda aştır yiyeceksen soğutma Eğer bana geleceksen unutma Dudağında dudak izi olmasın Cana, candan arıyorsan bir saha Al aşkımı ne vereyim ben daha Bu sahaya gireceksen sakın ha Yanağında yanak izi olmasın Benim kadar seveceksen ben kulu Olacaksan bu sevdaya tapulu Güller gibi buram buram kokulu Saçlarında parmak izi olmasın |
Dudak Neye Yarar Dil Neye Yarar
Benim yüreğime domdom kurşunu Girse ne yapar ki sen olmayınca Fırlatsan ne yazar havan topunu Kalbime, kalbinle sen dolmayınca Olursa vuslatım seninle olsun Kimin haddinedir sen vurmayınca Çoşmuşum akarım el nasıl dursun Sevdamın önünde sen durmayınca Ne çıkar desem ki can seni arar Aşk ile yanıma sen varmayınca Dudak neye yarar dil neye yarar Hasretle belinden kol sarmayınca |
Faziletin Batsın Dünya
Her gün aynı dert kasavet Senin olsun senin servet Hep çalıştım nerde mürvet Azametin batsın dünya Yar etmedin bana o’nu Layık gördün onsuz sonu Acıların bende tonu Kerametin batsın dünya Anlamadım ben hayını Gel canımdan al payını Ne beklersin çek yayını Adaletin batsın dünya Her işte bir hayır vardır Ben aptalı konuş kandır Hep bana mı yerin dardır Selametin batsın dünya Çok çekmişti dedemde çok Babamada demiştin yok Benide mi sanarsın tok Asaletin batsın dünya Az ötene vardırmadın El uzattım aldırmadın Hep süründüm kaldırmadın Faziletin batsın dünya |
Gardiyan
Çoşkun sular gibi akıp durulan Hizmetine ikram diye sunulan Yüreğinden vuran değil, vurulan Bir sevdanın mahkümuyum gardiyan Ovalarda, çayırlarda tay gibi Gözler ela, kaşları var yay gibi Gündüz güneş, *******i ay gibi Bir güzelin mahkümuyum gardiyan Damla damla gözyaşımla, kanımla Gülbağımda sarayımla, hanımla Yarınımla, onurumla, canımla Bir dilberin mahkümuyum gardiyan Günden güne çekilmeyen dert veren Gönlümdeki göz ferimi söndüren Hücresinde ağır ağır öldüren Bir yosmanın mahkümuyum gardiyan |
*******im Güne Hasret
Hayalinle sabahlarım *******i sen uyurken Bekliyorum yollarını Gelmiyorsun vakit varken *******im güne hasret Yalnız sabah yapılmıyor Bir yatakta bir sen bir ben Olmayınca yatılmıyor Düşünürüm çaresizce Elde kalem beynimde sen Kendi kendime sessizce Nasılda yanarım bilsen Güneş bana hiç doğmuyor Ay gecemde görülmüyor Boyun bükmüş karanfiller Güller yüzüme gülmüyor Gel derdime dermanım ol Yoksa çarem kalmayacak Hasretinle sele dönen Göz yaşlarım durmayacak |
Gel Bu Kadehleri Kıralım Gitsin
Demek ki olmuyor zorlamak ile Boşuna düşmüşüz biz dilden dile Akıllı akıllı selamet ile Gel bu kadehleri kıralım gitsin Neyleyim bu işi beceremedik Yıllardır nafile yandık didindik Bu sevda atından madem ki indik Gel bunu burada vuralım gitsin Zaman su gibidir tükenme solup Akıp gidecektir yanma kahrolup Dünya bir ağaçsa biz de kuş olup Gel başka dallara konalım gitsin |
Geleceksen Şimdi Gel
Kabrimin mermerini Ölmeden yapacağım Senin için taşlara Vefasız yazacağım Geleceksen şimdi gel Öldüğümde sakın ha Beni küle çevirdi Bu senin sevdan varya Ne yapsanda kalbimde Seni saklayacağım Senden başka kimseye Asla bakmayacağım İçimde yaşadıkça Yoksun demeyeceğim Bu aşk sonum olsada Sensiz gülmeyeceğim Delirip gezsem bile Derya deniz dağ bayır Üstüne gül koklamam Yansam da cayır cayır Hala anlamadıysan İlk sözümü unutma Ayrılsın yollarımız Beni öldür avutma |
Gideceksen Durma Git
Gideceksen durma git, git geriye bakmadan Yüreğim kabarmadan, git yaşlarım akmadan Gözlerinin önünde, sararıp solduğumu Git ne olur bakıpta, görme kahrolduğumu Neyleyim gidiyorsan, bir bildiğin var demek Demek ki ben bu aşka, sarfetmemişim emek Duysunda sevinsinler, aşk bilmezler yasıma Şahit olmakta varmış, sevdamın iflasına Bugünüm dünü özler, sen gidince yanımdan Yarınım hüzne dalar, senden ayrıldığımdan Söyleyin ötmesinler, bundan böyle bülbüller Nasılsa solacaklar, benimle bir bir güller Beni iyi tanırsın, yanarımda yıkılmam Perişan olsam bile, namerte muhtaç olmam Aramam hiç kimseyi, gitsende gönlüm sende Seni sensiz yaşarım, sarılıp öpmesemde Birgün komşu oluruz, bakarsın ki bir yerde Neden olmasın sanki, belkide aynı evde Gurbet değil mi hayat, eldemi ayrılmamak Kim demiş ki olmuyor, ayrılıp kavuşmamak Gideceksen git artık, henüz zaman var iken Git yollar kapanmadan, git mevsim bahar iken Yolcu yolunda gerek, bak Güneş yol alıyor Dağların üzerinden, vakitte daralıyor Bilmem nasıl geçecek, bilmem sensiz ilk gecem Eminim kırk, elliye, vuracaktır derecem Anlımda pul pul terler, sıkıntım depreşecek Karanlığım zifiri, yaram derinleşecek |
Gidiyoruz
Ekranların büyüsüne Telelerin völesine Olur olmaz öylesine Kapılmışız gidiyoruz Sapıkça hareketlere Renk renk boyalı etlere Şeytan gibi meleklere Sulanmışız gidiyoruz Onun bunun yaptığına Kimin kimle yattığına Katiline sapığına Katılmışız gidiyoruz Gözü doymaz hırsızlara Kan emici kansızlara İnsanız insafsızlara Satılmışız gidiyoruz Anlamadan filimleri Tutarak hain elleri Sürünmekte en ileri Atılmışız gidiyoruz Kayan kayana sanala Kimse bakmıyor banala Bubi denilen kanala Çakılmışız gidiyoruz Ciddi olmayan her şeye Derde düştükçe şişeye Sonu huzünlü neşeye İtilmişiz gidiyoruz Murat yanarım yarına Bakan azaldı arına Zamanın orta çağına Açılmışız gidiyoruz |
Giremiyorum
Arkandan çiktim ya baslarken hasret O gün bu gün eve giremiyorum Kaç gece kaç gündüz geçti hesap et O gün bu gün eve giremiyorum Ruhumu sevdanin rüzgari eler Hasretin biçagi kalbimi deler Hala ayaklarim ayni yerdeler O gün bu gün eve giremiyorum Askin yüregimde alevden dekor Sanma ki içimde küllenir bu kor Inanmasan var git perdelere sor O gün bu gün eve giremiyorum Durmadan kapilar çarpiyor tik tak Tipki kalbim gibi olacaga bak Sanki o tarafa yürümem yasak O gün bu gün eve giremiyorum Küller ocagima mekan kursa da Tozlar ortalikta tozup dursa da Tenhanda ki beni ayaz vursa da O gün bu gün eve giremiyorum |
Gitsin
Ne dert kalır nede dertli,dünyada Merakını dört bir yana sal gitsin Hiç düşünme olsan bile çok darda Kaymağına parmağını çal gitsin Kim kalmış ki ilelebet hayatta Göz yaşını sele suya kat gitsin Gelen gider,birer birer sonuçta Dertlerini sağa sola at gitsin Onurunu servetin say,yıkılma Şerefsize taviz verme it gitsin Akıllı ol uğursuza takılma Çekinmeden rezil rüsvay et gitsin Sev sevindir görmezsede el alem Gönüllere dolu dolu ak gitsin Gün gelir ki yazar seni bir kalem Tek de kalsan meşaleni yak gitsin Tutarsızla ne selamlaş ne tanı Müstehaktır,ot gelmişse çöp gitsin Üzülüpte sakın takma kafanı Riyakardan insan olmaz kop gitsin |
Gül Bulamadım
Döndüm sağa sola, bağda bahçede Konaklar yaptırdım, ilde ilçede Toz ettim yolları, her gün her yerde Tutup koklanacak gül bulamadım Dereden tepeden, dağları aştım Düştüm çöl içine, kuyular eştim Ne güzeller gördüm, ne yerler geçtim Gönlümü koyacak, yer bulamadım Turnalara baktım,yellere sordum Güneşte eridim, bu zlarda dondum Ateşler içine, başımı koydum İçimi yakacak, kor bulamadım Laleler okşadım, çiçekler dizdim Krallar tanıdım, zindanlar gezdim Ömrümü tükettim,canımdan bezdim Yürekten sevecek ,yar bulamadım |
Güle Güle
Karar verdim bundan sonra Seni düşünmeyeceğim Gece gündüz hasretinle Gün be gün ölmeyeceğim Gidersen git güle güle Arkandan koşmayacağım Bir kenarda kara kara Üzülüp yanmayacağım Gönül suyum kurusada Gül gibi solmayacağım Pişman olup yalvarsanda Ben senin olmayacağım Ne haldedir merak edip Kimseye sormayacağım Boş kalsada başkasını Yerine koymayacağım Efkarlanıp sağda solda Sazımı kırmayacağım Kerem gibi yanmak için Yanında durmayacağım Bilirsin ki ben Muradım Seni unutmayacağım Senin için gözlerimden Yaşlar akıtmayacağım |
Her Şeye Rağmen
Dosyamı kapatıp kırsan kalemi Ateşlere atıp yaksan sinemi Kasap bıçağıyla kessende beni Canımın içisin her şeye rağmen Bağımı dağ edip çekip gitsende Böyle bir hatıram yoktur desende Biçare bırakıp rusvay etsende Canımın içisin her şeye rağmen İçerim önüme zehir koysanda Darılmam kalbimden çekip vursanda Bombalı tüfekli duşman olsanda Canımın içisin her şeye rağmen Acıyla kıvranıp çığlık atsamda Sevda yatağımda hasta yatsamda Pazar malı gibi alıp satsanda Canımın içisin her şeye rağmen |
İçimde Hasretin Yakanı Kaldı
Gönül sevdasının aktım suyuna Bir değil derdini çektim boyuna Ben kimseye boyun eğmezdim ama Sinemde bir gülün dikeni kaldı Sardı yüreğimi sardı har gibi Çöktü saçlarıma beyaz kar gibi Alevi bitmeyen kızıl kor gibi İçimde hasretin yakanı kaldı Gazabıyla çektirdiği azaptan Ateşim kül oldu uçtu ocaktan Bir aşk ki aklımı alınca baştan Bana acıların yıkanı kaldı Kapısında koydu hanın hancının Kölesi eğledi bir yabancının Bir sevda sonunda derdin acının Tokatını cana çakanı kaldı |
İki Kelam Bir Selama Muhtacım
İçimde boran var sanki zemheri Bilmem gelirmisin desem gel geri Senden ayrıldığım o günden beri İki kelam bir selama muhtacım Ne aş istiyorum senden ne de iş Yeter ki uzaktan gözüme iliş Akan yaşlarımı yetmiyor siliş İki kelam bir selama muhtacım Karanlık geceme yıldızlar dolsa İşime yaramaz güneşte doğsa İstemem dünya yı benim de olsa İki kelam bir selama muhtacım Kışlarım buz, ayaz, yandım yazımdan İçsemde geçmiyor su boğazımdan Onun bunun değil dostun ağzından İki kelam bir selama muhtacım Ocağına düştüm yamanım yaman Yalvardığım yeter dedirtme aman Gel artık bekletme geçmeden zaman İki kelam bir selama muhtacım |
İmansız
Ne oldu sana ki gidiyor muşsun Daha kavramadan yar sarmasını Benim için artık yok diyor muşsun Sen kimden öğrendin ayrılmasını İmansız vicdansız soysuz kitapsız Demek ben diline bal olamadım Ne yaptım ki sana söyle allahsız Dikenli gülüne dal olamadım Topla ne var ne yok koy bir yanına Benden aldıkların nafakam olsun Demek biz de geldik yol ayrımına Neyleyim yine de canın sağ olsun İmansız vicdansız soysuz kitapsız Demek ben diline bal olamadım Ne yaptım ki sana söyle allahsız Dikenli gülüne dal olamadım |
İnadına
Bundan sonra inadına Allanıp pullanacağım Seni bozuk para gibi Her yerde kullanacağım Gece gündüz hiç fark etmez Hep sensiz eyleneceğim Sulu susuz her ne varsa Ellerle demleneceğim Pişman olup yalvarsanda Yüzüne gülmeyeceğim Yorgan döşek yatsan bile Yanına gelmeyeceğim Ne desende ne yapsanda Hava mı bozmayacağım Senin için kalem alıp Bir satır yazmayacağım Hancı hamamcı demeden Gezeceğim tozacağım Yer yeryüzünde bir sen kalsan Seninle olmayacağım |
Kaşık Atmam Aşına
Bana yanlış yaparsan Seni asla affetmem Yakarım yüreğimi Seni tekrar sevdirtmem Sığınsan da yanımda Bir saniye oturtmam Sürünsende kapımda Bakıp elinden tutmam Yalvarıp yakarsan da Gözyaşını kurutmam Her şeyi unutsam da Yaptığını unutmam Bana yanlış yaparsan Seni ele bırakmam Kül ederim sevdanı Bir daha asla yakmam Tek başına kalırsın Kaşık atmam aşına Ne gece ne de gündüz Bakmam gözün yaşına Beklersin yollarımı Kapına tak tak yapmam Varıp başka biriyle Yaşasan da yaşatmam |
Kerem Eyle
Kerem eyle yüreğimi Bedenim kül olsa bile Tut bırakma ellerimi Kül kül iken yansa bile Candan cansın can evimde Elemlere versen bile Işığımsın gözlerimde Diyar diyar sürsen bile Çalar sazım bildiğini Eller bana gülse bile Haykırırım sevdiğimi Dert peşimden gelse bile Seyah oldum geziyorum Ayaklarım dursa bile Yollarını gözlüyorum Sevdan beni vursa bile Her kışın bir yazı vardır Fırtınalar kopsa bile Her çoğun bir azı vardır Aşk gönülden taşsa bile |
Kır Be Hakim Bey
Candan cananıma, sahip çıkmıştım Çoğu zaman, belalardan kaçmıştım Olmadı sonunda, karşına çıktım Kır şu kalemini, kır be hakim bey Çektirme cefayı, bu işi bitir Hiç acıma bana, buda bir iştir Üzülmem inanki, düşünme gençtir Kır şu kalemini, kır be hakim bey Sizi anlıyorum, işiniz zordur Ya benim yüreğim, dertle doludur Son arzumu sorup, demeden otur Kır şu kalemini, kır be hakim bey Bu kaçıncı celse, usanmadınmı Yoksa sen kalemi, hiç kırmadınmı Bu dosya hakkında, geç kalmadınmı Kır şu kalemini, kır be hakim bey Ne olur efendim, çok uzamasın Dostum arkadaşım, boşa yanmasın Öksüz kaldığını, bebem duymasın Kır şu kalemini, kır be hakim bey Aslına bakarsan, kaleme yazık Bu zarar devlete, olmazmı kazık Yük oldum dostlara, tükendi azık Kır şu kalemini, kır be hakim bey Çok sordun suçumu, anlatamadım Ne değişir sanki, dedim yapmadım Maalesef sonucu, iyi anladım Kır şu kalemini, kır be hakim bey Altı saniyeyi, bana çok görme Bir iskemle bir ip, hazır yerinde Birazda kalayım, cellat emrinde Kır şu kalemini, kır be hakim bey |
Kızım
Dinle canım dinle, zamanın varsa Sözlerim sanadır, aklın alırsa Ömrüm yeter ise, gücüm kalırsa Ben senin yerine, kurbanım kızım Nasihat ederim, yeter ki anla Hayat acımasız, düşüpte yanma Çiçekler misali, sakın sen solma Ben senin yerine, solarım kızım Akıllı ol derken, yalvarıyorum Sana bir şey olsa, kahroluyorum Yeterki sen yanma, söz veriyorum Ben senin yerine, yanarım kızım Göz yaşın sevinçten, neşeden aksın Çalış başarıda, el sana baksın Ağlanacak ise, düşman ağlasın Ben senin yerine, ağlarım kızım Yarının insanı, olmaya çalış Hayat bir sınavdır, önlerde yarış Su gibi duru ol, çoşma bulanmış Ben senin yerine, coşarım kızım Hamarat ol çalış, hiç sitem etme Sevene sadık ol, terk edip gitme Sen benim parçamsın, eziyet çekme Ben senin yerine, çekerim kızım Güneş gibi parla, sakın matlaşma Dengeni kaybedip, haddini aşma Akıllı uslu ol, taşkınlık yapma Ben senin yerine, taşarım kızım Kara haber varsa, bana ulaşsın Kem göz sana değil, bana bulaşsın İsterse Azrail, kapını çalsın Ben senin yerine, açarım kızım Murat der sözlerim, ata duygusu Olacak tabiki, sual sorgusu Yürekten söylerim, sözün doğrusu Ben senin yerine, ölürüm kızım |
Korkmam
Korkmam yalandan koktuğum kadar, yılandan Kahpelerin şerrinden, dostların ihanetinden, sahtekarların, sahte gülücüklerinden Korktuğum kadar, Korkmam, düşman da sarsa dört bir yandan Ne insanlar tanıdım, düşmanca dostunu vurduran, Ömrümce dost aradım, düşmanım kadar onurlu, duşmanım kadar gururlu Düşmanım kadar kalıcı olsun diye Bulamadım, oysa ne kadar ihtiyacım vardı, ben güçlüyken, yanlışıma dur diyene Yoksa hatamı yapmıştım güvenmekle, soframda yemek yiyene Kara bulutlar bile kendilerini göstermezler mi, gök yüzünden yağmurunu İndirmeden yer yüzüne, mertçe İşte ben herşeyi anlıyorumd a, anlayamıyorum insanın insana ihanetini,kalleşçe Korkmam, Korkmam gördüğüm hiçbir şeyden, Görmediğim her şeyden korktuğum kadar Aslında ne gerek var korkmaya, korkutmaya Kim olursan ol,ne olursan ol, hazırsan toprak olmaya Korkmam, Korkmam kellemi kesselerde, aforoz etseler de Can yakıp,gönül kırmaktan korktuğum kadar Söyleyin,aklı selim olanlar, kaleleri fethedip, ülkeleri yıkıp, yuvaları dağıtıp, Dünyayı insanlara zından edenler, Bir ömür sonunda akıttığınız kanların, aldığınız canların karşılığında, ellerinizde Kefen denilen üç metre bezden başka ne olacak, Onuda ölen için başkaları alacak, Peki neden? Korkmam, Korkmam hiçbir şeyden Nedensizlikten, nedensizlerden korktuğum kadar |
Mihnetim Olmayacak
Defter oldum gönlüne Kalem olup yazmadın Kitap olsaydım demek Açıpta okumazdın Yazma yada okuma Mihnetim olmayacak Anlaşıldı yüreğin Beni anlamayacak Name name kutuna Her gün girdim almadın Aradan yıllar geçti Arayıpta sormadın Alma yada hiç sorma Mihnetim olmayacak Bilki,bu güneş hergün Tek sana doğmayacak Mendil oldum eline Paçavraya çevirdin Götürmeden gözüne Tel tel yapıp devirdin Devir yada devirme Mihnetim olmayacak Bu zavallı kollarım Seni saramayacak |
Nasihat
Dost sözünü acı söyler Gel sözüme kızma dostum Sakın o la başkasının Çukurunu kazma dostum Belki birgün lazım olur Sözlerimi sakla dostum Sıkışırsan zor gününde Her şey gelmez akla dostum El ağzına sözlerini Çarçaf yapıp asma dostum Haksız yere hiç kimsenin Nasırına basma dostum Söz gümüştür süküt altın Bilmiyorsan dinle dostum Cambazlara uyup sakın Her meclise girme dostum Dil yarası ağır olur Dille yarış yapma dostum Laflarını kurşun yapıp Sağa sola atma dostum Yiğit ol yiğit olana Kahpeliği yapma dostum Şerefli ol şerefsize Şerefliği satma dostum Kapını aç misafire Ağız burun etme dostum Ekmeğinden ver sefile Elin ile itme dostum Meydan verme fitnelere Dinlemeden tersle dostum Ariflerin kelamını Bitirmeden kesme dostum El bağını tarlasını El demeden biçme dostum Hiçbir yerde hiçbir şeyi El vermeden içme dostum Başkasının omuzuna Sakın basıp geçme dostum İmanlı ya da imansız Canı candan seçme dostum Muradım yazdım Murat’ça İstersen de saçma dostum Dara düşen insanların Yanlarından kaçma dostum |
Ne de Sen Gül Bir Daha
Bu sevdanın akamadık suyuna Hırpalandık acı çektik boyuna El sözüyle adım adım oyuna Ne gelirim ne de sen gel bir daha Bilemedik aşkımızın suçu ne Uyamadık ne şekil ne biçime Bundan sonra bu bahçenin içine Ne girerim ne de sen gir bir daha Bir yuvayı kuramadık beraber Kuşlar kadar olamadık ne haber İster öldür istersen gel derman ver Ne gülerim ne de sen gül bir daha Taştan taşa vurdum garip başımı Haramiler zehir etti aşımı Sel olsada gözlerimin yaşını Ne silerim ne de sen sil bir daha |
Ne Diye Varsın
Ne açlığın ne tokluğun Ne azlığın ne çokluğun Belli değil varın yoğun Ne diye varsın, sen nasıl yarsın? Hiçlikten başka neye yararsın? Ne sevmekten anlıyorsun Ne sevene can diyorsun Sıkıştın mı gidiyorsun Sen nasıl yarsın, ne diye varsın? Kaçmaktan başka neye yararsın? Ne karanlık ne ışıksın Ne dağınık ne de şıksın Ağlatmaya alışıksın Sen nasıl yarsın, ne diye varsın? Üzmekten başka neye yararsın? Ne derdime derman oldun Ne sevindin ne kahroldun Yüreğime vurdun durdun Sen nasıl yarsın, ne diye varsın? Vurmaktan başka neye yararsın? Ne beyazsın ne karasın Ne beynimde fırtınasın Yapan değil hep kıransın Ne diye varsın, sen nasıl yarsın? Kırmaktan başka neye yararsın? |
Ne Olur
Hasret içindeyim intizarım var Sana demiyorum gel yaramı sar Yeter ki gönlüne aşılmaz duvar Beni öldürmeden örme ne olur Gücenmem, kırılmam ne yaparsan yap Artsa da fark etmez dertlerim kat kat Kayadan kayaya istersen tut at Ellerinle ele verme ne olur Biçare olsam da naçar kalsam da Birer birer saçlarımı yolsam da Razıyım her şeye her gün yansam da Senden uzaklara sürme ne olur Havan havam olsun, nefes alayım İzin ver; kapında kölen olayım Hiç olmazsa beni say ki sılayım Sılayı terk edip gitme ne olur Sahipsiz bir bağı dağa çevirip Ulu çınar gibi kökten devirip Sakın başkasına bir umut verip Beni peg perişan etme ne olur Seven yüreğimin dinle sesini Neden diye sormam, anma ismimi İstiyorsan eğer kes nefesimi Elinin tersiyle itme ne olur Toprağın olmuşum al,işle, kullan Bağ bahçe içinde allanıp pullan Bir değil bağrıma zevkle her zaman Basıp çiğnemeden geçme ne olur Bu garip sevdamın hatırı için Canımı alsan da hiç sormam niçin Bir bilsen yüreğim yanar ne biçim Başka pınarlardan içme ne olur |
Ne Zormuş
Vefasızın otağına Giremedim yatağına Bir insanın alçağına Düşmek ne zormuş ne zormuş Gününe gün uymayanı Sözlerinde durmayanı Öpülüpde sarmayanı Sevmek ne zormuş ne zormuş El uzatsan çeşmesine İzin vermez içmesine İş bilmezin bahçesine Girmek ne zormuş ne zormuş Düşemezsin yakasından Anlamazsın şakasından Sürünerek arkasından Koşmak ne zormuş ne zormuş Sevemezsin sevişini Tanıyamazsın eşini Bu sevdanın ateşini Yakmak ne zormuş ne zormuş Sevdadan yana yoklara Gelsen bile tuzaklara Terkedipte uzaklara Gitmek ne zormuş ne zormuş |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.