![]() |
Sen benim canımsın
Gözlerinde anladım Sözlerinde anladım Sen benim canımsın Uykularımdan anladım Uyanışlarımdan anladım Yokluğundan anladım Varlığından anladım Sen benim canımsın Gökyüzünden anladım Yıldızlardan uçan kuştan Yağan yağmurdan uykudan kâbusla uyanışlarımdan Sen benim canımsın Bağırışından anladım Surat asışından İnsan oluşundan can Sen benim canımsınn Ağlayışından yok oluşlarından umarsız kaçışlarında anladım sen benim canımsın Acından kıvranışlarımdan anladım |
Sen yokken yalnızdım ağlar kimsesizdim Kocaman dünya daralmıştı kabirdi sanki Hiç kimse ve hiçbir şey yoktu Ben de yoktum sen yokken Sanki dünya bir harita gibiydi Kaybetmiştim kendimi Nerede olduğumu ne yaptığımı bilmiyordum Oysa ben kasabadaydım yine Her sabah minibüs şehre iner Akşamları tekrar köye dönerdi Her zaman olduğu gibi Postacı mektupları bizim dükkana bırakırdı Kuşlar uçuşur kuzular meleşirdi Kısaca dönüyordu dünya |
[G]el yanıma son kez göreyim seni,
[İ]nsanların en mutlusu edeyim seni, [Z]aman geçmiyor yeter anla beni, [E]ger seversen sen mutlu edersin beni, [M]eleğim çook seviyorum seni. |
senden bana tek bir şey kaldı
elşmdeki gözyaşları o kadar mutsuzum ki neden olduğunu bile karıştırıyorum artık mutlu olmak istiyorum bunu yapmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramıyorum bu mutsuzluğun tek bir suçlusu var o benim en yakınım o benim var olma var olma sebebim o benim için bir hiç ama onu bir yığın gibi görmek gerekiyor |
hayat geçmiyor sensiz
güller bitmiyor sensiz yaşam sürmüyor sensiz sevdim seni sen yoksun keremi aslıdan ayırdılar ferhatı şirinden ayırdılar seni benden ayırdılar sevdim seni sen yoksun yalan olmuş herşey dünyada böyle gelmiş böyle gider alemde ah birde sen olsan yanımda sevdim seni sen yoksun hayat böyle gelmiş böyle gider bu sevda ölümüne gider burkiye yettii kafasına sıkar gider sevdim seni sen yoksun |
Senİ Sevmek Ne Zormus Be GÜlÜm
Senİ YaŞamak Senİ Bİlmek Ne Zormus Be GÜlÜm Senİ Tanimak Ne Zormus Be GÜlÜm Senİ Sevdİm Çoook Sevdİm Benİ Tanisan Ne Olur Be GÜlÜm Benİ Anlasan Ne Olur Be GÜlÜm Benİ Sevsen Ne Olur Be GÜlÜm Senİ Sevdİm Çoook Sevdİm GÜn Gelİr Kapini Çalarim GÜn Gelİr Sevdani Çalarim GÜn Gelİr Kalbİnİ Çalarim Senİ Sevdİm Çoook Sevdİm :)burkİ:) :)al Canom BugÜn Costum:) ArkİdeŞler YaŞimi Sorarsaniz 12.12.1991 Sİz Hesaplayin Artik : |
(z)ehİr Gİbİ YokluĞun
(e)sİr Ettİ Bu Cani (y)ipratiyor Bu VarliĞi (n)asil Dayanirim SÖyle (e)l Olmana (p)erİŞan Kaldim Sen Yoksun Yanimda [e]llerİnde Bİr ParÇa AŞk [s]avruluyordun GÖnlÜmde [r]Üyalarimda Her An Sen Vardin [a]nladim Sen Benİm Canimsin Konyali_fatma.... |
Bağ bozumu pekmez kokusu
Üfler aşkımı çakıllı pınarları Serinletmez acımı su Kuş alayı anızlı tarla koynunda Örter ince yolları Yaprak efiltisi Akdeniz solur da İçimden silemez ayrılıkları |
Seni seviyorum nasıl söylesem
Ben bu sevdayı sana nasıl anlatsam Seni seviyorum nasıl haykırsam Seviyorum ulen işte Bu sevda yedi bitirdi beni Sevmek suçsa assınler beni Yeter artık vurun lan beni Seviyorum ulen işte |
Gece sessizlik olur üşür
Gece sessizlik olur büyür bedenim... Seni anlatırım yüreğime Belki bir aşka ağlar Belki de sensiz geçen hergüne, Kimsesiz zamanların aydınlık yolcusuym Gece sessizliğinde üşüyen ve büyüyen tüm bedenimle soruyorum şimdi Sevmek mi kolay;gelmek mi? Sevmek mi kolay;üşümek mi? Sevmek mi kolay;ölmek mi? Sevmek mi kolay bu sevda karşısında SUSMAK MI? Sustun sonra ben |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.