![]() |
Hüzünlü Mevsim -
alışkınım artık hüzünlü mevsimlere. başım dönmüyor artık, zamansız ayrılıklardan. artık somurtmuyorum, ağlamıyorum, hıçkırarak eskisi gibi. yalan söylemiyorum kendime zamanlı zamansız. seni sormuyorum bilinmeyen kişilerden. aramıyorum ellerini! gülmen gelmiyor gözlerimin önüne! sokağından geçmiyorum! pencerene bakmıyorum! içimi burkan hasretinin altında ezilmiyorum! -yalan- Rıza Aslan |
Iskalamak
ıskalıyorum hayatı bu aralar, sık sık hedefe attığım her ok bana yine geri dönüyor. Rıza Aslan |
İçim Daralıyor-1
içim daralıyor bu aralar sık sık dalıp gidiyorum anlamsız derinliklere gözlerim dalıyor uzaklara bir şeyler arıyorum içimdeki boşluğu dolduracak sözler arıyorum acımı hafifletecek 04-11-2000 Rıza Aslan |
İçim Daralıyor-2
içim daralıyor bu aralar sık sık çözümsüz zamanlar içinde çözüm arıyorum göğüs kafesime sığmayan çarpıntılarla savrulup duruyorum kurumuş bir dal gibi gözlerim dalıyor ağlayamıyorum bir şeyler var çözülmesi gereken çözemiyorum 04-11-2000 karacan ankara Rıza Aslan |
İçim Daralıyor
içim darılıyor bu aralar sık sık dalıp gidiyorum anlamsız derinliklere gözlerim dalıyor uzaklara bir şeyler arıyorum içimdeki boşluğu dolduracak sözler arıyorum acımı hafifletecek 04-11-2000 karacan ankara Rıza Aslan |
İçsel hesaplaşma
kendi iç hesaplaşmalarında boğulan bir yaşamdı bizimkisi ara ara benliğe takılan o güzellikler o aşık olmanın verdiği dayanılmaz haz öyle hiçbir şey olmamış gibi üzerinden yıllar üzerinden insanlar geçmemiş gibi belirirse gözlerinin önünde yum gözlerini sıkı sıkı o anın güzellikleri kaybolmasın diye 22 Şubat 2006 Mersin Rıza Aslan |
İçten gelenler
bakakalmak öylece içten gelenleri nedenleri sebepleri o sebepleri doğuranları geçmişleri geçmişlerin gölgesinden kurtulamayan o yarınları o yarınları mahvedenleri bilmek ve bildiğin halde bir şey yapamamak Rıza ASLAN 0 9 / 10 / 2003 Mersin Rıza Aslan |
İhanet
ihanetin en kötüsü kişinin kendisine olanıymış Temmuz 2006 Mezitli Rıza Aslan |
İki parça
birbirini tamamlayan iki parça , değiliz artık Rıza Aslan |
İki parça değiliz
birbirini tamamlayan iki parça değiliz artık Rıza Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.