![]() |
Seni hiç marmara adasına çektilermi
Arap kurt Arap at Arap adı Süveyşten geçeceğiz demekki Fatihte istanbulu Fethetmişti küçük iskenderle arkadan Babası sorun çıkardı paylaşılamayan tablolarından Damlıyor Görüyorsun Yardım ette Yukarıdan damlatayım 23 09 07 Tarihten bir yavşak Ramazan Mehmet Tanal |
Seni sevişiyorum demek
Pis bir mısraydı Gün batımı çoğalan virüsler gibi Zamanını bekleyemen yokuşlar Usumda bir esrar tabakası kaybolur giderdi günlük yalnızlıkların! ! dilsiz varoşlarına Araçlar patenaj Gülgeçler Mizah dergilerinde... Olurya Mezunlar,koalisyon yapar Hisarın bir kıyısında Türküler Rumeli Tutulan balıklar, kırılmış soğan o yüzden acı kokar Hayatım her hücresi bir ekmeği adam gibi bölüşmeye Hasretim'di Seni sevişiyorum demek 29 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Senin süslemenle olmaz
Yer mavi Gök mavi Bu süsler ne iştir be Abi Pencerelerinden girsin istiyorlar Kuyruklu yıldıza tutunarak Prens Pi 314 Lens Krat Beyaz at Tabi Bize bu yakışır Sevgili dediğin Pisagoru Özümlemeli 314 Tales ezberinde olmalı Fizik dersinde aşk şiiri yazılmaz Yazık memur babaya Fizikçi şair yetiştirecekmiş Ramazan Mehmet Tanal |
Seninle yatmak için Şiir
Yasemin Yasemin Biliyorsun sen Tüttürülen Jasmin kokmayınca spirilerde ibaret Beş altı satır Önemsedim ve vazgeçmedim 07 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Ser yeli Sam yeli
sende vardı tek bir atış nokta vuruş o ' gözler bende yok Aşığına zulmetme Bak dilime, çok sam yeli geçmiş üstünden tütün yosun gözüme seyretme sen say,yok say Ser say kilimlerini asmasam kirpiklerinden vesikalık titrek korkunu Gönderecekmisin yinede Cunta adasına beni 12 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Sertuç
ellidokuzlarda steam'lilerde bütün aile efradını peşinden ağlatarak çıkar gemiye sefer İzmir'den Havana şeker yükleyip ver elini Norveç'e şekeri ıslatınca gemi mahkemeler sonucu gemi tazminata,ödeyemeyincede gemi bağlanır; sepeti koluna,herkes yoluna Ayhan abi boş durmaz,gelen meraklı misafirlerle işi pişirir kahvaltılar yatağa gelir derken Norveç vatandaşlığı alır Deniz ürünleri fabrikasında iş başı yapar, ayıkladığı balıkları ölü balıklar görür, bıçak kayıp.. Motorsiklet kurs öğretmenidir bir firmanın sponsorluğunda tüm avrupa sokakları geride; kış günü ekip toplar caddelerin buzlarını temizletir. Norveç milli takımında kalecidir planjonla kurtardığı gibi gol'ü stat Yanni ayaktadır ve para mara yoktur. ödülü seçeneklidir O gemiyi tercih eder çarkçıbaşı olarak emekli olur birde Norveçten yaş altmış yedi 11 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Sessizlimiş şirin adı
Öyle sus pus Dinlemekmiş kulak memesinden Aşkımız gizli kalsın şairem Kıyameti koparırsın sen Sinirlerin bozulmuş Şiir sev Şair büyüt kendi elinle Yazık olacak yoksa Ölçülü yaşama ölçüsüz şiirler 30 09 07 Zeytinli /Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Sevgili gülücük
Gülücük yazdığıma bakma Aldanırsın Sevgili yazdığımada Yanağındaki anlık, küçücük zihninin keyfi oluşturduğu, Gamze'ydi benim tutkum.. Salkım bakışları saçının telleriyle yoran Benim o hüzün kaplanan. Yağmur yüklü bulutlar geçer buralardan yağamadan Sevgili gülücük Aslında Bulutlar yağıp ıslansaydım.. 0210 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Sınır ticareti
Zayıftı Soçi'nin inekleri Otlamaya mera ister Saldınmı kıyıdan çobanıyla Karayel'e rağmen Mandalar sıra,sıra Elinde tüfeği olan emice Ha buralar bizumdur İki mandaya otlatursun anca İstesem oni eger Hepusunu alurum Buranun adı Hopa Yegenum 23 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Sırrı dolarları denize niye attı
sahte diye yanılmışık Çekmiş kafayı Köprü altından koşarak geliyor, Uzun Ömerin piyango tezgahı.ve kaç numaraysa o kunduralar Çocuk mezarı gibi Marmara sigarası alt üst,zıvanadan çıkmış reis Balık ekmek satan sandallarına Göstere göstere, Tuttuğu gibi avuçlarıyla dolarları,bir hamlede denize Martıların ağızında ıslak dolarlar ahhaaa Balık ızgarasının başında kimse yok,gişesindede Dolar avında balıkçılar Lan olum siz paraya tapıyosunuz yalanmı ula cevap versene Hadi ya Delisin sen Deliyim tabi bak görcen şimdi Polis,Polis,Polis Bu tezgahın altında esrar satıyorlaarr 22 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.