![]() |
İmam Şeyh Şamil
En büyük gerilla lideri Ona Şeyh Şamil derlerdi Türk’ün namını yüceltti Ona Şeyh Şamil derlerdi Uzun sakallı ve cüppeli Rus topraklarını adı inletti Vatan uğruna savaşlar etti Ona Şeyh Şamil derlerdi Otuz beş yıl, savaşlar etti Rus kafirine aman vermedi Oğlu esir oldu, durun demedi Ona Şeyh Şamil derlerdi Bin sekiz yüz yetmiş bir di Medine’de ebediyete göç etti Bizlere şan verdi, vatan verdi Ona Şeyh Şamil derlerdi |
İnsalık Nerde
Susuyorum şimdilik Patladığımda kaçın İnsanlık vefat etmiş Ruhuna dua edilmiş Bir yardım eli kalmadı Bir güler yüz bulunmadı Şevkat edenlerde kaçtı Bu dünyanın tadı kalmadı Fatih der kendi dinler Aciz bedenleri izler Bakmayın aciz gibiler İnsanlığı alıp gittiler |
İnsan Olmak
Sevilmemekten korkarlar Ama birde sevipte kaybetmek vardır Benim korkum sevmek Sevipte kaybetmek İstemiyorum artık sevmek Ne sevmek ne de sevilmek Yanlızlar limanı beni bekliyor Gemilerde yanlız bende Dert ortağım onlar Onlarda sevipte kaybetmekten korkarlar Sevmişler ama kaybetmişler İstemiyorlar ne sevmek ne sevilmek İstemiyorlar artık uykusuz *******i Asıl korktuğumuz ne sevmek ne sevilmemek Ne de sevipte kaybetmek Asıl korkumuz bir gün insan olmak |
İnsanlar ve Ben
Yıldızlara açılan bir kapı olsa keşke Heyecan ile açsam engel tanımadan Özgürlüğü bulsam o parlak dünyada İnsanları izlesem kuş bakışı oradan Arnavut kaldırımlı bir yol olsa semada Koşar adım çıksam o mavi dünyaya Yanlız kalsam asi bir çocuk misali İnsanları izlesem kuş bakışı oradan Bulutlar benim yatağım olsa keşke Hiç uyanmasam o saf beyazlıktan Düşünsem sadece yumuşak yatağımda İnsanları izlesem kuş bakışı oradan |
İnsanlığımızı Unutuyoruz
Umutların kaybolduğu dünya daha bir hızlı dönüyor Üzerinde nice insanlar doğuyor, büyüyor ve ölüyor Zaman içinde sebepli, sebepsiz savaşlar yaşanıyor Hergün beklenen sona bir adım daha yaklaşıyoruz Ellerimiz ile çaresiz bakışlarla başımızı kaşıyoruz Düşünceler içinde kaybolunca sebepsizce gülüyoruz Oluşan kötülük dünyasında korkusuz nasıl yaşıyoruz Peki ölümü aklımızın ucundan dahi niye geçirmiyoruz Tek kurtuluş olan İslam yolundan neden sapıyoruz İnsaları anlamak için niçin hiç çaba sarf etmiyoruz Bizler kötüyüz, kötülüğün milyarlaca değişik yüzüyüz En yakın dostlarımızı dahi artık düşman görüyoruz Evlerimizden huzuru tekme,tokat,sille ile kovalıyoruz Sonra da oturup haksız olarak çocuk gibi ağlıyoruz İnsanları boş bir sandal içinde denize yolluyoruz Sonları ise düşünmemek için başımızı çeviriyoruz Siyahii'den size nasihat olsun artık yok oluyoruz İnsanoğlunu sadece biz severiz bunu düşünmüyoruz |
İntihar Anatomisi<br><br>Tarifi kolay istersen dinle, <br>Soluk alamazsın,
solarsın <br>Artık ellerin tutmaz olurlar <br>Bacakların hissetmez sızıyı <br>Parmaklar dokunmaz tenine <br>Kulakların duymaz olurlar <br>Dilin lal olur, ebedi sessizlik <br>Sonsuz karanlık çöker göze <br>Son bir defa izlersin hayatı <br>Son defa küfredersin hayata <br>Sana acı çektiren insafsızlara <br>Seni anlamayan hayırsızlara <br>Silah dayarsın kafana aniden <br>Bir kez düşünürsün ölümü <br>Ölümün sana getireceklerini <br>Onun senden alacaklarını <br>Gerçi bende kalmadı bir şey <br>Parmağın tetiğe gider usulca <br>Bir yılan gibi kıvrılır tetiğe <br>Sonra sarmalar sıkıca kavrar <br>Bir ışık ararsın o karanlık ta <br>Işık ardında bir melek ararsın <br>Nafile heyecan ararsın aslında <br>Sonra yavaşça parmağın kasılır <br>Birden aklına eskilerden gelir <br>Derin-derin düşünürsün öylece <br>Boş hayaller ile birlikte dalarsın <br>Unutmadan söyleyeyim dedim, <br>Bir mektup yaz, uzun olmasın <br>Okuyanlar seni hatırlamasın <br>Derin bir nefes al ve hazır ol <br>Sonra asıl tetiğe tüm gücünle <br>Bir gürültü kopacak herkes için <br>Bak işte artık huzuru bulacaksın<!-- google_ad_section_end --> |
İsimsiz Şiir-01
Ellerini tutsam kızarmıydın Gözlerine mahkum olsam Bir anlık olsun farketmezdi Seni hissetmek ruhumda Cezası idam olsun hisselerimin İpim senin elindeyse razıyım Sakın bir anda alma canımı Biraz daha seni hissedeyim Hani olurda cennete giderim Allah'tan huri değil seni isterim Sultan kıskanır işte o zaman beni Ben seni orda da hissetmek isterim |
|
İsimsiz Şiir-03
Soğuk ******* bitmiyor Ayaz var sensiz dinmiyor Hasretin kalpten gitmiyor Bu haylaz seni seviyor Yeşil ağaçlar kuruyor Sen olmazsan kış bitmiyor Bahar yağmuru yağmıyor Bu haylaz seni bekliyor Bir Allah derman veriyor Sensiz günlerim geçmiyor Saatler zindan oluyor Bu haylaz seni özlüyor Ağustos geldi bitmiyor Eylül sensiz başlamıyor Aşkın zamanla büyüyor Bu haylaz seni istiyor Ellerim sensiz üşüyor Kalbimde tir-tir titriyor Sensiz ruhumda donuyor Bu haylaz seni seviyor |
İsimsiz Şiir-04
Sana biraz büyük bir bebek verdim Şimdi o bebeğe iyi bak ve büyüt Bir sevgi biraz şevkat ver ona Hata yapınca azarlamayı unutma Ama doğru yapınca şekerini ver ona Uyku vakti gelince yatır yatağına Sabah kaldırıp kahvaltısını hazırla Kahvaltı demişken bir güzel söz Akşam yemeğinde biraz naz yapsın İlerde de bu bebek sana baksın |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.