www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Karışık Fıkralar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82487)

GooD aNd EvıL 08-26-2007 07:24 PM

Temel nişanlısı Fadime'yi gezdirmek için arabasına bindirir.
Vitese atarken, eli hafif yollu nişanlısının bacağına değer. Fadime kıpkırmızı kesilir..
Bir süre sonra evlenirler ve balayına çıkarlar.
Bodrum'da otelin önüne gelince Temel kontağı kapatır El frenini çekerken, eli yine Fadime'nin bacağına değer. Fadime yine kızarır ve Temel'e;
"Ula artuk evlenduk, daha ileri gidebilursun" der..
Temel arabayı çalıştırır ve Kuşadası'na doğru yola koyulurlar.

Temel Reis, İdris'le uçakla İstanbul'a gidiyormuş. Bir sarsıntı olmuş. Herkeste bir telaş..Pilot konuşmuş: -Bir motorda arıza var. Ama meraklanmayın, üç motorla da gidebiliriz... 15 dakika sonra bir anons daha : -Bir motor daha istop etti ama telaşlanmayın, iki motorla gideriz... 10 dakika sonra pilot üçüncü motorun da bozulduğunu ama tek motorla da gidebileceklerini söylemiş. Temel Reis dayanamayıp: -Ula İdris Reis, ister misun şimdu dörtünçü motor da pozulsun da hepten havada kalalum...

Birgün Temelle Dursun güzel bir günde dolasmaya çıkmışlar.
Biraz ilerlemişler
Dursun:
- Uyy Temel cördün mü cördün mü ?
demiş. Temelde büyük bir telaşla :
- Neyi?
demiş.
Dursun :
- Hava da uçuşan kuşları.
Temel de :
- Cördüm cördüm
demiş. Az daha gitmişler
Dursun yine :
- Temel cördün mü cördün mü ?
demiş.
Temel yine :
- Neyi ?
Dursun :
- Ormanda açan çiçekleri
demiş.
Temel yine:
- Cördüm cördüm demiş.
Az daha gitmişler Dursun yine :
- Uyy Temel cördün mü cördün mü
demiş.
Artik bu sözden bıkan
Temel :
- Ula cördüm cördüm
demiş.
Bu kez Dursun :
- Ula madem cöreysun da niye basayisun ayağinun altinda ki boka....

Samsunlu Temel, arabasıyla Trabzon'a giderken, Ordu-Giresun arasındaki kumsalda, iki Karadeniz uşağının Şarlo'ya benzeyen garip bir yaratığı kanatlarından tutup gezdirdiklerini görmüş. Merakla koşup yanlarına varmış:

"Ha uşaklar,n'apaysunuz?"

"Deryadan çıkan bu garibanı oyalayuruz."

"Ha puna penguen kuşu denur, kutuplarda yaşar, onun tilinu pizler pek pilmeyuz. İyisi mi siz onu Hayvanat Bahçesine göturun."

Ertesi gün Samsuna dönen Temel, kumsalın önünden geçerken ne görsün? Bizim uşaklar kuşu yine kanatlarından tutmuş, kumsalda dolaştırıyorlar. Arabasını park edip yanlarına varmış:

"Yahu, pen kuşu Hayvanat Bahçesine göturun demedim mi?"

"Dedin. Biz de götturduk ağa. Bu akşam da açık hava sinemasına götüreceğuz. Hayatından memnundur. Hiç sesini çıkarmayi maşallah."

GooD aNd EvıL 08-27-2007 01:53 PM

Temel uçakla trabzona gidiyomuş. Uçaktan bir takım sesler gelmiş pilot merak etmeyin uçağın bir motoru bozulmuşturder. Temel hostesi yanına çağırır ve sorar: Bu uçakta kaç motor vardır. Hostes 2der. Sonra tekrar bir ses daha gelir. Pilot uçağımızın bir motoru daha bozuldu der. Sonra temel içinden: Eyvah havada kalduk...

GooD aNd EvıL 08-27-2007 01:54 PM

Temelle dursun bır şırkette iyi bır mevkiye sahıp iki yöneticidir ve birbirlerine düşman ve rakıpdır bır gün şirketin müdürü bir ihale için onları istanbula yollar ikiside bir birinden habersiz istanbulun yolunu tutmuşlar istanbula vardıklarında hemen otel aramaya koyulmuşlar fakat boş otel bulamamışlar en sonunda temel bır otelden içeri girer ve otel görevlisine boş oda varmı diye sorar otel görevlisi yanlızca bır odamız var ama bır ranza var başka bırı gelirse onada bu odayı vermek zorundayım der temel olsun çok yorgunum hemen uyuyacam der ve odanın yolunu tutar az sonra dursun gelır oda ister otel görevlisi aynı şeyleri anlatır dursun olsun çok yorgunum hemen uyumam lazım der ve odanın yolunu tutar içeri girer ve bakarkı temel ranranın alt katında uyuyor çok sinirlenıp dışarı çıkar vebır kütük bulup odaya çıkar ve kütüğü temalin üzerine koyar ve yatağına çıkar sabah uyandığında bıde ne görsün kütük kendi üzerinde bakmış temel de merdiveblerden aşağı ya iniyor dursun kütüğü kaldırıp temele fırlatmış ama son anda gözüne bır ip takılır ipi takıp ederken bırde bakmişki sikine bağlı hemen kütüğün peşine koşmaya başlamış tam temelin yanından geçerken temel kıs kıs gülerek siki kurtardın ama taşaklar ranzaya bağlıydı bakalım ne si.... yiycen.......

GooD aNd EvıL 08-27-2007 01:54 PM

Öğretmen din dersindeydi.Çocuklara
sordu.
-Kim cennete gitmek ister?
Herkes parmağını kaldırdı.
-Peki kim cehenneme gitmek ister?
Bu sefer kimse parmak kaldırmadı.
Öğretmen Temelin ikisinede parmak
kaldırmadığını gördü ve
-Sen niye paarmak kaldırmadın?
temel:annem okuldan çıkınca hemen eve gel dedi öğretmenim...

GooD aNd EvıL 08-27-2007 01:55 PM

Öğretmen telefonda:
- Demek Temel hasta, okula gelmeyecek, peki ben şimdi kiminle konuşuyorum?
- Papamla

Temel bir arkadaşının daveti üzerine İzmire gitmiş. Orada arkadaşıyla
dolaşırken, birde bakmışlar ki, birkaç efe zeybek oynuyor. Kendilerine özgü ağır
hareketlerle kol vurup diz büken efeleri seyrederlerken, arkadaşı Temel e dönüp
sormuş:
- Ne güzel oynuyorlar değil mi ?
Temel dudak bükmüş;
-O kadar düşündükten sonra ben de oynarım...

Kravatlı takımından bir eleman trafikte seyir halinde gidiyor. Tam sola dönecek sinyali veriyor. Kaza yapıyor. İniyor arabadan niye sinyal vermeden döndünüz diyor Temel'e. Temelde Ula gavat diyor şehir içindedemi sinyal vercez.

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.