![]() |
Taksici
Onikide randevum var sahilde Çabuk koltuğuna otur taksici Solmasın çiçekler yazık elimde Beni bir an önce götür taksici İşim çok acele zamanım kısa Sevgilim bekliyor boş kaldı masa Biraz daha basın ne olur gaza Beni bir an önce götür taksici Acelen ne diye sorma ne olur Daha çok kalbimi yorma ne olur Kırmızı ışıkta durma ne olur Beni bir an önce götür taksici. |
Tavsiye Etmem
Çok yükseğe çıkma tavsiye etmem Ayağın kayarsa düşersin düşer Ben yanlış insanın izinden gitmem Sonra hayret eder şaşarsın şaşar Bana bir şey olmaz sakın ha deme Kader çelme takar gidersin güme Fakirin yanında pirzola yeme Bir balon misali şişersin şişer Yeter artık daha haram tıkınma Çevren köşe oldu artık yakınma Bendeki yaraya fazla dokunma Sinir çıbanımı deşersin deşer Gerçeği deyince küsüyorsunuz Cevap veremiyor susuyorsunuz Bastığınız dalı kesiyorsunuz Kazdığın kuyuya düşersin düşer ALİ der; tencere kapak misali Görmeyen gözünde çapak misali Ecele susamış köpek misali Cami duvarına işersin işer. |
Telefona Çıkmıyorsun
Ben usandım aramaktan Sen kaçmaktan bıkmıyorsun Yanlış değip kapatıyor Telefona çıkmıyorsun Hani bensiz yapamazdın? Hani benden kopamazdın Niye küstün niye kızdın Telefona çıkmıyorsun |
Telekom'u Sattılar
Alabora olunca, bir gemide battılar Otuz milyar doların, üzerine yattılar Yok pahasına gitti, Devlet'in bu kurumu Ne yazık Telekom'u üç kuruşa sattılar. |
Tepeden Tırnağa Benimsin
Sevgili eşim Havva'ya Ben seni kimseye yar eder miyim Tepeden tırnağa yanlız benisin Başka gönüllerde var eder miyim Tepeden tırnağa yanlız benimsin Estikçe savurur saçını yeller Kıskanıyor seni laleler güller Dokunamaz sana yabancı eller Tepeden tırnağa yanlız benimsin Sevgi ağacımın yaprağı sensin Gönül fidanımın toprağı sensin Ölümsüz aşkımın ortağı sensin Tepeden tırnağa yanlız benimsin Benimsin kaşınla gözünle benim Benimsin yeminli sözünle benim Benimsin ruhunla özünle benim Tepeden tırnağa yanlız benimsin Gönül sarayımın sultanısın sen Bahtıma yazılan sevdalımsın sen Dünyalar bir yana bir yanasın sen Tepeden tırnağa yanlız benimsin ALİ der; yetmez ki bunca anlatış Hiç kimse aşkımla edemez yarış Bütün benliğinle sen karış karış Tepeden tırnağa yanlız benisin |
Terör Estiriyor
Huyun etmez bir tek kuruş Özün terör estiriyor Suratınsa hep bir karış Yüzün terör estiriyor Seni gören farkediyor Halin beni ürkütüyor Bakışların korkutuyor Gözün terör estiriyo İnsanlar hep kulak tıkar Bu halinse beni yıkar Konuşurken ateş çıkar Közün terör estiriyor ALİ der ki, korkunç gibi Deliyorsun bir murç gibi Dilin yine papuç gibi Sözün terör estiriyor. Ali Dilki |
Testinizi Doldurun
Kuşatınız tüm çevreyi saldırın Fakirleri yeryüzünden kaldırın Çalın çırpın vatandaşın cebinden Su akarken testinizi doldurun. |
Türkiye'nin Hali
Bir yanda irtica bir yanda terör Ne olacak Türkiye'nin bu hali? Kalpler zayıfllamış beyinler tümör Ne olacak Türkiye'nin bu hali? Her gelen bir parça aldı götürdü Banka hortumladı çaldı götürdü Bu ülkeyi bu zihniyet bitirdi Ne olacak Türkiye'nin bu hali? Fiyatlar cepleri yakıp yıkıyor Açlıksa mideye kurşun sıkıyor Yetkili soruna kulak tıkıyor Ne olacak Türkiye'nin bu hali? ALİ der; bu yurdun varisi yok mu? Bir Atatürk çıktı gerisi yok mu? Hiç helal süt emmiş birisi yok mu? Ne olacak Türkiye'nin bu hali? |
Türkiye Zam Şampiyonu
Tarlasını eller alır Köylüler gam şampiyonu Ekin eker yeller alır Çiftçiler sam şampiyonu Fare görse hemen tutar Çiğnemeden yalar yutar Mart ayında cirit atar Kediler dam şampiyonu Bu ülkede hayat bitti Çektiğimiz cana yetti Olgunlaşamadı gitti Alayı ham şampiyonu Biri yapar biri yıkar Feryatlara kulak tıkar Pencereden seyre bakar Olmuşlar cam şampiyonu Tutmadılar söz verdiler Hepside obur kediler Bizleri çiğ çiğ yediler Bunlar yamyam şampiyonu Avrupadan getiriyor Kendi yiyip bitiriyor Zengin tonla götürüyor Fakir gram şampiyomu Gönlünüzü eylersiniz Hakkımızı paylarsınız Siz komedi oynarsınız Bizler dram şampiyonu Hiç bakmayın tiplerine Güvenmeyin iplerine Doldururlar ceplerine Hepsi haram şampiyonu Zaman olmuş kötü zaman Aman dikkat dostlar aman Villa için yanar orman Olmuşlar çam şampiyonu ALİ der geriçi olduk Her şeyi yerici olduk Dünyada birinci olduk Türkiye zam şampiyonu. |
Umutları Yeni Yıla Bağladık
Açlıktan kırıldı bu sene millet Umutları yeni yıla bağladık Çok zormuş yoksulluk denilen illet Halimize oturup ta ağladık Umutları yeni yıla bağladık Her gelen bizlerin hakkını yedi Büyükler dayanın sabredin dedi Bir an önce gelsin ikibin yedi Halimize oturup ta ağladık Umutları yeni yıla bağladık Çoğu vatandaşım kömür almadı Bir huzur içinde ömür almadı Kapımızı kimse gelip çalmadı Halimize oturup ta ağladık Umutları yeni yıla bağladık Onlar sırtımızdan dönerken köşe Bizler tabanvayla gideriz işe Bütün tırnakları takmışız dişe Halimize oturup ta ağladık Umutları yeni yıla bağladık Pazarın yolunu unuttuk çoktan Kimse bahsetmiyor hukuktan haktan Her şeyi beklemek olur mu Hak’tan Halimize oturup ta ağladık Umutları yeni yıla bağladık Daha boğazımız kısılmaz diye Hayata darılıp küsülmez diye Tanrı’dan umutsa kesilmez diye Halimize oturup ta ağladık Umutları yeni yıla bağladık ALİ: Tok anlar mı halinden açın Otelde doları savurun saçın Böyle yaşamanın içine sı..n Halimize oturup ta ağladık Umutları yeni yıla bağladık. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.