![]() |
Bir sonbahar günüydü
O kadar mutluydum ki seni görecektim Olmadı çıktı karşıma bir engel Sonra kendimi buldum dört duvarda Anlam veremedim olan bitenlere Saya saya bitiremedim sensiz günlerimi Uyuyor uyanıyorum buna uyumak denirse Yine aynı mekan yine sensizim Ve acı çekiyor sürekli acı dolu kalbim Bilmiyorum ne olacak benim bu kötü halim Sen ne yapıyorsun hiç bilemem Beklide sildin kalbinden Ama ben sileme seni asla kalbimden Elbet bir gün geleceğim yanına Benden başkasını sev |
arama hayatın çilesinde bahane;benim gönlüm serseri ama;seninkinden
şahane... |
izmirin serin ve yumuşak rüzgarlıakşamından sesleniyorum sana;
merhaba sessiz ve karanlıkgecesin den sesleniyorum sana; merhaba yıldızlar parlıyor ay , su ve deniz deniz vuruyorken dalgalarını sahildeki kıyıya ay herzamankinden daha parlak çekici cazibesini hiç ayırmadı üzerimden su bile kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde dalga sesi dinledim bir kaç dakka kendim den geçtim birden kalbim hızla çarpmaya başladı aysum geldi aklıma derin derin düşünmeye başladım oturduğum bankta |
Aşk, Ne lüks arabalar ne sporlar...
Sadece bisiklete binmek istiyorum seninle, neşeli çığlıklarını duyarak ha düştük ha düşeceğiz diye... Ünlü bir şarkıcı olup, herkesin beni dinlemesini değil,taşlı bir kıyıda, ateşin önünde, fısıldamak istiyorum şarkımı sana makamlı makamsız.. Lüks lokantalar, vitrinde yemek gibi geliyor bana.İnan arabesk değil, yarim ekmek kaşar üstü kola paylaşmak istiyorum seninle... Aşk Şiirleri okumak istiyorum Sana... Tüm kitapları okuyup, yazarlarıyla tartışmak değ |
Anlar Gibiydin…
Oysa sen, onlar gibi değildin... Anlar gibiydin. Zaman aktı, geldikleri gibi gitmesini bilen cinslerden. İnsanlar konuştu, uzun uzun ve sık sık. Gözlerim uzun süre gittiğin noktada bakakaldı, ayak izlerine. Kaybolmayan sevgin gibiydi gözlerim, yokluğunun aksine. Uzun zaman geçti. Sen biteli... Ve ansızın çekip gideli... Uzun zaman geçti. Bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar dakikalar. Yavaş aktı yokluğunu düşündüğüm anlardaki cümlelerim. |
Beni gör. Senin için başladığım ilk yer burası olabilir.
Varlığımı işaretle. Sana nasıl bakıp nerenle göreceğine dair bir işaret gönderiyorum. Onun için önce gözlerimin içine bak. Orada senin için, hem yola dair izler var ve hem de içime dair yollar..." Beni gör; İçine akmam lazım. Dünyayı seninle birlikte senin içinden görmem, seninle birlikte yeniden başlayabilmem, içime ilmeklenmiş bu eskiden emanet masumsuzluk hissini seninle yenmem, yüzümün kirlerini ellerinle savuşturabilmem |
Müsait mi Yüreğin
Gözbebeklerinde kendim yerine başkasını gördüğüm insan; yalan söylerken bile nasıl bu kadar masum durabiliyordun? Oysa ki sarılırken sana, başka bir tenin soğuk kokusunu varmış bedeninde. Bilmiyordum... İçten içe ağladığım onca gecenin hesabını nasıl verebilirsin ki. Söyle; en fazla kaç intiharıma sebep olabilirsin? Yüreğimin sancılarını nasıl yok edebilirsin?.. Bu gece başka bir başka ölüm gecesi daha? Bu kez gem vurmadan geldim acılarıma... |
Sen; içinde baharı gizleyen kışımsın benim...
Ve biliyorum ki o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiç. Bana susmak düşecek, payıma kilitlenmiş bir yürek kalacak. Kaderi önceden belirlenmiş konuşmalar, paylaşmalar, bakışmalar olacak. Bir yerde aykırılığım tutup sarılsam da içimde sana, sen bunu hiçbir zaman bilemeyeceksin... Git diyorum sana, kalma yüreğimde, bu kadar özleteceksen kendini. Bir bakış; gözüm gözüne değiyor; hissediyorum... Gitme diyorum. Kal geldiğin yerde. Ne gitm |
Hava kararmış, yağmur yağıyordu.. Düşlerime yağmur yağıyordu.. Hiç
olmadığın kadar içimdeydin.. Sensiz geçen zamanlara inat daha bir hissettim seni bugün.. Yalan değil başka sevdalar, başka aşklar peşinde koştum yokluğunda.. Sana benzeyen her şeyi sevdim ben.. Sevdiğim her şeyde senden izler vardı. Aradığımı buldum sandım ama yanıldım, bulduğum sen değildin. Olmadık zamanlarda aklıma düştün, zamansız yaralandım. Her sabah seni bulmak için yolara düşmek geldi içimden ama yapamadım.. |
Her gün daha çok seven bir ben vardı. Her geçen saniyede sana daha
aşık olan, her güldüğünde içi mutluluk dolan bir Can. Zorluklar aşılmak içindi ve ben tüm zorlukları yenecektim. Bu sefer göz yaşı olmayacaktı, bu sefer üzüntü olmayacaktı... Kapıdan çıktın, aklımdan çıktın, Ne hain çıktın sen, kalbimden de çık! Oynamayı sevdin, aldatmayı sevdin, Her kimi sevdiysen, git onu sev! Arama sorma buna hiç gelemem... Beni sevmeyen kadını ben hiç sevemem... Hayat öyle hızlı geçiyor ki. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.