![]() |
sen bunları yasamak içinmi sewdin
kimseler görmedn ağlamak ve acılar cekmek içinmi sen bunlarımı yasamayı hayal ettin delice sevmek ve tutkuyla ısrarla bağlanmak adına söylesene deli gönül acımı? mutluluk içnmi gittin bu ellerden gece olunca karanlıkları yorgan yastığını mendil yaptın sabaha kadar uyur gibiydin ve çok düsünceliydin bir umut vardı yüreğinde onu kaybetmemeliydin çünkü çaresizdin acılıydın bu ellerde söylesene umuduna kavustun, mutlu oldunmu yaban ellerde vayy! |
seni ilk gördüğümde
sevmemiştim seni ama ya sonrası...... deli gibi deliler gibi sevdim seni hayat ne tuaf değil mi? seni karşıma çıkardı adını bilmezken deli gibi sevdim deli tutuldum sana. birde bana seni seviyorum desen ölürüm biterim ben o 2 sözü söylemen için neler yapmazdım ki hayat ne tuhafki seni çıkardı |
asliya öylesine asik olmustumki
onu hic unutamam ki. Sorsan ay senmi güzelsin omu, Ay utanir mahcup olurdu. Ahhh Asli ah sani kaybetmeme degil,askimi anlatamama yaniyorum. nasil anlatabilirdimki öyle bir güzeli. nasil konusurdum,nasil nasil yaninda zor nefes aldigim ASLIYA Asli vallahi seni simdi cok merak ediyorum. kim bilir o güzel Asli ne bicim bir cimsite gitmistir. Inanamam onunla evlenipde mutlu olana,inanamam cünkü Asliya asik olmakla her sey bitmiyordu. |
Seni gördüğüm an için cız etmişti.
İşte bu demiştim hayallerimi süsleyen masallar prensesi, İşte bu demiştim elinden tutupta gezeceğim sevgili İşteler ile devam etmişti hayallerim Sonra; Sonra,baktım ki çok fazla hayal kurmuşum, Sayısı çok fazlaymış iştelerimin... |
HAYATIMIN YANLIŞI..
Ben hayata dair hiçbir şeyimi ertelemedim bugüne kadar. Bugünümü yarına bırakmadım Seni sevdim çünkü; sen hayatta ertelemeyeceğim en önemli şeydin. İnan seni sana anlatsam aşık olurdun. Seni bir çiçeğin suyu özlemesi gibi özlüyor ve seni herşeyden çok seviyorum. Nefes almak susamak gibi. Sence bir insana seni seviyorum demek çok mu kolay? Yoksa yalan sölemekmi kolay olan? Sana her zaman güvendim inandım. Seni kendimden ayrı düşünemedim. |
DüşşeL YaLaN.....
Yürüyorum her yağmur yağdığında Seni arıyorum bomboş sokaklarda Aşk acısı dolu haytıralarda arıyorum seni Senin için yazdığım mısralarda avuttum kendimi Çıkarsın diye bir sokak başından Islak gözlerimle duruyorum Karşımda kalırsın belki bir ömür boyu yanımda Avutuyorum kendimi düşşel yalanlarla Yüreğim caddelerin sonsuz boşluğunda Yüreğim aşkının sonsuzluğunda yoksun işte yanımda Ve ölüyorum galiba.! Önce ellerim soğuyor sonra yüreğim |
Ayrılığın İlanı
Gidiyor musun diye sorma bana.Gönderen sensin.Ne terk etmeyi istedim seni, ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi.Senin kadar öfkeliyim ben de, senin kadar endişeli Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana, ama inandıramadım seni. Sen sorgularken beni kafanda, ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla.Bir tek sözün bağlardı. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, teslim alır bedenleri de.Sütten çıkmış ak |
Güzel değil sen yokken hayallerim,
Sen yokken doğru değil gittiğim yollar, Sen yokken güneş yok gökyüzümde, Sen yokken heyecan yok yüreğimde, Sen yokken hiçbir şey yok gözümde, Daha doğrusu sen yokken, ben de yokum... |
hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi, seni sevdim sensin
diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim belki seversin diye... |
Yalnizlik *******İn Ümİt Bekleyenlerİn Hayal Çaresİzlerİn YaĞmur
Sokaklarin TebessÜm Dudaklarin Sen İse Yalniz Benİmsİn Bİrtanem. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.