![]() |
Sen Beni MECNUN Yaptın
Hasretin koynundayım Koşup bana gelmedin Kırklı,olgun yaşımda Sen beni MECNUN yaptın Hiç sözünü tutmadın Gözyaşıma bakmadın Sanma yürek yakmadın Sen beni MECNUN yaptın Yaz gününde üşüdüm Kış gününde terledim Gram,gram eridim Sen beni MECNUN yaptın Nerdesin vefasız yar Saçlarıma yağdı kar Delirdi diyenler var Sen beni MECNUN yaptın (29.03.2007) Şahin Ertürk |
Sen Bilemezsin Küçüğüm
Senin doğduğun gün Benim öldüğüm yıldı Sen yaşama merhaba Ben hayata elveda Sen bilemezsin küçüğüm Hayal bile edemezsin Senin yaşın,boyun kadar Acı,hasret çektim ben Ağırlığından daha fazla Gözyaşı akıttım? Ben,senin gibi Sevmeyi Kitaplardan öğrenmedim Bilmem aldatmayı Bilmem Televole yaşamayı Sen bilemezsin küçüğüm Bilemezsin Benim gibi sevmeyi Karşılıksız sevmeyi Umutsuzca beklemeyi? Yaşın yetmez Aklın ermez Mantığın kabul etmez Bir ölüyü Tam otuz yıldır sevmenin Zorluğunu sen bilemezsin Bilemezsin küçüğüm Bilemezsin... (28.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sen Bu Aşkın Neresindesin?
Aşkımıza çok şeyler kattım Geliştirdim,güzelleştirdim Ve...Oldukca iddialıyım Ben bu aşkın çok önündeyim Söylermisin HÜZÜN ÇİCEĞİM Sen bu aşkın neresindesin? (11.06.2006) Şahin Ertürk |
Sen Dersinden Takdir Aldım
Hobilerin,fobilerin Sevdiklerin,kızdıkların Artık seni ezberledim Sen dersinden takdir aldım (15.07.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
SEN Dolu Yaşıyorum
Bugünüme ad SEN koydum Yarınıma ad SEN koydum Yaşantıma ad SEN koydum Ben SEN dolu yaşıyorum Yediğime ad SEN koydum İçtiğime ad SEN koydum Nefesime ad SEN koydum Ben SEN dolu yaşıyorum Düşünceme ad SEN koydum Kalemime ad SEN koydum Şiirime ad SEN koydum Ben SEN dolu yaşıyorum Rüyalara ad SEN koydum Düşlerime ad SEN koydum Mutluluğa ad SEN koydum Ben SEN dolu yaşıyorum (05.03.2007) Şahin Ertürk |
Sen Hesapta Yokken
Kalbe kilit vurmuştum Gözlerimi yummuştum Aşktan korkar olmuştum Hesapta sen,sen yokken Acılardan tırsmıştım Yalan sözden bıkmıştım Kuytulara kaçmıştım Hesapta sen,sen yokken Yalnızlığı sevmiştim Aşık olmam sanmıştım On güzeli savmıştım Hesapta sen,sen yokken (05.06.2008) Şahin Ertürk |
Sen le Destan Yazalım
Zalimden kaçıyorsan Şefkati özlediysen Mutluluk arıyorsan Buyur güzel buradayım Fasa,fiso aşk değil Sen le destan yazalım (27.01.2007) Şahin Ertürk |
Sen le Dolu Kıtayım-1
Yüreğime sevgi ektin Bire beş,on verdi gönlüm Sen le dolu bir kıtayım Senin için neler yazsam Şiir değil,ROMAN BİLE Azdır güzel azdır inan (31.05.2006) Şahin Ertürk |
Sen le Dolu Kıtayım-2
Başkasına benzemem FERHAT,MECNUN değilim Küçümseme sevdamı SEN LE dolu kıtayım (15.11.2006) Şahin Ertürk |
Sen Nasıl Müslümansın
Helali bilmiyorsun Haramdan kaçmıyorsun İbadet yapmıyorsun Sen nasıl Müslümansın Ananı takmıyorsan Babana bakmıyorsan Kardeşi haklıyorsan Sen nasıl Müslümansın Namazı kılmayansan Orucu tutmayansan Zekatı vermeyensen Sen nasıl Müslümansın Barlardan çıkmayansan İçkiye doymayansan Kumarı oynayansan Sen nasıl Müslümansın Doğuştan şarlatansan Mazlumu ağlatansan Eşini aldatansan Sen nasıl Müslümansın Hocaya sövüyorsan Papazı övüyorsan Yahudi seviyorsun Sen nasıl Müslümansın (29.08.2008) Şahin Ertürk |
Sen Ne Yapacaksın Şiiri
Sen ne yapacaksın şiiri ŞİİR YOKSULUN İŞİ Acı çekmek gibi Hasret çekmek gibi BENİM İŞİM? Sen ne yapacaksın şiiri Bir elin yağda Bir elin balda Her dediğin yapılıyor Marka giyiniyorsun LAYLA larda takılıyorsun Hizmetciler le yaşıyorsun Sen ne yapacaksın şiiri ŞİİRİ YOKSULLAR YAZAR GARİBANLAR OKUR? Bana gösterebilirmisin? Gösterebilirmisin GÜZEL Bir tane ZENGİN ŞAİR Gösterebilirmisin? Kimler gelmiş Kimler göçmüş Hepsi gariban Hepsi acı çekmiş Hepsi yokluk içinde ölmüş? Sen ne yapacaksın şiiri Boşver güzelim boşver Sen yazamazsın ŞİİR Okumayı da bırak? Şiir karın doyurmuyor Şiir yazmak benim işim Ben,bu hayal dünyasında Acı,hasret çeksem de Avunuyorum işte? Sana göre değil Değil ŞİİR DÜNYASI Bu dünyayı bana bırak ŞİİR YAZMAK BENİM İŞİM (18.04.2006) Şahin Ertürk |
Sen Neden Yoksun?
Yoklar,kuyruklar vardı Sanırım yetmişli yıllardı Yağ,şeker kuyruğuna Alışmıştım Alıştırıldım'da Sigara kuyruğuna Zehirin kuyruğuna girmeye Bir türlü alışamamıştım? Babam,sigara içecek diye Ben saatlerce kuyruktaydım Zehir almak için Bekletiliyordum Zaman,zaman Kavga ediyordum Taa o günlerden beri Sigaradan nefret ediyorum? Ve birgün Aylardan mart'mıydı Yoksa nisan'mıydı? Bir kabus çöküverdi üstüme Sen gidiverdin liselim Sanki kuş olup uçtun Yer yarıldı'da içine girdin Çalmadık kapı bırakmadım Bakmadık yer bırakmadım Bırakmadım Bırakmadım'da Yine'de seni bulamadım Yıl ikibin bir oldu Sen hala yoksun Ömrüm beklemekle geçti Önceleri kuyruklarda Yağ,şeker,sigara için bekledim Hani uzunca sayılmaz Otuz senedir'de seni bekliyorum Gelsene artık Gelsene liselim Bak kuyruklar sona erdi Yağın promosyonu yapılıyor Sigara,şeker,herşey var Sen neden yoksun liselim Hala sen neden yoksun? Hala sen neden yoksun? yyER Şahin Ertürk |
Sen Olmasaydın
Sen olmasaydın Fırtınaya tutulmazdım Kuytularda,sessizlikte Kendi halimde yaşardım Sen olmasaydın Çoşmazdı duygularım Bu şiirleri yazamazdım Kalemimle dargın olurdum Sen olmasaydın ŞAİRLİĞİM biterdi Biterdi güzelim Biterdi,biterdi (29.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sen Olmasaydın,Kıracaktım BU KALEMİ
Sen olmasaydın Şiir denen sevdalımdan Ayrılacaktım Kıracaktım bu kalemi Yazmayacaktım Bitmişti İçimdeki yazma şevki? Sen olmasaydın Yenilecektim acılara Yalnızlığın,hasretin Tutsağı olacaktım Sen olmasaydın Evet,evet Sana söylüyorum Ben olmayacaktım Bitecekti Silahsız tuttuğum ŞİİR NÖBETLERİ YAZMAYACAKTIM OKUMAYACAKTIM Küsmüştüm herşeye ŞİİRLER YETİM KALACAKLARDI Kim vurduya gidecekti KARABORSA SEVGİM İyiki varsın İyik çaldın gönül kapımı Milyon kere SENİ SEVECEĞİM SENİ YAZACAĞIM Hoş geldin güzelim Karaborsa seven Bu adamın Gönül sofrasına Hoş geldin,hoş geldin (13.06.2006) Şahin Ertürk |
Sen SERAP mısın?
Tanrım DÜŞ mü görüyorum Bu gözleri tanıyorum Söyle BİRSEN,lütfen söyle Sen Zeycan mı,Serap mısın? Lütfen bana,doğru söyle (30.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sen Sevmesen de Olur
Yanıp sönen Bir aşk değil benimkisi Güneş gibi Işıl,ışıl yakıcı,kalıcı? Tek mevsimlik Anlık,Haftalık Yıllık sevmiyorum seni Beş mevsimlik Kuşkusuz,çoşkulu Cesurca seviyorum Kırk beşlik,tecrübeli Koskoca Yaşlanmış yüreğe Sığmıyor sevgin? Boş ver güzelim Boş ver Sen sevmesen de olur İnanmasan da olur Ben seni seviyorum ya Seni kalbimde Büyütüyorum ya BU AŞKIN GURURU İnan sanada yeter Banada yeter Sen bilmesen de olur Sevmesen de olur? (04.04.2006) Şahin Ertürk |
Sen Soludum
Bugün senle dopdoluyum Gezdiğin bu sokaklarda Feneryolu,Bostancı da Ela gözlüm,sen soludum (08.04.2007) Pazar İSTANBUL Şahin Ertürk |
Sen Yetersin Bana
Yükseklerde değil gözüm Kaf dağında uçmuyorum Mutluluğun peşindeyim Sen yetersin yeter bana Kaybedince insan anlar Önce sağlık,sıhhat gelir Yatı,katı görmez gözün Mutlulukta benim gözüm Gösterişin havan,paran Birgün gider toprak olur Güzel,huyun sadeliğin Kalıcıdır bana lazım? Zenginliğin,soyluluğun Bırak hepsi orda kalsın Mutluluğun peşindeyim Sen yetersin,yeter bana (09.03.2005) Şahin Ertürk |
Sen,Milyon Kere SEN
Tehditler alıyorum Korkacağım Kaçacağım sanıyorlar Saçmalıyorlar Seni sevemezmişim Sana yazamazmışım Ben bu aşka Yüreğimi koydum Ordularla gelseler Bileğimi bükemezler Seni benden alamazlar? Sen yolundan dönersem NAMERDİM? İnadına SEN Milyon kere SEN (Sana) 12.12.2007 Şahin Ertürk |
Sende Ben Olmalıyım
Beyninde ben olmalıyım Kalbinde ben olmalıyım Damarında ben olmalıyım Dudağında ben olmalıyım Kolunda ben olmalıyım Şiirinde ben olmalıyım Ben olmalıyım güzelim Sende ben olmalıyım Sana ben yakışırım Acılarını ben unuttururum Yalnızlığını ben gideririm Aşka susamışlığını Hasretini,özlemini BEN GİDERİRİM Ben olmalıyım güzelim SENDE BEN OLMALIYIM (02.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sende Buldum
Sen olmasaydın STOP etmişti duygularım Kıpırdamıyordu kalemim Ne zamanki Fırtınana tutuldum Fokur,fokur Kaynamaya başladım Kilometreler ötesinden Hasretinle Aşkınla yakıyorsun beni Belki sen Aşkımdan bile habersizsin Belki sen Başkasını seviyorsun Olsun,olsun be İZMİRLİM Ben seni seviyorum ya Benim duygularımı Harekete geçirdin ya Kalemimi çoşturdun ya Sıcaklığına,yazdıklarına Sana inanıyorum ya Bunlarda yeter bana...? Yaşam bir TUHAF Bir TUHAF İZMİRLİM Yıllar önce,duygularım Canım,kanım İZMİR de bitmişti Şimdi yine,herşeyi ZEYCAN ı sende buldum Sende buldum İZMİRLİM SENDE BULDUM (25.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sende Ne var
Bende Mangal gibi bir yürek Sende ... Bende Pes etmeyen duygular Sende ... Bende Aşka inanmışlık Sende ... Bende Sıcaklık,dürüstlük Sende ... Söyel güzel söyle Aşka dair Ahte vefaya dair SENDE NE VAR SENDE NE VAR (02.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sende Takılı Kaldım
Teknoloji gelişti Aşklar,zevkler değişti Ben var ya Yeşil gözlüm Eski bir saat gibi Sende takılı kaldım (12.12.2006) Şahin Ertürk |
Senden Korkan Oldum
Şeytan tüyü sanki sende Büyülendim kaldım sana Bir muhteşem güzelliğe Bir muhteşem kibarlığa Hayran,hayran bakakaldım Yaz gününde donuyorum Kış gününde yanıyorum Heykel gibi kalakaldım İşte şimdi hapı yuttum Aşktan,senden korkan oldum Ne istersen ferman buyur Her söz bana emrin olur Yeterki sen aşka doyur Sana mecnun,şaşkın kulun Yeterki sen ferman buyur Korkan oldum,korkar oldum Bir muhteşem güzellikten Bir muhteşem kibarlıktan Seni benden çalar diye Ondan,bundan korkan oldum (13.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Senden Kötü Yar mı Var?
Ne çıkarsa bahtıma Dönmem sana ahtım var AYFER çıktı tahtına Senden kötü yar mı var? Aşka mezar kazandın Gözyaşıma gülendin Bir sarhoşu övendin Senden kötü yar mı var? Zaman vurmuş yüzüne Gözükme sen gözüme Dikkat benim sözüme Senden kötü yar mı var? (10.04.2006) Şahin Ertürk |
Senden Vazgeçemem
Sen istersen vazgeçerim Maça gitmem,Şiir yazmam Başka yüze dönüp bakmam Amma artık mümkün değil Aşk tan,senden vazgeçemem Vazgeçemem Yeşil gözlüm Artık senden,vazgeçemem (06.09.2006) Şahin Ertürk |
Senet
Sokaklara çıkıp Beni yersen de? Resmimi yırtıp Üstüne bassan da? Mektuplarımı yakıp Çöpe atsan da? Gördüğün yerde Alaya alıp Dalganı geçsen de? Kızdıramazsın Vaz geçiremezsin? Peşinde olurum Bırakmam seni... SEVİYORUM SENİ Senettir sözüm (02.09.2003 Takvim Gazetesi) Şahin Ertürk |
Seni Anadolu Kokar İken Sevmiştim
Ben seni Al yazman ile Şalvarın,yemenin ile Buram,buram Anadolu kokar iken Doğallığınla sevmiştim? Kuaför değmemişti Saçlarına? Ruj sürmemiştin Dudaklarına? Parfümü bilmiyordun O zamanlar? Oysa şimdi sen, Açılmışsın,saçılmışsın Birşey kalmamış üzerinde? Boya ile kapatmışsın Yok etmişsin güzelliğini? Saçların,dudakların Boya fabrikası gibi? Sana neler oldu ZELİHAM Kime,neden Niçin özendin? OJE li tırnakları Ne yapayım ben? Kaşları alınmış kadını Nasıl seveyim ben? Ben seni Anadolu kokar iken Doğallığın ile sevmiştim Kınalı,nasırlı ellerine Bayılıyordum ben? Saflığın,içtenliğin Bir başkalıktı benim için? Kır çicekleri gibiydin Katkısızdın,hormonsuzdun? Söylermisin ZELİHAM Söylermisin? Şimdi ben senin Neyini seveceğim? Nikotin kokusundan Parfümden,Alkolden Nefret ettiğimi Bilmezmisin sen Bilmezmisin sen (29.11.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Seni Aptalca,Delice Sevdim
Ben seni,İlkbahar'da sevdim Yaz'da,Sonbahar'da sevdim Ben seni,Kış'ta sevdim Sevdim CANIM sevdim Ben seni,dört mevsimde sevdim Sen'le,yüzüme kan Yaşantıma renk geldi Sen'le,maviyi,yeşili fark ettim Sen'le,pembe düşler kurdum Sen'le,beyazı gördüm Kırmızı'yı,Sarı'yı senle sevdim Sen'le,kalbimdeki buzlar eridi Sen'le,rüzgarlarda savruldum Sen'le,duygularım kabardı Sana şiirler yazdım Ben seni,bulut larla sevdim Yağmurlar la sevdim Yıldızlar la sevdim Gece lerle sevdim Gündüz lerle sevdim Kalbim'le sevdim Şiirim'le sevdim Sevdim CANIM sevdim Ben seni,dört mevsimde sevdim Hararetle sevdim Sıcak,sımsıcak sevdim Çıkarsız,riyasız sevdim Korkusuz,cesurca sevdim Dört dörtlük sevdim Sevdim ay ışığım sevdim Evet ikrar ediyorum Ben seni birazda Aptalca,delice sevdim Sevdim CANIM sevdim Ben seni Kendimden,canımdan çok Sevdim,SEVDİM İŞTE (22.11.2005) Şahin Ertürk |
Seni Arar Gözlerim-1
Böyle sevgi görmedim Bilsen nasıl özledim Baktığım her bir yerde Seni arar gözlerim Beklediğim durakta Otubüste,vapurda Tranvayda,metroda Seni arar gözlerim Televizyon,radyoda Dinlediğim şarkıda Okuduğum kitapta Seni arar gözlerim Odalarda,mutfakta Lavaboda,banyoda Vestiyerde,aynada Seni arar gözlerim Yoksun benim yanımda Kaldım hasret koynunda İzmir,kordon boyunda Seni arar gözlerim Sanma sensiz delirdim Gelemezsin bilirim Yosun gözlüm yinede Seni arar gözlerim (16.03.2007) Şahin Ertürk |
Seni Arar Gözlerim-2
Yaşlanmıyor yüreğim Onsekizlik atıyor Yaşa,başa bakmadan Seni arar gözlerim Çapkın değil şaşkınım Sırılsıklam aşığım Kalbim deli atarken Seni arar gözlerim Hasret ATEŞ,korlaştı Nefes almam zorlaştı Buram,buram terlerken Seni arar gözlerim Konya,Meram bağında Gediz,Murat dağında İzmir,Bursa yolunda Seni arar gözlerim ALEKS şut top ağlarda Dalıp gittim bakarken Fenerbahçe maçında Seni arar gözlerim İlkbahar,Sonbahar da Savrulan yapraklarda Kavrulan topraklarda Seni arar gözlerim (21.03.2007) Şahin Ertürk |
Seni Arar Gözlerim-3
Yağmurumsun,Toprağımsın İlkbaharım,Sonbaharım Yazım,kışım herşeyimsin Birgün seni göremezsem Seni arar bu gözlerim (25.03.2007) Şahin Ertürk |
Seni Boğacağım
Gözüm döndü Karar verdim Boğacağım Yeşil gözlüm Seni boğacağım Sakın korkma İple,Zincirle Boğazından değil amma, Öpücük yağmuruyla Sevgi denizimde Gözüm döndü Karar verdim Seni boğacağım (30.07.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Seni Gösteriyor Kalbim
Eski bir saat gibiyim Hep sana takılı kaldım Az değil bin kırk haftadır Seni gösteriyor kalbim (28.02.2006) Şahin Ertürk |
Seni Hayal Etmek Bile Güzel
Hep seni düşünüyorum Hep sen li hayaller kuruyorum Oysa dağların ardındasın Mavi gözlü İSTANBULDASIN Gerçeğinle yüz yüzesin Belki ben Aklına bile gelmiyorum Belki Yazdıklarıma kızıyorsun bile? Biliyorum ben Bana gelme ihtimalin Milyonda bir bile değil? Belki hiç bir zaman Ellerinden tutamıyacağım Yüzünü bile göremiyeceğim Olsun,takmıyorum Aldırmıyorum bile Ben yine seni düşünüyorum Yine sen li hayaller kuruyorum On sekiz yaş şiirleri yazıyorum İnan bana Seni hayal etmek bile güzel Ben bu güzelliği Şimdi,doyasıya Özgürce yaşıyorum SENİ HAYAL ETMEK BİLE GÜZEL (26.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Seni İçime Soktum
Artık farkındasın? Seni içime soktum Damarımda Kanımda Yüreğimde Beynimde Gözlerimde Dudağımda Şiirimde Yalnızca SEN Evet YEŞİL GÖZLÜM Yalnızca sen varsın Biliyorum Bende senin içindeyim Delice dolaşıyorum Alev,alev Yakıyorum seni Ne olursun gel Söndür bu ateşi SENİ İSTİYORUM demek Bu kadar zor mu? Söyle YEŞİL GÖZLÜM Seni İSTİYORUM demk Bu kadar mı ZOR? (09.08.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Seni Kimler Zehirledi?
Ben kendimi biliyorum Hala dünkü benim Değişmedim Değişmeye çalışmadım Sevgi trenini terketmedim Pek az kaldı benim gibilerden Neslim tükendi,tükenmek üzere Kelaynak kuşları gibiyim Bazıları,modası geçmiş diyor Bazıları,çağ dışı buluyor Olsun Razıyım böyle ithamlara Sevgi Trenini terketmiyeceğim Aşka ihanet etmiyeceğim Çağa ayak uydurmayacağım Teknolojiye yenilmiyeceğim? Oysa sen,sen değilsin Tanıyamadım Tanıyamıyorum seni Gözünü hırs bürümüş Aşkı takmaz olmuşsun Sevgi yolundan Artık geçmiyorsun Sana neler oldu ZÜHREM Sana neler oldu? Kanına kimler girdi? Kimler zehirledi seni? Sen ki sen Nefret etmezmiydin Aşka mezar kazanlardan Sibel,Seda gibilerinden Sana neler oldu Kanına kimler girdi? Kimler zehirledi seni Söyle ZÜHREM söyle SENİ KİMLER ZEHİRLEDİ? (21.11.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Seni Nasıl Seveyim
Katılaşmış yüreğin Zehir saçan dilin var Sarsılmışsa güvenim Seni nasıl seveyim Yaşım kırkbeş olmuşsa Saçım akla dolmuşsa Benim dengim değilsen Seni nasıl seveyim Kuzey kutbu gibisin Buz kaplamış yüreğin Sıcaklığı bulmazsam Seni nasıl seveyim (22.06.2006) İstanbul Şahin Ertürk |
Seni Seviyorum
Gönül ferman dinlemiyor Kalbe kilit vurulmuyor Artık senden saklayamam CANIM seni seviyorum Gözüm seni arar oldu Aşkın kalbe yeni doldu Yanımda kal ömür boyu CANIM seni seviyorum Eline değmedi elim Yüzünü görmedi gözüm Ateş oldu,yandı tenim CANIM seni seviyorum Çok direndim sana karşı Kalbim beyne savaş açtı Duyanlar bu aşka şaştı CANIM seni seviyorum Daldan dala konan sanma El sözüne sakın kanma Açık,seçik söylüyorum CANIM seni seviyorum (05.12.2007) Şahin Ertürk |
Seni Sevmek
Seni sevmek Ayrıcalıkllı birşey Seni sevmek MARS'a ayak basmak gibi? Seni sevmek Dünyaya hükmetmek gibi? Seni sevmek Bir gizem,bir heyacan Bir sıra dışılık Seni sevmek Adını koyamadığım Tadına doyamadığım Başka Bambaşka birşey... (22.08.2003 Takvim Gazetesi) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.