![]() |
Kalemim
Elimin teriyle boyası sökülmüş Bugünlük böyle kal kalemim Elimde neler yazacağını bilmiş Geleceğe haber sal kalemim Masal ile vahiylere aldanmaz Bundan dolayı hayalde yanmaz Açılan gerçek kapı kapanmaz Bunları düşün de bil kalemim Ağıt yazmaz duyguya kapılmaz Çizdiğin yerginin eşi yapılmaz Kötüyü sevmez, sebebi olmaz Tarihin seyrine dal kalemim Dağları sallarız birgün seninle Rüya değildir gel beni dinle Parmağım da uçuk renginle Elimin ünvanına gel kalemim Zalime sövdün, insanı saydın Gerçekler adına sen olaydın Kötülükle dolan dünyadaydın Zehirler diyarında bal kalemim Emin ellerimle seni tutarım Bugüne yok isem yarına varım Adi *********in köküne çatarım Yoksula cesaret ol kalemim Kamil At der benimle inledin Doğru değilse yazma dedin Rüzgarla yarıştı açık feryadın Çalılar aleminde gül kalemim Kamil At |
Kamilsin
Boşluğa ellerini açmadan hakkı Kendinde bulmuşsan kamilsin Serpilip doğaya, ahrete uçmadan Dünyada kalmışsan kamilsin. Yakıp insanı hiç düşünmeden Yobaz gibi ölüm kaşınmadan Gerçekten sanrılara taşınmadan İnsanlığa gelmişsen kamilsin. İnsan hakta hak insanda dersen Boş mekanlara boşuna ersen Dünyaya sadece insanlık verirsen Yararlıdan olmuşsan kamilsin. Ahiret yalanına cihanı yıkma sen Görmeden boşa bakma sen İnsan cesedine vurup çıkma sen Sevdasını salmışsan kamilsin. Boşuna boş hayale kanıp da Dizilen yalanı gerçek sanıp da Ölmeden önce uykudan uyanıp da Sonrasında ölmüşsen kamilsin. Der Kamil At ya uyduran kim Uçuruma insan kaydıran kim Hayaletlere elbise giydiren kim Tezgahı bilmişsen kamilsin. Kamil At |
Kanıt Ve Yobaz
Olup olmadığına dair Herhangi bir kanıt bulursan Bir kere inanmış ya Karanlık aydınlanmasın Diye kanıtı yok eder Her pahasına Uykudan uyanınca Kolun kesilmişse Yerinde değilse Yobazın işidir Kamil At |
Kanlı Günler
Dedim kansız günleri sayayım Kansız geçen gün bulunmaz Katilin köküne atom koyayım Kıymadığı bir tek can bulunmaz İşte o kanda beslenir hainler İnsanlık yoluna ihanet edenler Daha ilerde imiş kara günler Sanmasın yenileceği an bulunmaz Göğün sonuna makam kurar Hayali melekleri sual sorar Aşırdığı sayfalarda yobaz ürer Gelecek süzgeçte din bulunmaz Makama insanı kurban ettiler Kızıl oldu toprağı kan ettiler İçeriğini dünyanın hayvan ettiler Birgün gerilere dön bulunmaz İnsanlığın muradı Kamil At ile Kulaç oldum vardım menzile Reva görmüş zalimler asimile Çökünce hinoğlu hin bulunmaz Kamil At |
Kanlı İle Şanlı!
Böyle si dünyadan habersizler Karıştırmışlar kanlı ile şanlıyı Toprağı çalmış bunca yersizler Fikirsiz övmüşler osmanlıyı. Acımasızdı dünyamıza ettiler Geldikleri gibi basıp gittiler Topraktan bunca kir de yuttular Hayatında sevmezdi canlıyı. İnsani değeri bozmak istedi Tarihte suçu yazmak istedi Bittiler dahada azmak istedi Sahte ahirette bilmez hanlıyı. Bihaberler toprağa düşman Dündar amcayı boğdu osman Oğlunu öldürdü değil pişman Karşısında kışkırttı dumanlıyı. Dünya şimdi sevmez kanlıyı Falaka çekti öldürdü canlıyı Kanlı paşalar bitti uyuda uyu Bitmişi sevenle nerde sayı. Der Kamil At, yarasa dişliler Kılıçları eridi kafası şişliler Dünyayı mahfetti çatık kaşlılar Kefende çözmedi düğmeyi. Kamil At |
Kanlı Osman
Bunca insan astılar hepsi de suçsuz Dünyanın bulanık çağları onun işi Farkında değildi, dünyamız uçsuz Ortadoğu karışık kanlı osmanın işi. Paşa kafa çıkmaz kralın sözünden Yalakacının özü kralın özünden Krallar olmasa başka olur bazından Orta doğu karışık kanlı osmanın işi. Daha ne beklenir dünya dersini aldı Diz çöktüler krala, tanrısı da kraldı İnsanlık ilerleyecekti yönü daraldı Ortadoğu karışık kanlı osmanın işi. Dünya sahne şaşkınlar içinde azdı Tekyön şiddet kafa doğruya kızdı Zulüm yaptılar belgeyi çarpıtıp yazdı Ortadoğu karışık kanlı osmanın işi. Kamil At osmanlar kanlı işkence Daha kral olma hevesinde aklınca Belge serilir devletlerde çıkar bitince Ortadoğu karışık kanlı osmanın işi. Kamil At |
Kara Zalim
Kara bir zalimdi fitnelerin hocası Ölümü bilmeden mezara gitti Umarım bir daha tütmez bacası Dünyaya kara geldi kara gitti. Savaş kafalı güvercine takmış Karada suda boşluğa akmış Çok insanın ocağını evini yakmış Günü bitti şimdiden dara gitti. Onu sevenlerde insanlık nerde Bilinmeze giden, batar ilerde Dünyanın anasını sattıkları yerde Toprağın ateşindeki nara gitti. Karaydı düşüncesi kara fikirleri Nerde görülmüş kırk geri boş ileri Cihanın siyah yeri gelir giderleri Saklanmış bankada para gitti. Der Kamil At, çattım gitti kötüye Sebebini bilirken sormaz niye Zaten kara idi, özenmişti cadıya Gözünde olmayan bir çıra gitti. Kamil At |
Kardaş Denmez
Dost denilirmi öldürmek istiyor Ezelden başta sana kinleri var Bizden olmayanları at kes diyor Kafası karadır kanlı dünleri var. İnsan dününde geleceği yıktılar Bütün insanlığa kötülük taktılar Menzili kapalıdır hiç yere aktılar Ne içindir bilmez yeminleri var. Seni yok etmeye çabası inmez Can öldürene kardaş denmez Kötülüğe konmuş güzele konmaz Kuyu dibinde kalmış, inleri var. Dişleri açıkta fakat gizli yılanlar Burda öğrenmeli dirilmez ölenler Dünyayı bilir dünyaya açılanlar İzole bürünen hayali cinleri var. Kamil At, gezer sevda çölünde Zalim destekli açıklanır kelinde Güzelliğe kastı çok, belli halinde İnsanlıktan uzak kaldı anları var. Kamil At |
Karganın Sitemi
Karga, yavrularının Karnını doyurmak için Sabahında uçmuş yarının Yem aramak için Yavrularına sabahında körünün Soluk almak için Gökten inmiş yere Bir oh çekmiş Bitkin bir şekilde Kendince kendisine Söylenmiş taşınıp Yavrularının karasını Kara kara düşünüp Şu veletler dünyaya Geldiğinden beri Doya doya keyfimce 'Bok yemedim,' Diye sitem etmiş... 'Karga' Kamil At |
Karınca Örneği
Karıncalar yük taşırken Her dönüşte geliş gidişte Karşı karşıya geldiklerinde Biraz durup dertleşirler Halini yükünü sorar karşıdakine Çok kısa bir hal hatır Küçük bir koklaşma anı Fakat her karşılaşmada Hem gidişinde hem gelişinde Koklaşma anı kısadır Çünkü sırtında yük var Bunu gözledim gözlerimle İnsanlarıda gözledim Göz göze gelmemek için Karşıdakinin ayaklarına Adımlarına dikkatle bakar Kendisine yaklaşıyorsa Yüzünü çevirip uzaklaşır Nereye gittiğini bilmeden Bu durum bu düzenin marifeti Kamil At |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.