![]() |
Beklermİsİn...
*******İ Uykumu BÖlÜpte Dualar Etsem. BİrgÜn Aklimdan Çikarmasam Hep Senİ DÜŞÜnsem. Benİde Bİr Seven Var Deyİp Umudumu Yİtİrmesem. Yillar GeÇ Sede Aradan Benİ Beklermİsİm Sevgİlİ. Senden BaŞkasini GÖzÜm GÖrmese *******İ RÜyalarimdan GÜndÜzlerİ Haylİmden Asla Çikarmasam .İlelebet Benİ Beklermİsİn Sevgİlİ. Cebİmde Param Altimda Arabam Olmasa. Senİ Bİr ÖmÜr Boyu Mutlu Eden Bİrİ Olsa. Sevgİsİnİ Sadece ÖlÜm Ayirsa. İlelebet Benİ Beklermİsİn Sevgİlİ. |
korkaksın...
Hadi Beni Sustur? SUSTURAMAZSIN!!!! Hadi Beni Ölümn Kollarından Çek? ÇEKEMEZSİN!!!!!!!!! Hadi Seni Sevmemi Engelle? ENGELLEYEMEZSİN! ÇÜNKÜ SEN KORKAKSIN..(HLYA_oo)!! |
sen yokken..!!!...
İnsanlar gülümsememi bekliyor!!! Ortalıkta gülünecek birşey yokken.... Gülümsesem neye yarar ki....!!! İÇİM KAN AĞLARKEN.... (HLYA_oo) |
sitemmmm...
Hüznün gözyaşLarı yagmur oLup vururken penceremin camına,iki yaş akar gözLerimden... DaLar giderim enginLere,mazide kaLan acı gunLere.bedbaht gecen yıLLarımın serefine... İçip sarhoş oLmak geLir deLice... Geçmişimdeki hataLarı tamır edememişken yarınLardan bahsetmek neden....!!! Umut vaad ederken geLecek,kendimi bana kim verecek.... Beynim düşünceLerLe sancıLı,ruhum karmakarışık yaraLı.... |
nefretimsin...
Sözlerin,gözlerin bir günlükmüş! Kelebek misali........ Herşey ama herşey yalanmış!!!! Sende öyle............ Şunu kafana yaz!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZaLim.....!!!!!!!!!!!! Bir ömür boyu NeFRetimsin BeNiM.....!! (HLYA_oo) |
unutamayanlara...
unuttum seni yalan değil ne çakmak çakmak gözlerin geliyor aklıma ne seviyorum deyişin ne ellerimi tuttuğun sokaklar nede terk edip gidişin yalanmıydı beni sevdiğin söyle atrık herşey bitti sevdiğim ne ellerin var artık ne gözlerin dedimya artık unuttum seni kolaymı diyeceksin değildi sevmedin diyeceksin yalancısın sevdim canımı verecek kadar bak hala başşucumda resmin nasılda yalan bakıyorsun yüzüme ne yaptın bana böyle neden suskunum yok yok anladım ben seni unuttum |
ben seni sevmedim...
Ben senin 45 numara giyen ayaklarini sevmedim Ben senin damarlarinda ki akan kirmiziyi sevdim Ben senin bedenini sevmedim Bedenin hapsettigi ruhu sevdim Ben seni gözünü ayagini elini sevmedim Ben senin hayata nasil direndigini sevdim Ben seni gercekten sevmedim Ben senin dimdik ayakta durmani, hayata serefinle bas kaldirmani sevdim... |
5.mevsimim elveda...
nedensiz,amaçsız,gayesiz bir sevgi benimki belkide 4 mevsimi yaşamak seninle ya da 5.bir mevsim olmak seninle ve hep o 5.mevsimi yaşamak sonsuza dek birlikte başlattık birtanem bu mevsimi birlikte sürdürdük her gün yeni bir tomurcuk oldu sevgimiz güzel güller açtı aşkımız için hiç solmamasını diledik birtenim solmadı solmayacak dedik ama olamazdı... yapamazdık seninle sonunu bile bile başlattım bu mevsimi ama sonu yoktu biliyordum daha fazla sürmemeliydi bu mevsim hayata inat sü |
eski...
Ne sen eski sen. Ne ben eski ben. Her sey devrimde. Bir otobüs duragi veyahut bir tren istasyonunda beklerdik, ya simdi? Sen limanlara siginmis bir gemi, kah bir Marti gibisin. Kiskandim simdiki seni. Ben sen gibi olamadim. Üzüldüm, alindim belki. Paylasmak cok zor geliyor simdi. Zaman ne kadar kuvvetli bir tufanmis. Ki degistirmis ikimizi. Seni kaybetmeyi ellerimden kaymani izliyorum sessizce. |
YA PİŞMAN OLACAĞIN BİRŞEY YAPMA YADA YAP PİŞMAN OL...
sevemezsin yalanmı sevemezsin benden başka kime dokunabilirsin sen hani bendim herşeyin hani vazgeçmezdin yalanmıydı o çok seven yüreğin kim parçaladı o pamuk kalbi kim unutturdu beni sana söylesene bana kim ağladı sana BENDEN BAŞKA yaktın yıktın yaraladın ama bu işinde sonu var unutma ağlamışsın evleneceğimi duyunca perişanmışsın duydum nerdeydi aklın ben seninken neden bıraktın beni ağlarken sormam hesap yanlış anlama beni bu yalnızca sitem ayrılığa dair... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.