![]() |
ya zamanından çok erken gelirim
Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni bu yaşta sevdiğim gibi Mutluluğa hep geç kalırım Hep erken giderim mutsuzluğa Ya her şey bitmiştir çoktan Ya hiçbir şey başlamamış Öyle bir zamanına geldim ki yaşamın Ölüme erken sevgiye geç Yine gecikmişim bağışla sevgilim Sevgiye on kala ölüme beş |
Güzel gözlü bebeğim
Geleceksin biliyorum Hasretim sana ben Geleceksin biliyorum Ecem... Aşkımızın simgesi Sevgimizin dengesi İkimizin herşeyi Olacaksın biliyorum Geleceksin biliyorum. |
Ne aşklar yaşadım ömrümce NE AŞKLAR,
Kiminde;unufak oldum,koca kayalar gibi Yavaş,yavaş,parça,parça,Yokoldum sahillerinde Kiminin Deli dalgalar gibi azgın,hırçınmilyonlarca,parça,parça Acilarını çekemez oldum. Ne aşklar yaşadım ömrümce,NE AŞKLAR Bülbül oldum gül bahçelerinde Dikenine dayayıp yüreğimi Karşılksız verdim kanımla rengini solacak diye gülüme Yokoldu yinede sonbaharlarla darmadağın. Ne bir renk,ne bir koku. Bomboş sahillerinde ıslandım Deli yağmura inat Ne bir ses,ne bir |
Bak yine gece oldu
Ve tekrar sabah olacak Bir kazandıklarıma bakıyorum Birde kaybettiklerime kaybettigim ve geri Kazanamadıgım o kadar cok şey varki, Bunlardan biriside SENSİN , Seni seviyorum beni anla . Ve geri dön .... |
Hani bulutlarla bana haber yollayacaktın,
Sen her yağmur damlasına bir kelime yazacak; bende o damlaları avuçlarıma alıp, yazdığın mektubu okuyacaktım. Kokunu çiçeklere iliştirip yollayacaktın hani? Söz vermiştin... Bülbüller sözlerini getirecekti bana. Dalgalar, vurup vurup hasretini solumayacak mıydı? Yıldızlar, sana giden yolu gösterecek, mehtap, yolumuzu aydınlatacaktı. Aşkımıza ondan başka kimse şahit olmayacaktı Öyle sevecektik ki birbirimizi, sorgusuz sualsiz girecek |
Bir gün seni anlatacağım.
Gidişi gelişinden çabuk oldu, Bitişi, başlamasından kolaydı 'Bir sevda rüzgârıydı Esti, geçti' diyeceğim. Bir gün seni unutacağım. Ellerini, gözlerini, Dokunuşunu, öpüşünü Ve sana ait herşeyi... 'Biri vardı bir zamanlar Yıktı, geçti' diyeceğim. Bir gün seni tekrar yaşayacağım. Gözlerim kapanırken Son kez hatırlayacağım... 'Birini sevmiştim bir zamanlar Hâlâ seviyorum' diyeceğim... |
Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum yeniden...
Dağ başı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter... Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter... Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter... Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır, sende naz... Gündüzünden vazgeçtim, düşümd |
Dİnmİyor Bas Agrim Yoklugunda
Gİrmİyor GÖzÜme Uyku Bİtmek Bİlmİyor Uzuyor ******* Bİtse Ne Fayda Sensİİz Sabahlarda Koyu ***************************************** Yeter Artik Ne Olur Gel Bu GİdİŞİn Cok Koydu Hatirlamiyorum Ne Kadar Oldu İnanirmisin Burasi Cok Kuytu ******************************************* İstemiyorum Geceyİ İstemiyorum GÜÜndÜzÜ Dayanamayacagimi Bİlİyorsun Haydİ Ne Olursun Birakma YÜzÜstÜ Bu YÜzsÜzÜ... |
Eylül geldi ve hiç gitmedi...
O gün, bu gündür aylardan hep eylül ve mevsim hep sonbahar... Ben hâlâ yağmur sonrası o toprak yolda yürüyorum... Ayağımın altında sarı çınar yaprakları ve yolun sonunda hayalin duruyor... Kaç yıl oldu unuttum. Ben sana varamıyorum... |
Çok Sevdiğim...
Seni benden ayıran yollara inat Seni benden kıskanan ellere inat Benim olmanı istemeyen fallara inat Birgün benim olacaksın sevgilim O zaman aklına hiçbirşey gelmeyecek Ve o zaman anlayacaksın Benim seni |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.