![]() |
İnsan değil mi?
Karabağ’ım yüreğinden kan ağlıyor Ermeni mezaliminden inliyor Haçlı ı bunlara göz yumuyor Hepiniz ermeni olanlar, bunlar insan dağıl mi? kimi kurşunlanmış başından sürgün edilmiş yurdundan ayrı düşmüş Karabağ’ından çadırlarda perişan halinden Hepiniz Ermeni olanlar, Vicdansızlar bunlar insan değil mi? Hocalı katliamını unutanlar Allah! ı kitabı güya olanlar Biraz vicdanı varsa olanlar Ey kahpe vatanı satanlar Karabağ’daki Türk insan değil mi? Halil ÇOLAK 9.2.2007ANKARA Halil Çolak |
Allah Diyene
Sır saklıdır tek müjdede; Bela Yoktur, Allah diyene Canım kurbandır, baş rükuda, İki büklüm olan, Allah için Akıl, almaz neden niçin bütün kainat kullar için Allah için Bağlı,gönlüm, dost olurum Allah diyene Kalpler atar onun için Tüm tespihler Allah için İmanıyla Sıtkı bütün Can olurum hakkı hak bilene Halil ÇOLAK 8.2.2007 Ankara Halil Çolak |
Gelmedik mi?
Kız alıpta vermedik mi? Emmi dayı olmadık mı? Eze, bibi demedik mi? Hısım akraba dost olmadık mı? Munzur çayı durmaz çağlar, Felakette hepimiz birlikte ağlar, Düşman gülüp oynar, Hep birlikte yas tutmadık mı? Gelin bırakalım ayrılığı, Sağlayalım birliğimizi, Kucaklayalım birbirimizi, Aynı dinden, aynı ırktan gelmedik mi? Halil ÇOLAK, 8.2.2007 Ankara Halil Çolak |
İkaz
Başları açıktı, ayaklar da çıplak, Sade vardı kanıyla yoğrulmuş toprak, Gönüllerde sevgi, ellerinde kürek, Yurdu demir ağlarla örmedik mi? Gönüllerde dalga dalga, Nerde Tuna? Nerde Volga? Elden gitti Girit mora, Boş verirsen elde kalmaz miras, Vatan, millet hep Sakarya, İşte hain basındaki furya, Hepimiz Ermeniyiz bire bire, Aç tavuk rüyasında darı görür kardaş, Uyan millet uyan artık, Bu kadar gaflet yeter artık, Toprağımızı parsel parsel sattık, Sonra köle oluruz köle kardaş. Halil ÇOLAK, 8.2.2007 Ankara Halil Çolak |
Aynı millet kardaş aynı vatan
Bu gönüldeki sevgi vatan Düşmandır ortalığı katan Türk,Kürt.Çerkez aynı kandan Aynı millet kardaş aynı vatan Sular gibi birlikte çağlamadık mı? Duyun dernekte oynamadık mı? Hep kederde birlikte ağlamadık mı? Aynı millet kardaş aynı vatan Kardaş Çamlıhemşin yaylasında Hep birlikte Erzurum haran ovasında El ele verip sevinçte bar oynamadık mı? Aynı millet kardaş aynı vatan Kimi gakkoş kimi dadaş Kimi Afşar kimi Yörük Orta Asya dan gelen ırkız Aynı millet kardaş aynı vatan Halil ÇOLAK 8.2.2007 ANKARA Halil Çolak |
Var mısın?
Türk destanı hep birlikte tarihe de el ele, yeniden de yazmaya var mısın? arkadaş Her engeli aşıp sonunda zafer ede varmaya benimle canla başla mücadeleye var mısın? bak tarihe ataların, ne diyorsa tam anla, yanlışlıkları göğsündeki sarsılmaz imanla, Sabrederek her olumsuzu kısa zamanda, benimle çözmeye var mısın? arkadaş? Ahır zaman peygamberin etrafını bürüyüp, İslam Türklük potasında bu milleti eritip, Sevgi dolu gönüllerde hep beraber yürüyüp, vatan din sevgisini büyütmeye var mısın? Dinimiz Sevgi ve merhamet dinidir amma Düşman şamar oğlanı yapacak diye anlama. Bu vatanda Türk`e İslâm`a, Yan bakan olursa balyozla kafasını ezmeye var mısın? arkadaş Düşmanı küçükken ezmezsen, o seni ezer, bu yılandır büyüdü mu acımadan seni sokar Türk’e mezar kazana da, gel mezar kazak, düşmana derin mezar Kazmaya var mısın? hak yolunda kardaş yardım eder yüce yaradan. vatan uğruna anamızdan ayrılır gideriz sıladan Vatan için din için bizi yarattı da yüce yaratan, Gerektiğinde vatan ve din için ölmeye var mısın? Halil ÇOLAK 7.2.2007 ANKARA Halil Çolak |
Serenad
Gönül bahçenden bir gül at bana sevgi ile dolsun kalbimin içi. Geldim işte zamansızda kapına, ister himmet et ister ret et git. solmayan gülsün sen katmer katmer Ben sevgimle mutluluk getirdim sana. Nice çileli yollardan bozuk yollardan kucaklar dolusu sevgiler getirdim sana. Halil ÇOLAK 7.2.2007 ANKARA Halil Çolak |
Uyan Türkiye
Bugün olan olaylar Sevr anlaşmasının önümüze konulmasıdır. ABD’nin Ortadoğu projesi Sevr antlaşmasının kod adıdır Emperyalist yayımcılık bir ideolojik bayrağa muhtaçtır. Maskesi küreselleşmedir,özelleştirmedir,etnik kimlikler yerelleşmedir 1950 yıllarda ülkemizde söylenen bir şarkıyı hatırlatıyorum sizlere Amerika, Amerika,Amerika beraberiz seninle savaşında. Özgürlük savaşı ve Amerika nasıl da inandırmıştı bu ülkede yaşayan insanlara, Bir dil bir adam iki dil iki adam sloganlarıyla kültürünü yutturmuştur bizlere, Barış gönülleri altında girdiler mahrem yerlere, Hem emperyalist olacaksın hem de insan hakları savunucusu olacaksın? Uyan ey ehli, beşer dünyada böyle bir iddia mümkün mü? Ticari sermaye milli sermaye serbestleşir ülkenin bütün değerleri kuşatılır, Milletin öz sermayesi olan inançlı insanların parası yeşil sermaye diye kenara atılır, Uyan ey Türk Milleti fetih etmek istediği son kale bir türlü yıkamadığın Türk’ün yapısıdır, Yozlaşma artık çağdaşlaşma ambalajıyla süslenip bu millete pazarlanıyor, Davut yıldızıdır ki İsrail Devletinin bayrağının da sembolüdür, Türk olduğunuz hisseden bir kişinin Davut yıldızını göğsünde taşıması doğrumudur? Bize önemli olan Türk Milletinin mensubiyet duygusunu taşıması yutturmacısını millete yutturmasıdır, Bir yabancı kültür bize dayatılıyor pop müzik, caz müzik, çağdaş müzik diye dinletilir, Cola içecek, hamburger yiyecek ne hazin ki İngilizce konuşulacak ve eğitim dili diye öğretiliyor, Eskiden tekkelerin girişinde “Edep yahu Uyarısı” bir levha asılı dururmuş, Sanat diye edep de hayal ortadan kaldırılmış, Çıplak heykeller, çıplak resimler sanat diye millete yutturulmuş, Emperyalistlerin bir mekanizması, Ülkelerindeki sivil toplum örgütleriyle nasıl demokrasi getirdiklerini biliyoruz, Eğer bir ülkede Amerika demokrasi getirmesi, istiyorsa Amerika teröristinin çıkarı vardır, Hem kendinize hem de ülke için göz yaşı ve kan dökülmesi sonucu vardır, İRA terörü için “Katolik Terör Denmez” İsrail Filistin de terör estirir kadın öldürür, çocuk öldürür neden Yahudi terörü denmez, İslam-i terör örgütlerinin arkasında yabancı servislerin olduğunu kimse niye inkar etmek, Kalpleri Vatan için çarpan bu vatanın evlatları niçin artık bu gerçekleri görmez, Halil ÇOLAK 6.2.2007 Ankara Halil Çolak |
Erkek sesi
Garip kalmış vatanımdan ayrı Vatanın parçası olan bu yeri İmsak attığını yoktur bildiren Ülkemin köşesi mabetsiz yeri Gökleri yok ta süsleyen minaresi Şafağın müjdecisi olan ezan sesi Kulağı tırmalayan çirkin can sesi Vatanımda ötüyor baykuşlar sesi Haykırıyor birileri çirkin sesleriyle Bu vatanda Türk yok hep Ermeni’yiz Dönmeler sokaklarda hainlerle el ele Çakalları susturacak ta bir erkek sesi Halil ÇOLAK 6.2.2007 ANKARA Halil Çolak |
Bir gün
Maalesef ülkede adalet adına bir şey kalmadı, Zaman olan devran yakanızdan sarılır bir gün. Haksız olarak affettim diyip katilleri salı verenler, Mutlaka adalet için sizden hesap sorulur bir gün Halil ÇOLAK 5.2.2007 aNKARA Halil Çolak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.