![]() |
ACI...
Kaldırım gülü oldum dün gece sahil boyunca unutmaya çalıştım bana bıraktığın kimsesizliği saatler geride kalmış benden derdimi anlayan yok. Dermanım da uzakta şimdi o kara gözlerin olacaktı karşımda avucumda aşkın. Saracaktım ince hayatını kollarımla zaman bırakacaktı seni bana. Solmadan geçecekti bu hayal. Gidip geliyorum seninle kendim arasında değişen birşey yok. Aynı boşluktayım sevsem mi yoksa sevmesem mi seni acı mı çeksem her gün prangalarımı eskitsem şaraba vur |
SERSERİ ASIK=
yanlızlık kokar, hasret kokar benım ellerim gözlerin gibi kara ve soğuktur *******in ne sevmesini ne de sevilmesini bilirim sevme kızım ben serserinin tekiyim... şü küçük meyhanedir benim evim ne param var ne de memleketim siyah beyaz resimlerde kaldı benım sevdiklerim sevme kızım ben serserinin tekiyim... işte böyle her gece yanlızlığa dalar gözlerim kimbilir belki yanlızlıktır belki de esrarengiz gözlerindir sebebim yanlızlık tek dostumdur nişanlınsa kara kalemim |
Fırtınalar kopuyor zavallı yüreğimde,
Senden başkası yok inan kalbimde Bir sen varsın hayalimde, düşümde Sevdiğim sensin anla işte Baharda açan güller gibi Uzakta durma öyle eller gibi Sende beni seviyorsun deliler gibi Sevdiğim sensin anla işte Nasıl muhtaçsa toprak güneşe Sana öyle muhtacım gündüz ve gece Her an seninleyim ismin dilime hece Seviyorum seni anla işte Gözlerim her yerde seni arıyor Kalbim sensiz kavruluyor, yanıyor Bu ıstıraplı, günler sensiz geçmiyor Seviy |
sevmem demiştim senden sonra
sevemedimde zaten ama hayat be sevdigim senden sonra hayatıma çok kişi girdi onlarda sevemedi beni dalga geçtiler hepsi güvenemedim zaten erkeklerede güvenmem senden sonra bir tek sen vardın ama artık yoksun gittin başka yerde başkalarıylasın bense burda senin yoklugunndayım sensizim sevmiyo kimse senin gibi beni gözyaşlarım kurudu ardından sevmediler be kara gözlüm senin gibi senden sonra bulamadım adam gibi birini be kara gözlüm |
Ben Sensİzlİge Alisamadim
Yerİne HİÇ Kİmseyİ Koyamadim Sensİz Aylar Gecsede Aradan Ben Hala Senİ Unutamadim Olmadi Yapamadim Senİ Seven Kalbe SÖz GeÇİremedİm Senİn İÇİn Akan GÖzyaslarimi Sen Olmayinca Hayatta Ben Yalniz Kaldim Bu Kadar Aci Cektİgİm Yetmedİ Mİ? Sensİz Ben Anladim Kİ Mutlu Olamam Sen Olmasan Ben Yasayamam Herseyİm Sensİn LÜtfen Gerİ DÖn... |
Aşk Şiirleri
"İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni |
aglıyorum neden bilmiyorum
gülüyorum nedensiz içten seviyorum canı gönülden ahh bide mutlu olabilsem |
Ne Kadar Zor Bİlİr Mİsİnİz Gelmeyecek Olani Yillarca Beklemek,
ÖmrÜnÜn HİÇbİr Alaninda Sevdİgİnİn Olamiycaginin Farkina Varabİlmek, Ona Dokunmadan,onun Sicakligini Hİssetmeden,ayni Hayalİ Kurdugun Halde Onu Sonsuzluga Yolcu Etmek... Sİz HİÇ İÇİnİzde Yalniz Kaldiniz Mi? HİÇ Elİnİ Sikica Tuttugunuz Bİr AŞkin BoŞlugunu Hİssettİnİz Mİ? Onu Elİnİzden Alana İsyan Edememek. Bİdaha Gelemeyecegİnİ Bİldİgİn Halde İmkansizi DÜŞledİnİz Mİ?ben DÜŞledİm Halada DÜŞlÜyorum Mustafami Beklİyorum Sonsuza Gİtt |
AŞk Bİtmeyen,bİtsede Kalintilarini Hapseden
Sessİz,saygisiz Bİr Hakİmdİr. Ona Neden Geldİgİnİ Soramazsin,ne Ondan Yillarca Kalmasini,nede Senİ Birakmamasini İsteyebİlİrsİn, O Önce Çalar Kalbİnİ Hirsiz Gİbİ ,sonra Bİ Hakİm Olur Verİr Hapsİnİ,erİyİp Bİtİrsede Senİ Soramzsin Sebebİnİ:( |
bir mektup yazıyorum
kağıdı sen kalemi ben bir resim çiziyorum güneşi ben bulutu sen bir aşk yaşıyorum seveni ben sevileni sen oluyorsun ama bir hayel kuruyorum sevileni de ben oluyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.