![]() |
Seslenişim Sana 3
Ben sana dokunmayı, Söylediğin şarkılarda Kadeh kaldırmayı, İstanbul da gri turuncu akşamlarımda Hüznümü yaşamayı Ben seni özledim, Sevgini sıcaklığını Yanımdaki duruşunu, Sessizliğindeki o fırtınaları Gözlerini özledim İstiklaldeki kaldırımlarda gülmeyi Elma şekerini Özledim seni Sıcaklığını sevgini.. Zeliha Bicer |
Seslenişim Sana 30
Penceremin önünde oturmuş denizi seyrediyorum. Bu gün yağmur yok. Hava açık masmavi elbisesini giymiş.Güneş gülümsüyor dünyaya. Deniz nazlı nazlı sallanıyor. Öyle huzurlu ki burası,bir de sen olsaydın. Sessizliği paylaşsaydık seninle. Seninle daha çok şey yaşasaydık. Politika konuşsaydık örneğin ya da okuduğumuz kitapların kritiklerini yapsaydık birbirimize. Karşılıklı çay içseydik sıcacık olsa ellerimiz, yüreğimizde sevgimizle gülümseseydik. Sonra kalkıp birden öpseydim seni, gözlerine bakıp sevdiğimi söyleseydim. O an gözlerindeki beni görseydim, yüreğimden akan sevgimi ve yanındayken bile çektiğim özlemimi anlatsaydım sana. Ya da hiçbirşey söylemeden sarılsaydım yalnızca sarılsaydım sana. Sımsıcak bir elde Avuca verilen yürek gibi Aydınlık yüzünle Tertemiz sevginle Güneş gibisin. Akşamın alacalığına kadar seyrettim denizi. Vapur yok burada seni bana getiremeyecek ama sen yine de gel. Martılarıma söyledim anlatacaklar ve getirecekler seni bana. Özledim, omuzumda tüm özlemler var taşıyamıyorum gel. Gel de bitsin artık onca beklemelerim. Duvarlarla konuşmalarım, yalnız şarkı dinlemelerim, yatağa sensiz yatışlarım. Seninle uyanmayışlarım. İyi ******* sevdiğim. Zeliha Bicer |
Seslenişim Sana 31
Gidiyorum dedin ve gittin. Gidişinin ardından kaç yıl geçti. Saymadım, sayamadım sensizliklerimi. Sensizliklerinde kederlerime bölündüğümü biliyor musun. Seni nasıl özlediğimi ahh sarılıp başımı boynuna gömmeyi nasıl özlediğimi biliyor musun. Kahroluyorum her şarkı da her mısrada sensizlik işlenmiş. Sevginin boyu büyük boynu bükük. Sensizliğin ise yükü ağır kahır dolu mektup gibisin. Eklendikçe olmadığın yıllar yıllarıma isyanım büyür. Okyanuslar olursun içimde. Boranlar fırtınalar. Dağlarda yanık sesle okunan bozlaklar olursun. Hep sen olursun hep sen. Gözlerime baksan, hala seni görürsün. Saçlarıma ak düştü gönlüme yas görmeyeli. Sevgim hep çoğaldı bende, benden gidenlere inat. Ben özledim seni gelsen görsem senede bir gün gibi Zeliha Bicer |
Seslenişim Sana 32
Uyandım. Düşümdeki seninle günaydın dedim sabahıma. Oturdum yatağımda yorganı çektim boğazıma kadar. Sanki yanımdaydın da kalkıp gitmişsin gibi kokun kalmış odamda. Radyomu açtım. Baharı bekleyen kumrular gibi şarkısını söylüyor içli bir ses, içimdeki sen e dokundu. Özlemler dokudum motif motif yüreğimde. Kar geliyormuş haberler öyle söylüyordu dün gece, sabahına kar içinde mi uyandın sen de. Yoksa yağmur mu doldu yine gök mavisi gözlerine. Mavisinde gözlerinin, bulutlar toplanmış Kurumuş çorak çöle yağarmış gibi Damla damla inersin yüreğime Serinliğim, sıcaklığım, Bardağımdan kanarcasına içtiğim Suyum gibisin. Burada seni düşündüğümde Martılar belirdi denizin üzerinde Çok değiller, yalnızca iki tane Yeşilinde gözlerimin, senin mavin var Hem yeşili taşırım hem maviyi Yüreğimde filizlenen onlarca fide Ağaçlarımın yanında Yeniden yine hep sevmek yeşirir Düşündüğümde seni Zeliha Bicer |
Seslenişim Sana 4
Susmuş dillerin,görmez gözlerin Özlemlerinin beni erittiğini. Yüzüm yere dönük gezer Bakamam gögün maviliklerine Sen varsın diye. Ellerim bağlanmış,yüreğim dağlanmış Bir İstanbul gecesinde, kadeh elimde Yüreğimde, sevgisinde enginim Sen varsın Zeliha Bicer |
Seslenişim Sana 5
Yazmalarında nokta koyma,söyle hadi söyle anlatamadıklarını Ben sensiz geçen günlerin *******in acısını Boşver boşver densede onca olanlara Ben yine seni severim sana gelirim Değmez belki ben,benim demelerim, Ama sana gelmelerim hiç boş olmadı Olmadığı kadar yüreğimle sana geldim Ben seni severken değmez mi? Sen beni severken değmez mi? O değildi yazmak istediğim Değmezlere dair Seni seviyorum, sevmem diyemem Gözüm yaşında saklı sevdaların çoğu zaman Hasretlerin martılarımda yüklü geldiklerinde Ben seni sevdim sevmiyorum diyemem. Zeliha Bicer |
Seslenişim Sana 6
Uzun bir günün ardından Yüreğimde senden kalanlarımla Evimin kapısını açtım. Yalnızlığıma açılan bir tünel gibiydi. Sensizliğin garip kokusu sinmişti Evimin her bir köşesine. Pencereme vuran, günün son ışıkları Turuncuya dönen hüzünlerimle Öylece oturdum. Seni düşündüm, seni yürüdüm İstanbul un tüm sokaklarında. Adım adım. Sonra seni andım Bir bardak çay eşliğinde. Özlemlerin yine döver olduğundan Gönül kıyılarımı Duramıyorum yerimde Turuncu hüzünlerimle Bırakma beni sensizlikte Zeliha Bicer |
Seslenişim Sana 7
Karlar altında bu gün İstanbul Yürüdüm amaçsızca sokaklarda Adım attıkça karın çıkardığı seste Ritm tuttum _sen sen_diye Üşüyen yalnızca ellerim değil aslında Yüreğim ve bedenimde üşümekte sensiz Martılarım hem üşümüş Hem de açıkmıştır Elimde ufaladığım ekmeklerim var Attim denize, Hep birlikte alırken ağızlarına lokmalarını Kanat çırpmalarında sanki yine sen vardın. Zeliha Bicer |
Seslenişim Sana 8
Günlerdir perişanlığımın kimsesizliğindeyim Gözlerime çoktandır uyku girmedi Mutlu olduğum anları düşündüm Aklıma seninle güldüğüm zamanlar geldi Yağmurlu yine hava sağnak var üstelik Yürüdüm yine ben aldırmadan yağmura Gözlerimden akan yaşımdan daha az ıslattılar Sancılıyım,acılıyım,kederliyim günlerdir Seviyorum oysa seni deliler gibi Aldırma sen bu nöbetlerime benim Bir med cezir yaşıyor ruhum Yüreğimde taşıdığım yalnızca senin sevgin. Zeliha Bicer |
Seslenişim Sana 9
Salaş bir meyhanedeyim.Öyle hüzünlü ki bu gece,dalgaların sesi geliyor kulağıma.İmkansızlıklar üzerine kurulu bu gün masam.Mezem de hasretlerin,buğulu bir sesten dinlediğim en hazin şarkılardasın. Balıkçı ağlarıyla donatılmış pencerenin kenarından görünen denizde, salınan vapurlar var.Anadolu dan Avrupa ya geçen.Gecenin ayazı vuruyor. Aynı şarkıyı çaldırıyorum defalarca eski 45.liklerde. Ölüm sessizliğindeyim,çaresizliğindeyim sensizliğin. Deniz kıvrak dansöz sanki yakamozlarla oynaşıyor, pencere camları buğulanmış,siliyorum ellerimle. Ellerimde kalan yine sen. Binlerce kelimeler geçiyor beynimin içinden,durduramıyorum.Hep sensizliği anlatıyorlar bana,camın buğusunu yine siliyorum, bu sefer ellerimde çaresizliğim kalıyor. Halim yok,ayaklarım taşımıyor beni,küskünüm bu aralar yaşama,beni sana bağlayan sevgim olmasa hani,hani diyorum. Boşverr.. sarılıyorum kadehime seni içiyorum içkim yerine. Çal diyorum meyhaneci bana en hazin aşk şarkılarını. Donat masamı hüsranlarla,yaşamın kırıklarıyla,sevgimi ben hazırlarım. Penceremin kenarından görünen İstanbul'umdan, sana baktım ey yar! Gördün mü gözüm yaşını? Tanıdın mı beni yeşil gözlerimden? Acıdı mı için sensiz bıraktığına? Hadi sağlığına sevgilim,sana bu son kadehim. Zeliha Bicer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.