![]() |
Hep Aynımısın..
Yüzünde tebessüm maziden kalmış O günden bu güne hep aynımısın Bu arada kimse hiç olmadımı Dünya değişti,sen,hep aynımısın Hergün aynı hayat hep evden işe Hayret ediyorum ben bu gidişe Herkes gelecekten etmiş endişe Sen yine hep makul! ..Hep aynımısın Anladığım kadar,bağrına bir taş.. Basmışsın..Gözünde iki damla yaş İçmeden olmuşsun zaten bir ayyaş Sen yine hep vefalı..hep aynımıs Hatırlarsan bir gün bana aşkından Bahsettin..Liseli arkadaşından Bir tutam kesipte öpmüş saçından O zaman sevmişsin hep aynımısın Cengiz Süslü |
Her Şeyimi Harcadım
Nihayet bahar geldi yine dertler başladı Kaç baharı bunun gibi senle boşa harcadım Yine cinlendi gönül kol yerine baş aldı Can, can diye canlarımı sana başa harcadım Derde şiirler yazdım, gama türkü okudum Seninle yaşıyorken bir öldüm birde doğdum Sayende onurumu yerin dibine koydum Belayı bulmak için her şeyimi harcadım. Cengiz Süslü |
Her Şeyimi Harcadım
Nihayet bahar geldi yine dertler başladı Kaç baharı bunun gibi senle boşa harcadım Yine cinlendi gönül kol yerine baş aldı Can, can diye canlarımı sana başa harcadım Derde şiirler yazdım, gama türkü okudum Seninle yaşıyorken bir öldüm birde doğdum Sayende onurumu yerin dibine koydum Belayı bulmak için her şeyimi harcadım. Cengiz Süslü |
Hesaplaşma..
Seni tanıdıktan sonra yaşadığımı Düşünürdüm Ta ki bana veda edinceye kadar Tüm bedenim senle doluyken Biliyorum bencillik ediyorum Bana çok çektirdiğini söylerdin Hep acı veriyorsun Kalbimi kırıyorsun Gururumla oynuyorsun derdin Haksızlık ediyordum Seni sevmeme izin verdiğini nasılda düşünemiyordum Farklı dünyaların çocuklarıydık biz Çoğu zaman birbirine yetmeyen Şımarık Muabbet Kuşları gibi Birbirimizi tamamlamaktan bahsederdik Uzak denizlerin tuzlu tatları gibi Çürümüş banklarda yazılı Küflenmiş raflarda kalan hatıralar gibi Sıcak ******* alsın bizi derdik Aydınlıktan uzak koş odalarda Sonra birlikte geleceğe kadeh kaldırdık Yalan oldğunu bile bile Dudak izlerimiz kalırdı kirlenmiş bardaklarda Kollarına al beni uyumadan birlikte Sahile vuran dalganın köpüğüne karışalım Arkamızda ağlayan mı var sanki Bizde oturup ağlayalım Ellerimiz mahkumdu birbirine ayıramazdık Vücutlarımız dokundukça ürperirdik Çıplak ayaklarımız kuma gömülürdü sahilde Yıldızlar rehberdi sınır tanımazdık gönlümüze Birdaha, birdaha birdaha doldur Dudaklarının yandığı yerden içeyim Rakımı Yıpranmış masalarda kırılmış bardaklarda Titreyen dudaklarda okunsun şarkımızı dinleyelim Sanada ne yakışır hani bensiz yaşamak Serseri kurşunlar gibi sokaklarda dost olarak Ara belki bulursun daha iyibirini Şansın yaver gitmesse üzülme Sevgilim Ağlatma sakın umudumun kaynağı O güzel gözlerini Unutmamam gereken tekşey var Seni ne kadar çok sevdiğimi ve Bu masalın yüreğimde sonsuza kadar devam edeceğini.. Cengiz Süslü |
Hiç Küsülürmü Aşka..Sevgiliye mektuplar..20
Serzenişlerini gözyaşlarının buğusuyla birleştirme O zaman daha yıkıcı geliyor insana. Seyyah düşüncelerin dalgınlığında Sevişme benimle O zaman daha ağır geliyor İnsanın onuruna. Lacivert bakışların yeşillendiğinde Güneş doğuyor diyorum da... Sen inadına yeşili lacivert yapmaya çalışıyorsun Ben sevgiyle sulayıp baharı Yaşatmaya çalışsamda Sen buz gibi bir esintiyle Baharlarımı donduruyorsun Seni anlıyorum inan bana Ama sen; Anlaşılmamak için sonbahar süsü veriyorsun Bakışlarına... Küsüyorsun yahuu.. Hiç küsülürmü? Yaşanılıyorsa aşka. Cengiz Süslü |
Hoş geldin..
Merhaba hoş geldin, yeniden rüyama yeniden mutluluk geldi, sevgi geldi,bu karanlık dünyama Hoş geldin merhaba, Kalbimin tek sahibi hepten gitme arasıra çık gel.. sevindir beni Düşünme zamanı kayıptır diye,... düşünme dönmek ayıptır diye.. Sakın düşünme sensiz yaşarım diye Terkedip beni yanlızlıkla dost etme.. Yine o eski sen,yine o eski gülüşün yine o eski mutluluk verişin Öp beni,öp beni bu veda olmasın Bu kez kalıyorum de kalbim kırılmasın. Cengiz Süslü |
Hoşça kal
Biliyorum kızıyorsun İsteyerek incitmem Çok mecbur olmasam Kalkıp sana git demem Sanki yıllardan beri Tanımamışım seni Bir hayal yaratmışım Unutmuşum kendimi… (Şan bağlantısı) Zaman çok önemlidir Sende bunu bilirsin Gün gün ömrümü çalıp Boşa ziyan etmişsin Nakarat Anacak ne hatıra Anlatacak ne kaldı Mecburi bu sevdaya Hoşça kal demek kaldı (Nakarat bağlantısı) Hoşça-kal…hoşçakal Hoşça-kal mecbur kalma Hoşça kal sevgilim Hoşça kal bi-tanem, Güzellikle son bulsun Mecbur olma…. Bayan sanatcı Auf wieder Sehen, auf wieder Sehen Auf wieder du must es nicht tun Auf wieder Sehen mein Schatz Auf wieder Sehen meine liebe -Şan- Biliyorum şaşırdın Hiç benden beklemezdin Aşkı ciddiye alsan Ciddimisin demezdin Sende yıllardan beri Tanımamışsın beni Kopmam kopamam sanıp Aldatmışsın kendini Cengiz Süslü |
Hoşçakal
Nihayet korktuğum o gün geldi Yalanla başlayan aşk Yalanla bitti Ter, kan içinde Uyandığım *******de Korktuğum gerçekleşti Giden hep benden gitti Biten hep senle bitti Geçti! Bilirsin küçük dünyaları Paylaştım seninle Çünkü bende o vardı Hiçbir şeyi saklamadım İhtiraslı olmadım Bilirsin seninle vardım Git dilediğin kadar uzaklara Git yalanlarınla kol kola Bir daha dönme geri Alışmışken yokluğuna Öyle ya ben yalnız Ben tek başına Derinliğinde vurgun yemiş gibiyim Kaskatı kesilmişim sana Titremekteyim, Bitmekteyim. Hoşça kal, hoşça kal. Cengiz Süslü |
Huzura Geldim
Kızıl deryalardan bir sevda seçtim Güneş yere değdi,tenim titredi. Mecnun gibi susuz çölleri geçtim Aşkın vahasında içmeye geldim. Ey hazan mevsiminin esen rüzgarı, Canımdan can aldın aşkın hünkarı Sen hiç zahmet etme kalbim gönüllü Yoluna baş koydum ölmeye geldim. Geçti gitti ömür toprak önümde, Mutluluk görmedim bir gün ömrümde Hadi hiç bir şeye tutunmadım de, Bir sana tutuldum oyuna geldim. Ben gül bahçesinin garip işçisi, Aşkın sarayında kapı bekçisi Kaderin tersine dönen dişlisi Mevlevi misali dergaha geldim. Ne bir derya idin, ne bir meyhane Seni sevmek yeter her şey bahane Mülk sahibi sensin gönül hanemde Yaratıldın diye dünyaya geldim. Gördüğüm her rüya senden ibaret Her şeye dik kafam sende esaret Yemin ederim ki sensiz hürriyet Olmaz ey sultanım kapına geldim Tahta masalara ismini kazdım Duvara,kağıda resmini çizdim Şarkılar söyledim,şiirler yazdım Ben sana aşığım emrine geldim Sahrada her adım yoluna mecnun Ferhatın dağlara ettiği hücum İman kuvvetinden aldığım gücüm Pervane eyledi aşkına geldim Kar,duman,fırtına senin emrinle Bağışla kulunu Rab'bim affeyle Şüphesiz kalbime dolan sevginle Aslında aşk diye ben sana geldim. Cengiz Süslü |
Istifa
Varoluşun üstünden geçti belirsiz zaman,.. ...insanlığından cayan,evrimle oldu hayvan... Cengiz Süslü |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.