![]() |
Hüznüm.
Gün ağarınca içimde sabahın ilk hüznü. Sen yoksun yanımda. Gün ortasında Bir gülsün Yanımda. Akşamın güzelliği, üstünde. Her gün Gün batımı topladım. Gülüm senin için. Tek tek Sabırla. Ah bir unutsam yokluğunu. Sarılsam sana SEVGİLİ. Doyasıya. |
Hüzün
hayat solgun bır yaprak mısalı gelip geçici sevgım sonsuz olsun ıstemıştım kalbımiz bır atsın bir sen birde benim için sevdığim bırmendıl ıstedım mısler gıbı kokan benım için yanan tutusan tohumlar ektım bahardan arta kalan zamanımdan senı ıstedım yaz dan medet umduğumdan ateşinden kavrulduğumda sevdığim dıye sarılacağımdan bır parca bıle olsa benım olan basımı koyduğumda yastığa sorsalarda toprak ana benı sarsada yalana ınansamda bu yurek sevdıyse unutmaz asla sen yalan desende hayata ve aşka bır kaç saat bır kaç satır senden bana yettı aslında bahardan arta kalan. |
Hüzünlerim
Hüznü baş ucuma koydum. Bazan okşar severim. Bazan da söver sayarım. Yinede terk etmez beni. Uslanmaz azgın deli hüznüm. Yalnız senmi dertlisin. Deli zilli. Ben kimselere bağrımı açmam. Ki sen göresin. |
I Anlamadığın
Anlamadığın bir şey var sevgilim. Ölmek o kadar kolay kı. Ama hoşca kal demek. Dünyanın en zor işi. Sen hiç sevmedınmı Sen hiç sevemezmısın Sen hiç sevdiğini hakıramazmısın Eğer haykıra bılırsen O zaman sede Veda etmeden bır gun Bir yerlerden kaçıp gıdersın. Hemde hoşca kal demeden. O kadar zordurkı hoşcakal. İstersın için erır Yıkılırsın Ama nafıle Sevgın boğar senı Sana izin vermez Küçücük bir vedaya. Küçücük bir elvedaya Küçücük bir Hoşca kal. Diyemezsin |
İç.
Hayatın seyri seni sıkmasın Önemli olan senin iç'in İçini açtığında göreceksin. Sen ne cadı Ne de meleksin Sen sadece Kadınsın Ve bunu yaşamalısın. |
İçinde sen varsan..
Mehtap bu aralar o kadar güzel ki acelem var benim kuşkum ecele gecikmelerim gül senin olsun acele etmeyi şiir yazmayı seviyorum... içinde birde sen varsan... mehtaba doyamam ki... |
İğde ağacı.
Sen baharda çiçek açmış İğdeağacının bahar dalı. Sözlerin çiçekler gibi mis kokulu. Meyvaların binlerce duygu dolu. Bense sana kapılmış kemancı parçası. Sözlerin aklımı başımdan aldı. Kokun çiçek açmış bahar dalı. Dudakların atel parçası. |
İleriye gitmez zaman mevsim son karanlık...
Itırcık lı kelimeler dizmeli anlamlar katmalı aşka ki hiçbir zaman dillerde ezilmesin gıyabında sözler. söz olsaydım dilinde dolanan kerimem.! .. ah ben acımsı sözler katsaydım yüreğine dokunan zamansız çareler olsaydım derdine. acıtır sızlatır kalbi lakin hoş bir seda aşk anılarında kişnetin. bana uğradığında süslü olmalısın sürmeler çekmelisin allar olmalı leblerinde senin için şenlikler yaparım bahaneler bulurum bir sürü şiirler yazarım hasretim olur ağıtlar yakarım bakarsın kavuşamam kerimem derdimden göçer giderim Baş ucumda sedir ağacım olur musun. |
İlk Aşk..
Bu gün bir çiçek gördüm, Ağlayan sızlayan, bir omuz bir sırdaş arayan Bu gün bir çiçek gördüm, İlk aşkını anımsayan, içi yanan Göz pınarlarından yapraklarına doğru, İncecik süzülen yaşları gördüm Şahit oldum göz pınarlarının çektiği ızdıraba, Yaşları dışarıya zikretmek için verdikleri çabayı Bu gün bir çiçek gördüm, Toprağın yağmura hasreti gibi, Göğün yağmurdan önce gürlemesi haykırışı gibi, Kalbinin nasıl ilki için çarpmasını gördüm Çiçekler sevgileri için, Rüzgarın esmesini beklerler Her kadın çiçek gibidir, Onlar da çiçekler gibi, her bahar gelişinde Rüzgarın usulca, sıcacık esmesini hissettiklerinde, Aşkın gizemine aldanır, Sevda çiçeği gibi olurlar. Tutuldukları ilk erkeğin Ömür boyu tutsağı olur, İlk aşklarını hiçbir zaman unutamazlar. Döktükleri her damla göz yaşları bunun şahididir Çünki onlar sevda çiçeğidir. Her bahar gelişinde... Aşkın büyüsüne kapılırlar... |
İlk.
Hasretle dolan göz yaşlarım Seni unutturmuyor. Yüreyime indin. Beni esir ettin. İstesemde atamam Unutamam seni. Serseri aşık ben nasıl sevdim. Nasılda kapıldım sana. Vazgecemiyorum unutamıyorum seni. İstersen sen unut beni. At yüreğinden. Kaş uzaklara git.ama hiç unutma. Göz yaşların sel olup boğacak yüreğini. İster inan ister inanma. Biz iki aşık iki çıkgın iki deli. Unutamam ilk öpüşmemizi. Bana kızıp kaçıp gitmeni. Sonrada gözlerini kapatıp tekrar istemeni. Delisin sen deli. Aşık bizi esir etti. İçim kıpır kıpır gönlüm senin. Ben serseri aşık seviyorum seni. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.