![]() |
Sensiz Ölmek Bile Haram Bana.......
Yıllar ne zaman geçecek Kavuşma saati ne zaman gelecek Acılarım ne zaman dinecek Hasretim ne zaman bitecek Sensizlik çok dokunuyor sevgilim Gel al artık kollarına beni Üstelik yalnız da değilim artık Daha çok muhtacım sana Sadece bir bakışına O sıcacık dokunuşuna Sana sevgilim sadece sana muhtacım Aldığım nefes Damarlarımdaki kansın Sen benim canım tek varlığımsın Seninle ölücem sevgilim Senin yanında,senin kollarında Senin kokunla.... Sensiz ölmek bile haram |
yeşil gözlüm...
hani iftar vaktine yakın susar ya insan hasret o denli yakıyor beni.söyler misin sizin orada ne zaman okunur ezan;bir yudum su gibi özledim seni yeşil gözlüm |
ölüm gibi...
Sensizlik ölüm gibi oluyor. Seni görmeden yapamıyorum. Ellerimle,ellerine dokunmadan Gözlerimle,gözlerine bakmadan yapamıyorum. Sensizlik beni yok ediyor. Tek tek eriyorum mum gibi, Yavaş yavaş sönüyorum yanan ateş gibi, Zaten sönsem, erisem neye yarar, Sensizlik ölüm gibi. |
Adı Aşk...
Yer yüzünde insanları onun kadar üzen Onun kadar mutluluk veren güldüren Yüreğine yaşama sevincini coşkuyu veren Yaş farkı gözetmeden herkese hitap eden Verdiği acılarla tüm acılara bedel olan Yuvalar kurdurup sonrada yuvalar yıkan Umutlara duvar ören insanı bitirip tüketen En inanılmıyacaklara inandıran insanın gözünü Kör eden tüm değerleri ni bir kalemde sildiren Bir şey bu o esasında herşey ama adı AŞK |
====içimde bir yalnızlık var===...
İÇİMDE HEP BİR YALNIZLIK VAR, BAŞIM İSE HEP GÖKYÜZÜNDE RAYLAR ÜZERİNDE YÜRÜYORUM AKŞAMIN GEÇ SAATLERİNDE, HER GECE BIKMADAN USANMADAN İÇİMDE HEP BİR YALNIZLIK VAR. HAZİRAN *******İNDE... |
DELİLER GİBİ...
DELİLER GİBİ şarkımızı dinliyorum, ikimizin şarkısını. hani ilk defa "seni seviyorum" derken yanıbaşımızdaki radyoda çalan şarkı... o gün geldi aklıma ne kadarda yeniydik, el ele gezmediğimiz sokak,köşe kalmamıştı. şimdi neden böyle olduk, kim alıp götürdü o erişilmez aşkımızı. bugün bana "sevgili gibi değiliz" dedin. ne demek istediğini hala anlayamadım. ama birşeyi çok iyi anladım: biri seni alıp götürüyor benden. başka biri var biliyorum, |
eskisi gibi......
Severken senden ayri yasamak gücüme gidiyor Senin varligina tam alismisken Yollarin bizi ayirmasi beni kahrediyor O öpüsün Bana hic birakmacasina sarilisin O gizemli gülüsün Hele o bakislarin vardi ya Beni en cok etkileyen Ilk görüste ilgimi ceken Ve hala etkisinden kurtulamadigim... Simdi kiminlesin ne haldesin Peki mutlumusun Bilmiyorum bitanem Seviyormusun hala beni Yoksa sadece bir gönüloyunumuydu bizimkisi Oynandi ve bitti... Yoksa beni hala özlemle bekliyomusun |
hic affetmedim...
hic affetmedim seni biliyormusun hani beni alldattigino gece varya sitimdan hancer yedigim tek bir damla akmayan gozlerim sahitti elimi kaldirdim vurmak istedim olesine tokat atmak ama kiyamadim olesine canini acitmak istedim benim acidigi gibi ama benimki kadar olamazdi benimki kadar yanmazdi bedenini alevler icinde gozlerimin icine bakarak onunla olmazdin verdigin sozleri bu kadar unutmazdin ve dokundugun tenim bu kadar titremezdi kirli ellerinle |
yoklugun ve ben...
*******im vardi olumune senin icin agladigim seni ozledigim saatlerim vardi ve sen vardin olum olsa yolunda gidebilecegim simdi nereye savrulduk nereye kaybolduk birbirimizden uzak ben seni hep sevdim serserim serserim dedim kalibimin en icinden onemli olan benimdin sadce benim simdi bak yoksun yanimda aci cekiyorum tenimin her kosesinde vucudum titriyor sensizligi kabul etmiyor cozum bulamiyorum yokluguna gitmek bu kadar mi basitti bu kadar mi kolaydi yasadiklarimizi unutmak |
Bunu biliyorun...
senin için dağları deleceğimi senin için çölleri geçeceğimi bir gün seninde seveceğini gözerinde yaş akacağını sevmenin bedelini ödeyemeceğini biliyordun ama gözlerimin önünde çekip gittin... Bunu biliyordun...... |
KaRaNLıq...
Sensizliği bir karanlığa benzetiyorum Issız, yorgun, sonu olmayan... Çünkü sende öylesin; Karanlık gibi, Issız bir kalbin,yorgun bakışların, Vesonu olmayan bitti deyip gidişlerin var... Benim içim senin yüzünden bu kadar karışık Bu yüzden bu kadar karanlıktayım! Sebepsiz gidişlerinden ve sahte sevginden Yoruldum artık, sen ; Nasıl istersen öyle davran! Ama ben bu karanlıktan çıkmaya Ve kalbimdeki bu sorunu çözmeye karar verdim. Şimdi bir başkasında Başka bir sonu olmayan |
unutmak istiyorum...
UNUTMAK İSTİYORUM ARTIK ONU BU YALAN AŞKIN HAZİN SONUNU UNUTMAK İSTİYORUM SADECE UNUTMAK UNUTMAK KOLAY DEGİL BİLİYORUM BAŞKA ÇAREM KALMADI UNUTMAK İSTİYORUM AŞKI BENİ YAKSADA UNUTMAK ZOR OLSADA ONU VE BU SEVDAYI UNUTMA İSTİYORUM YAKACAGIM DUVARDAKİ RESMİNİ SİLECEGİM DİLİMDEN İSMİNİ ATACAGIM GÖNLÜMDEN SEVGİNİ UNUTACAGIM SEVGİLİM SENİ BAŞKA ÇAREM KALMADI UNUTMAKTAN BAŞKA BU AŞK BİTTİ SONUNDA AŞKIMIZ GİRDİ MEZARA ÇIKMAZ BİRDAHA UNUTMAK KOLAY OLMASADA UNUTACAGIM BU AŞKI VE O BAK |
YARALI GENÇ KIZ,,,!!!...
Güveniyordu herkeze o genc kiz Herseyi cok seviyordu Dünyaya toz pembe bakiyordu Yüzünden gülücükler hic eksilmiyordu Hep gülüyordu cok mutluydu genc kiz Kendi dünyasinda yasiyordu Mutluydu ozamanlar Birgün bir delikanliyla tanismisti genc kiz Iste o günden beri dünyasi degismisti biranda Cok baska duygular icindeydi Bundan önce hic hissetmedigi duygulari yasiyordu Tecrübesizdi o genc kiz Duygularinin onu nereye sürükleyecegini bilmiyordu Delikanli yasca büyüktü ondan Görüsmeye bas |
iki yaprak gibiyiz...
Yine bir gece basladi, sensiz bir gece daha iste. Disarisi karanlik, sadece bir lamba isigi var, tipki benim karanlik gonlumde senin icin yanan isigim gibi. Gokyuzune baktigimda hic bir yildiz yok, sedece bir dolunay. Goruyormusun yildizlarda biraktilar beni basbasa derim yaramla, tipki senin gibi, halbuki onlari cok seviyordum. Camin onunde olan agactan iki yaprak dustu, ruzgar onlari savurup goturdu. O an gozlerimden yaslar indi. Bir aralar bizde o ruzgarla savrulup gidiyorduk, beraber |
...KÜÇÜK......
çok küçük bu beden, küçükte kalacak ebediyen. herşeyimdi aslında ellerin, saçlarıma dokunup yüreğime değen. çok küçüktü bu yürek. kocaman oldu senle beraber kalbimde büyüyerek... (ben küçük sen büyük.yüreğim ikimizdende büyük ve o yüreğin içinde senle dolu ağır bir yük...) |
aşk mı? ölüm mü?...
ölümden mi yoksa kara sewdadan mı ibaret şu hayat dediğin? acı olan ölüm mü? yoksa aşk mı? aslında aynı değil midir ikiside AŞK İMKANSIZLIKTIR, İMKANSIZLIK ÖLÜMDÜR, ÖLÜM SENİN BAŞKASINI SEWMENDİR... |
SON VEDA...
Bu son gecem, Bu son veda, Şafağı bekliyorum, Seni bekler gibi, Şafakla birlikte doğacak umutları, Doğacak güneşi bekliyorum, Kollarımla sarmak istercesine güneşi, Sıcaklığını iliklerimde hissetmek için, Seni bekliyorum, Şafakta haykırmak için dağlarda, Güneşle sevişmeyi şafakta, Ölümü bekliyorum doğacak güneşi beklerken, İnsanları düşünüyorum, İnsanları düşündükçe leş kargaları geliyor aklıma, Fırsatçı ve çıkarcı leş kargaları, Kan emici yarasalar geliyor aklıma, Sonra seni düşü |
sevseydin gitmezdin!!!...
Ve işte geldi... ayrılık zamanı. Ayrılık bizden uzak sanırdım. Kapımızı çalmaz, gelip geçer sandım, yanılmışım. Dur gitme demeye hiç niyetim yok, vermissin kararını sen. Tamam... hadi git! Ardına bakmadan vur kapıyı git! Gözlerimden akan yaşlara aldırma, hep akarlar zaten. Bana bakma sen git hadi! Içimden "hayır gitme" dediğimi anlıyormuş gibi bakma gözlerime. Bakma artık! Uzattın....gideceksen çık git hadi! "Seni seviyorum" demek geliyor içimden. |
YaŞamak Ne Demek;
Bazen GÖzyaŞi,bazen Mutluluk,bazende ÖlÜm Korkusu Benİm Korkum ÖlÜmden DeĞİl Senİ Sensİz YaŞamak ÖlÜmden De KÖtÜ Unutabİlİrmİyİm Senİnle YaŞanan GÜnlerİ GÜlmeyİ,sevmeyİ,aĞlamayi O RÜzgarda Savrulan Sirma SaÇlarini HastalandiĞimda Benİm İÇİn DÖktÜĞÜn GÖzyaŞini Unutamam Elbette Mazİdekİ Anilarimi Hayat Verdİn IŞik Verdİn Şu Yarali GÖnlÜme Umuda Yelken AÇmiŞ Sandal Mİsalİ Sevİyordum Sevİlİyordum Hemde ÖlÜmÜne Kopardilar Benİ Senden Be GÜlÜm Onlarin Olsun Bu DÜnya |
G&Ü&l&l&Ü&m&...
Saat Gecenİn Yarisi, GÖzlerİmİz Hep AĞlamakli, TÜtÜyor Sİgaramin Dumani, Bu Evİn Her Odasi Hasret Özlem Sen Dolu.... AĞlamak Kaderİm Oldu, Bak Yİne AkŞam Oldu, Derdİm Efkarim Ruhumu Sardi, Benİm YÜreĞİm Bİr Tek Sana Kandi.. Sevmek SuÇmuŞ Meger, SÖyle Sevİyorsan Eger, Bİr Tek GÜl Oda Yeter, ÖmrÜm Gecer Gİder.... ******* Yarİm Sabahlar Feryadim, Dertler Benİm Çİle Benİm, Vurur Benİ Bu Sessİz GİdİŞİn, Sensİzlİk Çok ZormuŞ BebeĞİm... |
<<BAKIYORUM>>...
BUGÜN Bİ SANA BAKIYORUM BİR DE BANA YİNE ÜSTÜMÜZDE VAZGEÇMİŞLİKLERİMİZ GEÇMİŞİ MAZİ OLDU İÇİMİZDE O KARELİ HATIRALR GELDİ YİNE HAYAT DEDİK SALINGAÇLIĞI ÜSTÜNDE YİNE SEN DEDİM HASRETİN YAKTI BENİ SENSİZLİĞİMDE ... BUGÜN BİR SANA BAKIYORUM BİR BANA GECE BİLE SENSİZ BİR BİLMECE HAYSA ÇÖZÜLMEZ BİR PROBLEM SENSE HAYATIMIN KÖRDÜĞÜMÜ BUGÜN BİR SANA BAKIYORUM BİR BANA BİR DE SENSİZLİĞİMİN HASRETİ OLAN yIlDıZlArA.... |
NE OLUR DÖN BANA...
On yedi yaşınla gel Belki yıllar sonra çıkıp geleceksin Bil ki ben bıraktığın yerdeyim Göz bebeğim yüreğim sevgi sebebim Yıllar unutulur ama yollar unutulmaz Çok geç olmadan sensizliğe alışmadan Ölümle ömrün ortasında tanışmadan Döneceksen dön artık gün batıyor Son nefesinde bu can olmazsa olmuyor Bana on yedi yaşınla gel On yedisinde göz yaşınla gel Seni on yedisinde sevdim Yirmisinde kaybettim Üç seneye sığmayan sevgin Üç asırlık yalnızlıkta bitirdi beni |
DeLi SeVdA
DELİ SEVDA OLMUŞUM SENİN URUNA ÇÜNKÜ SANA BÜTÜN KALBİMLE TAPMIŞIM SANA DELİLERCESİNE AŞIK OLDUMMMM SANA KİM AŞIK OLMAZKİ O TATLI YANAKLARIM GÜZEL GÖZLERİN TAZE DUDAKLARIN SANA DELİ SEVDA OLMUŞUM ÇÜNKÜ SANA DELİLER GİBİ AŞIK OLMUŞUM İ R E M |
aşkın halleri1...
aŞKıN HaLLeRi I. Beni ilk bakışındaki ejderha avlardı, Ne zaman göz göze gelsek, Gözlerimden başlardım tutuşmaya. Dokunuşunun yelesi köpüklü atları, Dörtnala koşardı toprağımda. Ellerinden başlardın tutuşmaya! Azat edilmiş kuşlar gibi alevlenir, İçimizdeki yılan süte kanana dek Yanardık. |
DeFtErİ kApAtTıM...
Bir zamanlar bir zalime gönül verdimde canım Artık defteri kapattım Sen benin sevmesende ben seni severim Kalbimde hatıran sevgin var Vurdun hançeri Taş bastım bağrıma Sen yoksun diye çok ağladım canım Bir zamanlar seninle Güldüm seninle ağladım canım Bir daha vur kalbime hançeri Fazla derine gitme sen varsın Gözlerim gözlerine bakarken Ağlarken canım Gözlerimden akan yaşların Kalbimdeki ancın Gülemiyorum canım Sebebi sensin Ağlarken ağlayan gülerken gülen Her şeyi |
aşkın sonu......
Yaş değil, kan gözlerimden akan Sevgi değil, nefret yüreğime kazınan Gittiğin gün düşlerimde ve Parcalanmış bir yürek var ellerimde |
kalbimde güvercin vardı uçtu gitti...
kalbime bir güvercin konudu.... sonra onu besledim ona baktım.... anladım bu güvercin kanadından sakatlanmış.. okşadım sevdim... sonra baktım ki kanadı iyileşmiş.... ertesi gün uçamayı öğrenmiş.... diğergünde.... uçmuş gitmiş kalbimden... sevilende değildi kabahat... o kanatları iyilerştirende.... ben yapmışım hatayı sever sandım sevmedi... ağladım hergün kafamı taşlara vurdum... ve ardındada... gözümdeki yaşların... kalbimdeki acının... gülemiyorum aşkım... sebebi sensin... bi |
sevdiğimi söyleyi verin...
Ecelim zamansız gelirse bir gün Ona bu şarkımı dinletiverin Bu en son dileğim, en son sözümdür Ona sevdiğimi söyleyiverin Benden başkasına gitmiş olsa da O güzel aşkımız bitmiş olsa da Üstünden mevsimler geçmiş olsa da Ona sevdiğimi söyleyiverin Sonu hiç gelmeyen bir roman gibi İçimde sönmeyen bir volkan gibi Yazılsın bu sevdam bir destan gibi Ona sevdiğimi söyleyiverin. |
SENSİZLİK...
Sensizlik yüreğime sanki bir hançer gibi saplandı. Acıların en büyüğü sensizken başladı. Gözümden yaş eksik olmadı, Kalbimdeki acı her sensiz geçirdiğim gün daha da büyüdü. Her sensizlikte bir acı,bir hüzün,bir özlem,bir umut vardı,belki birgün gelirsin diye SENSİZLİKTE seni aradım GÖZLERİMLE |
YA SENİNLE YA SENSİZ...
Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün |
nereden sevdim o zalimi...
çileli hayatı senle paylaşan bendim anlamsız günlerinin neşesi bendim karanlık dünyanın ışıgı bendim beni böyle bırakıp nasılda gittin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,, nereden sevdim o zalimi hayatımı yakıp gittiii nereden sevdim o zalimi beni böyle perişan etti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,, aşkından başka bir aşk tanımazdım ayrılık acısı tattırmadım ki canım gb sevdim yandırmadımki gönül defterini kapatıp gittin,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
allahından bul!!...
pişman olup bir gün dönersen geri yıllar geçti unutmadım ihanetini ben affetsemde yalan gözlerini allahından bul ben susuyorum!!! *******im zehir oluyor çaresizim allahım neyleyim keşke sevmez olaydım gönül vermez olaydımmm ben aşkı senin gb satmadımmm ^^ALLAHINDAN BUL BEN SUSUYORUM^^ |
KAVUŞMAYI BEKLERKEN...
hani *******i bir gün kavuşacagımızın hayallerini kurardıkya bir gün sessizçe çekip gideceğimizin , o *******iN UMUTLARINI bir kalemde silmek kolaymı? umutlarım vardı benim kaybolmuş söylücek sözlerim vardı, yalan olmuş hayallerim vardı benim gerçekleştiremeden solmuş KAVUŞMAYI BEKLERKEN AYRILIK İKİMİZİN KADERİ OLSA GEREK!!!! |
YALAN SEVDA...
verdiyim her şeyi al götür sevgilim bende kalmasın eski bir resim de kayboldu gülüşlerim soldu ümitlerim sen ne acılar verdin neler götürdün şu kalbimden YALAN SEVDA BİTMEYECEK O BEN VAZGEÇTİM SENİN AŞKINDAN YORULDU KALBİM SENİN AŞKINDAN SENİN AŞKINDAN... |
ÖlÜmsÜz...
Senİn Ugruna ÖlÜrÜm Ama Ölemem ÇÜnkÜ Bİr ÖlÜmsÜze DÖnmÜŞÜm ÇÜnkÜ Hayat Bana Haram Dİye DÜŞÜnÜrken İŞte O An Bİr ÖlÜmsÜze DÖndÜm Ama Bunlarin Hepsİ GerÇek Deİl Hepsİ Bİr Hİkaya Senbenİm Dedİklerİme Sakin İnan Ma ÇÜn KÜ Bunlarin Hepsİ Bİr Hİkaye Sen Benİ Dİnleme ÇÜnkÜ Anlattiklarimin Hepsİ Hİkaye |
BELKİ......
BELKİ... bu akşam aklıdan geçen ne varsa yazmak istiyorum... hüzünlü bir şarkı dinleyip aklımdan geçen herşeyi yazmak istiyorum... anlata bilirmiyim seni? aklımda ki seni satırlarıma dölke bilirmiyim?... benim için öyle bir yerdesin ki: daha önce kimsenin ulaşamadığı, aslında ulaşmasına izin vermediğim... bundan ne kadar haberin var bilmiyorum! belki bu yüzdendir bana olan soğukluğun. seni anlamak istiyorum! zorluyorum kendimi. ama saklamışsın kendini o en de |
Balbelam...
Boyutsuz Bir Sevda Bu Ne Hesabi Nede Zamanni Var Sesini Duysamda Yuzunu Gormek Gibi Degil Sen Kalbimde Saplanan Ok Gibisin Sormadan Girdin Sormadan Cikmaazsin Bahar Gelmis Cicek Acmis Banane Benim Baharim Sensin Birgun Gitmek Istersen Kalbimide Al Git Cunku Gercek Sahibi Sensin...balbelam...bunca Yokluguma Degermisin Bilmem Ama Aklimda Sen Sadece Sen Varsin Bitanecigim.. |
sen...
Birgün ansizin cik gel desem durmaz gelirmisin?A$armisin Daglari,yollari sirf benim icin?Gel $u Hayat yolunu beraber a$alim desem,evet dermisin!Beraber gülelim beraber aglayalim desem ne dersin?Her Insanin bilirim Dünyada bir E$i vardir,sende benimsin!Sen gelmesende,bilmesende benim hep Hayalimdesin!Söyledigim Türkülerde dü$ündügüm *******de hep sensin benimle. Bazen cok uzaklara dalip gitmelerimsin!Hatta her sevincimden sonraki Hüzünlü animsin! Bilirim nekadarda Rüyalarima girsen,beni dü$ünme |
***GİDİYORUM***...
Gidiyorum... Artık hayatından çıkıp gidiyorum. Güzel olan her şeyi sana bırakıp; Dertleri alıp gidiyorum. Aşkın sevgin her şeyin sende kalsın, Bir fotoğrafın elimde gidiyorum. Kalbimi yüreğimi sende bırakıp, Hayallerimi alıp gidiyorum. Biliyorum... Seni unutamayacağım biliyorum. Her gün seni düşünüp hatırlayacağım biliyorum. Her gün sana ağlayıp sana içeceğim biliyorum. Her seni hatırlayışımda can gidecek canımdan, Canımı neden almadın diyeceğim biliyorum. Beni sensiz beni sebepsi |
hayat.........
hayat beni sawurdun ordan oraya tıpkı rüzgarın yaprakları döküp sawurduğu gibi attın beni ordan oraya neler geçirdim bugüne kadar düşe kalka geldim onaltı yaşıma dost bildiklerim meğer en büyük düşmanımmış..... sewgili dediğim yalancıymış göçüp gitmek istiyorum bu hayattan iki yüzlülerin olmuş dünya Allah ım sen dayanma gücü wer bana bu hayatım ölüme götürüyor beni |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.