![]() |
Daha ne bekliyorsun......
Acını ver, bende hiç kalmadı, Daha ne bekliyorsun Kalbim yok, itin tekiyim ben! Daha ne bekliyorsun Git git gelme bir daha Sakın Dönüp bakma arkana Daha ne bekliyorsun... |
Gecenin sessizliği...
gecenin sessizliğinde boğuldum seni orda buldum kaybetmek istemem tekrar senin gecenin sesliğine koyabilirim seni ama kıyamam sana gecenin sessizliğinde kaybolmana... |
......
Zaman aksın, hızına bakma, seni dinlemez nasıl olsa Bırak aksın, seni de götürsün, hepsi hepsi hayat nasıl olsa Dinlemesini bekle seni hiç bir zaman Nedersen de dinlemez seni Bırak aksın, seni de götürsün, hepsi hepsi hayat nasıl olsa ... |
askı korkusu...
sen hep gecenin karanalıklarında dısardaydın ama ben hiç kacamadın cünkü ben korkardım ask tan çünkü ben hiç asık olmadıydım cünkü ben ask mahkumuydum hep biri benle dalga gecek diye korktum |
iki kol...
"İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
bekleyenler için......
Bekleyenler İçin Bir ayak sesi duymayayım Kapıya koşuyorum Gelen sen misin diye Bir siyah saç görmeyeyim Yüreğim burkuluyor Ağlamaklı oluyorum Her şey bana seni hatırlatıyor Gökyüzüne baksam Gözlerinin binlercesini görürüm Bir rüzgar değse yüzüme Ellerini düşünmeden edemem Yaktığım bütün sigaraların dumanları sana benzer Tadı senden gelir Yediğim yemişlerin İçtiğim içkilerin Ve içimdeki bu dayanılmaz sıkıntı Bu emsalsiz hüzün Seni beklediğim içindir Resmine bakamaz oldum |
o an...
Rastladım sana bir gece vaktiydi O an aldın kalbimi O an bağlandım sana O an sevdim seni Ama o an çok kısa sürdü Bir görünüp hemen kayboldun Nerdesin şimdi rüyalarımın prensi Nerdesin şimdi yalan hayatımın Tek gerçeği...=( |
dön bebeğim...
Dön geri dön bebeğim Söyle bebeğim ben sensiz ne eylerim Dön ne olur son bir şans ver Onu da değerlendiremessem çek git Dönme bir daha ama şimdilik Son olsun bir şans ver Sen varken atar kalbim sen yokken ben nasıl yaşarım Dön bebeğim dön ne olur.... |
SENSİZİM...
belki şimdi duyuyorsundur beni ama anlamak istemiyorsundur seni sevdiğimi duymak istemiyosundur inannamıyosundur ama bana inan ki hayatımda hiç olmadığım kadar aşık oldum o kişi de sensin beni duy lütfen be aşkım benim ve sevgimin değerini ne kadar büyük olduğunu gör be gülüm şimdi sensizim ama biliyorum ki sen geleceksin ve beni sensiz bırakmayacaksın |
Yüreğimizin Işığı...
Akdeniz'e açılmalı, sevdamızı bulmalı Deniz kızını Gitmeli bulutlara, sormalı umutlara Gökçe gülü Ak menekşeyi sökmeli, peri ülkesine ekmeli Sürgün yelleri Büyütelim yakutçuğu, bu nazlı çocuğu Yüreğimizin ışığını |
metris...
ben hep 17 yaşındayım, her ayak sesinde ürperirim, demir kapının her açılışında. her türlüsünü tattım acının |
Seni Seviyorum...
Benden çok uzaklarda, yanımda olmasan da Senle doğuyor güneş yine senle batıyor. Senle başlıyor günüm yine senle bitiyor Seni dinliyorum artık bütün şiirlerde, şarkılarda Seni yaşıyorum artık bütün şehirlerde, anılarda Benliğimde sen, sende hep benim aklım. Seni üzmesin sakın şu yalnızlığım, gözyaşlarım Senin bu dünyada varlığın yeter bana, Iyiki varsın canım. Bu satırları okuyamıyor olsan dahi, Seni deliler gibi özledim, Seni Seviyorum Mervem... |
hayal gözlüm...
mavi mavi ölüyorum duyuyor musun,orada mısın yok musun ? bir tek şeyi unutma ! benim seni sevdigimi hayal gözlüm sen aglayarak,yıkılarak aklıma her geldiginde seni daha çok sevdim hayal gözlüm. bakarsan uzaktayım düşünürsen aklındayım hissedersen kalbindeyim üşüyorsan tenindeyim seviyorsan,ömür boyu seni severim hayal gözlüüümmm,bir hastanın sabahı beklemesi gibi bekliyorum seni GÜLÜM |
sev...
zoruma gidiyor herkes gülüp gezerken sevdiğiyle el ele göz göze gezerken benim ağlamam zoruma gidiyor herkes sabahı iple çekerken ben sabah olmasın diye yalvarmam yemin ederim ki zoruma gidiyor herkes sevdiğini söylerken ben ayrldım bitti demek ölüm geliyo. |
maraşlım...
ben sevmeyi sende öğrendim. Sevipte terk edilmeyi. Ben Maraş'ı sende sevdim gülüm.... |
Gİdİyorum...
Dayanamiyorum Artik Ne Bu Kizginliga Ne Uzuntulere,acilara Ne Ne Bunca Yagmura. Ne Denlİ Delİce Seversek Sevelİm Bİrbİrİmİzİ Bu Yolda Bİr BaŞima Adim Atacak GuÇte Degilim. Guvende Olmak Icin Beni Terkettigin Bu Yerde Aglayip Donmeni Bekleyerek Umutsuzca Kivranarak Oturacakta Degilim. Elbette Sevİyorum Canim Sevİyorum Ama Artik Sevgisizligi Ogrenmeliyim. Burada Oturup Olumu Solup Gitmeyi UzunÇu Sevgiyi,nefreti Ve Yazgi Denen Seyin Gulumseyerek Seni Yeniden Kollarimin Arasina |
Yapabilir misin?...
Sen, yalnızlığına inat bütün bir geceyi, sevgilinin düşüyle geçirebilir misin? Gelmeyeceğini bile bile, sanki her an kapıdan girecekmiş gibi gözünü kırpmadan sabaha kadar bekleyebilir misin? Bugüne kadar ne yaşadıysan yaşadın. Bunların hepsinden sıyrılıp, özünü asla yitirmeden yeni bir kimlikle başka dünyalar kurup yeni hayatını mutlu kılmak için uğraşabilir misin? Yağmurun altında aklında sevgilin, dudağında onu anlatan bir şarkıyla mırıldanarak saatlerce yürüyebilir misin? Oysa herke |
ZaLiM...
Tasiyamiyorum artik ben bu sensizligi hersey seni anlatiyo unut diyorum gönlüme söz geciremiyorum ilede seni istiyor sanki yasamiyorum ben bittim ALLAH`da seni bittirsin ZaLimmmm |
acı aşk...
O KADAR SEWMİŞTİK Kİ... ÖLÜM BİLE AYIRAMAZDI, O KADAR MUTLUYDUK KI... FIRTINA BILE BOZAMAZDI, GÜN KARA GÜNDÜ... ÖLÜM VE FIRTINA BERABER GELMİŞTİ... AMA AŞKIMIZ ŞEHİT OLDU:( AŞKIMIZIN RUHUNA EL-FATİHA! |
Kerim'e...
Ben gözlerini koydum ölüm gibi gözlerime Ben hayatımı kurdum yemin gibi haytının üstüne Kaderimsin,razıyım senin kaderine ben Ölümse ölüm,yaşamsa yaşam,gülmekse gülmek Ağlamaksa ağlamak mahşere kadar Ben seninle sonsuzluğu seçtim Gerçekleri yaşamaya yemin ettim seninle Geçmişteki beni bıraktım geçmişte Yepyeni bir ben oldum seninle, Gün geçtıkce sen olacağım kendi tenimde... Seni seviyorum... Sonsuza kadar... Sonsuzluk kadar... Ömrüm Benim |
Seviyorum...
Sana baktığım anda Dünyalar benim oluyor Ya sen bana baksan Nasıl bir duygu doğuyor Her an aklımdasın Kalbim senin için atıp duruyor |
kara sevda...
BU SEVDA KARA SEVDA SEBEBİNİ SORMAYIN BANA SEBEBSİZ BİR AŞKTI BU NASIL BAĞLANDIĞIMI, NASIL TAPTIĞIMI BENDE BİLMİYORUM. ONU GÖRÜNCE KALP ATIŞLARIM DEĞİŞİRDİ BULGUR BULGUR TER AKARDI ALNIMDAN DİLİM TUTULURDU KARŞISINDA SEVİYORDUM GERİSİ DİYE BİR ŞEY YOKTU BİLDİĞİM TEK ŞEY VARDI BENİM SEVDAM KARA SEVDAYDI BENİM SEVDAM KARA SEVDAYDI |
aşk elbisesi...
aşk bana göre değil bir kaç beden bol geldi ama güzeldi doğrusu çıkarmak istemedim ilk başta çok güzeldi keşke önceden giyseydim dedim ama farketmemişim usta bir terzisinin üstünde bıraktığı iğneleri sonra iğneler batmaya başladı iğneler battıkça her yerim acıyordu iğneleri çıkarmak istedim ama kenetlenmişlerdi yerlerine tabi değmişlerdi usta terzinin ellerine daha çıkarlarmıydı yerlerinden dayanmak zorundaydım boldu acılıydı ama güzeldi taki kalbime batıncaya dek acıdı ç |
alıntıdır ben yazmadım :D...
yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış SUSKUN BAŞHARFLERİMSİN... .. şehirler uyurken ve boğazına sarılırken öfkeler bu gizli gülmelerin bu suskun ağlamaların nedir anlamı, sen hangi mevsimin yağmurusun ağlıyor ağlıyorsun... |
nurten...!!!...
nurten...!!! şu bulutlara bak sen, onların hepsi zaten koyun :) ... çabuk soyun..!!! |
aşk şiirleri...
Aşk Şiirleri Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
sevmistim...
senin gibimi asla ve asla senin gibi olmam ölürüm senin gibimi yasamak,hayata bakmak senin gibi gülmek,senin gibi sevmek gülene alay ,sevene ihanet olur ben benim gibi yasarim benim gibi severim ben kendimi bilirim,bildigim kadar. sert biriyim ama sevmeyi cok iyi bilirim sevgiyi tatinmi ,ya aciyi ,acligi sen güzeli gördün, ama bildinmi hic bu kadar kötü olmamistim dedinmi. sen hic benim gibi daglara cikipta, yeter artik yeter diye bagirdinmi. biliyorum sen renkli,*******i, uykuyl |
seviyorum...
seviyorum dağlar taşlar duyun ey güzel kuşlar çatmayacak artık kaşlar seviyorum seviyorum kimse yakamaz artık beni düşünmedim sevdim seni yanıyorum yeni yeni seviyorum seviyorum ne güzelmiş yaşamak seninle aşka dalmak seni düşünerek uyumak seviyorum seviyorum seni seviyorum demek ölümüne yemin etmek inan bunu seviyorum inan seni seviyorum seviyorum seviyorum |
şu sol yanım......
ahhh o gözler yaktı beni bir bakınca sevdim seni aşkın son noktasındayım hep ağrıyor şu sol yanım al sana veriyim şu canımı sen olmazsan zaten bi hiç alem biliyor yandığımı hep ağrıyor şu sol yanım çiçek böcek görmez gözüm seni söyler durur sözüm kessen kanamaz damarım hep ağrıyor şu sol yanım aşk aşk deyip hep geçtim aşkın en dertlisini seçtim bitmeyecekmi dertli anım hep ağrıyor şu sol yanım keşke seni sevmeseydim aşk nedir bilmeseydim gözlerini görmeseydim hep ağrıy |
sevdiceğimm...
duyduklarım bi şaka gitmiyorsun sevdiceğim sen beni seviyorsun biliyorum sevdiceğim gidersen pişman olursun özlemekten yorulursun yanmaktan kor olursun düşün bunu sevdiceğim demek gidiyorsun beni yanlız bırakıyorsun tek varlığım var biliyorsun sana aşkım sevdiceğim gülüm ağlama sana kıyamam sonra ölürüm buna dayanamam ben asla sensiz yapamam beni öldür öyle git SEVDİCEĞİM... |
aşk bir sudur iç iç kudur saka bir yana
paylaşmak istediğim aşk şiirlerimde saygılar!!! |
konu için tşkrler
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.