![]() |
Aşk emekleyen bir çocuğun yürümesi ve daha sonra da takılıp düşmesidir.
|
Aşk bir güle benzer çiçek kısmında Aşkı yaşarsın, diken kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın.
|
Hayal olmak isterdim mutlu olmak için.Aşık olmak isterdim sevilmek için. Dertsiz olmak isterdim üzülmemek için. Bu mesajın yerinde olmak isterdim sana gelmek için !!!
|
Öyle zorki yoklugunu yaşamak. Akan suyu tutamamak, Bir yıldıza dokunamamak gibi, Gözlerinden uyku akarken uyuyamamak gibi, Tek kurşunla ölmek gibi seni özlemek..!
|
Hayatta hiç birşeyim Senin kadar az olmadı.
|
Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....
|
♥Insan Guzeli Sevmez Sevdigini Guzel Bulur BITANEM.. ♥
|
Yanımda yada uzagımda,nerde olursan ol .SEn hep kalbimdesin .Neden yada nıcin diye sorma .çünkü sen "BİTANESIN"
|
Bu dünyada erkekler enayi olmaya kızlar enayi bulmaya mahkumdur!!!
|
Gerçek aşk, karşılık olarak hiçbir şey beklemediğin yerde başlar...
|
Her martı bir deniz, Her rüya bir uyku, Her dağ bir duman Her nota bir şarkı bulur ama, Ben başka " sen " bulamam... Bu gece bir yıldız tut, Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile, Sevgim heran yanıbaşında
|
Hep bir yıldız olmanı bekledim. Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye, Sonra vazgeçtim, Yıldız olursan ben ulaşamam diye...
|
Bir kez sevdiğini unutmaz bu yürek , Devran kiri isyan pası tutmaz bu yürek , Birgün bu muhabbetten eser kalmazsa , Ancak o zaman yaşamaz bu yürek ...
|
Sevdi o hep, yürekten sevdi İhanete uğradı Bıraktı tek kalemde boynunu eğdi. Ama satmadı sevdasını yüreğine attı Haklının yanında idi Haksıza demir bir yürekti yıkılmadı Delikanlıydı O... Üç şeyi çok severdi bırakamadı Yarini, sigarısını birde silahını...
|
Akan nehri kesmek ne kadar zorsa seni kelimelerle anlatmak o kadar zor. Çünkü sen herkesin arayıpta bulamadıgı şu yalan dünyanın en tatlı insanısın ...
|
Aşk gülmekten çok ağlamak,yaşamaktan çok ölmek,gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...
|
Aşk bir trafik kazasidir en yakin hastane nikah masasidir.
|
Bu gece gözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara.Seni arıyorum,erimekteyim...Karanlık geceye inat ay gökyüzünde...
|
Rüzgara karşı duramıyorsan, yelkenlerini ona göre ayarla, ve unutma ki, hayat, çektiğin acılarla değil, gemiyi limana getirip getirememenle ilgilenir.
|
Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşum..Senden öncesi yoktu,seninle var olmuşum..Sende bütün umutlar,sende bütün duygular..Beni sende arama,ben artık senin olmuşum.
|
Insanlar sevdikleri insanlara, sevdiklerini ifade edemedikleri icin kaybettiklerinde aci cekerler
|
İstersem dağı un, demiri yün geceyi, gün ederim. Seversem dikeni gül,nefreti kül,yüreği yol ederim,gidersem dağları deler,yüreğimi kilitler,herşeyi siler giderim...
|
Yüzünü göremediğim bir günde, sesini duyabilme umuduyla, yaşadığım bu hayat; yüzünü göremediğim için çekilmez olsada, sesini duyabileceğim için yaşamaya değer...
|
Aşk bir gemidir, yelkenleride romantizmdir.
|
Bilirmisin sevgilim...? Güzel olmaktan çok çektim... Binlerce kez duyduğum sandığın iltifatlar, Önceden söylenmiş diye söylenemedi bana... Pamuklara sarmalanmadım aslında, Süt banyolarında yıkanmadım. Bilirmisin sevgilim güzel olmaktan çok çektim.. Sandınki, bavulum elimde gezdim.. Oysa ben seni, yurdum bildim..!
|
Belkide geç kalınan zamanlar en erken, En demlı, en doğru zamanlardır. Beklenilen anda yaşananlar, tokken verilen ziyafetlere benzer. Tadını almak için, aç olmak gerekir...Ve beklemek gerekir,acı çekmek gerekir,vazgeçmek gerekir.... Belkide geç kalınan zamanlar, en erken en demli, en doğru zamanlardır. Vazgeçebildiğin anda kapına dayanan umutlar, en hüzünlü olduğun zamanların özlemiyle büyüler anı ve şaha kaldırır sana adım atan ruhu...
|
Aşk ne demek ... Ayrı geçen bir gün bir ömür okşamak, dokunmak ^^aşk^^ yanında yaşamak demek, Aşığından uzak olan zaten aşık değil sadece hasretle bekleyen ZAVALLI...
|
Balıklar göz yaşı döker ama; haberi olmaz denizin....
|
Bir insan bu dünyaya neyi verirse dünyada ona onu verir bilmemki ben bu dünya ya neyi verdimki bana engüzel sehrin engüzel aşkını verdi
|
Birgün sana olan sevgimden vazgeçmek zorunda kalirsam sevgimin küçüklügüne degil çaresizligimin büyüklügüne bagisla sevgilim.......
|
aşkın değerini aşkı yaşayanlar anlar, bu değeri fazlasıyla tadanlar ise ; aşkı yaşayıp acısını çekenlerdir...
|
Aşk köprü kurmaktır insanlar köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlar.
|
skim... Bebegim... Canim... Carem... Dünyam... Essizim... Firtinam... Gelecegim... Hayat Arkadasim... Isigim... İlkim... Jokerim... Kalp atislarim... Limanim... Mucizem... Nefesim... Olmazsa olmazim... Özlemim... Piriltim... Rotam... Sebebim... Sansim... Tilsimim... Ugurum... Ümitlerim... Vazgecilmezim... Yasama hevesim... ZAFERLERİM...
|
sevmekten sonra en büyük mutluluk sevdiğini itraf etmektir 'SENİ SEVİYORUM'...
|
Gönül limanları vardır,senin o kara gözlerinde girişi olan ve sol göğsünün içindeki iskeleye ebediyen demir atmak umuduyla ...
|
Gece geçer yar geçmez, yol bana sevda kime ayrılık zehirli bir hançer saplanır yürüğime...
|
Aşık olan aşktan korkmaz, aşktan korkan aşık olmaz, ben sana aşığım anla, korkmuyorum aşktan baksana .
|
Madem ki yokluğumda mutLusun. O haLde yokLuk ßenim ßu Aşk İçin ßüründüğüm Son kimLik oLsun...
|
Aşk geçici, Sevgi ise bir ömürdür. Seveni aşk değil sevgi öldürür, sevgi sevda bahçesinin bir gülüdür, benim gülüm sensin birtanem
|
Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyor.. İçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum,insanlara?
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.