![]() |
Semada-34
Yaşam en rüzgar sevgileri bile durgunlaştıran sonrasında umutla umudu bekleten yaşam..! En sallantılı yürüyüşlerde en çapkın bakışlarda bizi sendeleten yaşam..! Sözüm yok sana o heybetine o heybetli duruşumdan başka direnen. 07/02/87 Ahmet Köse |
Semada-35
Ötesi bilinmeyen bir sevginin resimlerinin solmasını yitip gitmesini gecenin dinginliğini bekler gibi yürekteki yıldızların üremesi gibi istiyorum. Yeni bir örselenmenin uzağında nilüferlerin bilinmeyen heyecanlı bir göldeki sessiz kımıltılarını bekliyorum. '88 Ahmet Köse |
Semada-36
İki el arası yaşam. Yaşam benim kafam. Nelere yorayım habersiz herşey. Her şey aniden ölüm aniden acılar aniden. Sevgiler uzakta. 31/05/91/t.reis Ahmet Köse |
Semada-37
Uçacağız buralardan görülmez bilinmez bir boşluğa. Sıkıldık utanmadık görüştük konuştuk ve bitti. Şapkamızı aldılar kel yürek görüldü. Arabamız geldi gidiyoruz. Hoşça mı kal yaşam bilemiyorum...? '98/ocak/yalıkavak Ahmet Köse |
Semada-38
Sen yoksun ya ne sigaramın dumanı duman ne hüznümün yüzü hüzün ne bahtımın karası kara sensiz bu ölümcül hayatın tadı yok biliyor musun... Ahmet Köse |
Semada-39
Ne dünyanın içine oturduğumu ne seni düşündüğümü ne çaresizliğimi ne her geçen gün eridiğimi ne de ondan başkasını sevmediğimi yadsıyamazsınız. Herkes birbirine zincirli ucu yok sonu belli değil bizi zincire vuran mutlaka özgür olmalı. 18/06/87 Ahmet Köse |
Semada-4
Öpemedin bildiğin ağaçları ormanlıkta Yutamadın istediğin lokmaları can sofralarda Ve sen duyamadın muhabbetimi Ben yalnız bekler iken seni. 10/10/93/t.reis Ahmet Köse |
Semada-40
Bir sürü yığınların içinde ayrı duruyorum benim yığıntım ayrı. Gözümün önünde sıra sıra pislikler ayrı benim pisliğim. Yeşilli,mavili,grili denizler denizimin rengi ayrı benim. Birbirinden koyu dumanlar benim boğulduğum duman apayrı. 28/10/86 Ahmet Köse |
Semada-41
Sesler duyalım karmaşık çığlıklarda taptaze yürekli bir ses. Yürüyelim ayak basılan yerlerde yerçekimine karşı paspal filozoflara aldırmadan. Konuşalım karanlık uğultularda sevgiyi elden bırakmadan utanç verelim gölgedeki kuytu düşüncelere. 17/04/88/çine Ahmet Köse |
Semada-42
Sonraki günler seni kaldırdım hep en güzel dileklerimde. Bıraktın içime zehirini atamıyorum yüreğimden yuttuğum sevgi oltalarını. 05/01/04/izm. Ahmet Köse |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.