![]() |
senmiydin aşkım...
ölümün kıyısındamıdır aşk yoksa aşkmıdır ölüme doğru kulaç atan izin vermeyen bir küçük mutluluğa aşkmıdır bizi bizden alan yoksa sadece senmisin aşkı bile ağlatan senmiydin gözlerime buğulu bakan buram buram karanfiller kokan senmiydin beni hoyrat yapan yoksa benmiydim seni anlamayan kimbilir belki birgün yara almış aşkımla ağlayan gözbebeklerimle yine aynı şehirde bakarmıyım gözlerine gelirmisin yine aşkım benim sensiz yüreğime........ |
NAZLI CANIM...
Nazlı canım Sevgili Eşim'e ; Yorgunum... Mahur bakışlım sevmeye doyamadığım Başımı omzuna yaslayıp da Doya doya ağlayamadığım Yavru ceylanım nazlı canım Bölünmez yarım Müjgan'ım Kahverengi gözlerinde yalnızlığın düğümü Tel tel çözülür bir şarkı dolanır dilime Titrek sesiyle uzaklardan seslenir kahır taşırım 'o mahur beste çalar ben senle ağlaşırım |
_______ b_i_r_t_a_n_e_m_______...
Gece yatıyorum sen yoksun yanımda, uyumuyorum,uyuyamıyorum. sabah oluyor yine yoksun yanımda, dayanılmaz oluyor artık, günler,*******,saatler. yapamıyor bedenim dayanamıyor yalnızlığa, yapamıyor bedenim dayanamıyor parçalanmaya. seviyorum ben seni,acaba sende seviyormusun beni? kayboluyorum bu düşünceler içinde, bulamıyorum ne kendimi,ne sevgimi. inanmıyormusun bana,söyle yarim ne yapim? ferhat gibi dağlarımı deleyim, yoksa mecnun gibi aşkımdan mı öleyim? özlemini çektiğim h |
BENİ BENLE YAŞA...
beni felsefemle yargıla tarihimle değil beni benle yaşa anılarla değil beni leyla gibi sev şirin gibi değil beni ben olduğum için sev sevgili olduğum için değil |
Ya Sen Ne bekliyorsun benden...
Ben bu gün doğdum yıllar önce Bir küçük kasabanın sakin mahallesinde Sabah ezanlarıyla gözümü açtım hastanede Ama kimse sevinememiş doğduğuma Çok küçük doğmuş hiç umut yok demişler Doktor Allah'ın işi belki yaşar demişler Allah'ım izin etti yaşadım yıllar çabuk geçti Seni tanıdım yıllar sonra yaşadığım herşeyin Seni tanıdıktan sonra eksikliğini gördüm Herşeyin tadı seninle farklıydı doyumsuzdu İnandım herşeyine sözlerine o büyük aşkına Direndim tüm hatalarına yanlışlıklarına |
ßUNU UNUTMA...
Yağmurlu ßir Hawa Da Ellerini Aç Ve ßunu Unutma Tutamadığın Yağmur Tanecikleri Kadar |
tutamadım...
... Yine aynı haz yine hüzün.Herşey gittiğin, beni bırakıp gittiğin günkü gıbı.Hiç birşey değişmedi , sadece ne değişyi biliyor musun? senin için can atan kalbım simdi ölümle yarışıyor... |
HEY YABANCI......
HEY SEN bana bak YABANCI Sen hiç susuz kaldın mı! Sen severken sevdiğini arkasından mutlu ol Dedin mi.. Karşılık beklemeden sevdin mi? Herşeyi onunla hayel ettin mi? Göz yaşlarım onunla sevişir bunu hissetin mi? Gülerken bir an bile onsuz bir hayat Düşlendin mi? Sevdiğinin kokusu bir gün bitecek hissetin mi Kumların üzerinde *******e inat yıldızlarla Birlikte hayel ederek dans ettin mi? SANA SESLENİYORUM ... YABANCI.. BAKMA BANA ÖYLE.... Sevdiğimi kaybettim.. Sanırım o yabancı sensi |
SUSMA SÖYLE...
Ağlamak sana yakışmıyor demiştin Güllerin en güzeli sensin demişitin Sen iliklerime kadar işleyen Ilık rüzgar gibisin... DEMİŞTİN Yağmurlarda sen Gökte sen Gözlerim doluyken içen ben Seni düşülen ben Demiştin.. Ne oldu da gittin nerde öğütlerin Hani beni sevmiştin ne oldu da değiştin SÖYLESENE SUSMA SÖYLE.... |
ELLERİM SENİ ARIYOR......
Ellerim seni arıyor Gözlerim seni çağırıyor Ağlayışlarım seni bulmak istiyor Göz yaşlarım sana sarılmak istiyor Nerdesin sen nerdesin Hangi alemdesin Nerdesin.. Hadi bekletme beni Yaşamaya küstürme beni Tekrar gel barışalım Mutlu olalım Beni bırakma yüz üstü Ellerim seni arıyor Başkası haram bana Ya sen ya sen.... Başka yolum yok Benim umudum sensin Benim nefesim sensin Benim hayalim sensin ......SEN..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.