![]() |
Ucuz aşklar satıyorum köşe başında
Kimi, ihanetlerin acısıyla kavrulmuş Bir öbek yitik sevgi yığını tablamda Aşk yeminleri göz yaşlarında kaybolmuş. Ucuz aşklar satıyorum köşe başında Sevgi sözcükleri parçalanmış, lime lime Şaşkın aşk perisi ağlıyorken ardımda Hançerler saplanıyor perişan yüreğine. Ucuz aşklar satıyorum köşe başında Gök yüzüne kazınan düşleri çaresiz kalmış Fısıldanan aşk şarkıları her sevgi anında Bir serenat değil, yalnızca bir masalmış. |
Filigran
bir denizdi aşk sevgili ortasında yükselen kule sabah güneşiyle yıkanan hangi buz ırmağın akışını engelleyebilir ki? rüzgar kesilir kıpırdayamaz gemi durgun bir deniz olur aşk sevgili ortasında yükselen kule içinden aşk geçmeyen eh artık gitmek gerek sabah güneşiyle yıkanan içinden aşk geçmeyen kuleden boşluğa bırakıp kendini... |
İstanbul olmak vardı
boğazın İstanbulu sevgiliden destedeste gül almak için İstanbul olmak vardı bir akşam güneş batarken kızıl havalarda bir sevgili Haliç'te Nedim ve İstanbul ah İstanbul olmak vardı şarkılar ve...... tarih..... destan...... İstanbul olmak vardı. sevgili İstanbul çok uzaklardan seni yazmak ne hoş bir aşk plotonik bir sarhoşluk sevgili se aşık ben ah İstanbul... |
Nasıl nerde ne zaman çıkacak
Hiç belli olmaz İnsan kendini bulutların üstünde yürür Sanırken bir bakmış yerin dibinde Aşk böyle birşey Hele yaz aşkları Su gibi akıp gider Acısı yürekte gidenin ismi dudakta kalır Nedense hep uzun süreli diye başlar aşklar Sonu hep hüsranla biter Aşk ve sevgi farklıdır Aşk saman alevi gibi Sevgi ise bakidir Aşk bitince kırılır insan Sevgi hiç bitmediğinen yaşar insan Belki ilişki biter ama yürekte ki o sevda bitmez Sevdalar vardır |
Dün bir,bugün iki değil ki bu sevda,
Ellerimi korkutuyor,ayaklarım direniyor, Beni sana götürmüyorlar bu aralar, Aradaki kilometreler değil yani bitiren bazı şeyleri, Bazı şeyleri,yani sevgimizi, Ya da sevgi sandığımız o kahreden gerçeği, Söyle ey küçük sevgili, Bir yalan kaçadır acaba bu sevgide? Unut denilince unutulacak gibi değil ki bu sevda, Uykularım kaçıyor,başka birşey düşünemiyorum, Beni sana bağlamıyor artık yaşanmışlıklar bu aralar, |
Kalp deriz, et parçası
Yumruk kadar, küçüçük Kalp gördüm, bir galaksi Dünya onun yanında Bir nokta kadar küçük... Yâr, yüzün gülen bir gül Yâr, sende budur gönül... Sevene, sevgili yâr Sevene, her gün güzel Sevgi eder bahtiyar Sevmenin bir ânında Seyret, görünür ezel... Yâr, hayata su, hava Yâr, adın derde deva... İki gönül bir olsa Dil susar, kalp konuşur Akan sular durulsa Gece, aşk zamanında Gözler gözle buluşur... Yâr, yazan ellerimsin Yâr, k |
Aşk kelebeğin kanadına konmak,
Aşk onu gördüğün anda donmaktır, Aşk yürek tutuşacak kadar yanmak, Aşk çiçekler gibi gonca açmaktır. Aşk eczanede ilacı olmayan, Hastaneye doktora sorulamayan, Sevgisiz gönülde bulunamayan, Hiç paha biçilemeyen ilaçtır. Vakti saati yaşıda anlamaz, Yalan gönüllerde hiç barınamaz, Sevdasız yüreklerde arınamaz, Aşk tüm yıldızlarla parlamaktır. Kılavuz sevgidir ulaşmak için, Temiz kalp olmalı yanaşmak için, Sorulmaz o anda neden ve niç |
Gül bülbüle bülbül güle
Doyar mı hiç doyar mı hiç Sevdalıyım sevgiliye Biter mi hiç geçer mi hiç Aşktan öte ölüm ola Kader yazmış onu bana Dolaşsam da dağ,ova Biter mi hiç geçer mi hiç Mehtab sarınca dünyayı Aşk sarar yürek, akılı Zülfün gönülde yarası Biter mi hiç geçer mi hiç Tenim yanar ataş bulur Gözüm yaşı ırmak olur Bu gönül bak zor durulur Biter mi hiç geçer mi hiç Sevgili den ayrı durmak Derde gama kardaş olmak Şu dünyada aşkta yanmak Bitermi |
Aşk eğer satılsaydı
Herkes satın alırdı İster, istemez Aşk ayaklara düşer Sevgili güçten düşer Ağlar gözleri şişer Aşk eğer satılsaydı |
Şubatın da tam ortası,
Bugün sevginin en hası... Sanki var bahar havası, Güller gibi gül sevgilim! Bugüne sevgiler dolsun, Gam keder kenarda kalsın! Sevenler biribirinin olsun, Gönüller muradını alsın! Sevgili belki anadır, Sevgili belki babadır... Sevgisiz olmaz yavrular, Sevgiden yüce daha ne var? Sevgili belki eşindir, Sevgili belki kardeşindir... Sevgili belki nine ya da dede, Fark etmez ' seviyorum! ' de de... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.