![]() |
Boşmuş geçen günler
Anlatılması zor,anlaşılması zor Yalandan ibaretmiş meğerse dünya Büyük bir yalan Yoksa aşk mıydı ibret alınan Haytam mıydı durup durup bizi sırtımızdan vuran Nefes alamazken düşündüğüm tek varlıkken Durup durup canımı alan azrail oldun. Bilmiyor muydun hissettiklerimi Duymuyor muydun feryatlarımı sanki Anlamıyordun derdimi dimi Seviyordum be seviyordum seni Bak dinle senden bir ricam var Karabulutlar toplanmışken güneşin önüne Gölgeler düşmüşken toprağa |
kömür gozlerıne vurulmusum ben
o candan can alan bakıslarına ozlem duymusum hep o kömür gozlerıne hıc bıkmadan bakarım onlara onlara bakınca kalbını goruyorum senı goruyorum benı sorarsan benım gozlerımde benı goremezsın gozlerımde sen varsın ısıksın cansın bensın o kadar tapmısım kı sana anlatamam.. bılıyosun kalbımı komur gozlum ben sana kelepcelıyım ben senın kolenım ya sev mutlu et ya da gıt at benı olumlere unutma komur gozlum serserın senı oylesıne degıl olesıye |
DÜŞen Yaprakla Vurdu Bİze Ayrilik
Bİr AĞaÇ Mİsalİ Sarartdi Bİzİ Nedendİr Bİlmem Ayrilik Kavurdu Benİ Olsun Yİne Her Gece Gİrİyorsun Ya RÜyama Tutuyorsun Yaellerİmİ DÜnyalar Benİm İŞde Sevdİm Senİ Be Artik Anla Benİ Of Be Of İÇİm Karadi Yİne Yalnizlik Sensİzlİk ÖldÜrÜyo İnsani Be Hanİ Senİ GÖrdÜm Ya O GÜn Kalbİm Firladi Yerİnden Ruhum Acidi Sankİ Taaa Derİnden Ben ÖlmÜŞÜm ÖleceĞİm Kadar Korkmuyorum Lan Artik ÖlÜmden |
Bana Senİ Unut Dedİler
Unuttum Ama Senİ DeĞİl Senİ Unut Dİyenlerİ Unuttum |
Yar İstanbullarda Zevkİne DalmiŞ
Unut Dİye Haber SalmiŞ Benden Sana Yar Olmaz Dİye İkİ Satir YazmiŞ Ben Nasil Yanmayim Belalim Ben Nasilyanmayim Urfada Yar Beklerken Yar İstanbullarda Zevkİne DalmiŞ Ramazan TaŞ |
Gİttİn Elveda Demeden
Yalnliz Biraktn Yalan DÜnyada Ben AĞlamayimda Kİmler AĞlasin Yalnizim Yalan DÜnyada GÖzlerİm Senİ Arar Kalbİm Senİ Sorar Yalan DÜnyada Nerdesİn Belalim Gel Artik Gel ÖlÜme Terk Etme Şu Garİbİ Sensİzlİk ÖlÜmdÜr Belalim Gel AĞlatma Şu Ramazan TaŞ |
seni aradım yüzyılık kitapların
tozlu sayfalarının arasında sayfa dayfa seni aradım asırlık çınarlar gibi sabrederek seni bekledim kimsenin bakmaya bile cesaret edemedigi ZİHRİ karanlık bir gecede sokaklarda seni sordum ben aşıgım diyen binlerce kşiye sebib sesini duyamadıgım hiçbir yerde tutunamadım duramadım seni aramadan yapamıyordum işte elimden gelm yordu anladım sen kimdinki biye arardımki seni kimsin nesin nasıl birisin ki senn en sonunda çözdüm seni şükürler olsun tanrıya SEN |
Bİr Yolcu Beklİyorum BİrgÜn Gelecek,
Bİr Hayal Kuruyorum HİÇ Bİtmeyecek, Bİr Kader Çİzİyorum Her Zaman GÜlec0ek Ve Bİr Kalp Taniyorum; Senden BaŞkasini Sevmeyecek...... Kbaran |
ey yeni aşıklar ey sevdalılar
hergün bu sokaktan geçip durmayın benimde yaşanmış anılarım var bana o günleri hatırlatmayın benimde yaşanmış anılarım var bana o günleri hatırlatmayın kimbilir kiminle nerede şimdi belkide en uzak yerdedir şimdi tatlı bir masaldı yaşandı bitti bana o günleri hatırlatmayın bir zamanlar bizimdi o köşe başı anılar dolu toprağı taşı hala gözlerimde o son bakışı bana o günleri hatırlatmayın |
I- İlan-ı Aşk
Madde 7- İlan-ı aşk, tek taraflı yönetilmesi gerekli bir irade beyanıdır. Bu ilan bir şekli mahsusa tabi değildir. Madde 8- İlan-ı aşk, yazılı şekilde olursa buna 'Aşk Mektubu' denir. Madde 9- İmzasız aşk mektupları hiçbir hüküm ifade etmez. Meğer ki Muhtevası yazarının hüviyetini sevgiliye haber vere. Madde 10- Aşk ilan-ı sarih (belirgin) olabileceği gibi zimni de olabilir. Madde 11- Aşk mektubunun yırtılarak mursile(gönderene) iadesi sarih bir redveye yeni bir i |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.