![]() |
Sensiz günlerimde, aylarımda, yıllarımda
Kendimi bir ölüymüş gibi hissediyorum. Bazen de bende bir eksiklik olduğunu, Yalnızlığın acısı yetmediği gibi, Birde özlemin acısı oluyor içimde Bir cesaretim olsa ah bir cesaretim olsa Sana sarılmayı, seni öpmeyi o kadar çok istiyorum ki Ama olmuyor. Cesaretim olsa bile korkuyorum. Sarılmamı engellersin, öpmemi istemezsin diye Belki de kuruntuluk yapıyorum, Belki de seni tanıyorum dediğim halde tanımadığım için Şüphe duyuyorum send |
SansLıyım ki seni buLdum
En güzeL yıLdıza tutuLdum eLa gözLerine vuruLdum MutLuLuktur benim yoLum Yerim yurdum degiL ki beLLi Seviyorum bu candan cok seni AskınLa yaktın beni Bir tutabiLsem ah eLLerini Seni sevdim yaLnız seni sevecegim Ugrunda bu canı feda edecegim Senin icin,senin icin canım SevgiLim Senin icin,senin icin aSkım |
Seni o kadar çok özledim ki
Seni herkese haykırmak istiyorum. Seni o kadar çok sevdim ki Seni herkese anlatmak istiyorum Seni o kadar çok diledim ki Her zaman yanımda olmanı istiyorum Şimdi ne diyorsun? Her zaman ki gibi Gözlerin kal dudakların git mi? Diyor Ama bu sefer olmaz, Bu sefer kabul edemem, Bu sefer dudaklarından çıkacak İki kelimeyi duymak istiyorum, Seni seviyorum kelimesini duymak istiyorum, Seni diliyorum kelimesini duymak istiyorum, Senin varlığınla o |
Senden uzak kalmak çok zor
Aylardir sesini duymuyorum Senin yaninda olmak istiyorum Seni canimdan çok seviyorum Hayat sanki durdu sen yanimda yoksun diye Gune$ dogmuyor artik bu $ehirde Çok yannizim seni ozluyorum Goz ya$larim dinmiyor acilarim ise bitmiyor Birgun hayallerim gerçekle$ecek Acilarim ise dinecek Sana kavu$acagim birgun Seninle olacam bir ómur Hayal kuruyorum belki Gerçekle$ecekmi bilmiyorum Umudumu yitirmiyorum Senden vaz geçemiyorum |
Neredesin güzel gözlüm
Ben şimdi uzak şehirlerin yalnız derbederi Deniz kokusu duyuyorum bir akşam üstü Kuşlar her mevsim göçebe Bir o kadar kimsesiz nöbetlerim Neredesin birtanem Seni yaşıyorum uzak diyarlarda Yaptıklarımla söylediklerim hep sana Seni düşündükçe saçmalıyorum Neredesin sevgilim İmzaları atılmış mektuplar Okunmaz olmuş artık Yetmiyor binlerce resmin olsa da Gülüşünü istiyorum içimi ısıtan Herşeyimi unutturan Bu yakamozlar beni aldatıyor Gölgen vuruyor her sahile |
BEN
Yaprak yesilken güzeldir, sariyken degil, Sariyi ben güneste , maviyi gökte severim. Insan acizken iyidir, güçlüyken degil, Yüceligi ben Allahta severim. Dagda kar, Karda akta iyidir, Ben akligi, alinlarda severim, Bazen yagmur yagar, Bazende dolu, Doluyu ben, gönüllerde severim......... |
Ela gözlerinin ışıltılarını benden esirgeme,
Güzel gözlerini kaçırma benden, Yağan yağmurların ardında saklanma, Sıcaklığımdan, yakınlığımdan, sevgimden kaçma, Uzaklaşma benden, yakınımda ol. İnkar etme içindeki gizli sevdanı, İçindeki yalnız yaşayan o kişiliği. Bir kere de gururunu hiçe say, Yaklaş ve fısılda yüreğime kalbinle, Sen benim gizli aşkımsın diye, Bir kere de düşünmeden yap, Düşünmeden yaşa hayatını bana odaklayarak, Hayatını bir kereliğine olsun bana bırak, |
seni ne çok sevdim ben.ne çok gözyaşı döktüm senin için *******i sen
yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim.bir bakışına bir dudak titreşine gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önne sererdim. şiirler şarkılar sevgiler içinde tutuşan bir ateş yangımında senin için kül kesildim.adına yanlızlık dedim.sen beni bilmedin.beni tanımadın beni sevmedin.bu bir ölümdü bu bir fermandı.yaşamak mümkün değil.yanlızlık yanlızlık karanlı |
Bir gün hayatımdan ördürürcesine çıkacaksın ve ben seni hep son günkü
halinle hatırlayacağım. Senin en güzel halin neydi diye düşünüyorum. Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni... Seni her halükarda içimde hissedebiliyorum. İşte olayımın en güzel yanı bu. Sen ne kadar anlayabilirsin bilemiyorum. Ama benim gibi her şeyden ve herkesten uzak bir hayatın olmasaydı bunun ne demek olduğunu anlardın. Seni anlıya biliyorum sevdiklerin ve sana destek veren herkesin yanında ağlamak bile seni |
Hep yanlış anlaşıldım
ümitsiz dostluklarda ve her seferde batan gemi benimdi güvertelerimde sahipsizliğin yanlış anlaşılmanın yalnızlığın çığlıkları vardı. rotam yok benim ama aynı çizğide aynı yerde durur aynı yerde dönerim saatlerim hep aynı zamanı gösterir hiç sevenim olmadı hep çok sevmenin acısı sancısını ben yaşadım. gönülden sevmenin suçlusuyum ben ve cezasını ben çekerim ezilmişliğin ve yürek yangının acısını ben bilirim bütün şehir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.