![]() |
Sensiz kudurmaktayım
Yine boş soğuk yatağımdayım 02/11/2003 Yine seni gördüğüm rüyadayım Yine öpüyor,okşuyor,kokluyorsun beni Yokluğunda of of sensiz kudurmaktayım. Sinan Aydındağ |
Sensizlik
23 Kasım 2005 Hergece soğuk odamda seni düşlüyorum Biraz olsun sıcaklığın gelsin diye... Birgün bir yerlerden çıkıp geleceksin biliyorum Kendimi kandırıyorum işte, acılarım azalsın diye... Ve hergece Bu ev soğuk ve sensiz Şu oda kimsesiz ve sessiz Ve ben ve kalemin Ve sigaram ve rakım Ve her gece kağıtlara seni karalar seni yazarım Her gece seninle yeniden doya doya yaşarım Umutsuz bekleyişimin umudu ol gel... Sinan Aydındağ |
Sensizlik demek ölüm demek
24 ağustos 2004 Bir bilsen nasıl sevdim seni Nasıl istedim bir bilsen Ellerimde solan kanlı günlerdi Geride kalan mesut günlerdi Bütün doğa sanki sana yazılmıştı Yere dökülen her damlada oluşan resimdin sen Yoksun ya artık kuşlar ötmüyor,yoksun Ovalar yeşermiyor Sensizliğin kahreden yanını, Benden gayrı kimse bilmiyor Şİmdi neredesin be ey perim,baharım Yokluğunda böyle kötüyüm nacarım Bilmiyorsun sensizlik demek ölüm demek Söylesene yarım olarak daha ne kadar yaşarım Sinan Aydındağ |
Sev gönlünce
Sana yazılmış adını koyamadığım, 13/05/2004 Bir şiirim var Hala bir destan tadıyla, Durur dudaklarımda Senli sözcüklerin aşk tadıyla Ne zaman düşünsem sen diye Titremeye başlar yüreğimde, Bir serçe Hadi Sev beni sevdiğim,sev gönlünce. Sinan Aydındağ |
Sevda nasıl olmalıdır?
31 temmuz 2004 Sence aslolan can mıdır? canan mıdır? Yoksa ahir ömrümüzde bir küçük an mıdır? Sence damarda akan kan mıdır? Yoksa yar mıdır? Bence sevda yürekli,ferdakarca olmalıdır Hadi söylesene söyle sence nasıl olmalıdır? Sinan Aydındağ |
Sevdanın iki yüzü
04.Şubat.2006 Sevdanın iki yüzü var birini sana yaşatıyorum Diğerini kendim yaşıyorum Sende yaşadığım ve yaşattığım aşk, sevgi Bende yaşayan ise hasret ve acı Yanındayken nedense her şey daha bir anlamlı oluyor Yollar sokaklar sanki her şey sevgi doluyor Hani hatırlar mısın? Çocukken bayram sabahları Bir heyecan dolar ya içine İşte seninleyken böyle duygular dolar içime Sevinir sevinir dururum Birde sensizlik var bu hayatta Düşün şimdi güzelim Küçüksün... Elinden en sevdiğin oyuncağını alıyorlar Ne büyük bir çaresizlik değil mi? Her gidişinde böyle duygularla baş başayım işte Kara karamsar yaşanası olmayan bir yaşam gibi Hiç güneşi açmayan, hep bulutlu olan şehirler gibi Dalından zamansız kopmuş bir yaprak gibi Yokluğunda sararıp solmamak elde değil ki Hep seninle sevmek hep seninle sevilmek dileğiyle Sinan Aydındağ |
Sevdiğini sanıpta aldanmış olanlara
Gidiyorum artık bilmediğin uzaklara 13/10/2003 Sanma bir daha düşerim o tuzaklara Varlığın hala yüreğimde kanayan yara Gidiyorum işte senden çok uzaklara. Dünyamı zından ettin herşeyim oldu kapkara Yol açtım kendimden yeni ufuklara Kavuşsun artık *******im sabahlara Cevabın yok mu? bu attığım sesiz çığlıklara. Hadi sarıl yine o boş yalanlara Anlat şimdi kendince yazdığın hikayeyi insanlara Bilki gidiyorum artık başka bambaşka diyarlara İbret olsun yaşadıklarımız bütün aşıklara Sevdiğini sanıpta aldanmış olanlara. Sinan Aydındağ |
Sevdim de
Hep,hep telefonda mı? olacak gözlerim 13/11/2003 Her zaman kalbimi mi? dağlayacak acı sözlerin. Dermansız bir dert gibi seni sevmelerim Uğraştım da dolmuyor beynimdeki yerin. Ne kızlarla ne de kadınlarla olmuyor Bu yürek illede,illede seni istiyor. Bana geri dönmesende tekrar geri gelmesende Bir kez olsun seni,seni sevdim de. Belki kan oturmuş yüreğime iyi gelir Belki hep karanlık dünyama ışık gelir. Ruhumun huzura kavuşması için ne olur Yalanda olsa seni sevdim,sevdim de. Sinan Aydındağ |
Sevgili
08/06/2003 Ne bir dost aradım kendime, Ne de bir sevgili Kitaplardır benim gözümdeki tek sevgili Yaşanacaksa aşklar yaşanmaladır, Temiz sevgili Gerçek dostlar varsa hayatta Benden selam söyleyin benden çok çok sevgili. Sinan Aydındağ |
Sevince
01.Mayıs.2006 Kendimce bir dünya kurmuşum yaşıyorum işte Bazen gerçeklerle karşılaşınca şaşıyorum işte Doğru söylüyorsun her insan bir olamaz ki İki vücutta bir beden yaşayamaz ki Kimi insan severken öper koklar sarılır Kimi insan da böyle olur olmaz darılır İnsan doğası bir şey denmiyor işte Sevince hormonlara söz geçmiyor, geçmiyor işte Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.