![]() |
Gözlerinin harici yek dışarısı
bu yağmur bu yağmur ipince derince hayırım olur hayra alamet değil senleşmek bende aynı odada sabahladığım serince sevişmekti tüm uzun yolları aşmışlığım sana yanıbaşçığına gelmişliğim bu yağmur yalnız ikimizi sevmişti damla damla delice uzun gülüşlü bir baharın ardından gelen çocuğumuzdur bu yağmur unutma özgürlüğünü saklı tutarak düşün beni sen bir bakış güzelliğisin hayat izlerim sende yalnızlığa bulanmış tümden çar çamur gözlerinin harici yek dışarısı kar yağmur bende bıraktığın cerahatli bir yara bu apansız zansız izansız bu sarhoş kahır aşktır tek mülküm sırtımda yitirdim bencilce ölümümü beni anlamadığın içimde cayır cayır sonra bu yağmur diyorum ya hep bu yağmur içimizde alev alev kamçılı bir isyandır tanıksız bir cinayet nedensiz cinnet bu yağmur ispatlanamamış bir yalnızlık gibi içimde dudaklara küs bir türkü sözünün hırçın sessizliği nehir ay ışığı küsmüş gözlerime ölümüm tan yeri kızıllığı ölümüm senin elinden kısık ateşli demli ölümüm senden yalnızca senden olsun aldığım her nefes sensiz ıhlamur yanlış anlaşılmış bir pazartesiydik haftaya yabancıdır ya daima aşk sonra dilimde tüy bitiren şu yağmur karanfil renkli acılara bandığım yüreğimi mısra gözlü ismin de olduysa sesim pir pak diyorum bu yağmur hayallerimle barışık bir küme bulut kirpiklerinin şırıltısı şiir mutlu olmayı herkesten çok haketmiş bir hali var şu boyun büküşünün seni dinlemediğim için mi kuşlar yol sonu bakışlı neci aynı yolda elele yürümek yorgunluğu şehir kendimi dinlerim bu sen evet sadece bu kendimi kıskıvrak yakalarım düşlerin düşüncenin bittiği yerde kendimi tümden inançlarıma uzak uzak olan aşk ılık saçlı sihir yağmur ıslak saçlı bir ustura korkunçluğu ömrümü har vurup harman savurur yağmur bu yağmur |
Gözüm Sende
gözüm sende gökyüzü toprak çekse de bir ayağımı |
Gözyaşlarımın Bakracı
kırmızı karanlığında boğuldum çocukluğumun uçurtma şenliğidir ölüm kendimi yatıştırma dallarıdır saçlarının tütsülü hali ışıltılı limani acılarımın ocağı bakışsız bakışlarının öbek öbek tumturaklı iksiri tarihten sonra da sen gözyaşlarımın bakracıdır seni arama nedenim iri iri yaralarımı var etti zamanın sensiz tablosu seyyar sevişken asi bir hali var hırçınlığımın yasal değildir aşk kuralsız kurak ayrılık ilginç kümülüslü üstümde daima temmuz kokusu temmuzda doğmuşum seni sevmeye gün ışığı ne de kadim bir söylence anlatsam inanmazsın sana bakmak uçuş korkusu senlen tuz ekmek krallar sofrası bak haziran bizi bekliyor başaklanmış yalnızlığımızı sulamaya sabahsı barış zamanıdır gülüşün takvimler boyu |
Gridir Aslolan
insan hep biraz daha der beklemek yırtık resim günler işkence curcunası yıllar bir bardak su gridir aslolan zora bakmak yorar aptallığı |
Grizu
yağmur yağmur gri gri gidişin grizu patlaması içimde yokluğunun göçüğünde kalmış kalemim kağıdım |
Gururu İncinmiş Son İsyansın Dilimde
ayrılık hoşgörüsüzlüğün çalan saati ölüm aşkın yanında rahat düşkünlüğü kanaatkar günahlarımla seninim aptal ve masum yıldırımlar yalar tenimi sende sınar ölümün vicdanını aklımı yitirdim göklere haykıramam artık hakim değilim tutkularıma kuşlar nasıl da hürmetkar sevgilim göğe değil benim gibi aşka israf yürekleri gözlerin sahte bir oyuncu sorgusuz hakkını veremedin ellerinin kurtarılmamış kendimi unuttum kabına sığmaz ruhum sen gururu incinmiş son isyansın dilimde çınarı devrilmiş serçe yavrusu kavuşmalar yeryüzünde hercü merç çağrısız aşka sadece acılar işlek beynimizde bu alem topraksız sanki sevmek hoş bir ölüm insanlar ayrılığa göz kırpar günahkar |
Gülmek Mahallede
gülmek mahallede düğün hazırlığı huzur selmanın iş dönüşü sarışmak asker uğurlaması babanın ayakkabılarını görmek sürpriz gibi yağmurda bakkal işi açık yoğurt ulaşmak istediğin ben daha dikilmemiş yırtık yeri ceketinin baktığın vitrinlerde gözparlaması iç yanığı umut ellerin bozuk para mı tutar aşkım şirin sevim fırından yeni çıkmış pide çöpçülerin ellerinde sallapati mahalle maçı okuldan kaçış güzelliktir sana dokunduğun basma neler büyütür içcağızında hayat sobada talaş alevi be çorabı söküğüm karşı kahvede hıyarın biri çorçocuk enikonu yıldızlar senindir unutma |
Gülüşün Yüzünde
sınırsız bir kuytuluk gezdiğin caddeler boyu başucunda korkuluktur unutulmuşluk üzerimizde çöküntüsü hep aynı yerde olmanın bekleyiş ilk ve son polyana ücra köşedir küskün papatya gülüşün yüzünde |
Gün Ortası
gün ortası olursun bazen ağırlık çöker üzerime ölümü düşünürüm birbirimizin özeliyiz genellikle sözü dolamam ağzıma söylerim hemen kuşları su içerken severim yılan da dokunmaz hem özlemlerine |
Gün Umudu
ilk yaz ve sevda hırpalandı tarihte madrit'te bir faşistin kurşunladığı gün umudu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.