![]() |
Bir ingiliz lordu karısını yatakta bir genç adamla basmış...onları öyle görünce kadına:
-"sayın leydim bu yaptığınız genel ahlaka sığmaz ben size güvenmiştim, güvenimin sonsuza kadar süreceğini tahmin ediyordum... bana bunu yapamamlıydınız....", diye yarım saat nutuk çeker. Ama sonunda dayanamaz ve yataktaki gence doner: - "Ve siz sevgili genç, en azından ben konusurken durmak nezaketini gösterebilirdiniz... |
İki sevgili bir ağacın gölgesinde otururlar.Delikanlının tatlı sözleri arasında bir ara kız sevgilisinin kulağına fısıldar :
-Sevgilim sana apandist ameliyatı olduğum yeri göstereyim. Delikanlının gözleri parlar. -Göster canım göster. Kız eliyle uzak bir yeri göstererek : -Bak şu ilerde görünen sarı bina var ya, onun üçüncü katı.... |
Iki denizci oturmus sohbet ediyorlar;
-"Sana iki haberim var, biri iyi, digeri kotu." -"Once kotusunu soyle." -"Biz seninle zamanimizin cogunlugunu seferde gecirirken karilarimizin dostlugu cigrindan cikti, ikiside lezbiyen oldu!." -"Vay canina!, Peki iyi haberin nedir?." -"Senden hoslaniyorum!..." |
Adamin biri ofiste bir bakmis yan masadaki calisma arkadasinin (erkek) tek kulaginda kupe var... Adam bir anlam verememis cunku arkadasi aslinda cok tutucu ve silik bir tipmis.. o yuzden de dayanamayip sormus:
"Hey Joe.. kupelere ilgin oldugunu bilmiyordum..???" "Aaaa abarticak bisey yok, sadece bir kupe iste..." "Sanirim ben yeni farkediyorum.. ne zamandir takiyosun o kupeyi??" "Karim onu yatagimizin icinde buldugundan beri" |
Bir gün hamile bir kadın mağazada alışveriş yaparken, bir çatışma çıkar ve vurulur. Hemen hastaneye kaldırırlar. Doktor ameliyat sonrası kadına:
- Hanimefendi, hayati tehlikeyi atlattınız. Ancak iki kurşunu çıkaramadık. Bunlardan biri doğacak olan kız çocuğunuza diğeri ise erkek cocuğunuza isabet etmiş. Şimdi çıkarırsak ölürler. Ancak üzülmeyin ilerde bu kurşunları vücutlarından atarlar. Kadın doğum yapmış. Çocuklar sağlıklı. Aradan yıllar geçmiş. Kız çocuğu bir gün bahçede oynarken "Anne anne, çabuk gel." diye bağırmış. Annesi telaş içinde "Ne oldu kızım?" diye koşmuş. - Bak anne, vücudumdan bir demir parçası çıktı. Kadın sevinmiş: - Telaşlanma. Doktor amcan demişti. Bak kurşunu vücudundan attın. Bundan birkaç gün sonra bu kez erkek çocuk bağırmış: - Anne anne, çabuk gel. Kadın yine telaşla koşmuş. - Ne oldu oğlum? - Anne, masturbasyon yaparken kediyi vurdum. |
Adamınbiri bir gün, iki saat ortalarda gözükmedikten sonra karısının kendisini beklediği bara gitmiş. Karısı, adama çıkışmış:
-Nerede kaldın körolası? İki saattir yoksun! -Şimdi sırası değil, eve gidip hemen bavulunu hazırla. Arkadaşım kapıda bekliyor. Seni kumarda kaybettim. -Bunu nasıl yaparsın!!! Adam gayet sakin bir şekilde: -Hile yaptım karıcığım... |
Adamin biri bir gün iki saat gözükmedikten sonra karisinin yanina bara gitmis.Karisi adama çikismis:
-Nerde kaldin körolasi! iki saattir yoksun!" demis. Adam demis ki: -"Simdi sirasi degil, eve gidip hemen bavulunu hazirla arkadasim seni kapida bekliyor. Seni kumarda kaybettim" demis. Karisi hiddetle: -"Bunu nasil yaparsin!:" demis. Adam da gayet sakin bir sekilde: -"Hile yaptim karicigim!." |
Adamin biri kazada kulaklarini kaybetmis.. Arastirmalari sonucu iyi bir plastik cerrah bulmus , ve girmis ameliyata..
Ameliyat sonrasi bandajlar açildiktan bir süre sonra "Aman Allahim Doktor! Bana kadin kulaklari takmissiniz!" diye bagirmaya baslamis.. "Kulak kulaktir!" demis Doktor.. "Kadini erkegi olmaz!" "Yaniliyorsunuz!" demis hasta.. "Herseyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamiyorum!" |
Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez,
-"Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin??" Kız gülümser, -"Özür dilerim ama ben evliyim." -"Boşversene" der adam, -"Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!" -"İstersen sen söyle, şu anda seni tıraş ediyor..." |
İki denizci oturmuş, sohbet ediyorlar:
-Sana bir iyi, bir kötü haberim var. -Önce kötüsünü söyle. -Biz, birlikte zamnımızın çoğunu seferde geçirirken, karılarımızın dostluğu çığrından çıktı, ikisi de lezbiyen oldular! -Vay canına! Peki iyi haberin nedir? -Senden hoşlanıyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.