![]() |
Sevdim
Seni sonsuzluk gibi her zaman her gün sevdim, Evvel ve ahır sevdim,yarın sevdim,dün sevdim. Bu aşkı anlatmağa yetmiyor mısralarım; Tutkunun ötesinde.aşktan da üstün sevdim... Hüseyin Ozan Öztürk |
Sevgiliye Davet
Bilirim vuslatın çok uzak bir düş. Bana ayıracak bir anın yokmu? Belki son bir veda,belki son görüş, Bir acı kahveye zamanın yokmu? Sevgiyle donattım gönül evini. Orada özlemle bekledim seni. Vur kanlı hançerle çıkar kalbimi! Seni sevdiğine imanın yokmu*? Hüseyin Ozan Öztürk |
Sevgiliye Mesaj
Sana aydın bir sabah,kutlu seher dilerim. Şefkatlı yüreğinde banada yer dilerim, Acıların bittiği,gözyaşının dindiği; Nice mutlu yarınlar ve seneler dilerim. Hüseyin Ozan Öztürk |
Sevişen Gözler
İki göz karşı camda,ikisi berikinde, Sevişirler gece-gün kimseye duyurmadan... Körpecik iki gönül yanar alev içinde, Söner mi ki bu ateş canı cana sarmadan... Bakışlar birleşince gözden göze bir sevgi, Gönül denen havuza su gibi akar gider, Titretir yürekleri aşk denen ulvi duygu; Çağlayan ırmak olur.bendini yıkar gider... Aşıklar birbirinin gözlerinden alırlar, En yüce saadeti,en yüce heyecanı.. Sevişirken gözleri,mest olarak kalırlar, Onlar için sevdadan başka ne varsa fani.. Saatler uçar gider,gün sıyrılır geceden, Ayrılık yaklaşırken,bulutlanır şen gözler Yavaş yavaş ayrılır her iki pencereden, Kimsecikler görmeden,aşkla sevişen gözler.. Hüseyin Ozan Öztürk |
Sevişmek
Bakışırken yan yana gözlerimiz sevişir. Ayrıldık,uzaklardan sözlerimiz sevişir. Ayrılsak da,ölsek de farketmez bizim için; Ruhlarımız öpüşür,özlerimiz sevişir. Hüseyin Ozan Öztürk |
Sımsıcak Güneş Doğar Gözlerinde Senin
Sımsıcak güneş doğar gözlerinde senin. En büyülü şarkılar sözlerinde senin. Kalmazdı yüreğimde.üzüntü,korku,tasa Yatabilseydim nermin dizlerinde senin. Hüseyin Ozan Öztürk |
Sırat Köprüsünde Seni Beklerim
Kapımı çalsın diye,ellerini beklerim. Işığım söndüğünde,gözlerini beklerim. Bu dünyada gelmezsen,mühür gözlü meleğim; Sırat'tan yalnız geçmem,durur,seni beklerim. Hüseyin Ozan Öztürk |
Son Veda
O ıssız sahilde bekledim seni, Umdum ki; 'Birtanem gel! 'diyeceksin. Binbir arzu ile çaldım kapını, Sandım ki; 'gitme,dur,kal'diyeceksin. Kahrolurum eğer seni üzdümse, Sana geldiğimi görmeden kimse, Kiraz dudağından sıcak bir buse, Üşümüşsün diye'al'diyeceksin. Yaşlı gözlerime eğilde bir bak, Bu sonsuz ummanda sen varsın ancak. Müşfik kollarınla beni sararak; 'Ağlama sevdiğim gül'diyeceksin. Umduğum vuslattı,bulduğum veda; Umuda,sevdaya,aşka elveda. Eğer kalmış ise bir hoşça seda, Peşimden bakarak'çal'diyeceksin. Hüseyin Ozan Öztürk |
Sitem
Söyle bana nerelere gitmiştin, Rüyama girmedin neden akşam sen? Nasıl beni yalnızlığa terkettin, Sözünden mi döndün güzel yoksam sen? İnce bir hıçkırık camda yalnızlık, İplik iplik akar gözyaşım ılık. Çığlık çığlık hasret,gurbet,ayrılık; Alev alev yüreğimi yakan sen. Buram buram sevda tüter gözümde, Çiçek çiçek aşk yeşerir özümde, Türkü türkü dudağımda, sözümde, Yeşil yeşil can evimden bakan sen... Sorma bana niçin,niye ve neden, Mümkün mü bahara dönmek yeniden, Pırıl pırıl mavi gökler içinden, Yıldız yıldız yastığıma akan sen. Zaman seli azgın,sanki talan var, Ne düşmanım,ne de dosttan kalan var. Ne gelenim,ne de kapım çalan var; Sabah yeli ile kapım çalan sen... Öylesine yalnızım ki bu gece... Ne bir ses,ne nefes,ne de bir hece, Duygularım; yumak yumak bilmece, Çözümüm sen,yorumum sen,rüyüm sen. Gerçeğim sen,yalanım sen,hülyam sen Hüseyin Ozan Öztürk |
Sonsuzluk İçinde Minnacık Gerçek
Alı al,moru mor,yeşili yeşil; Gönlümde solmayan bir bahar vardır. Her mevsim tptaze,hep ışıl ışıl, Umutlar,sevgiler,arzular vardır. Hayatın kışında,hem baharında, Sen varsın bu aşkın her durağında, Aşkın en mukaddes tapınağında; Önünde diz çöken sevdalar vardır. Sevinçler,neşeler gül nefesinde, En içli ezgiler bülbül sesinde, Çağlayan suların her bestesinde, Adına söylenen şarkılar vardır. Ne özlemler vardır yaşlı Acunda, Öksüz bebelerin ak avucunda, Gurbet yollarının en son ucunda; Yolunu gözleyen nazlı yar vardır. Umutlar tomurcuk,umutlar çiçek, Çocuklar gerçeği bildi-bilecek, Sonsuzluk içinde,minnacık gerçek; Bir tabut,bir çelenk,bir mezar vardır. Hüseyin Ozan Öztürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.