![]() |
Ben aglamazzdım sen den önce
Sen hep üzerdin zoru görünce Ben nefessiz kaldım sen gidince Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince. |
sana olan hasretime isim koyacak olsam yüreğim derim, aşkıma isim
verecek olsam kalbim, sana isim verecek olsam BİDENEM derim, çünki BİDENEM sin sen benim, senden başkasını sevecekse gönlüm ateşi sevsin, senden başka sevecekse gözüm topragı sevsin. |
Bİr ÇocuĞun SafliĞinda Sevdİm Senİ
Bİr Bebek NazİklİĞİnde HİÇ Sonunu DÜŞÜnmeden Sordum Soracaklarimi Ve Bİr ÇocuĞun Annesİne YapabİleceĞİ Hatalari Yaptim Sorulmayacaklari Sorarken Annem Gİbİ Affeder Dedİm Annem Olamazsin Dİye DÜŞÜnmedİm Şİmdİ Gİdİyosun Affetmeden GÜle GÜle Anne Gİt Ben Bİr SuÇ Daha İŞlemeden SicakliĞin Gİtmesİn Ellerİmden Çay BuĞusu Gİbİ GÖzlerİnden İncİler DÜŞmesİn Anneler AĞlarken Ben Dayanamam Senİn Yerİnede Ben AĞlarim |
Hayatta umduğun gülmek olsun
Bir gün ağlarsan oda mutluluktan olsun Unutma seven bir kez ölür Ölen bir kez gömülür Benim sana olan sevgim ne ölür nede GöMüLüR __DosT__ |
senden uzak kalmak çok zor
aylardir sesini duymuyorum senin yaninda olmak istiyorum seni canimdan çok seviyorum hayat sanki durdu sen yanimda yoksun diye gúne$ dogmuyor artik bu $ehirde çok yannizim seni ózluyorum góz ya$larim dinmiyor acilarim ise bitmiyor birgún hayallerim gerçekle$ecek acilarim ise dinecek sana kavu$acagim birgún seninle olacam bir ómúr hayal kusuyorum belki gerçekle$ecek mi bilmiyorum umudumu yitirmiyorum |
Seviyorum umudun olmadığını bile bile,
İçimden kahretsin! Diyorum, Senin gibi birini nasıl sevdim, Bazen de yaşasın! Diyorum, Seviyorum onu seviyorum. Düşünemiyorum artık düşünemiyorum, Ne yapmalıyım? Hemen boynuna mı atlamak, Yoksa uzak mı durmak, Sen bir şey söyle, Ne yapmalıyım? Son bir defa olsun konuş benimle Söyle ne yapmam gerektiğini, Bir anda umut doldur, Bu çaresiz olan benliğimi Hadi bekliyorum bir şey söyle Bekletme beni Bir şey söyle Ne yapmalıyım? |
Gecenin karanlığı çökerken bir yorgan gibi üstüne
Ağlarsın sessizce o karanlığın içinde Duymaz kimsecikler sesini Ve dökülür gözündeninci taneleri Derken o karanlığı yırtarcasına Bir ışık belirir ve bir el uzanır Gözündeki yaşları silmek için. Senin yanında olduğunu hissettirmek için |
Ózledim seninle oldugum gúnleri
Bekliyorum bana dónmeni Gúnden gúne eriyorum Sen bunu górmúyorsun Bu nasil bir hasret Bir insan bir insani bu kadar mi ózler Geçmek bilmiyor gúnler Sanki durdu saatler Sevemiyorum ba$kasini kopamiyorum ki senden Denedim ben ama Ba$aramadim yapamadim Belki bir gún gelirsen Tekrar seversen beni Olurya sende a$k acisi çekersen Sende ya$arken ólúrsún Ben artik umudumu yitirdim Bekleme |
Seni sevdiğimi bilsen,
Elveda demezdin. Ne kadar da güzelsin, ALLAH mutluluk versin bu şiirin baş harfleri sevdiğim bir kızın adıydı |
Hersey yalan oldu bu diyarda
Bir tek sen gerçeksin bu dúnyada A$kimiz gerçek diye biliyordum Sevgin bitmez saniyordum Hatirlarmisin saatlerce telefonda konu$urduk Hiç kapatmak istemezdik Dilimizden hiç du$mezdi guzel sózler Hiç istemezdik ayri kalmak Bana $iir yazardin Beyaz bir sayfada beni anlatirdin A$kini sevdani haykirirdin Biliyordum benimle mutluydun Oysa $imdi ben sana $iir yaziyorum Seni anlatiyorum yine beyaz bir sayfada Ve hiç durmadan haykiriyorum dúnyaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.